Bol bebiş topiği

günaydın kızlar berbat karnım agrio erkenden geldi kırmızılar boşuna ümitlenme der gibi ben pes ediyorum galiba
Şşşşş pes etmek yok
Kesinlikle sana katılıyorum.Bende öyle oldum
kimseler yokmu ya neredesiniz kızlar...........
Kuşum (( Yine denk gelemedik
Eklerim canım.Gelsin terazi bebişleri
Aaaaaa Hadi inşallah canım benim.
Ayşecim nerelerdesin merak ettik seni. Kalp atışını duydun sevinçten ayakların yere basmıyo dimi. İki tane kalp atışı duymasın bizim kız:)

ayşeyle faceten telden irtibarı olan var mı? merak ettim vallahi. neden gelmedi bu kıs...

Ancak gelebildim kızlar kusura bakmayın.Tek kese gördük.Daha kalp görünmez dedi.Haftaya cumartesi gideceğim tekrar.Umudum tek yumurta ikizine kaldı.Ama çok şükür herşey yolunda.Yükselişler çok güzel dedi.İlk ultrason resmimizi de çektirdikDarısı hepinizin başına.

hadi gözün aydın canım.. merakta kaldık ama şükür geldin yazdın...

kardeşim de terazi.. kardeşimin doğumgününde evlendik, bir de terazi yeğeni olsun tam olsunlar

canım nasılsın bi denk gelemedim sana nasıl gdio hamişlik dr bana seninki ikizmiş bri boşalmış dedi şaırdımüzüldüm dedim var oalana sağlık hayırlısı olsun sağlıcakla gelsinler

Ancak gelebildim kızlar kusura bakmayın.Tek kese gördük.Daha kalp görünmez dedi.Haftaya cumartesi gideceğim tekrar.Umudum tek yumurta ikizine kaldı.Ama çok şükür herşey yolunda.Yükselişler çok güzel dedi.İlk ultrason resmimizi de çektirdikDarısı hepinizin başına.[/QUOTE]
Hadi hayırlısı canım
Herşey yolundaymış ne güzel.
Doktoruna demedinmi bende belirtiler yok falan diye?

Bugün doktora gittim. Kısa bir özgeçmişten sonra vajinal ulturasona aldı beni. Her an masadan kaçabilirim dedim:) Siz vajinal doğum yapmışsınız bu ne ki dedi. Biraz sakinleştim o an... Rahime baktı. (kist, miyom vs.) var mı dedim. Rahim temiz, herhangi bir sorun yok dedi. İnanın çok ama çok sevindim. En az gebelik kadar güzel bir haberle döndüm evime... Şükür...
Neşe Hayırlıoğlu samimi ve iyi bir kişilik tavsiye eden arkadaşlara teşekkürler...

merhaba arkadaşlar sabah bu topiği buldum ve yazmaya başladım benimlede sohpet ederseniz sevinirim.ben reglime 3 gün kala dün dayanamayarak test yaptırmıştım ve 15,44 çıktı bu gün sonuç göstermeye doktora gittim,gebesin ama bunlar dikkat etmen gerek n dönemler dedi bebişimin sıkı sıkı tutunabilmesi için folik asit başladı bakalım kan testinide tekrarlicaz 2 gün sonra inşallah devamıda hayırlı gelir,arkadaşlar hayırlı dualarınızı bekliyorum bende sizler için dua edicem:)

Maşallah sizeeee :) tubiloş benim yine bat geçti ve bugün kahverengi bi leke gelmiş o kadar .. o da bayaa açık kahverengi .. Bat 22 Ocaktı ..

ayyy inşallah bebiş geliyordur canımmm
test yapmadınmıııı

hayırlı olsun canım çok sevindim. inşallah degerin kat kat artarr
ben seni sanki diğer topicten hatırlıyorum.
yanlışmıyım :44:

evet cnm 2 ay önce yazmıştım malesef o kimyasal gebelikti değerlerim düşüktü bu ay yeniden hamiş olduğumu öğrendim inşallah devamı güzel gelir canım:)

sende hoşgeldin tatlım bende buraların eskilerinden ama uzun süredir girem hafta sonları anneme gelince giriyorum ancak

yok tatlım bu ay kür veya başka birşey yapmıyorum hatta mümkün olduğu kadar kafaya takmamaya çalışıyorum sen ne yapıyorsun

Kuzlar yukleye bildm yorumlarmsiniz ltfn?

