Bol bebiş topiği

canım ben öncelikle bu ay adetimin 7. günü soğan kürü yapmaya başladım 10 gün falan( bazende unuttum) kullullandım.kuru incir yedim ve ovulasyon testimde 2 çizgi aynı koyuluğa geldiği gün çalışmaya başladık üst üste 3 gün çalışabildik zaten bidahada olmadı.ve o 3 gün üst üste ovu testim hep pozitif çıktı silikleşince devam edemedik yani.
ama soğan kürü iyi geldi diye düşünüyorum çünkü çok yoğun akıntım oldu bu ay hatta ovulasyon günümü test yapmasam akıntıdan hiç anlayamazdım :)

ha bide akşam çalışma yapıp sabaha kadar bekledim Allah affetsin hep kabus gördüm zaten ( inşallah güzel haberlerini alırız canımm Allah hayırlı bi evlat nasip etsin sanada inşallahh :))

Kız çok yoğun bigün geçiriyorum sohbete gittim 2 gibi 4 te ancak geldim yapmam bgereken görevler bitmeden girmiyorum
Yoksa görevler aksıyor Allah muhafaza
Cannnım Ssirinim inşaallah bu ay birlikte veririz bebiş haberini.
Yani erkek oplsada olur olmasada özellikle erkek sevgisi yok bende O dediğim bebek Maşaallah sevilmeyecek gibi değil yaniii.
Ben kızım olsun istiyorum Rahmetli Annnnnemin adını koyacağım inşaallah adını yaşatacağız
Sende benim dualarımdasın Öpüyorum seniii

eğer 31 günde adet oluyorsa sat 12 ocaksa bugün yumurtlamış olman lazımmm :))) hadi hayırlı haberlerle inşallah..

kızlar benim bat'a 8 gün kaldı
sol kasığımda batma vardı o bugün gitti
artık hiç belirtim yok...
yani hamiş arkadaşlar
sizin bat öncesi belirtileriniz varsa
paylaşırmısınız?

Kız bende gebelik yaşadım 7.haftalara kadar öyle kendini dinlemesen hiiiç anlayamazsın belirtileri öyle az uz bişiler oluyor..
Bence sen inşaallah bu ay gebiş olacan :))))))
Kendini dinleme hele bi son günlerin gelsin inşaallahbizi pozitif testinin fotosonu gönderirsssssssiiiiiiiiiiiiiin

Canım ben illada bebiş için diyince adam istemiyo bende oluruna bıraktım ne yapalım
İnşaallah olur zamanı gelince

Bende öyle yapıyorum ama saatimi kuruyorum teheccüt vakti veya namaz vakti uyanıp duşumu alıyorum..
amin canııım ya inşaallah bende bu ay güelim haberlerimi veririm sizlere diğer kızlarla müjdelerimiz çkışsın üstüste üstüste hamile haberleri verelimm...
İnşaallah Tuğrada bebişiin güzel haberlerini verir

ovulasyon testi için tutuyorum şeyimi :)))
Çatlayacam resmen adıki sadece 2 bardak çay içmiştim amma saat 2den beri tutuyorum
Bi gelsin bebişimiz ben ona neler yaptıracam :)
Beni böyle bekletmek neymiiişşş görecek :)))

merhaba arkadaşlar ben reglime 4 gün kala cuma günü beta hcg 15,44 dü 2 gün sonra pazar günü 40,11 oldu bu gün de pazartesi 60,85
cuma15,44
pazar,40,11
pazartesi 60,85 nasıl sizce:))doktor normal diyor sizinde yorumunuzu merak ettim:))

Yeni dualar ögrendim hayırlşı dilekler için Bence sizlerde mutlaka okuyun okutun
70 bin besmele okuduk
Cuma günü öğlen ezan okununca duasını başlatıyorsunuz gelecek hafta Cuma günü öğlen ezanına kadar bitiriyorsunuz
İnşaallah duasınıda yaparsak bitmiş olacak..

Birde Ayetelkürsi'nin 7 gün üst üste okunması yine dilek için... yatsı namazından sonra okuyorsunuz mümkünse gece okumak daha eftalmiş saat gece 5e kadar vakti var.
1.gün 50 kez
2.gün170 kez
3.gün 220 kez
4.gün 313 kez
5.gün 50 kez
6.gün 170 kez
7.gün313 kez
Kalben teslim olarak yapılmış ve tasdik edilmiştir diyor yapanlar
Özelliklede 70 bin besmeleyi yapmak geldi içimden bir başlayınca Allah yardımcı gönderiyor
Hadi bakalım ballarım deneyelim inşaallah müjdelerimizi verelim
Selamet ve dua ile

Canım doktorun ne güzel demiş
Sağlıkla kucağına alırsın inşaallah
Doktor iyi desede insan başkasının ağzından duyunca bi başka güzel oluyuor bence:)
Maşaallah inş böyle güzel devam edr ve kucağına alıt-rsın:)
Darıısıııı bizlereeeeeeeeeeeeeeeeeee

evet canım başkalırının ağzında duyunca çok güzel oluyor:))sağol cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin dün 40,11 di bu gün 60,85 iyimi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…