Bol bebiş topiği

bitanem tb ederim bi testdaha yapsana yanında varsa? bizede resim yuklermisin nolur? bizde gorelim.... hadi hadiiii

ayy canımm hadi hayırlısı
tatlım hem normal idrarda çıkmış
süper tatlım ya
sabah birde ilk idrarla yap canım
bence kesin hamişsin valla :)
hadi hayırlısı olsun canımmmm
bu arada günün geçmişydi canım...

[SUB][/SUB]
Sagol cnm gecti cok şükür inşallah dediğin gibi olur sen yasamazsın cok zor sen çalışıyorsun da Rabbim yardımcımız olsun

tşk ederim canım inanın hala şoktayım. İnanamıyorum. günüm geçti. Cmt ya da en geç dün adet olmam lazımdı. Çok gariptir göğüslerim çok acıyordu. Cmt günü hafif kasıklarım ağrır gibi oldu ama gelmedi. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Bol bol dua edin. Rabbim kabul eder. Bekleyin fotoğraf çekicem şimdi. Yüklemeye çalışacağım.

kızlar benim bat'a 8 gün kaldı
sol kasığımda batma vardı o bugün gitti
artık hiç belirtim yok...
yani hamiş arkadaşlar
sizin bat öncesi belirtileriniz varsa
paylaşırmısınız?

Cnm tebrik ederim büyük ihtimalle hamissin bende ne zamandır görmüyordum seni merak etmiştim hayirli guzel haberlerle gelirsin inşallah kendine iyi bak...

şu an ağlayarak yazıyorum nolur yardım edin bnde hamile kalmaya çalışıyorum yumurtlama gününden 4 gün sonra kahverengi leke geldi yerleşme kanaması için çok erken öyleyse peki nedir bu kızlar az önce iş yapıyorum ağır kaldırdım falan acaba tutunamadı da onun mu lekesi geldi şimdi kendimi çok suçluyorum ((( nolur bilgilerinize ihtiyacım var

Kızlar merhaba

Benim yumurtlama günlerime misafirlerim geliyo :26:

bu ay boşa geçecek galiba

Kaçamak yapabilirsek belki tutar diyecem ama sanmıyorum

Yine de Allahtan umut kesilmez.

ayy canımmm süperr valla
eğer imkanın varsa bence yarın ilk idrarı falan bekleme hemen bir hastaneye gidip kan testiyle taçlandır tatlımm
tekrar hayırlısı olsun

Kızlar merhaba

Benim yumurtlama günlerime misafirlerim geliyo :26:

bu ay boşa geçecek galiba

Kaçamak yapabilirsek belki tutar diyecem ama sanmıyorum

Yine de Allahtan umut kesilmez.

selam canım
kız boşver misafiri
beraber yatmıcanız ya
bak sen işine gizli gizli belki daha bi bereketli olur
misafir bereket getirir

cok sevindim kuzucum,ne guzel işte bata geçmiş yarın sabah yenile veya kan testine gt kuzum.
yukle kuzum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…