Cnm henuz yumurtlama olmamis. Gun gectikce koyulasacak. Benim ikinci cizgi daha koyu cikmisti.

Amin aysem. Gozun aydin keseyi gormussunuz. Kalp atislarini haftaya duyarsiniz inşallah.

canım nasılsın bi denk gelemedim sana nasıl gdio hamişlik dr bana seninki ikizmiş bri boşalmış dedi şaırdımüzüldüm dedim var oalana sağlık hayırlısı olsun sağlıcakla gelsinler

sunbalcım nerelerdesin yaa hiç gelmiyosun buralara ..Nasıl gidiyo hamişlik canım :)

yaa tubiloş ben test yapıyorum ama çıkmıyo 2 gün geçti yaptım yok , bugün yaptım 4 gün geçti yine yok .. Testleri netten söylemiştim damlatmalı değilde idrara batırıyosun .. Başka markayla mı denesem .. Ya bu ay garip şeyler oldu aslında :) adete 10 gün kala filan akıntımın içinde kılcal damar gibi çizgiler vardı .. Adete 2 gün kala ovulasyon testi yapar yapmaz t çizgisi c yi geçti kopkoyu oldu yaptığım an .. Gebelik testi yaptım hemen negatif .. Bende istisnayım heralde diye çalışma yaptım :) adeti 3 gün geçti kahverengi leke olmuş iç çamaşırım gelen giden yok .. Ara ara çok hafif sancılarım oluyo geçiyo ama .. Çok karışık anlattım yaa

Tebrik ederim Ayşecim eşin ve senin adına çok sevindim .. Gözünüz aydın .. Darısı kucağına almaya inşallah :)

canım keseyi görmüşsün hayırlı olsun:) doktor bende de keseyi gördü 6 şubata kalp atışına bakmak için gün verdi. sabırsızlıkla o günü bekliyorum. Rabbim hayırlı haberler işittirsin hepimize inşallah..

iiyiz canım hamilelik beni çok yorgun düşürüryor hiç bişi yapasım yok senin durumun çok ilginç olmuş ya acaba kan testimi yaptırsan inş hamişsindir canım güzel haberlerini bekliorum

ya ben sorun etmelimiyim benimkini bilemedim evlenmeden önce her ayın 21 ine olurdum ama evlendikten sonra hep önce oluyorum ama adet döngüm normal gibi yani 25-26-27-28 güne bir oluyorum,dr normal dedi ama yinede soru işareti kalıyo.

bu ay 2 defa aşılama olmama ragmen başka bi dr bu şartlarda aşılamayı uygun görmedi ve laparaskopiyle histeraskopiyi önerdi Allahta kalbimi biliyo bu ameliyatlar olmadan hamiş kalmayı nasip et Allahım demiştim ve dr u aradım adetin 2.gün ve gelecek hafta izinli olduğunu söyledi,anlıcan gelecek aya ertelendi umarım,Allah içimdekilere karşılık verir ve bu ay hamiş kalırım inşallah sende canım,isteyen herkes inşallah...

daha önce aşılama felan yaptırdın mı?yada bi tedavi gördün mü?

gözün aydın canım keseyi görmüşsün,sağsalim kalp atışlarını duymayı,kucağına almayı nasip etsin.

bu ay için önerebileceğin bişey var mı kür yada ovülasyon hiçbi bilğim yok bu konuda ne zaman yapılır,ne yapılır bilmiyorum...(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…