- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #3.801
kızlar saat birde sıvıyı ve yıyeceği kesicem,en son da o saate gtcm demi wc ye?
ve kendi kendine idrar uretcek demi vucut?
dogru anlamışmıyım acaba?
Sıvı yiyecekleri kes sadece.Son kez wcye git.2-3 saat boyunca da hiç bişey içme.Yiyebilirsin katı şeyler.Ben çorba bile içmedim ama.
Selam kizlar nasilsiniz kac gündür giremedim aysecim sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik
valla kuzum iyice koyulaşsın diye bugn yemiycemde icmycemde cunku ben yeyince iciyorum mecburen,o yuzzden ole yapcm bide ben son kez wc ye gtmıodum onu tutuyodum bugn ole yapcm.
Cok tşkr ederim kuzuum evap verdiğin için.
Bende öğle yemeğinden sonra çay içiyorum diye akşam yapıyordum testleri.Çay son sıvım oluyordu.İnşallah bu ay olur bebişin
Güzel çok şükür.Bugün biraz bulantı oldu.Limon falan önlem aldım.Şimdi iyiyim.Progestan uyku yapıyormuş drum söylemişti.O yüzden halsizim biraz.Sıkıntı yok hamdolsun olanlara da.Sen nasılsın?
ah be kuzucum inşallah olur bu ay cok umitliyim,dualarım,kurum,kocama çakşır,ovu testi inşallah olur bu ay.
bende 1de kescem 17:15 te de test yapcm.
Benimde aynen böyle geçmişti son ayım.İnşallah seninki de son olurStreste yapmazsan mutlaka olur.Allah'ın izniyle tabi...Takma kafaya..Başka işlerle ilgilen mutlu olmaya çalış....En güzeli olacak sonunda eminim
Anladım cnm ALlah iyilikler versin Profestan i ne icin kullanıyorsun ki
Oh masallAh iki aylığa yaklaşmış bile
İnşallah olur be kuzuum,ben bu ay inaniyorum olucagına bide koyulaşsa testim ne var....
En güzeli olsun bende hamiş oluyum...
Evt başka şeylerle ilgileniyrm ama aklımda teste kalmıyo desem yalan olur...
Bilmiyorumki:44: Bi sorun yok dedi doktor.Tedbir olsun diye veriyorum dedi sadece.Rahim ağzına yakın değilmiş kese.Rahimde sağlam dedi.Folbiola devam dedi.Bende çok dikkat ediyorum kendimce.Senin bulantıların varmıydı?Ne zaman başladı ne kadar sürdü?Benim düşük tansiyonum var.Kusma falan tetikler o yüzden korkuyorum.Haftada 3 geceyi hastanede serum yiyerek geçirdiğimi bilirim 4e düşer tansiyonum büyük de 6ya.Yürüyecek halim kalmaz 112 gelir alır.:26:Rabbim dağına göre kışını verecektir.Kaldıramayacağımız yükler vermesin bizlere
Amin amin cnm Tabbim korusun sizleri dikkat et sen tedbirini al Takdir Allah tan sorma ben neler çektim 6. Haftada başladı yemek ekmek giyemedim iki ay boyunca 67 kiloydum 62 lere düştüm doktor serum veriyordu iki ayy yattım ayağa kalktığımda açlıktan güçsüzlükten dizlerim titriyordu cok şükür azaldı arada mide bulantilarim hala oluyor ama kusacak derecede değil tiksintilarim de vardı benim mesela temizlik malzemeleri mutfak banyo yatak odasına göremiyordum Cok zor Rabbim yardimcin olsun neler çektim hiç geçmeyecek sandim cok şükür şimdiki Halim'e 18. haftadan sonra geçiyor
İnşallah olursun arkadasım Rabbim gönlündekini versin bütün isteyenlere versin kimseyi evlat ile imtihan etmesin yüce Rabbim
Kız daha erken değilmi bebek için konuşmaya Doğru insanı bulursun inşallah sende.Ve bu güzel yolda ilerlersin fazla sıkıntı çekmeden.
