Bol bebiş topiği

canlarrr hepinize iyiakşamlarrr :)) uzun zaman oldu yazmayalı buraya,geçen ay laboquick erken gebelik testi ile yanlış pozitifi görüp koşa koşa hastaneye gitmiştim ve çok üzülmüştüm,onun üzerine çok hassas bi dönem geçirdim üzüldüm ağladım falan ,çok şükür geldi geçtiii :)) bu ay soğan kürü kullanmıştım kızlarr dün bhcg yaptırdım ve değerim 25 çıktı :))) gebelik testlerim silik çizgi çıkıyorrrr bikere kimyasal gebelik yaşadım o biraz geriyo beniii .... adetime 2 gün var daha,durumum ayşeninki gibi olduuuu çok erken öğrendim :))) tam olarak sevinemiyorum kızlar nolur nolmaz diye Rabbim isteyen herkese nasip etsin ,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun cümlemize...

Canım dediğin gibi bugün 4 saatten fazla sıvı almadan testi yaptım ve net çıktı :)
Resminide ekliyorum bak bakalım
Kızlar nasıl heyecan yaptııım yaaaaaaaaa....

tatlımm doğru gun bugun ve silikleşene kadar devam ediyosun
hadi bakalım calışmaları aksatma sakın
güsel haberlerini alıcaz bu ay

canım inşallah sen hamilesin büyük ihtimalle. bende soğan kürü yaptığım ay adet olup hemen ertesi ay hamile kaldım. Henüz erken demişsin ama ben şimdiden seni tebrik ediyorum inşallah iki günde netleştirirsin sonucunu. son duan için de gönülden aminnn diyorum..

Canım dediğin gibi bugün 4 saatten fazla sıvı almadan testi yaptım ve net çıktı :)

ben bu ay 2. çizgi bundan biraz daha koyuydu başladım çalışmalara ,spermleri boşa harcamamak lazım sonra verimli olmayabiliyo.kaç günde adet oluyorsun?

sağol canımm inşallah diyorum, tüylerim diken diken oldu okurken anlatamam bende bi inansam okadar sevincemkiii :)) teşekkür ettim canım..

Herkese iyi aksamlarrr :)
Kizlar internetimde sorun var 3 gundur gelemiyorum
Simdi geldi ama heran gidecek gibi cok yavas
Biraz okuyabildim eskileri atladiklarim oduysa simdidin ozur dilerim
Umarim herkes iyidir...
İnsallah en kisa surede duzelir internetim hepimizi ozledim yav

Oncelikle tugracim ne guzel olumlu konusmus dr. Bir sorun olsaydi mutlaka soylerdi tatlim...guzel seyler dusun canim
Rabbim gonlune gore verecek canim benim uzulme...

Aysecimmm valla giremedim kac gundur ama dun butun gun aklimdaydin gercekten cok merak ettim seni
Cok sevindimmm canimmm keseyi gormussunuz tek yada cift uzulme sakin rabbimin gucune gider en onemlisi saglikli ve hayirlisi olmasi cok guzel ilk resminide cektirmissiniz ayy canimm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah...

Canimmmmm kac gundur giramiyorum internetim yok aklimdasin canimm
Gordum testini cok guzel canimbosa skilmissin kac gun kiminin gec oluyor seninkide 16 da koyulasti sanirim dimi
Hadi guzelce tuttunsun insallah bebeginnnnn...
Cok optum herkesi
İnsallah en kisa surede gorusuruzzz...
Allaha emane olun canim.

ayşecimm,tubiloşcum nasılsınızz? nezamandır takip ediyorum ama yazamıyodum kızlar nolur kusura bakmayın ,doktordan güzel haberlerle gelmişsin ayşecim hep böyle devam eder inşallah :))

tatlımm doğru gun bugun ve silikleşene kadar devam ediyosun
hadi bakalım calışmaları aksatma sakın
güsel haberlerini alıcaz bu ay
Ayyyyyyyyyyy inşaallah canım ya Elimizden geleni yapıyoruz Rabbim buluştursun bizimkileri:)
Bu akşam oğlu olan bir arkadaşa gittik o oğlanla bebiş sevgimi dindiriyorum ya okadar tatlı ki çok seviyorum maşaallah,benim bebişim olsa kim bilir nasıl severim
İnşaallah bu ay olacak inşaallahhhhhhhhh

