Bol bebiş topiği

ayy canım yaaa çok geçmiş olsun
tamda zamanına denk gelmiş yahu
neyseee
bir iki gün sabredecez artık napalım

Aysem sabah gittim saglik ocagiana. Doktor tersinden kalmis herhalde. Pek suratsizdi. Test yapmadim deim yapma zaten cikmaz dedi. Hic aciklama yapmadi. Ilac olmaaz dedi. Ben de rapor verin hic olmazsa. kafasina gore 2 gun vermis. Once biraz toparlanayim kizlar. Bir de kan verirsem bayilirim herhalde. Birkac gun disimi sikayim suhastalik gecsin. Ama bu arada bos duran testleri kullanayim cekmecede beklemesinler.

dualarımdasın ayşemmm
inşallahhh sağlıkla alıcaksın kucağına bebişlerini
rabbim gönlüne göre vercek canımmm...
iyiki varsın

Hep beraber bekliyoruz bebişlerimizi.Dualarla tesellilerle.Umutsuzluk kimseyi sarmasın çok kötü bişey.

İkiz anneleri topiklerini geziyorum bazen...Okuyorum,gülüyorum,ağlıyorum,şaşırıyorum yaşananlara...Bende olayım onlar gibi diyorum.Eşimin gözlerinde o mutluluğu görmek istiyorum.Ona değil ikiz beşiz doğurabilirim.Onun için her sıkıntıya katlanmaya hazırım.Hem sadece o değil.Benimde çocukluğumdan beri hayalimdir ikiz....Dualarımda her zaman olmuştur.Anne olmak zaten dünyanın en özel duygusu ama benimki anneliğinde üstünde bi istek...Rabbim herkezi yavrusuna,yavruları da anne-babalarına bağışlasın sağlıkla....Bana da iki kuzumu versin...
"Kabede el açanlarla beraber,bütün müslümanlarla beraber benim duamı da kabul et" diye yalvarıyorum Rabbim'e...Boğazım düğüm düğüm oluyor ikiz gördüğümde...Bu kadar günahımın üstüne çok mu şey istiyorum diye düşünüyorum bazen..Sonra da diyorum Rabbim'in rahmeti gazabından büyüktür.Affeder beni...Tövbe ettiğim bütün günahlarıma ağlıyorum..Nefsime uyduğum anlara ağlıyorum...Kuzularım olsun diye ağlıyorum..Biliyorum şimdi hepiniz şükretki hamilesin bak biz onu bile bulamadık diyeceksiniz ama bu da benim kalbim işte...İçimdekileri dile getirmeye çalışıyorum sizleri yakın bulduğum için...Gözlerimden yaşlar süzülürken dualarım hep bu oldu benim...
"VERDİKLERİN İÇİN BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM SANA...VERMEDİKLERİN İÇİN DE HAMD EDİYORUM SANA...NE GELİRSE SENDENDİR...VE HAYIRDIR...BİZLERİ EVLATLARIMIZLA İMTİHAN ETME...."

Canım benim ben gayet goruyorum cızgıyı demek ki hamilesin...........
bitanesi hemen bi hastaneye gidi ver nolursun cook cook tb ederim

AMİNNNNN canımm
ne güzel dualar etmişssin rabbim hepsini kabul etmiştir canım...
inşallah birgün kabeye gelmekte nasip olur...
belki ikizlerinizle gelirsiniz teşekkür etmeye
rabbim çok büyük herkesin duasını duyar en hayırlısını verir biz maaalesef kullar aceleciyiz haddimizi aşıyoruz belki ama rabbim affetsin hepimizi....
hepimizin gönlüne göre versin inşallahhh

Çok geçmiş olsun canım.İnşallah sabaha iyileşirsin de kan vermeye gidersin.

İnşallah.Oralara yüz sürmek bizlere de nasip olurmu bilmemki?
Amiiinnnn canımmm..Dualarının hepsine yürekten aminnn diyorum..

kızz nerelerdesin ben geldim bugün sen yoksun
birazdan koçiş gelcek çıkıcam
yarın bakalım internet olacakmı
bu aralar burda kum fırtınası var sanırım onun için hatlar gidiyor...
geçer inşallah 1.2 güne düzelir tamamen...
neyse senin yazılarına cevap yazmıştım toplu yazmaya çalıştım :)
nasıl yaptıysam sana yazdıklarım çıkmadı
söyle özetleyeyim
bende oğluşum olsun çok istiyorum biliyormusun :) tabiii öncelikle sağlıklı ve hayırlısıylaa rabbim ne verirse en güzelini en hayırlısını verir elbette
hani insanın gönlünde bir aslan yatar ya :) benim eskiden beri hep ilk çocuğum erkek olsun istemişimdir...
inşallah rabbim dualarımızı kabul eder canım
hayırlısıyla bu ay ikimizde gebe kalırız
ve sağlıkla bebişlerimize kavuşırız canımm...
hadeee gelde konuşak

bugun adetimn 13gnu de bakalım nasip işte,31gunde bi adet oluyrm normalde bu ay sekti sadece bakalım hayırlısı

canım sıkma canını o zaman muhtemelen bugün yarın koyulaşır canım muhtemelen 16 sı gibi olur herhalde
benim normalde 28 günde bir oluyordu ama şu 3 - 5 aydır değişik bir ay 28 günde bir ayda 32 günde geldi ama benimki 14. günde koyulaştı canım
inşallah seninkide bugün yarın koyulaşır hemen değerlendirirsiniz canım...
bu ovu testi ne güzel bir cihazmış yahu vallahı ben pek sevdim :)
keşke daha önceden bileyim 7 ay beklemzdim kullanmak için
bende bu ay ilk kez kullandım
şimdi gün sayıyorum bakalım neler olacak

hoşgeldinnnn tatlımmm
özlettin vallahi :)
gerçi bende 3 gündr yoktum
burda bir kum fırtınası sorma gitsin :) sanırın ondan sebep gidiyor hatlar neyse bugün var
bir daha gitmez inşallahhhhhh
ne var ne yokkk
anlattt azıcıkkkk :)

valla ben bi 7ayda kullandım onuda kullanamamışım ben 2 saat suyu azaltm cıkmıyodu bi turlu ne biliym ben suyu 4saat tamamen kesilmesi gerektiğini
inşallah bu ay hamiş kalırız

valla ben bi 7ayda kullandım onuda kullanamamışım ben 2 saat suyu azaltm cıkmıyodu bi turlu ne biliym ben suyu 4saat tamamen kesilmesi gerektiğini
inşallah bu ay hamiş kalırız

ayyy canımm hadi inşallah valla gelsin artık bizim bebişlerde dimi :)))
ben birde ateşlede takip ediyorum
bakalım nasıl olcak
geçen ay adetime 2 gün kala anladım olmadığını
bana bayaa yardımcı oluyor
sende dene istersen tatlım
şimdilik 37 lerde bakalım inşallah hiççççç düşmezz

ben dun olctum 36,5 di bugn de 36,7 idi iyi hatırlatın ben not alıyım unutmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…