Bol bebiş topiği

Belki de bi yakışıklı bi güzel.Belki 2 yakışıklı 1 güzel.Anam tekinden emin oldum da 2si 3ü kaldı Aman ne bileyim.İnsanız isteklerimiz bitermi?Bugün 2 kişiden de üçüz lafı duydum.Biri rüyasında görmüş birinin kalbine doğmuş.İkisi de kalp gözü açık iyi kimseler.İkisininde birbirinden haberi yok ve cuma namazına 10dk kala söyledi ikisi de peşpeşe.Hala etkisindeyim.İkize hazırız da üçü bilemiyorum Sağlıklı amansız ve sağsalim doğsunlarda üçede razıyım ikiye de.Tekede tabi

Ohhhh hadi bakalım güzel haberler gelsinn
kızlar ben bi şeye dovbe etmek istyrm nasıl dovbe edebilirmn?
2 rekat Allah rızası için namaz kılarım ben.Sonra da tövbe duası okurum herhangi bir kitapta yazandan.Sonra da ellerimi açar günahlarım için af dilerim Rabbim'den.Laf salatası yapmam,bahane aramam,içimden ne geliyorsa söylerim.Samimi bir dostla konuşmaktan daha samimi bi şekilde.Bize O'ndan daha yakın kim varki bu dünyada???? Allahım kabul etsin şimdiden....
evet canım. tamamı o kadar şimdiye kadar gelen.. bat bugün, bazen ertesi güne de sarkıyor, sükunetle bekliyorum..
Ohhhhh geliyor valla geliyooorrrrr
Az sancı az adet belirtisi çok güzel.Kahverengi yerleşmede de oluyormuş kız.Onu da takma kafana.Geç döllenme senin sıpa geeeeeççç

ayşeciğim napıyım aynı senin ikonlar gibi örgü örüyorum,sen napıyosun nasıl gidiyor
Ne örüyorsun kız? Merak ettim valla.Bende hırka yada tunik gibi bişey öreyim diyorum.Bi model bulup başlayamadım.Evde ip de var..Ne örsemki...Hamilelik için öreyim dedim.Göbeğim büyüyünceye kadar yaz gelecek gerek kalmayacak giymeye.Ne örsemki?Bi fikir ver kız Feyza.:44:
adetimin bitmesini bekliyorum
bugün son azalmaya başladı bile
6-7 gün sonra 2 kutu ovulasyon testi alıp başlıyorum

çok yoruldum

Hadi inşallahhh

ben de hırka ile yelek arası birşey örüyorum canım,yumuşak tiftik yünden ama çok uykum geliyor bunu örerken.aslında ihtiyaçtan çok örgü beni çok rahatlatıyor bir nevi yoga gibi geliyor bana .bundan sonra da bebişe yelek başlıycam inşallah.

aslında lizöz gibi birşey mi örsek.hem doğuma da lazım.nette süper lizöz modelleri var sonra yelek olarak kullanılabilecek türden sen ne diyosun Ayşem:44:

he biz ilaç için bi tanesini mumla arıyoz bulamıyoz sen de 3-2-1 yapıyorsun..
maaşallah maaşallah canımm benm Allah keyfini bozmasın...

selam kızlarrr nasılsınız bakalım??
biz minik oğluşumla büyümeye devam ediyoruz.
innnşallah hamişlerimiz artmıştır.
azıcık geçmiş okuyayım bakalım...

hepinizi çok özlediiimmm

selam kızlarrr nasılsınız bakalım??
biz minik oğluşumla büyümeye devam ediyoruz.
innnşallah hamişlerimiz artmıştır.
azıcık geçmiş okuyayım bakalım...

hepinizi çok özlediiimmm

Maşallah sizeeee :) tubiloş benim yine bat geçti ve bugün kahverengi bi leke gelmiş o kadar .. o da bayaa açık kahverengi .. Bat 22 Ocaktı ..

canım çok ama çok teşekkür ederiz,benimle eşim adına,Allah senden binkere razı olsun söylediklerin su gibi geldi inan,ama şuda bir gerçek eşim o kadar yoğun çalışan bir insanki emin ol aklına çok az geliyodur,öylede zaten hep söyler,ama inan ki elimde olan bişey değil,yapamıyorum kendimi o kadar şartlamışım ki şuan hastayım ama hala bir ümit acaba üstünemi görüyorum diyorum düşün o kadar vahim durumdayım..

bu arada ben 2 yıllık evliyim canım hiç korunmadım,2 defa aşılama oldum tutmadı,buğün diğer dr a gittik haftaya izine çıkıyomuş adam,anlıcan laparoskopi ve histeraskopi gelecek aya kaldı ondan sonra belli olucak herşey,bu adam ünv.de prof bana uygun görmediğini söyledi aşılama için daha önceki tahlillerime bakarak bende anlamadım ama çok iyi dedikleri için gidiyorum bu dr a.hayırlısı olsun canım iyiki bu topiğe gelmişim,iyiki topik başkanı sensin :)))) oymak bey gibi oldu ama idaret et :)))

kusura bakmayın yoğunluktan giremedim karneleri dağıttım rahatladım yarın memleketlere gidecez kafa dağıtacaz eşimle ya inşşş kafaya takmayınca olurrr bu ayyyy

Bende seviyorum örgüyü.Akşamları o yorgunlukla bayılıyorum örmeye.Bi karar verebilirsem bende başlayacağım kendime bişeyler.Güle güle giyinin bebişinle inşallah
aslında lizöz gibi birşey mi örsek.hem doğuma da lazım.nette süper lizöz modelleri var sonra yelek olarak kullanılabilecek türden sen ne diyosun Ayşem:44:
Dağlar kadar lizöz var bende Annem sağolsun heveslendiği herşeyi örmüş Çok kararsızım bu gidişle hiç başlayamayacağım sanırım :)
Aysem benide hamis eklermsn gelemiyorum pek blgsayarmda yok artk..
Eklerim tabi.Kusura bakma bu hafta çok yoğundum atlamışım:26:
Canım benim.Bence ertelenmesi iyi olmuş.Kürlerle bu ay bi kez daha denersiniz.Kimbilir belki de kese görmeye gidersiniz doktorunuza
canım benide eklermisin benimde bat tarihim 01.02.2013 :))))))

Eklerim tabi hoşgeldin

arkadaşlar merhabalar,beni aranıza alırsanız sevinirim ben dün adet günüme 3 gün kala beta hcg yaptırdım sonucum 15,44 çıktı inşallah devamıda gelir,çok heyecanlıyım.

kusura bakmayın yoğunluktan giremedim karneleri dağıttım rahatladım yarın memleketlere gidecez kafa dağıtacaz eşimle ya inşşş kafaya takmayınca olurrr bu ayyyy

bende dagıttım tatildeyim ama esim dersanede çalıştıgı için evde tekim..ve batasıca bat bugün geldi..vee bu ayda umutlarım uçtu gitti....inş sizin olur da bizede umut olursunuz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…