- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #3.701
Şşşşş pes etmek yokgünaydın kızlar berbat karnım agrio erkenden geldi kırmızılar boşuna ümitlenme der gibi ben pes ediyorum galiba
Kesinlikle sana katılıyorum.Bende öyle oldumKızlar günaydın,
Uzun süredir takip ettiğim bi durum vardı, kendimde dahil 10 kişide bu durum artık onaylandı, şahit oldum.
Geçen ay çok kısa sürmüştü benim döngüm, ve bu ay hamile kaldım. Reglisi erken gelenler üzülmeyin derim ben
Hadi bol şans...
Kuşumkimseler yokmu ya neredesiniz kızlar...........
Eklerim canım.Gelsin terazi bebişlerigünaydın daha doğrusu hepinize iyi günler..
an itibariyle kırmızılar teşrif ettiler..
kayınvalidemle konuştum az önce; çaput tıka diyo banaah ah tıkmakla olsaydı..
neyse en azından vücudum saat gibi çalışıyor, akşam hafif akıntım kahverengiye dönmüştü yatarken, sabah da kırmızıları gördüm.
yeni bat : 22 şubat Ayşecim eklersen sevinirim....
Aaaaaakızlar ben başka bi doktora gitiim
oda hiçbi sorun olmadıını kalp dahi gödüğünü ama suanda bana dinletemediğinii söyledi
6 haftayla uyumlu dedi önümüzdeki bir hafta sonra gel dedi
geriden geliyo hesaba göre hep bi tedirginlik var içimde
şimdi ikide kaldım ne olucak bilmiyorum hersey bi umut bekliyorum
dengem bozuldu nasıl davranıcamı bilmiyorum
dilerim hersey güsel gider......
Ayşecim nerelerdesin merak ettik seni. Kalp atışını duydun sevinçten ayakların yere basmıyo dimi. İki tane kalp atışı duymasın bizim kız:)
ayşeyle faceten telden irtibarı olan var mı? merak ettim vallahi. neden gelmedi bu kıs...
Şşşşş pes etmek yok
Kesinlikle sana katılıyorum.Bende öyle oldum
Kuşum(( Yine denk gelemedik
Eklerim canım.Gelsin terazi bebişleri
AaaaaaHadi inşallah canım benim.
Ancak gelebildim kızlar kusura bakmayın.Tek kese gördük.Daha kalp görünmez dedi.Haftaya cumartesi gideceğim tekrar.Umudum tek yumurta ikizine kaldı.Ama çok şükür herşey yolunda.Yükselişler çok güzel dedi.İlk ultrason resmimizi de çektirdikDarısı hepinizin başına.
Şşşşş pes etmek yok
Ancak gelebildim kızlar kusura bakmayın.Tek kese gördük.Daha kalp görünmez dedi.Haftaya cumartesi gideceğim tekrar.Umudum tek yumurta ikizine kaldı.Ama çok şükür herşey yolunda.Yükselişler çok güzel dedi.İlk ultrason resmimizi de çektirdikDarısı hepinizin başına.
Maşallah sizeeee :) tubiloş benim yine bat geçti ve bugün kahverengi bi leke gelmiş o kadar .. o da bayaa açık kahverengi .. Bat 22 Ocaktı ..
merhaba arkadaşlar sabah bu topiği buldum ve yazmaya başladım benimlede sohpet ederseniz sevinirim.ben reglime 3 gün kala dün dayanamayarak test yaptırmıştım ve 15,44 çıktı bu gün sonuç göstermeye doktora gittim,gebesin ama bunlar dikkat etmen gerek n dönemler dedi bebişimin sıkı sıkı tutunabilmesi için folik asit başladı bakalım kan testinide tekrarlicaz 2 gün sonra inşallah devamıda hayırlı gelir,arkadaşlar hayırlı dualarınızı bekliyorum bende sizler için dua edicem:)
ayyy inşallah bebiş geliyordur canımmm
test yapmadınmıııı
hayırlı olsun canım çok sevindim. inşallah degerin kat kat artarr
ben seni sanki diğer topicten hatırlıyorum.
yanlışmıyım :44:
sende hoşgeldin tatlım bende buraların eskilerinden ama uzun süredir girem hafta sonları anneme gelince giriyorum ancak
yok tatlım bu ay kür veya başka birşey yapmıyorum hatta mümkün olduğu kadar kafaya takmamaya çalışıyorum sen ne yapıyorsun
Kuzlar yukleye bildm yorumlarmsiniz ltfn?
Şşşşş pes etmek yok
canım nasılsın bi denk gelemedim sana nasıl gdio hamişlik dr bana seninki ikizmiş bri boşalmış dedi şaırdımüzüldüm dedim var oalana sağlık hayırlısı olsun sağlıcakla gelsinler
ayyy inşallah bebiş geliyordur canımmm
test yapmadınmıııı
hayırlı olsun canım çok sevindim. inşallah degerin kat kat artarr
ben seni sanki diğer topicten hatırlıyorum.
yanlışmıyım :44:
sunbalcım nerelerdesin yaa hiç gelmiyosun buralara ..Nasıl gidiyo hamişlik canım :)
yaa tubiloş ben test yapıyorum ama çıkmıyo2 gün geçti yaptım yok , bugün yaptım 4 gün geçti yine yok .. Testleri netten söylemiştim damlatmalı değilde idrara batırıyosun .. Başka markayla mı denesem .. Ya bu ay garip şeyler oldu aslında :) adete 10 gün kala filan akıntımın içinde kılcal damar gibi çizgiler vardı .. Adete 2 gün kala ovulasyon testi yapar yapmaz t çizgisi c yi geçti kopkoyu oldu yaptığım an .. Gebelik testi yaptım hemen negatif .. Bende istisnayım heralde diye çalışma yaptım :) adeti 3 gün geçti kahverengi leke olmuş iç çamaşırım gelen giden yok .. Ara ara çok hafif sancılarım oluyo geçiyo ama .. Çok karışık anlattım yaa
Cnm henuz yumurtlama olmamis. Gun gectikce koyulasacak. Benim ikinci cizgi daha koyu cikmisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?