Bol bebiş topiği

Ayşecim hayırlı olsun canım inşallah kalp atışlarını da haftaya duyarsın.
o zaman için çok daha rahatlayacak.
tek kese görünmüş. olsun kuzum yaa tek yada çift fark etmez. hakkımızda hayırlısı neyse onu verio Rabbim.
güzel haberlerinin devamını bekliyoruz

canım ben o idrara batırılan testlerden hiç denemedim.
doğrulugu konusunda da pek bir bilgim yok.

ama istersen bir tane de normal testlerden al eczaneden.
günün bukadar geçmiş vede lekelenmen felan olmuş.
ister istemez yerleşme olabilirmi diye düşünüyor insan.

yada canım istersen bir kan ver?
ne var ne yok bilirsin en azından.
günün normalde bukadar gecikirmiydi :44:

geçen ayda 6 gün gecikmişti ara sıra gecikmeler olur bende o yüzden çok umutlanamıyorum 6 günü geçerse başka bi test alıp denicem inşallah çıkar yarın eşimin annesi ve babası geliyolar bizde kalıcaklar onlar burdayken haber vermeyi çok istiyorumm , çok sevinirler :)

hayırlısı olsun canım inş hamişsindir ne güzel olur yaa hadi inş

arkadaşlar merhabalar ben topikde yeniyim cuma günü beta hcg yaptırmıştım 15,44 çıkmıştı bu gün tekrarladım 40.11 çıktı arkadaşlar şimdilik iyi hayırlı dularınızı bekliorum rabbim isteyen herkese nasip etsin.

naber canım nasılsın bugün kocişle ev temizliği yapıcaz işimiz çok

kolay gelsin size canımcım
ben iyiyim hamd olsun.
bugün eşimin doğum günü ama kendisi şehir dışında
gece 12 gibi burda olucak inşallah.
oturuyorum bende öyle kenanımla

ooooooo maşallahhh
canım bak herşey yolunda gidiyor maşallah
inşallah sağ salim kucagına alman da nasip olur

amin cnm rabbim hepimizin bebeyiğini korusun hepimiz sağsalim kucağımıza alırız inşallah:))

Ovulasyon testi yapmadan önce sıvı alımını bırakırken yemeyide bırakıyormusunuz?
Çünkü ben açlıktan ölmek üzereyiiiiiiiiiiiiim

hayırlı pazarlar arkadaşlar.dün kesemizi gördük çok şükür,9 şubatta da kalp atışlarını duycaz inşallah.doğum 30 eylül 2013

Son düzenleme:
hayırlı pazarlar arkadaşlar.dün kesemizi gördük çok şükür,9 şubatta da kalp atışlarını duycaz inşallah.doğum 30 eylül 2013
Maşaallah Efsun darısı bizlere isteyen bekleyen herkese olsun.. inşaallah bizlerde en kısa zamanda müjdelerimiz veririz

ben geldım canlaaarr nabersınız bakalımmm
Ne güzel bir geliş bu Tatlım,iyiyiz sen nasılsın?
Benim eşim bu siteye girmemi şidedetle istemediği için arada girip okuyorum herşeye cevap yazamıyoruuuum
Benim buraya gelince rahatladığımı anlamıyor daha fazla gerilirsin diyor,bebişle ilgili herşeyden uzak durmamı istiyor.
önceden takmazdın bu kadar diyor
Takmıyorum ki olması için elimden geleni yapıyorum ne yapayım Anne olmak istiyorum..
Dün gece kötü oldum bu ay iki bebiş geldi aileye eltim bide görümcemin..
Kıskanmıyorum ama ikisiyle aynı zamanda bebişim vardı ama düştüler
Aklıma gelince ağladım
Eşimde kızıyor bana...

Canım ben yemek yiyorum sadece sıvı alımını kesiyorum. Sende öyle yap. bişiler ye canım
Çok sağol canımmm bundan sonra öyle yaparım:)

Canım dediğin gibi bugün 4 saatten fazla sıvı almadan testi yaptım ve net çıktı :)
Resminide ekliyorum bak bakalım
Kızlar nasıl heyecan yaptııım yaaaaaaaaa....

Eklentiler

• $IMG_1400.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
slm kızlar ben adet oldum moralimmm coook bozuk çooook kötüyüm çoooook

Moral bozmak yok. ilk gün haliyle toparlamakta zorlanabilirsin çünkü bende öyle olurdum herkes gibi. ama sonrasında yeni umutlar yeni planlar yumurtlama günüme bakar hesaplardım hemen. Kendime moral depolamak için tabi:) sende aynen böyle yap kime ne faydası var kendini üzmekten başka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…