Bol bebiş topiği

bende dagıttım tatildeyim ama esim dersanede çalıştıgı için evde tekim..ve batasıca bat bugün geldi..vee bu ayda umutlarım uçtu gitti....inş sizin olur da bizede umut olursunuz cnm

En hayırlısı için bekliyorsun sende...Rabbim en güzelinden bi tane kuzu yollasın sana inşallah bi dahaki aya...Kür falan yapmayı düşünüyormusun?Çakşır otunu dene derim ben.İşe yaradığını tvlerde bile söylediler.

günaydın kızlar berbat karnım agrio erkenden geldi kırmızılar boşuna ümitlenme der gibi ben pes ediyorum galiba

Olsun be kuzucum erken adeti gelenler sonradan hemen hamile kaldı,ne guzel iste gelsim bitsin bi an once,uzulme tammam. Canım bide sıcak tutu kendini,agrılar için muz ye ben faydasını gordum,inşallah bi an once geçer.

Kızlar günaydın,

Uzun süredir takip ettiğim bi durum vardı, kendimde dahil 10 kişide bu durum artık onaylandı, şahit oldum.
Geçen ay çok kısa sürmüştü benim döngüm, ve bu ay hamile kaldım. Reglisi erken gelenler üzülmeyin derim ben
Hadi bol şans...

Olsun be kuzucum erken adeti gelenler sonradan hemen hamile kaldı,ne guzel iste gelsim bitsin bi an once,uzulme tammam. Canım bide sıcak tutu kendini,agrılar için muz ye ben faydasını gordum,inşallah bi an once geçer.

kızlar bende katılıyorum bı adetım gecıktı sonrası gununde geldi bı once kı adet tarıhıme göre ise erken gelmiş bulunmakta benmde cok umudum var bu aydan hamış arkadaşlarda ole soyledıler :) daha adetım bıtmeden umutlanmaya başladım Rabbim aratmasın cok zor.nerede bı oturmaya gıttiğimizde bebiş görsem gözlerim içim dolu dolu oluyor.Çok zor beklemek. bıde devamlı aynı sorularla karşılasmak...

günaydın daha doğrusu hepinize iyi günler..

an itibariyle kırmızılar teşrif ettiler..

kayınvalidemle konuştum az önce; çaput tıka diyo bana ah ah tıkmakla olsaydı..

neyse en azından vücudum saat gibi çalışıyor, akşam hafif akıntım kahverengiye dönmüştü yatarken, sabah da kırmızıları gördüm.

yeni bat : 22 şubat Ayşecim eklersen sevinirim....

Slm kizlar. Benim yumurtlama donemimden beri goguslerimde agri var.hatta uclari cok hassas. Yumurtlamam biti halen devam ediyor. Sizce ne olabilir.

bugün 14.gün ovulasyon testimi yaptım ama 2 saat idrarımı tutabildim silik çıktı...
Dün 4 saat tutmuştum bugünkine göre daha net ama oda silik
Ben 7.günden beri yaptım hep silik net çizgiyi yakalyamadım
Dua edin yaaaaaaaaaaaaaaaa

Canım kesşke daha fazla tutsaydın bende tutcam 17,30a kdr dun başladm silik ama bayada beli cıktı benimki bakalım nolcak,silk derken ne kdr silik,neten bi ornek bul veya resmini paylaşta yorumlayalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…