- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #3.781
Geçmiş olsun tatlım.Dikkat et kendine.Bebişler sorunlu vücutları sevmiyorHadi yat dinlen iyileş hemencecik olurmu. Bende habire limon yiyorum.Kokular çok rahatsız etmeye başladı.Özellikle de sigara kokusu
canım eyer dayanamıyorsan iç diycem ama bence icmesen?Yani onun yerine meyve suyu falan idare etmez mi? Veya işte değilsen biraz uyusan?
kuzucum inşallah bende hamile kalırımda bole yaparım dikkat ederim,ne güzel yapıyosun kg almamakla benim ac gezmem gerek zaten balık etlıyım fıcı olurum beni yuvarlarsınız artık bayır aşağa...Ahh bu bebişler biz onlar için neler yapmıyoruz ki inşallah benim ki gelir bu ay be kuzucum bitane yay olsun dimi yaa?
Canım sen tansıyona cok dikk et cunku genelde hamilelerin sorunu bu oluyor bildiğim kadarıyla...
inşallah hep boyle kolayca hemencecik gecer hamileliğin
sanada tatlim,asıl işim muhasebeci fakat şu anda avukatın yanında sekreterim.
işteyim canım evde olsammm yatcam uyuyucam zatennnn ben en ıysıı yıneeee bıtkı caylarıyla ıdare edeyım ıcım rahat etmeycek cunkuuuuu offf ne zormuşş yaa((
İnşallah bebiş anne rahmine düşer hayırlısıyla
Yay burcunun kızı da erkeği de müthiş insanlar. Hele erkeği yani benim sevdiğim, dünyada eşine az rastlanır biriAllah hayırlı evlat nasip etsin sana da bana da inşallah...
meslektaşız desene :) Muhabbet olsun diye alakasız yere sohbet açar oldum ama kusura bakmasın artık arkadaşlaryeni yeni öğreniyorum da...
Ben de yarın misafirlerime balık yapacam inşallah.Çakşır otuna bende başladım bugün..Gerek kalmaz inşallah
Sıcak suya limon sık bal karıştır iç derim ben.Evdeysen daha iyi olur.Terlersin bi güzel.Sıcak çorba falan.Aç kalma.Çok zorlanırsan parol iç.Doktorlar parol veriyor hamişlere.Geçmiş olsun canımmmerhaba kızlarrrrr nasılsınzı ya bısey sorucamm ben cok efna hastayımm grip oldumm bata tam 1hafta varr ilaç içsem bişey olurmu acaba yaa tylolhot aldım ama içsemmi içmesemmi ikilemde kaldımm napıyım ?
Yaaa...Hemde nasılTsk ederim kizlar.ilik suyun icine limon ve balkoydum onu iciyorum.eger hamissem vebu kadar hapsurukoksuruge ragmen dusmediyse tebrik etmek lazimaysem kiyamam sana. Bebis kendini belli etmeye baslamis.
2 kürü birden yapma canım.Sıkıntı olabilir diyor saraçoğlu.Eşine çakşırı hemen başla.O da btç kürü gibi 1 tatlı kaşığı sabah-akşam.kızlar bişey sormak istiyorum size?? ben buayda ovulasyon kulandım 16.gün çift çizgiyi yakaldım ve degerlendirdim hatta 17.gün silikleşmişti neyse sonra kasıklarım agrımaya baslayınca heralde tekrarmı yumurtluyorum diye 21 22 günlerde pozitifi tekrar gördüm yine degerlendirdim ogünleri 23 24 25 hep silikti tekrar tekrar denedim 30günüme kadar 30.gün pozitife yakın tekrar çıkmazmı benim bu ovulasyonum acaba hamilelikmi var diye şüphelendim ertesigünü yani 31.günde adet geldi bu nedemek oluyor kızlar testlermi yanlış acaba bugün 3.günümdeyim bal tarçın çörekotunu tekrar bu ayda yemeye basladım incirde yiyorum genelde bide sogan suyu kürünü yapayım diyorum yanında çakşır otunuda almadım kocaya yedirmek için onu nezaman yedirecem ona kafam allak bulllak
İçmiyor.İşyerinde yan odada içiyorlar.Kapalı olduğu halde kapılar çok berbat geliyor.oy kuzucum kiyamam sana eşin umarım içmiyordur sigara?
Eklerim canım.İnşallah bu kez umudun boşa çıkmaz.Sende peşimden gelirsinAysedurmaz çok sevindim görmüşsün mercimeğini... Sonuna kadar sağlıkla inşallah...
Ayşe yeni batım 18 şubat ekler misin yeni umudumu...
Olsun canım herkez herşeyi konuşa bilir,ana konu bebek tabiki
Çakşır otu nasıl birşeydir acaba, öğrenebilir miyim
Evli değilim ama zamanı geldiğinde hayırlısıyla bende anne olabilmeyi çok istiyorum o yüzden burada yazılanları okumak öğretici, çok keyif verici, güzel duygularbüyük bir merak ve heyecanla takip içersindeyim
Evet kardeşimde yay o yuzden oyle olmasını isterm acıkcası
İnşallah hayırlısıyla bi hamile kalsaydık super olurdu,senin bat ne zaman tatlim?
kizlar ilk kez prs test eklemistim cokcok silikti ve yaklasik 5 gundur asiri kasik agrim var yumurtlama diyorum ama cizgi hala net deil.
anlamadim benim crs,prs, cuma, cmts feci agrim oldu kasikta idrara bakiyorum cizgi ilk gun yok gibiydi zaten. pers eh yani cok silik ogun iliski oldu, cmts ve bugun de silik yani kontrol cizgisi gibi hic olmadi. Yani silik cizgi isi ortalama kac gun suruyor anlamadim?
Boyle her daha kac gun belli belirsiz cikcak acaba benim test mi kotu ya da idrar konsantresi mi yetmiyor?
buarada 31 gunde adet oluyorum bu ay adetim az surdu 6 gunden 4 gune dustu ve SAT 12 ocak
bilen varsa yardimci olursa sevinirim.
Sağol canım.Darısı başına 7 hafta sonraHerkese iyi haftalar
ayşe hayırlı olsun tatlım allah kucağına almayıda sağlıkla nasip etsin inşallah
nasılsınız kızlar ben çok iyiyim:)
pazar gecesi yumurtlama akıntım geldi doktor bugün içinde yumurtamın çatlayabileceğini söyledi
benim adetten hemen sonra ve adete yakın yumurtlamam oluyormuş
adete yakınken olan tutmazmış döllenmeye yetişmezmiş
sonrakini yakalayacağız dedi bir çok hastasında oluyormuş bu
bende dün akşamı değerlendirdim
inşallah bu ay olur:)
Benim hiç kopkoyu olmadı biliyor musun?Sizin silikleşiyor dediğiniz testler benim en koyu testimden daha koyuydu.Korktum da 5-6 saat su içmedim ben yine de çok net çıkmadı testlerim.Ama bebeğim geldi çok şükür.Kendi testlerinle karşılaştır koyulaşmayı.Her bünye de farklı çıkıyor.Takma kafana kopkoyu değil diye.Senin en koyun ne zamansa onu baz al.Günaydın bu arada
ayyyyyyyyyyyyy cevoya yazmışsın cevabı ama bende içimdeki sorunun cevabını aldııım canııım
Çok teşekkürler bu yumurtlama gününde hergün göreve dikkat ettinizmi ayıptır söylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?