Bol bebiş topiği

canım ağlama...
ben çok bilmiyorum ama belkide yerleşme kanamasıdır canım...
dikkat et kendine kaldırma ağır falan.. şimdi dinlen azıcık kaldır ayaklarını yukarı yat biraz öyle...
inşallahhh yerleşme kanamasıdır canım...

Kızlar merhaba

Benim yumurtlama günlerime misafirlerim geliyo :26:

bu ay boşa geçecek galiba

Kaçamak yapabilirsek belki tutar diyecem ama sanmıyorum

Yine de Allahtan umut kesilmez.

olsun inci,siz kacamak yapın akşamları sonrada uzan sabaha kdr en iyi boylesi boş ver misafiri esas misaffir için çaliş sen

Yok kıııızzzzz...Ne bozuğu hemen kana git bence.Hadiii oyalanma yarın sabahla falan.Hem günün de geçti adet de yok.Hadi cadiii..1 saat sonra alırsın sonucunu.Hadi nolur kan testine git
Teşekkür ediyorumm inşallah seninde ömür boyu mutlu ve sevgi dolu sürer evliliğin ve hayırlı evlatlarla torunlarla taçlanır :)
Güzel bebişine şimdiden hoşgeldin diyorum
Sağol canımmTeşekkür ederiz
kızlar benim bat'a 8 gün kaldı
sol kasığımda batma vardı o bugün gitti
artık hiç belirtim yok...
yani hamiş arkadaşlar
sizin bat öncesi belirtileriniz varsa
paylaşırmısınız?
Bak ben 5 gün kala öğrendim hamileliğimi ve hiçbir belirtim olmadı.Ne o gün ne de ondan sonra.Adet günümde bile ince sızılar vardı.Batmalar da çok azdı.O yüzden belirti arama sakın.Kafanı bulandırır.Pozitif ol sakin ol gelsin bebişin inşallahh
Hayır erken değil 3-10 gün arası oluyor yerleşme kanaması.Hadi erken döllenme olduysa.Sıkma canını.Sen bebeğinin vrlığını öğreninceye kadar onu Rabbim koruyor.Bişey olmaz... Bi tanıdığım 8.haftasında öğrendi hamileliğini.Adet düzensizliği sanmış gelmeyince adeti.Doktora muayene için gidip kalbini duyup gelmiş Temizlik ev taşıma,iş koşturmaca herşeyi de yapmış.Spor dahil....
Kızlar merhaba

Benim yumurtlama günlerime misafirlerim geliyo :26:

bu ay boşa geçecek galiba

Kaçamak yapabilirsek belki tutar diyecem ama sanmıyorum

Yine de Allahtan umut kesilmez.
Misafir geldiğinde 70.000 melek kapıda beklermiş evsahibinin bi duası olursa Allah'a iletelim diye.Öyle düşünme.Gönlünle ağırla ki stressiz ilişkilerden sonra bebişin gelsin

canım benim cevabın için çok teşekkür ederim şu an gerçekten çok üzgünüm ( kafamdan atmasam bi türlü tutmuyo atıp işe versem kendimi o da böyle sonuçlandı bugün

Hayır erken değil 3-10 gün arası oluyor yerleşme kanaması.Hadi erken döllenme olduysa.Sıkma canını.Sen bebeğinin vrlığını öğreninceye kadar onu Rabbim koruyor.Bişey olmaz... Bi tanıdığım 8.haftasında öğrendi hamileliğini.Adet düzensizliği sanmış gelmeyince adeti.Doktora muayene için gidip kalbini duyup gelmiş Temizlik ev taşıma,iş koşturmaca herşeyi de yapmış.Spor dahil....

( ovulasyon testi yapmıştım bu ay 16.gün yumurtladım bgn 4.gün bitanem kahverengi leke gelince şu an wallahi ağlamaktan tansiyonum düştü ağır iş yaptım tutunamadı diye düşünüyorum

Evet ayşecim. Çok sevdigimiz dostlarımız zaten gelenler. İnşallah olur. Olmazsa da yapacak bişi yok. Herşeyde bir hayır vardır.

ayşemmm sen süpersinnnnnnnn
benim moral kaynağım oldu vallaaaaa
iyi dileklerin için verdiğin güzel cevapların için
çok sağolll tatlım
rabbimmmm sana öyle bir evlat versin ki canım
o güzel yüzünü hep güldürsünn tatlımmm

Hayır Biraz sakin ol.İki rekat namaz kıl için ferahlasın.Hadi iyi gelecek bak sana.Kendiliğinden sonlanan gebelikler eksik olduğu için Allah tarafından oluyor.Bunu aklından çıkarma.Ömrün boyunca çekeceğin bi durumu belki de Allah sana razı görmedi.Hadi biraz dua et.Rahatlarsın.Ağlama lütfen.Herşey bizler için.Yakın arkadaşım 2 hafta önce 6aylık bebeğini ölü doğum yaptı bir de onu düşünsene.Sen daha hiçbişey yaşamadın.Varlığını bile bilmiyordun.O tekmelerini hala duyuyorum karnımda diyor...Lütfen sakin ol..

kan testine gidecem de nasıl gidecem. Özel hastane ya da laboratuar olsa tamam ama devlet hastanesine gitmem lazım. İnan soluğumu alamıyorum. Uzak bir de. İyi olsam hiç üşenmem ama önce iyileşeyim sonra heryere gidecem :)
fotoğrafı çektim ama pek belli değil kızla.

canım benim cevabın için çok teşekkür ederim şu an gerçekten çok üzgünüm ( kafamdan atmasam bi türlü tutmuyo atıp işe versem kendimi o da böyle sonuçlandı bugün

sıkma canını
iyi düşünki iyi olsun canım...
rabbim nasip ettiyse mutlaka tuttunmuştur o...
hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallahhhh

çok çok dikkatli bakınca ekrandan ip gibi incecik birşey görünüyor tatlımm
tabi sen daha net görüyorsundur...
kız koçişini arada akşam gelince gidiverin bi ayak yahu :)
ben olsam çatlarım vallaa :)))
bence hemen hazırlan :) koçişle akşam bir hastane sonra güzel bir kutlama

haklısın arkadaşım çok haklısın çok üzüldüm gerçekten allah hepimize hayırlısını nasip etsin canım benim ...

Canım kociş de hasta. Evde öksürük korosu oluyor geceleri. O geri vokalde genelde. En çok ses benden çıkıyor

İkizlerim Dualarında unutma nolur.En büyük hayallerimden biri bu

Benimkinden daha net Hadi kendini toplada git bi an önce kana.Yarın alırsın sonucu devlet hastanesinde.Sağlık ocağına git.Sabaha çıkar.Yakındır inşallah sağlık ocağınız Tebrikler kuzuuummmm...

dualarımdasın ayşemmm
inşallahhh sağlıkla alıcaksın kucağına bebişlerini
rabbim gönlüne göre vercek canımmm...
iyiki varsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…