ben bu ay 2. çizgi bundan biraz daha koyuydu başladım çalışmalara ,spermleri boşa harcamamak lazım sonra verimli olmayabiliyo.kaç günde adet oluyorsun?
Canım Elhamdülillah maşaallah 28.gün oluyorum düzenli olarak. ama bebiş düşünmeye başladığımızdan beri 4.ay bu ay hep değiğşti 1 hafta erken oldum 2 gün erken oldum son ayda 28.günde oldum..
Böyle olan arkadaşlar ertesi ay hamiş kalmışlar...

kizlar resim yukluyorum 3gundur test yapyrm koyulasmadim sizde bi bakin sizdeboyle oldumu?Eki Görüntüle 617814 Eki Görüntüle 617814
Kız bu testler negatif benimkiler gibi.. inşaallah 14. güne kadar net çizgiyi göreceksin.
Benim testi gördünmü :) bugün 15.gün ve ancak bugün netleşti
Hatta ben 9. ve 12.günde test yapmadım ama çalışmalarıda aksatmadım

İnşaallah Ssirinim ikimizde hayırlı haber alırız bu ay...
Evet canımı boşboşuna sıkmışım
Rabbime dua et bizim için mübarek kız
Bende baktım sesin soluğun yok demek nettte sorun var.inşaallah düzelirde gelirsin bolbol
uzun zamandır yoktum ama haberlerim var hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allah herkeze nasip etsin
Tebrikler canımmm... darısı bize kaç haftalıoık nasıl öğrendin bebişini...

Hadi hayırlısı canım bende kimyasal yaşadım iki bebişim düştü ama yılmak yooook...
İnşaallah bebişlerimiz gelecekler hayırlı zamanda...
Spermleri boşa harcamak nasıl oluyor bilmem ben,illada bebiş için ilişki isteyince geriliyorum ve olmuyorda
Ama bazı doktorlar yumurtlama günlerinde hergün öneriyorlar..
Bİrde Allahım nasip ederse spoşlara güç kuvvet verir dümdüzzzzzzzzzzzzz ileri der ve bebişimizi yaratır
Ben kafama takmadan yaşamayı istiyorum yok gün aşırı yok şu gün bugün ne o öyle ev ödevi gibi
Yanlış anlama Ozayder kardeş :)
Bundan öncede 2 kez hamile kaldım gün aşırıdan falan haberim yoktu hatta ilk bebişimde 14.gün yumurtlama oluyormuş ayaklar havaya dikişiyormuş bilmiyordum ama hamile kaldım...
İnşaallah bu bebişin sana sımsıkı tutunur ve Anne olursuuun
Dua ileeeeeeeeeeeeeeeeeee

sağol canım ne güzel dua etmişsinnnn inşallah hepimize nasip etsin o duyguyu ,dediğin gibi aslında bizler boşa telaş yapıyoruz ama taktir ilahi olacağı varsa oluyo ...ben şunun için boşa harcama spoşları dedim biz geçen ay bikaç gün önceden başladık ve hergün çalışma ,derken ovulasyon testini ilk kez kullanıyodum pozitif 20.gün olunca biz bütün enerjiyi 20. günden önce tükettik hiç bişey kalmadı tabii...rabbim hayırlısını versin tez zamanda, sanada gönlündekini nasip etsin inşallah canım...

