- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #3.741
Canım dediğin gibi bugün 4 saatten fazla sıvı almadan testi yaptım ve net çıktı :)
Resminide ekliyorum bak bakalım
Kızlar nasıl heyecan yaptııım yaaaaaaaaa....
canlarrr hepinize iyiakşamlarrr :)) uzun zaman oldu yazmayalı buraya,geçen ay laboquick erken gebelik testi ile yanlış pozitifi görüp koşa koşa hastaneye gitmiştim ve çok üzülmüştüm,onun üzerine çok hassas bi dönem geçirdim üzüldüm ağladım falan ,çok şükür geldi geçtiii :)) bu ay soğan kürü kullanmıştım kızlarr dün bhcg yaptırdım ve değerim 25 çıktı :))) gebelik testlerim silik çizgi çıkıyorrrr bikere kimyasal gebelik yaşadım o biraz geriyo beniii .... adetime 2 gün var daha,durumum ayşeninki gibi olduuuu çok erken öğrendim :))) tam olarak sevinemiyorum kızlar nolur nolmaz diye Rabbim isteyen herkese nasip etsin ,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun cümlemize...
Canım dediğin gibi bugün 4 saatten fazla sıvı almadan testi yaptım ve net çıktı :)
canım inşallah sen hamilesin büyük ihtimalle. bende soğan kürü yaptığım ay adet olup hemen ertesi ay hamile kaldım. Henüz erken demişsin ama ben şimdiden seni tebrik ediyorum inşallah iki günde netleştirirsin sonucunu. son duan için de gönülden aminnn diyorum..
kızlar ben başka bi doktora gitiim
oda hiçbi sorun olmadıını kalp dahi gödüğünü ama suanda bana dinletemediğinii söyledi
6 haftayla uyumlu dedi önümüzdeki bir hafta sonra gel dedi
geriden geliyo hesaba göre hep bi tedirginlik var içimde
şimdi ikide kaldım ne olucak bilmiyorum hersey bi umut bekliyorum
dengem bozuldu nasıl davranıcamı bilmiyorum
dilerim hersey güsel gider......
Şşşşş pes etmek yok
Kesinlikle sana katılıyorum.Bende öyle oldum
Kuşum(( Yine denk gelemedik
Eklerim canım.Gelsin terazi bebişleri
AaaaaaHadi inşallah canım benim.
Ancak gelebildim kızlar kusura bakmayın.Tek kese gördük.Daha kalp görünmez dedi.Haftaya cumartesi gideceğim tekrar.Umudum tek yumurta ikizine kaldı.Ama çok şükür herşey yolunda.Yükselişler çok güzel dedi.İlk ultrason resmimizi de çektirdikDarısı hepinizin başına.
Ayyyyyyyyyyy inşaallah canım ya Elimizden geleni yapıyoruz Rabbim buluştursun bizimkileri:)tatlımm doğru gun bugun ve silikleşene kadar devam ediyosun
hadi bakalım calışmaları aksatma sakın
güsel haberlerini alıcaz bu ay
Canım Elhamdülillah maşaallah 28.gün oluyorum düzenli olarak. ama bebiş düşünmeye başladığımızdan beri 4.ay bu ay hep değiğşti 1 hafta erken oldum 2 gün erken oldum son ayda 28.günde oldum..ben bu ay 2. çizgi bundan biraz daha koyuydu başladım çalışmalara ,spermleri boşa harcamamak lazım sonra verimli olmayabiliyo.kaç günde adet oluyorsun?
Kız bu testler negatif benimkiler gibi.. inşaallah 14. güne kadar net çizgiyi göreceksin.kizlar resim yukluyorum 3gundur test yapyrm koyulasmadim sizde bi bakin sizdeboyle oldumu?Eki Görüntüle 617814 Eki Görüntüle 617814
İnşaallah Ssirinim ikimizde hayırlı haber alırız bu ay...Herkese iyi aksamlarrr :)
Kizlar internetimde sorun var 3 gundur gelemiyorum
Simdi geldi ama heran gidecek gibi cok yavas
Biraz okuyabildim eskileri atladiklarim oduysa simdidin ozur dilerim
Umarim herkes iyidir...
