Bol bebiş topiği

kızlar saat birde sıvıyı ve yıyeceği kesicem,en son da o saate gtcm demi wc ye?
ve kendi kendine idrar uretcek demi vucut?
dogru anlamışmıyım acaba?

Selam kizlar nasilsiniz kac gündür giremedim aysecim sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik

Sıvı yiyecekleri kes sadece.Son kez wcye git.2-3 saat boyunca da hiç bişey içme.Yiyebilirsin katı şeyler.Ben çorba bile içmedim ama.

valla kuzum iyice koyulaşsın diye bugn yemiycemde icmycemde cunku ben yeyince iciyorum mecburen,o yuzzden ole yapcm bide ben son kez wc ye gtmıodum onu tutuyodum bugn ole yapcm.
Cok tşkr ederim kuzuum evap verdiğin için.

Selam kizlar nasilsiniz kac gündür giremedim aysecim sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik

Güzel çok şükür.Bugün biraz bulantı oldu.Limon falan önlem aldım.Şimdi iyiyim.Progestan uyku yapıyormuş drum söylemişti.O yüzden halsizim biraz.Sıkıntı yok hamdolsun olanlara da.Sen nasılsın?

valla kuzum iyice koyulaşsın diye bugn yemiycemde icmycemde cunku ben yeyince iciyorum mecburen,o yuzzden ole yapcm bide ben son kez wc ye gtmıodum onu tutuyodum bugn ole yapcm.
Cok tşkr ederim kuzuum evap verdiğin için.

Bende öğle yemeğinden sonra çay içiyorum diye akşam yapıyordum testleri.Çay son sıvım oluyordu.İnşallah bu ay olur bebişin

Anladım cnm ALlah iyilikler versin Profestan i ne icin kullanıyorsun ki bende cok şükür iyiyim
Oh masallAh iki aylığa yaklaşmış bile

Son düzenleme:
ah be kuzucum inşallah olur bu ay cok umitliyim,dualarım,kurum,kocama çakşır,ovu testi inşallah olur bu ay.
bende 1de kescem 17:15 te de test yapcm.

Benimde aynen böyle geçmişti son ayım.İnşallah seninki de son olur Streste yapmazsan mutlaka olur.Allah'ın izniyle tabi...Takma kafaya..Başka işlerle ilgilen mutlu olmaya çalış....En güzeli olacak sonunda eminim

Benimde aynen böyle geçmişti son ayım.İnşallah seninki de son olur Streste yapmazsan mutlaka olur.Allah'ın izniyle tabi...Takma kafaya..Başka işlerle ilgilen mutlu olmaya çalış....En güzeli olacak sonunda eminim

İnşallah olur be kuzuum,ben bu ay inaniyorum olucagına bide koyulaşsa testim ne var....
En güzeli olsun bende hamiş oluyum...
Evt başka şeylerle ilgileniyrm ama aklımda teste kalmıyo desem yalan olur...

Anladım cnm ALlah iyilikler versin Profestan i ne icin kullanıyorsun ki
Oh masallAh iki aylığa yaklaşmış bile

Bilmiyorumki:44: Bi sorun yok dedi doktor.Tedbir olsun diye veriyorum dedi sadece.Rahim ağzına yakın değilmiş kese.Rahimde sağlam dedi.Folbiola devam dedi.Bende çok dikkat ediyorum kendimce.Senin bulantıların varmıydı?Ne zaman başladı ne kadar sürdü?Benim düşük tansiyonum var.Kusma falan tetikler o yüzden korkuyorum.Haftada 3 geceyi hastanede serum yiyerek geçirdiğimi bilirim 4e düşer tansiyonum büyük de 6ya.Yürüyecek halim kalmaz 112 gelir alır.:26:Rabbim dağına göre kışını verecektir.Kaldıramayacağımız yükler vermesin bizlere

İnşallah olur be kuzuum,ben bu ay inaniyorum olucagına bide koyulaşsa testim ne var....
En güzeli olsun bende hamiş oluyum...
Evt başka şeylerle ilgileniyrm ama aklımda teste kalmıyo desem yalan olur...

İnşallah olursun arkadasım Rabbim gönlündekini versin bütün isteyenlere versin kimseyi evlat ile imtihan etmesin yüce Rabbim

Amin amin cnm Tabbim korusun sizleri dikkat et sen tedbirini al Takdir Allah tan sorma ben neler çektim 6. Haftada başladı yemek ekmek giyemedim iki ay boyunca 67 kiloydum 62 lere düştüm doktor serum veriyordu iki ayy yattım ayağa kalktığımda açlıktan güçsüzlükten dizlerim titriyordu cok şükür azaldı arada mide bulantilarim hala oluyor ama kusacak derecede değil tiksintilarim de vardı benim mesela temizlik malzemeleri mutfak banyo yatak odasına göremiyordum Cok zor Rabbim yardimcin olsun neler çektim hiç geçmeyecek sandim cok şükür şimdiki Halim'e 18. haftadan sonra geçiyor

Offf ne kadar zor olmuş.Geçmiş olsun.Ben evde yatamamda çalışıyorum.Hemde en yoğun dönemimiz nisana kadar.Desene 11 haftam kaldı atlatmam için İki annemde bugüne kadar başlamadıysa ağır olmaz bundan sonrakiler diyor ama bilmiyorumki İnşallah dedikleri gibi olur.2 arkadaşım da aynı şeyi söyledi.6-7.haftada başlamazsa sonrakiler hafif geçiyor diye.

Kız daha erken değilmi bebek için konuşmaya Doğru insanı bulursun inşallah sende.Ve bu güzel yolda ilerlersin fazla sıkıntı çekmeden.
Yaşın kaç?

İçim kaynıyor bebek kelimesine bile, çok seviyorum çocukları o yüzden yıllardır hep dilerim iyi bir anne ve eş olabilmeyi tabii allah öncelikle hayırlı bir eş nasip etsin inşaallah 23 yaşıma gircem yakın zamanda :)

hayırlısı olsun canım zaten testlerde silik bile olsa hamilelik oluyor hep burda oluduklarımız pozitifle sonuçlandı ki senin birde kan testi yaptırmışssın daha süper kesin gelmiş yani bebeğinn :) sana sımsıkı tuttunsun canım... tekrar hayırlısı olsun :)

uzun zamandır yoktum ama haberlerim var hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allah herkeze nasip etsin

oo maşallahhh bugün ne güzel bir dün bi sürü bebiş haberi var süperrr valla
hayırlısı olsun tatlım gözünaydın olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...

canım epiduarlla nasıl normal doğum oluyor? ilk kez durdum canım benide bilgilendirirmisin...

hayırlısı olsun canım ne güzel yakalamışsınız gününü inşallahda bebeişide yakalarsınız canım sımsıkı tutunur sana gelir bu ay inşallahhh...
rabbim gönlüne göre versin

Kizlar ben dayanamadim test yaptim.ama oyle idrarimi filan tutmadim. Silik cizgi var. Silik ama var vallahivar. Ben simdi hamile miyim . Test bozukolmasin. Amaikisi de ayni silik cizgi. Hala inanamiyorum dönüp dönüp bakiyorrum. Hastalik filan gecti:-D

Teşekkür ederimm :90: :90:

İnşallah güzel bi evliliğin ve evlatların olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…