Hıııım aslında haklısın ama işaallah emeğimiz boşa gitmez :)
Bu ay nasıl yaptın canım nede olsa taze Hamilesinnn
Ben bugün pozitifi gördüm 15.gün zaten bu ay adetim on gün sürdü önceden başlama gibi bir sorunumuz olmadı :)
Eşimede keçiboynuızu kürü yapıyorum düzenli olarak...
İnşaallah bu ay hayırlı müjdeyi veririm size

kizlar ilk kez prs test eklemistim cokcok silikti ve yaklasik 5 gundur asiri kasik agrim var yumurtlama diyorum ama cizgi hala net deil.
anlamadim benim crs,prs, cuma, cmts feci agrim oldu kasikta idrara bakiyorum cizgi ilk gun yok gibiydi zaten. pers eh yani cok silik ogun iliski oldu, cmts ve bugun de silik yani kontrol cizgisi gibi hic olmadi. Yani silik cizgi isi ortalama kac gun suruyor anlamadim?
Boyle her daha kac gun belli belirsiz cikcak acaba benim test mi kotu ya da idrar konsantresi mi yetmiyor?
buarada 31 gunde adet oluyorum bu ay adetim az surdu 6 gunden 4 gune dustu ve SAT 12 ocak
bilen varsa yardimci olursa sevinirim.

hadi gözün aydın canım.. merakta kaldık ama şükür geldin yazdın...

kardeşim de terazi.. kardeşimin doğumgününde evlendik, bir de terazi yeğeni olsun tam olsunlar
Hadi bi terazi de sen getir bu güzel dünyaya
canım nasılsın bi denk gelemedim sana nasıl gdio hamişlik dr bana seninki ikizmiş bri boşalmış dedi şaırdımüzüldüm dedim var oalana sağlık hayırlısı olsun sağlıcakla gelsinler
Aaaaa...Ne kadar acayip olmuş seninki de.Hayırlısı böyleymiş diyeceğiz artık.Rabbim öyle uygun görmüş..
Benim hamişlik iyi çok şükür.Yorgunluklar arttı.Sabahları 5te uyanıyorum artık.Haliyle akşam 5ten sonra konuşacak halim kalmıyor Bulantı kusma yok çok şükür.Ama o kadar dikkat ediyorum ki.Bende düşük tansiyon var kusma daha da tetikler düşüklüğü bende.Bir de çalışınca mecburen diken üstünde önlemlerle yaşıyorum.Ev-iş-çantalar çıbık kraker stoğu dolu.Tiksinmem an meselesidir.Cumartesi akşam dolmuş çok rahatsız etti 1 durak önce indim mecburen.1 tüm limon yedim tuzlayarak.Hafifletti bulantıyı.Kusmadan atlattım yani Sen nasılsın?Var mı sıkıntın?
Hadi hayırlısı canım
Herşey yolundaymış ne güzel.
Doktoruna demedinmi bende belirtiler yok falan diye?[/QUOTE]
Sordu sıkıntı varmı diye yok dedim.Çok dikkat ediyorum dedim.Aç kalmadığın sürece sorun olmaz dedi.Haftaya kalpten sonra daha detaylı konuşacağız dedi.
Hoşgeldin canım.Diğer mesajında 40 olmuş değerin.Ne güzel tutunuyor bebeğin sana.İnşallah kucağına da alırsın sağlıkla...
Amin aysem. Gozun aydin keseyi gormussunuz. Kalp atislarini haftaya duyarsiniz inşallah.
Amiinnn cadii...Darısı başına artık
Tebrik ederim Ayşecim eşin ve senin adına çok sevindim .. Gözünüz aydın .. Darısı kucağına almaya inşallah :)
Çok sağol tatlım.Sıra sizlerde artık.Sizleri bekliyoruz peşimizden...
Sağol canım.Bende 2 Şubat'ta gideceğim.Hayırlısıyla bi geçseydi bu hafta da.
benide ekler misiniz 21 şubat batım.eşimde 21 ocakda varikosel amliyatı oldu 8 aydır bebek istiyoruz
Eklerim tabi.İnşallah bu son ayındır senide listenin altına ekleriz hamiş hamiş...
Çok sağol canım.Darısı hepinizin başına inşallah...Eşine çakşır otu yedirmeye başla hemen derim ben.Çok faydası varmış onun.Nitekim bizde de kanıtlandı.İdrar yollarında iltihap varsa önce soğan kürü yap.Rahmi temizledikten sonra hamile kalan çok.Eğer iltihap sorunun yoksa yumurta destekleyici btç kürü yaparsın kendine.İki kürü aynı anda yapma.Ağır geliyormuş.İncir+keçiboynuzu+pekmez+bal bunları da eksik etme sofralarından.Faydası olur mutlaka.İncir kürü de varmış ben yapmadım ama o da yumurta destekleyici bi kür.Seçim senin
Sağol Tubiloshumm..Rabbim kaldıramayacağımız yük vermezmiş bizlere.Belki de bende kaldıramayacaktım ikiz gebeliği yada bebek bakımını.Ama tabi ümidi kesmiş değilimSonradan oluşan keseler oluyormuş,belki de kesede 2 tane var dedi doktorumda. Eşim sorunca ikiz olmazmı artık diye güldü.Bunları söyledi.Dua edelim bi bebek daha gelsin o zaman dedi. Rahim duvarı kalın,kese rahime uzak yani herşey normal dedi.Bi sıkıntı yokmuş ama progestan verdi yinede.Anlayamadım:44:Sabah1,akşam2 al dedi.Uyku yaparmış.Sabah hala 5te uyanıyorum ama akşam 5ten sonra takatim bitiyor.Başka da bi sorunum yok çok şükür.Çıbık kraker ağacı çıkacak içimden

