Bol bebiş topiği

kızlar bişey sormak istiyorum size?? ben buayda ovulasyon kulandım 16.gün çift çizgiyi yakaldım ve degerlendirdim hatta 17.gün silikleşmişti neyse sonra kasıklarım agrımaya baslayınca heralde tekrarmı yumurtluyorum diye 21 22 günlerde pozitifi tekrar gördüm yine degerlendirdim ogünleri 23 24 25 hep silikti tekrar tekrar denedim 30günüme kadar 30.gün pozitife yakın tekrar çıkmazmı benim bu ovulasyonum acaba hamilelikmi var diye şüphelendim ertesigünü yani 31.günde adet geldi bu nedemek oluyor kızlar testlermi yanlış acaba bugün 3.günümdeyim bal tarçın çörekotunu tekrar bu ayda yemeye basladım incirde yiyorum genelde bide sogan suyu kürünü yapayım diyorum yanında çakşır otunuda almadım kocaya yedirmek için onu nezaman yedirecem ona kafam allak bulllak

canım eyer dayanamıyorsan iç diycem ama bence icmesen?Yani onun yerine meyve suyu falan idare etmez mi? Veya işte değilsen biraz uyusan?

işteyim canım evde olsammm yatcam uyuyucam zatennnn ben en ıysıı yıneeee bıtkı caylarıyla ıdare edeyım ıcım rahat etmeycek cunkuuuuu offf ne zormuşş yaa((

Aysedurmaz çok sevindim görmüşsün mercimeğini... Sonuna kadar sağlıkla inşallah...

Ayşe yeni batım 18 şubat ekler misin yeni umudumu...

İnşallah bebiş anne rahmine düşer hayırlısıyla
Yay burcunun kızı da erkeği de müthiş insanlar. Hele erkeği yani benim sevdiğim, dünyada eşine az rastlanır biri Allah hayırlı evlat nasip etsin sana da bana da inşallah...

Evet kardeşimde yay o yuzden oyle olmasını isterm acıkcası
İnşallah hayırlısıyla bi hamile kalsaydık super olurdu,senin bat ne zaman tatlim?

merhaba kızlarrrrr nasılsınzı ya bısey sorucamm ben cok efna hastayımm grip oldumm bata tam 1hafta varr ilaç içsem bişey olurmu acaba yaa tylolhot aldım ama içsemmi içmesemmi ikilemde kaldımm napıyım ?
Sıcak suya limon sık bal karıştır iç derim ben.Evdeysen daha iyi olur.Terlersin bi güzel.Sıcak çorba falan.Aç kalma.Çok zorlanırsan parol iç.Doktorlar parol veriyor hamişlere.Geçmiş olsun canımm
Tsk ederim kizlar.ilik suyun icine limon ve balkoydum onu iciyorum.eger hamissem vebu kadar hapsurukoksuruge ragmen dusmediyse tebrik etmek lazim aysem kiyamam sana. Bebis kendini belli etmeye baslamis.
Yaaa...Hemde nasıl Tost söyledim kendime.Yemek falan yiyecek durumda değilim.Biraz içimi bastırsın kuru kuru tost.
2 kürü birden yapma canım.Sıkıntı olabilir diyor saraçoğlu.Eşine çakşırı hemen başla.O da btç kürü gibi 1 tatlı kaşığı sabah-akşam.
oy kuzucum kiyamam sana eşin umarım içmiyordur sigara?
İçmiyor.İşyerinde yan odada içiyorlar.Kapalı olduğu halde kapılar çok berbat geliyor.
Aysedurmaz çok sevindim görmüşsün mercimeğini... Sonuna kadar sağlıkla inşallah...

Ayşe yeni batım 18 şubat ekler misin yeni umudumu...
Eklerim canım.İnşallah bu kez umudun boşa çıkmaz.Sende peşimden gelirsin

Olsun canım herkez herşeyi konuşa bilir,ana konu bebek tabiki

Evli değilim ama zamanı geldiğinde hayırlısıyla bende anne olabilmeyi çok istiyorum o yüzden burada yazılanları okumak öğretici, çok keyif verici, güzel duygular büyük bir merak ve heyecanla takip içersindeyim

Çakşır otu nasıl birşeydir acaba, öğrenebilir miyim

Aktarda satılıyor.Yerelmasına benziyor ama yumuşak bişey.Kendinde ezebiliyormuşsun.Aktarda eziyor istersen.2 yemek kaşığı toza 2 yemek kaşığı bal karıştırıp eşine sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı,akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yedir.Spermlerin daha hareketli ve güçlü olmalarını sağlıyormuş.Zararı yok.Aksine afrodizyak etkisi çok yüksek.En az 20 gün yiyecek o yüzden adetin başlar başlamaz eşine yedir.Yumurtlamana denk gelsin spoşların beslenmesi

Kız daha erken değilmi bebek için konuşmaya Doğru insanı bulursun inşallah sende.Ve bu güzel yolda ilerlersin fazla sıkıntı çekmeden.
Yaşın kaç?

Herkese iyi haftalar

ayşe hayırlı olsun tatlım allah kucağına almayıda sağlıkla nasip etsin inşallah

nasılsınız kızlar ben çok iyiyim:)

pazar gecesi yumurtlama akıntım geldi doktor bugün içinde yumurtamın çatlayabileceğini söyledi

benim adetten hemen sonra ve adete yakın yumurtlamam oluyormuş

adete yakınken olan tutmazmış döllenmeye yetişmezmiş

sonrakini yakalayacağız dedi bir çok hastasında oluyormuş bu

bende dün akşamı değerlendirdim

inşallah bu ay olur:)

Canım sen çalışmaları aksatma idrarını 4 saat tutarak yap,inşaallah kopkoyu çizgiyi görürsün.
Benimki bile kopkoyu değil inşaallah bugün görürüm
Benim bugün 16.günüm...
Bencede kasık ağrıların yumurtan olgunlaşıp çatlmaya hazırlandığı için ağrıyor Hadi kolay gelsin..

Sağol canım.Darısı başına 7 hafta sonra

ayyyyyyyyyyyyy cevoya yazmışsın cevabı ama bende içimdeki sorunun cevabını aldııım canııım
Çok teşekkürler bu yumurtlama gününde hergün göreve dikkat ettinizmi ayıptır söylemesi

ayyyyyyyyyyyyy cevoya yazmışsın cevabı ama bende içimdeki sorunun cevabını aldııım canııım
Çok teşekkürler bu yumurtlama gününde hergün göreve dikkat ettinizmi ayıptır söylemesi

Ben en koyu günde ve ertesi 5 günde değerlendirme yaptım.Ondan öncesi perhiz gibi oldu.Hem ilişkiye ara vermek iyi geldi.Rutinlikten çıktı.Sonuçta yumurtlamadan bi anlamı yok Hadi darısı başınıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…