İnsallah en kisa surede duzelir internetim hepimizi ozledim yav
Oncelikle tugracim ne guzel olumlu konusmus dr. Bir sorun olsaydi mutlaka soylerdi tatlim...guzel seyler dusun canim
Rabbim gonlune gore verecek canim benim uzulme...
Aysecimmm valla giremedim kac gundur ama dun butun gun aklimdaydin gercekten cok merak ettim seni
Cok sevindimmm canimmm keseyi gormussunuz tek yada cift uzulme sakin rabbimin gucune gider en onemlisi saglikli ve hayirlisi olmasi cok guzel ilk resminide cektirmissiniz ayy canimm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah...
Canimmmmm kac gundur giramiyorum internetim yokaklimdasin canimm
Gordum testini cok guzel canimbosa skilmissin kac gun kiminin gec oluyor seninkide 16 da koyulasti sanirim dimi
Hadi guzelce tuttunsun insallah bebeginnnnn...
Cok optum herkesi
İnsallah en kisa surede gorusuruzzz...
Allaha emane olun canim.
Tebrikler canımmm... darısı bize kaç haftalıoık nasıl öğrendin bebişini...uzun zamandır yoktum ama haberlerim var hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allah herkeze nasip etsin
canlarrr hepinize iyiakşamlarrr :)) uzun zaman oldu yazmayalı buraya,geçen ay laboquick erken gebelik testi ile yanlış pozitifi görüp koşa koşa hastaneye gitmiştim ve çok üzülmüştüm,onun üzerine çok hassas bi dönem geçirdim üzüldüm ağladım falan ,çok şükür geldi geçtiii :)) bu ay soğan kürü kullanmıştım kızlarr dün bhcg yaptırdım ve değerim 25 çıktı :))) gebelik testlerim silik çizgi çıkıyorrrr bikere kimyasal gebelik yaşadım o biraz geriyo beniii .... adetime 2 gün var daha,durumum ayşeninki gibi olduuuu çok erken öğrendim :))) tam olarak sevinemiyorum kızlar nolur nolmaz diye Rabbim isteyen herkese nasip etsin ,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun cümlemize...
Hadi hayırlısı canım bende kimyasal yaşadım iki bebişim düştü ama yılmak yooook...
İnşaallah bebişlerimiz gelecekler hayırlı zamanda...
Spermleri boşa harcamak nasıl oluyor bilmem ben,illada bebiş için ilişki isteyince geriliyorum ve olmuyorda
Ama bazı doktorlar yumurtlama günlerinde hergün öneriyorlar..
Bİrde Allahım nasip ederse spoşlara güç kuvvet verir dümdüzzzzzzzzzzzzz ileri der ve bebişimizi yaratır
Ben kafama takmadan yaşamayı istiyorum yok gün aşırı yok şu gün bugün ne o öyle ev ödevi gibi
Yanlış anlama Ozayder kardeş :)
Bundan öncede 2 kez hamile kaldım gün aşırıdan falan haberim yoktu hatta ilk bebişimde 14.gün yumurtlama oluyormuş ayaklar havaya dikişiyormuş bilmiyordum ama hamile kaldım...
İnşaallah bu bebişin sana sımsıkı tutunur ve Anne olursuuun
Dua ileeeeeeeeeeeeeeeeeee
sağol canım ne güzel dua etmişsinnnn inşallah hepimize nasip etsin o duyguyu ,dediğin gibi aslında bizler boşa telaş yapıyoruz ama taktir ilahi olacağı varsa oluyo ...ben şunun için boşa harcama spoşları dedim biz geçen ay bikaç gün önceden başladık ve hergün çalışma ,derken ovulasyon testini ilk kez kullanıyodum pozitif 20.gün olunca biz bütün enerjiyi 20. günden önce tükettik hiç bişey kalmadı tabii...rabbim hayırlısını versin tez zamanda, sanada gönlündekini nasip etsin inşallah canım...
