- 18 Aralık 2011
- 659
- 21
- 68
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #3.681
bugün 14.gün ovulasyon testimi yaptım ama 2 saat idrarımı tutabildim silik çıktı...
Dün 4 saat tutmuştum bugünkine göre daha net ama oda silik
Ben 7.günden beri yaptım hep silik net çizgiyi yakalyamadım
Dua edin yaaaaaaaaaaaaaaaa
Canım senin testin markası ne benimkiler de diğer kızların ki gibi net olmadı hiç ama C çizgiside onlarınki kadar net değildi markaya bağlamıştık
Canım kesşke daha fazla tutsaydın bende tutcam 17,30a kdr dun başladm silik ama bayada beli cıktı benimki bakalım nolcak,silk derken ne kdr silik,neten bi ornek bul veya resmini paylaşta yorumlayalım?
Geç yumurtluyo olabilirsin canım , panik yapma bence.. Bende saatlerine ve su alımına çok dikkat edememiştim ama birazcık sıvını bile etkilediği söyleniyo
Kızlar günaydın,
Uzun süredir takip ettiğim bi durum vardı, kendimde dahil 10 kişide bu durum artık onaylandı, şahit oldum.
Geçen ay çok kısa sürmüştü benim döngüm, ve bu ay hamile kaldım. Reglisi erken gelenler üzülmeyin derim ben
Hadi bol şans...
nerelrdesin İncicim , sesin soluğun çıkmıyo hiç ??? Özledim canım :)
karapisso
tatlım mesajını aldım cok tesekkur ederim
yukarıda yazdığım gibi durumum beklemekle geciyo
inşallah hersey güsel gider ama içimde hep bi sıkıntı var
İnşaallah netleşir..
şu iki aydaki bat larımız aynı canım.senin adetin nasıl?günündemi oluyosun,erken yada birkaç gün geç mi? benim adetim hep bir kaç gün önce olur en fazla 6 gün önce geçen ay 28 ine olmuştum bu ay 24 üne,gelecek ayda 20si veya 21 i olur..
kızlar ben başka bi doktora gitiim
oda hiçbi sorun olmadıını kalp dahi gödüğünü ama suanda bana dinletemediğinii söyledi
6 haftayla uyumlu dedi önümüzdeki bir hafta sonra gel dedi
geriden geliyo hesaba göre hep bi tedirginlik var içimde
şimdi ikide kaldım ne olucak bilmiyorum hersey bi umut bekliyorum
dengem bozuldu nasıl davranıcamı bilmiyorum
dilerim hersey güsel gider......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?