Hadi inşallah kat kat artar değerin canımm..Hayırlı olsun demeyim de nazar olmasın.2.değeri öğren bi an önce
Çok sağol canım.Dış gebelik yada boş değil ya.O bile yetti bize.İkiz olaydı daha bi iyi olacaktı ama takdir-i İlahi...Öyle uygun gördü Rabbim..İsyanımız yok verdiğine.Sağlıklı eli ayağı düz olsun da tek olsun
ayşecimm,tubiloşcum nasılsınızz? nezamandır takip ediyorum ama yazamıyodum kızlar nolur kusura bakmayın ,doktordan güzel haberlerle gelmişsin ayşecim hep böyle devam eder inşallah :))
Dün bi sürü mesaj yazdım eklenmemiş topiğe Sabah sabah bi daha uğraştım aynı şeyleri yazmak için Çok sağol canım En kısa zamanda başınıza inşallahh bu güzel günler...
Adet düzensizliğine takma kafanı.Rahim bebeğe hazırlandığı için oynamalar oluyormuş..Ben son 2 ay 2şer gün oldum.6gün süren adeti.Üstüne görme bile sandım düşün yani.Sıvı alımına çok dikkat et.Bir yudum bile etkiliyor testi.Ve son içtiğin sıvıdan sonra idrarını yap.Test için olan idrarı vücut kendi üretsin yani..

gunaydın kızlar,ovu testim hala koyulaşmadı ona uzuluyorum bugn 12gün bakalım nolcak inşallah gorurum sizin gbi o koyu cizgiyi

Benim hiç kopkoyu olmadı biliyor musun?Sizin silikleşiyor dediğiniz testler benim en koyu testimden daha koyuydu.Korktum da 5-6 saat su içmedim ben yine de çok net çıkmadı testlerim.Ama bebeğim geldi çok şükür.Kendi testlerinle karşılaştır koyulaşmayı.Her bünye de farklı çıkıyor.Takma kafana kopkoyu değil diye.Senin en koyun ne zamansa onu baz al.Günaydın bu arada

Gunaydın kuzum,Keseni gormuştun,tb ederim kuzucum sıra kalp atışlarında inşallah cift duyarsın tek yumurta bebikleri olurlar...,Sen nasılsın bu arada?
bugn 1de kesicem suyu yemeyi,bide son suyu içtikten sonrada idrara gtcm oyle olduğunu bilmyrm bilği veridğin içinde cok teşekur ederim,ayşem peki benim ki hiç koyulaşmazsa her iki gune ilişkiye grsem olurmu?
BTC kurumde bitti,eşim cayşır cayına devam ediyor...
İncir yemekten tiksindm artık iki gun sonra yeniden alcam yicem,kahveyi azaltm,kola flnda içmıyrm şekerli yememeye çalişiyorum..
Bu cocuk gelene kdr ya aclıktan yada suszluktan olcem
Dun gene okudum dularımı,canım sen hangi sureleri duaları okuyordun?
Cok konuştum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…