Hadi bi terazi de sen getir bu güzel dünyayahadi gözün aydın canım.. merakta kaldık ama şükür geldin yazdın...
kardeşim de terazi.. kardeşimin doğumgününde evlendik, bir de terazi yeğeni olsun tam olsunlar
Aaaaa...Ne kadar acayip olmuş seninki de.Hayırlısı böyleymiş diyeceğiz artık.Rabbim öyle uygun görmüş..canım nasılsın bi denk gelemedim sana nasıl gdio hamişlik dr bana seninki ikizmiş bri boşalmış dedi şaırdımüzüldüm dedim var oalana sağlık hayırlısı olsun sağlıcakla gelsinler
Hadi hayırlısı canımAncak gelebildim kızlar kusura bakmayın.Tek kese gördük.Daha kalp görünmez dedi.Haftaya cumartesi gideceğim tekrar.Umudum tek yumurta ikizine kaldı.Ama çok şükür herşey yolunda.Yükselişler çok güzel dedi.İlk ultrason resmimizi de çektirdikDarısı hepinizin başına.
Hoşgeldin canım.Diğer mesajında 40 olmuş değerin.Ne güzel tutunuyor bebeğin sana.İnşallah kucağına da alırsın sağlıkla...merhaba arkadaşlar sabah bu topiği buldum ve yazmaya başladım benimlede sohpet ederseniz sevinirim.ben reglime 3 gün kala dün dayanamayarak test yaptırmıştım ve 15,44 çıktı bu gün sonuç göstermeye doktora gittim,gebesin ama bunlar dikkat etmen gerek n dönemler dedi bebişimin sıkı sıkı tutunabilmesi için folik asit başladı bakalım kan testinide tekrarlicaz 2 gün sonra inşallah devamıda hayırlı gelir,arkadaşlar hayırlı dualarınızı bekliyorum bende sizler için dua edicem:)
Amiinnn cadii...Darısı başına artıkAmin aysem. Gozun aydin keseyi gormussunuz. Kalp atislarini haftaya duyarsiniz inşallah.
Çok sağol tatlım.Sıra sizlerde artık.Sizleri bekliyoruz peşimizden...Tebrik ederim Ayşecim eşin ve senin adına çok sevindim .. Gözünüz aydın .. Darısı kucağına almaya inşallah :)
Sağol canım.Bende 2 Şubat'ta gideceğim.Hayırlısıyla bi geçseydi bu hafta da.canım keseyi görmüşsün hayırlı olsun:) doktor bende de keseyi gördü 6 şubata kalp atışına bakmak için gün verdi. sabırsızlıkla o günü bekliyorum. Rabbim hayırlı haberler işittirsin hepimize inşallah..
Eklerim tabi.İnşallah bu son ayındır senide listenin altına ekleriz hamiş hamiş...benide ekler misiniz 21 şubat batım.eşimde 21 ocakda varikosel amliyatı oldu 8 aydır bebek istiyoruz
Çok sağol canım.Darısı hepinizin başına inşallah...Eşine çakşır otu yedirmeye başla hemen derim ben.Çok faydası varmış onun.Nitekim bizde de kanıtlandı.İdrar yollarında iltihap varsa önce soğan kürü yap.Rahmi temizledikten sonra hamile kalan çok.Eğer iltihap sorunun yoksa yumurta destekleyici btç kürü yaparsın kendine.İki kürü aynı anda yapma.Ağır geliyormuş.İncir+keçiboynuzu+pekmez+bal bunları da eksik etme sofralarından.Faydası olur mutlaka.İncir kürü de varmış ben yapmadım ama o da yumurta destekleyici bi kür.Seçim seningözün aydın canım keseyi görmüşsün,sağsalim kalp atışlarını duymayı,kucağına almayı nasip etsin.
bu ay için önerebileceğin bişey var mı kür yada ovülasyon hiçbi bilğim yok bu konuda ne zaman yapılır,ne yapılır bilmiyorum...(
Sağol Tubiloshumm..Rabbim kaldıramayacağımız yük vermezmiş bizlere.Belki de bende kaldıramayacaktım ikiz gebeliği yada bebek bakımını.Ama tabi ümidi kesmiş değilimAyşecim hayırlı olsun canım inşallah kalp atışlarını da haftaya duyarsın.
o zaman için çok daha rahatlayacak.
tek kese görünmüş. olsun kuzum yaa tek yada çift fark etmez. hakkımızda hayırlısı neyse onu verio Rabbim.
güzel haberlerinin devamını bekliyoruz
canım ben o idrara batırılan testlerden hiç denemedim.
doğrulugu konusunda da pek bir bilgim yok.
