- 15 Ocak 2013
- 913
- 101
- 53
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #3.761
ben de uyumayıp çalışan biri olarak, günaydın
Gunaydın kuzum,Keseni gormuştun,tb ederim kuzucum sıra kalp atışlarında inşallah cift duyarsın tek yumurta bebikleri olurlar...,Sen nasılsın bu arada?
bugn 1de kesicem suyu yemeyi,bide son suyu içtikten sonrada idrara gtcm oyle olduğunu bilmyrm bilği veridğin içinde cok teşekur ederim,ayşem peki benim ki hiç koyulaşmazsa her iki gune ilişkiye grsem olurmu?
BTC kurumde bitti,eşim cayşır cayına devam ediyor...
İncir yemekten tiksindm artık iki gun sonra yeniden alcam yicem,kahveyi azaltm,kola flnda içmıyrm şekerli yememeye çalişiyorum..
Bu cocuk gelene kdr ya aclıktan yada suszluktan olcem
Dun gene okudum dularımı,canım sen hangi sureleri duaları okuyordun?
Cok konuştum sanırım
bi arkadaşim cok zor doğurmuş onu anlatıyor o kdr kotu oldum ki ohhh,şimdiden kastı beni du doğum olayları,allah hepinize kolaylık versin...
Allah kabul etsin canım.Bak kendini şartlama ilişki için.Ne zaman isterseniz o zaman yapın.Rabbim onu da kalbinize verecektir eminim.Ben sadece 5 kez ilişkiye girdim geçen ay.Ve acaba bugünmü yumurtladım dediğim günden sonra oldu bunlar.Büyük risk yani..
Ben iyiyim çok şükür.Şu an içim bulanıyor gibi.Limon alacağım gidipCumartesiye randevu alacağım kalpler için
Dua konusunda da birine bağlı değilim ben.İçimden ne gelirse onu okuyorum.En çok da Yasin geliyor içimden.Sürekli de okuyorum
canım bende normal doğumdan çok ama çok korkanlardanım. Araştırma yaptım epidural normal doğum kafama yattı gibi çok mantıklı geliyo. Öyle bir istekte bulunmayı düşünüyorum doktoruma:) bana kalsa epidural sezaryen favorim ama o zor ihtimal.
Canım ben şöyle düşünüyorum. Rabbim benim korkularımı zaten biliyor. Benim için hangisi daha hayırlı ve kolay olacaksa onu nasip eder inşallah diye dua edip öyle düşünüyorum. Nasipte hangisi varsa o olacak kaçış yok korksakta galiba..
Anladım canım benim,cumartesi akşam oldu en son spoşlarda kuvvetlensin diye ara ara yapıyyoruz,inşallah bu ay gelir meleğim benim onu cok istiyorum hergun mutlaka fatiha,yasin,meryem suresi okuyorum,esmalarıda okuyorum aksatmamaya çalışıyorum,inşallah olur bu ay cok inaniyorum kendimide bulatmıyorum ama olsun diyede istiyorum.
Senin hamişliğine cok ozendim hiç bole kotu olmuyosun maşşallah allah nazarlardan saklasınsenin bebeğin uslu kuzucum...
İnşallah doğumunda boyle geçer.
Ne güzel..Allahım kabul etsin dualarını.Emin ol duaların sana sabır ve mutluluk olarak geri dönecek.
Daha 7.haftadayım bakalım böylemi gidecek?8-9da başlayanlar oluyormuşBazıları daha geç başlayıp 9ay sürüyormuş.Allah korusun.Çok aşırı dikkat ediyorum cevo ben.Çubuk krakerlerim,limonum,suyum hep yanımda.Sürekli atıştırıyorum.Çok yemek yiyince de kusacak gibi oluyorum.Az yiyorum çok sık yiyorum.Arkadaşım gülüyor sürekli yiyorsun diye Ama ekmek hiç yemiyorum desem yeridir.Kiloyu da kontrol altında tutmak lazım.Şimdiden alırsam işim zor olur.Hem doğuma hem sonrasına.Kepekli ve tam buğdaydan 1-2 dilim her öğünde.Öğlen o da yok.Çünkü gün içinde sürekli yiyorum gerek kalmıyor ekmeğe Doktorum,ebem ,deneyimliler hep bunu söylüyor.Ani hareketler,yataktan fırlamalar,kalkmadan önce çubuk kraker ye 1-2 tane 20dk kadar kalkma uyanık kal diyorlar.Aç kalma,çok yeme,sürekli atıştır.Tuzlu ve ekşi bastırıyor içimi.Dilim dilim limon var heryerde Sende böyle yaparsın inşallah böyle de gider bütün hamileliklerimiz.
gunaydın canım,bende çalışıyorum
Gunaydin kizlar hala cok hastayim.dr. rapor verdi 2 gun.hala adet olmadim ilac da alamiyorum.sürünüyorum resmen. Sipa daha simdiden annesine cektiriyor. Doktor daha test yapma dedi. Cikmayabil ki r dedi. Biraz iyileseyim test yapacagim.optum sizi.
Kolay gelsin canımmerhaba diyelim o zaman, ne işle meşgulüz
Gunaydin kizlar hala cok hastayim.dr. rapor verdi 2 gun.hala adet olmadim ilac da alamiyorum.sürünüyorum resmen. Sipa daha simdiden annesine cektiriyor. Doktor daha test yapma dedi. Cikmayabil ki r dedi. Biraz iyileseyim test yapacagim.optum sizi.
merhaba kızlarrrrr nasılsınzı ya bısey sorucamm ben cok efna hastayımm grip oldumm bata tam 1hafta varr ilaç içsem bişey olurmu acaba yaa tylolhot aldım ama içsemmi içmesemmi ikilemde kaldımm napıyım ?
Oyy kuzucum geçmiş olsun,umarım iyileşirsin bir an once,ve inşallah hamişsindir kendini sıcak tut bol bol eyve suyu iç,nanelimn falan pek içme hamileysen iyi gelmez belkide.
Geçmiş olsun tatlım.Dikkat et kendine.Bebişler sorunlu vücutları sevmiyorHadi yat dinlen iyileş hemencecik olurmu. Bende habire limon yiyorum.Kokular çok rahatsız etmeye başladı.Özellikle de sigara kokusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?