Yaşın kaç?
canlarrr hepinize iyiakşamlarrr :)) uzun zaman oldu yazmayalı buraya,geçen ay laboquick erken gebelik testi ile yanlış pozitifi görüp koşa koşa hastaneye gitmiştim ve çok üzülmüştüm,onun üzerine çok hassas bi dönem geçirdim üzüldüm ağladım falan ,çok şükür geldi geçtiii :)) bu ay soğan kürü kullanmıştım kızlarr dün bhcg yaptırdım ve değerim 25 çıktı :))) gebelik testlerim silik çizgi çıkıyorrrr bikere kimyasal gebelik yaşadım o biraz geriyo beniii .... adetime 2 gün var daha,durumum ayşeninki gibi olduuuu çok erken öğrendim :))) tam olarak sevinemiyorum kızlar nolur nolmaz diye Rabbim isteyen herkese nasip etsin ,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun cümlemize...
uzun zamandır yoktum ama haberlerim var hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allah herkeze nasip etsin
Ayyyyyyyyyyy inşaallah canım ya Elimizden geleni yapıyoruz Rabbim buluştursun bizimkileri:)
Bu akşam oğlu olan bir arkadaşa gittik o oğlanla bebiş sevgimi dindiriyorum ya okadar tatlı ki çok seviyorum maşaallah,benim bebişim olsa kim bilir nasıl severim
İnşaallah bu ay olacak inşaallahhhhhhhhh
İnşaallah Ssirinim ikimizde hayırlı haber alırız bu ay...
Evet canımı boşboşuna sıkmışım
Rabbime dua et bizim için mübarek kız
Bende baktım sesin soluğun yok demek nettte sorun var.inşaallah düzelirde gelirsin bolbol
inşallahh canımmm ediyorum valla hergün hemde dualrımdasın canım inşallah rabbim bu ay yüzümüze güler tatlımm...
bu arada :) bende çok severim erkek çocuklarını gönlümde de erkek olsa keşke ilk bebeğim derim tabiii önce sağlıklı ve hayırlısıyla
ayy birde ikimizinde bebişleri bu ay gelirmiş birde erkek olurmuşne güzel olur yav
Tebrikler canımmm... darısı bize kaç haftalıoık nasıl öğrendin bebişini...
canım bende normal doğumdan çok ama çok korkanlardanım. Araştırma yaptım epidural normal doğum kafama yattı gibi çok mantıklı geliyo. Öyle bir istekte bulunmayı düşünüyorum doktoruma:) bana kalsa epidural sezaryen favorim ama o zor ihtimal.
Herkese iyi haftalar
ayşe hayırlı olsun tatlım allah kucağına almayıda sağlıkla nasip etsin inşallah
nasılsınız kızlar ben çok iyiyim:)
pazar gecesi yumurtlama akıntım geldi doktor bugün içinde yumurtamın çatlayabileceğini söyledi
benim adetten hemen sonra ve adete yakın yumurtlamam oluyormuş
adete yakınken olan tutmazmış döllenmeye yetişmezmiş
sonrakini yakalayacağız dedi bir çok hastasında oluyormuş bu
bende dün akşamı değerlendirdim
inşallah bu ay olur:)
Aktarda satılıyor.Yerelmasına benziyor ama yumuşak bişey.Kendinde ezebiliyormuşsun.Aktarda eziyor istersen.2 yemek kaşığı toza 2 yemek kaşığı bal karıştırıp eşine sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı,akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yedir.Spermlerin daha hareketli ve güçlü olmalarını sağlıyormuş.Zararı yok.Aksine afrodizyak etkisi çok yüksek.En az 20 gün yiyecek o yüzden adetin başlar başlamaz eşine yedir.Yumurtlamana denk gelsin spoşların beslenmesi
İnşallah güzel bi evliliğin ve evlatların olurİçim kaynıyor bebek kelimesine bile, çok seviyorum çocukları o yüzden yıllardır hep dilerim iyi bir anne ve eş olabilmeyitabii allah öncelikle hayırlı bir eş nasip etsin inşaallah 23 yaşıma gircem yakın zamanda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?