ama istersen bir tane de normal testlerden al eczaneden.
günün bukadar geçmiş vede lekelenmen felan olmuş.
ister istemez yerleşme olabilirmi diye düşünüyor insan.
yada canım istersen bir kan ver?
ne var ne yok bilirsin en azından.
günün normalde bukadar gecikirmiydi :44:
Çok sağol canım.Dış gebelik yada boş değil ya.O bile yetti bize.İkiz olaydı daha bi iyi olacaktı ama takdir-i İlahi...Öyle uygun gördü Rabbim..İsyanımız yok verdiğine.Sağlıklı eli ayağı düz olsun da tek olsunHerkese iyi aksamlarrr :)
Kizlar internetimde sorun var 3 gundur gelemiyorum
Simdi geldi ama heran gidecek gibi cok yavas
Biraz okuyabildim eskileri atladiklarim oduysa simdidin ozur dilerim
Umarim herkes iyidir...
İnsallah en kisa surede duzelir internetim hepimizi ozledim yav
Oncelikle tugracim ne guzel olumlu konusmus dr. Bir sorun olsaydi mutlaka soylerdi tatlim...guzel seyler dusun canim
Rabbim gonlune gore verecek canim benim uzulme...
Aysecimmm valla giremedim kac gundur ama dun butun gun aklimdaydin gercekten cok merak ettim seni
Cok sevindimmm canimmm keseyi gormussunuz tek yada cift uzulme sakin rabbimin gucune gider en onemlisi saglikli ve hayirlisi olmasi cok guzel ilk resminide cektirmissiniz ayy canimm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah...
Canimmmmm kac gundur giramiyorum internetim yokaklimdasin canimm
Gordum testini cok guzel canimbosa skilmissin kac gun kiminin gec oluyor seninkide 16 da koyulasti sanirim dimi
Hadi guzelce tuttunsun insallah bebeginnnnn...
Cok optum herkesi
İnsallah en kisa surede gorusuruzzz...
Allaha emane olun canim.
Dün bi sürü mesaj yazdım eklenmemiş topiğeayşecimm,tubiloşcum nasılsınızz? nezamandır takip ediyorum ama yazamıyodum kızlar nolur kusura bakmayın ,doktordan güzel haberlerle gelmişsin ayşecim hep böyle devam eder inşallah :))
Adet düzensizliğine takma kafanı.Rahim bebeğe hazırlandığı için oynamalar oluyormuş..Ben son 2 ay 2şer gün oldum.6gün süren adeti.Üstüne görme bile sandım düşün yani.Sıvı alımına çok dikkat et.Bir yudum bile etkiliyor testi.Ve son içtiğin sıvıdan sonra idrarını yap.Test için olan idrarı vücut kendi üretsin yani..kizlar ilk kez prs test eklemistim cokcok silikti ve yaklasik 5 gundur asiri kasik agrim var yumurtlama diyorum ama cizgi hala net deil.
anlamadim benim crs,prs, cuma, cmts feci agrim oldu kasikta idrara bakiyorum cizgi ilk gun yok gibiydi zaten. pers eh yani cok silik ogun iliski oldu, cmts ve bugun de silik yani kontrol cizgisi gibi hic olmadi. Yani silik cizgi isi ortalama kac gun suruyor anlamadim?
Boyle her daha kac gun belli belirsiz cikcak acaba benim test mi kotu ya da idrar konsantresi mi yetmiyor?
buarada 31 gunde adet oluyorum bu ay adetim az surdu 6 gunden 4 gune dustu ve SAT 12 ocak
bilen varsa yardimci olursa sevinirim.
gunaydın kızlar,ovu testim hala koyulaşmadı ona uzuluyorum bugn 12gün bakalım nolcak inşallah gorurum sizin gbi o koyu cizgiyi
Benim hiç kopkoyu olmadı biliyor musun?Sizin silikleşiyor dediğiniz testler benim en koyu testimden daha koyuydu.Korktum da 5-6 saat su içmedim ben yine de çok net çıkmadı testlerim.Ama bebeğim geldi çok şükür.Kendi testlerinle karşılaştır koyulaşmayı.Her bünye de farklı çıkıyor.Takma kafana kopkoyu değil diye.Senin en koyun ne zamansa onu baz al.Günaydın bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?