Bol bebiş topiği

Canım senin testin markası ne benimkiler de diğer kızların ki gibi net olmadı hiç ama C çizgiside onlarınki kadar net değildi markaya bağlamıştık

Canım kesşke daha fazla tutsaydın bende tutcam 17,30a kdr dun başladm silik ama bayada beli cıktı benimki bakalım nolcak,silk derken ne kdr silik,neten bi ornek bul veya resmini paylaşta yorumlayalım?

Canım nasıl foto yükleyeceğim bilmiyorum
Yok baya silik değil belirgin ama kafam karıştı

Geç yumurtluyo olabilirsin canım , panik yapma bence.. Bende saatlerine ve su alımına çok dikkat edememiştim ama birazcık sıvını bile etkilediği söyleniyo

ayşeeecim

öncelikle sen nasılsın merak ediyorum bugün doktora gidicektin canım naptın
çatlıycam meraktan nette sorunum var doğru düzgün giremiyorum
oyüzden geçmişide okuyamadım canım

ben bugün kırmızı kartı yedim yeni BAT 18 şubat bitanem eklersen sevinirim

Geç yumurtluyo olabilirsin canım , panik yapma bence.. Bende saatlerine ve su alımına çok dikkat edememiştim ama birazcık sıvını bile etkilediği söyleniyo

İnşaallah canım çok teşekkürler içim rahatladı.
Yarın sıvıya dikkat ederim. testin bilgilendirmesinde 2 saat sıvı alımını yavaşlatın dediği için umursamadım ama...
İnşaallah yumurtam çatlar
foto nasıl yükleniyor canım yüklemek istiyorum..

Canım mesaj yazdığımız alanın hemen üstünde bazı işaretler var onlardan kare çerçeve gibi bi işaret var , mektup işaretinin yanının yanı :) oraya tıklıyosun , dosyaları seç yazar altta oraya da tıklıyosun sonra bilgisayardan resmi seçip , eklentileri yükle diyosun

kızlar ben başka bi doktora gitiim
oda hiçbi sorun olmadıını kalp dahi gödüğünü ama suanda bana dinletemediğinii söyledi
6 haftayla uyumlu dedi önümüzdeki bir hafta sonra gel dedi
geriden geliyo hesaba göre hep bi tedirginlik var içimde
şimdi ikide kaldım ne olucak bilmiyorum hersey bi umut bekliyorum
dengem bozuldu nasıl davranıcamı bilmiyorum
dilerim hersey güsel gider......

İnşallah canım benimde bu ay 2 gün erken geldi. gerçi 3 aydır karıştı günlerim. bebişim gelir yakında inşallah. :)

nerelrdesin İncicim , sesin soluğun çıkmıyo hiç ??? Özledim canım :)

Kuzumm iyiyim. bu aralar yogundum. Kız kardeşim geldi. Ve 1-2 saattir başım çok ağırıyor. Üşüttüm nane limon içecem

Test yapacam demiştim belki üstüne görmedir diye sonra vazgeçtim yapmadım Hiçbir belirti yok. testimi boşa harcamayayım dedim

sen neler yapıyorsun test yapsana tekrar

karapisso

tatlım mesajını aldım cok tesekkur ederim
yukarıda yazdığım gibi durumum beklemekle geciyo
inşallah hersey güsel gider ama içimde hep bi sıkıntı var

şu iki aydaki bat larımız aynı canım.senin adetin nasıl?günündemi oluyosun,erken yada birkaç gün geç mi? benim adetim hep bir kaç gün önce olur en fazla 6 gün önce geçen ay 28 ine olmuştum bu ay 24 üne,gelecek ayda 20si veya 21 i olur..

karapisso

tatlım mesajını aldım cok tesekkur ederim
yukarıda yazdığım gibi durumum beklemekle geciyo
inşallah hersey güsel gider ama içimde hep bi sıkıntı var

Cannım çok güzel demiş doktorun.. böyle olup sağlıkla doğuran var. eltimede aynısını demişler ama kızı doğdu maşaallah hiçbirsorunda yok. içini sıkma rahat ol..

genelde gününde gelir canım. bat dündü mesela yatarken tuvalet kağıdında kahverengilik gördüm, sabah da damlamaya başladı.. nadiren sapma oluyor, bir ay 9 gün önce falan olmuştum, onu da hapı bıraktıktan sonra vücudun kendi dengesini bulmaya çalıştığına yordum.

hadi bakalım birlikte bekliycez bu ay desene.. hakkımızda hayırlısı canım..
bu ay olmadığına çok da üzülmedim açıkçası. bir sürü antibiyotik, ağrı kesici vs kullanmak zorunda kalmıştım.. tedirgindim açıkçası.. inşallah önümüzdeki ay ilaçsız geçer ve içime sinerek beklerim..

tuğracım, güzel haber bu.. sonuçta bir aksilik olsa bu doktor da görürdü. içini ferah tutmaya çalış, haftaya da git bakalım ne diyecek... güzel haberlerini bekliyoruz

Ayşecim nerelerdesin merak ettik seni. Kalp atışını duydun sevinçten ayakların yere basmıyo dimi. İki tane kalp atışı duymasın bizim kız:)

kızlar merhaba, Bat günüme 5 gün var bugün saymazsak 4 gün....... İdrar testi aldım eczaneden 4 tane acaba yapsammı yapmasammı çıkarmı acaba kızlar...... Yada kan tahlili yaptırsam çıkar mı acabaaaa. Çok merak ediyorum........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…