- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #3.721
yaa tubiloş ben test yapıyorum ama çıkmıyo2 gün geçti yaptım yok , bugün yaptım 4 gün geçti yine yok .. Testleri netten söylemiştim damlatmalı değilde idrara batırıyosun .. Başka markayla mı denesem .. Ya bu ay garip şeyler oldu aslında :) adete 10 gün kala filan akıntımın içinde kılcal damar gibi çizgiler vardı .. Adete 2 gün kala ovulasyon testi yapar yapmaz t çizgisi c yi geçti kopkoyu oldu yaptığım an .. Gebelik testi yaptım hemen negatif .. Bende istisnayım heralde diye çalışma yaptım :) adeti 3 gün geçti kahverengi leke olmuş iç çamaşırım gelen giden yok .. Ara ara çok hafif sancılarım oluyo geçiyo ama .. Çok karışık anlattım yaa
Ayşecim hayırlı olsun canım inşallah kalp atışlarını da haftaya duyarsın.
o zaman için çok daha rahatlayacak.
tek kese görünmüş. olsun kuzum yaa tek yada çift fark etmez. hakkımızda hayırlısı neyse onu verio Rabbim.
güzel haberlerinin devamını bekliyoruz
canım ben o idrara batırılan testlerden hiç denemedim.
doğrulugu konusunda da pek bir bilgim yok.
ama istersen bir tane de normal testlerden al eczaneden.
günün bukadar geçmiş vede lekelenmen felan olmuş.
ister istemez yerleşme olabilirmi diye düşünüyor insan.
yada canım istersen bir kan ver?
ne var ne yok bilirsin en azından.
günün normalde bukadar gecikirmiydi :44:
geçen ayda 6 gün gecikmişti ara sıra gecikmeler olur bende o yüzden çok umutlanamıyorum 6 günü geçerse başka bi test alıp denicem inşallah çıkar yarın eşimin annesi ve babası geliyolar bizde kalıcaklar onlar burdayken haber vermeyi çok istiyorumm , çok sevinirler :)
naber canım nasılsın bugün kocişle ev temizliği yapıcaz işimiz çokhepinize iyi pazarlar kızlaaarrr
naber canım nasılsın bugün kocişle ev temizliği yapıcaz işimiz çok
arkadaşlar merhabalar ben topikde yeniyim cuma günü beta hcg yaptırmıştım 15,44 çıkmıştı bu gün tekrarladım 40.11 çıktı arkadaşlar şimdilik iyi hayırlı dularınızı bekliorum rabbim isteyen herkese nasip etsin.
kolay gelsin size canımcım
ben iyiyim hamd olsun.
bugün eşimin doğum günü ama kendisi şehir dışında
gece 12 gibi burda olucak inşallah.
oturuyorum bende öyle kenanımla
ooooooo maşallahhh
canım bak herşey yolunda gidiyor maşallah
inşallah sağ salim kucagına alman da nasip olur
Ovulasyon testi yapmadan önce sıvı alımını bırakırken yemeyide bırakıyormusunuz?
Çünkü ben açlıktan ölmek üzereyiiiiiiiiiiiiim
Maşaallah Efsun darısı bizlere isteyen bekleyen herkese olsun.. inşaallah bizlerde en kısa zamanda müjdelerimiz veririzhayırlı pazarlar arkadaşlar.dün kesemizi gördük çok şükür,9 şubatta da kalp atışlarını duycaz inşallah.doğum 30 eylül 2013
Ne güzel bir geliş bu Tatlım,iyiyiz sen nasılsın?ben geldım canlaaarr nabersınız bakalımmm
Çok sağol canımmm bundan sonra öyle yaparım:)Canım ben yemek yiyorum sadece sıvı alımını kesiyorum. Sende öyle yap. bişiler ye canım
slm kızlar ben adet oldum moralimmm coook bozuk çooook kötüyüm çoooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?