- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #3.821
Kizlar ben dayanamadim test yaptim.ama oyle idrarimi filan tutmadim. Silik cizgi var. Silik ama var vallahivar. Ben simdi hamile miyim. Test bozukolmasin. Amaikisi de ayni silik cizgi. Hala inanamiyorum dönüp dönüp bakiyorrum. Hastalik filan gecti:-D
bitanem tb ederim bi testdaha yapsana yanında varsa? bizede resim yuklermisin nolur? bizde gorelim.... hadi hadiiii
Kizlar ben dayanamadim test yaptim.ama oyle idrarimi filan tutmadim. Silik cizgi var. Silik ama var vallahivar. Ben simdi hamile miyim. Test bozukolmasin. Amaikisi de ayni silik cizgi. Hala inanamiyorum dönüp dönüp bakiyorrum. Hastalik filan gecti:-D
kuşum cok sevindim inanki hangi marka test?
Tatlim iki tanebirden yaptim zaten ama oyle idrarimi tutmadim. Dur fotosunu cekmeyi deneyeyim gozukecek mi.. yarin sabah ilk idrarrimla tekrar yaapayim diyorum.
İnşallah güzel bi evliliğin ve evlatların olur
Merhabalar kızlarr
Offf ne kadar zor olmuş.Geçmiş olsun.Ben evde yatamamda çalışıyorum.Hemde en yoğun dönemimiz nisana kadar.Desene 11 haftam kaldı atlatmam içinİki annemde bugüne kadar başlamadıysa ağır olmaz bundan sonrakiler diyor ama bilmiyorumki İnşallah dedikleri gibi olur.2 arkadaşım da aynı şeyi söyledi.6-7.haftada başlamazsa sonrakiler hafif geçiyor diye.
Bitanesi ucuz testlerden surelab. Digeri de preseen ile beraber gelmisti. Biri kaset biri batirilanlardan.
ayy canımm hadi hayırlısı
tatlım hem normal idrarda çıkmış
süper tatlım ya
sabah birde ilk idrarla yap canım
bence kesin hamişsin valla :)
hadi hayırlısı olsun canımmmm
bu arada günün geçmişydi canım...
tşk ederim canım inanın hala şoktayım. İnanamıyorum. günüm geçti. Cmt ya da en geç dün adet olmam lazımdı. Çok gariptir göğüslerim çok acıyordu. Cmt günü hafif kasıklarım ağrır gibi oldu ama gelmedi. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Bol bol dua edin. Rabbim kabul eder. Bekleyin fotoğraf çekicem şimdi. Yüklemeye çalışacağım.
Kızlar merhaba
Benim yumurtlama günlerime misafirlerim geliyo:26:
bu ay boşa geçecek galiba
Kaçamak yapabilirsek belki tutar diyecem ama sanmıyorum
Yine de Allahtan umut kesilmez.
tşk ederim canım inanın hala şoktayım. İnanamıyorum. günüm geçti. Cmt ya da en geç dün adet olmam lazımdı. Çok gariptir göğüslerim çok acıyordu. Cmt günü hafif kasıklarım ağrır gibi oldu ama gelmedi. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Bol bol dua edin. Rabbim kabul eder. Bekleyin fotoğraf çekicem şimdi. Yüklemeye çalışacağım.
selam canım
kız boşver misafiri
beraber yatmıcanız ya
bak sen işine gizli gizli belki daha bi bereketli olur
misafir bereket getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?