- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #3.881
Hıııım aslında haklısın ama işaallah emeğimiz boşa gitmez :)
Bu ay nasıl yaptın canım nede olsa taze Hamilesinnn
Ben bugün pozitifi gördüm 15.gün zaten bu ay adetim on gün sürdü önceden başlama gibi bir sorunumuz olmadı :)
Eşimede keçiboynuızu kürü yapıyorum düzenli olarak...
İnşaallah bu ay hayırlı müjdeyi veririm size
Allah inşallah gönlüne göre ikizi de verir yayı da verir :) Benim hamişlik için evlenmem gerek önce :123:
Kız çok yoğun bigün geçiriyorum sohbete gittim 2 gibi 4 te ancak geldim yapmam bgereken görevler bitmeden girmiyorumkızz nerelerdesin ben geldim bugün sen yoksun
birazdan koçiş gelcek çıkıcam
yarın bakalım internet olacakmı
bu aralar burda kum fırtınası var sanırım onun için hatlar gidiyor...
geçer inşallah 1.2 güne düzelir tamamen...
neyse senin yazılarına cevap yazmıştım toplu yazmaya çalıştım :)
nasıl yaptıysam sana yazdıklarım çıkmadı
söyle özetleyeyim
bende oğluşum olsun çok istiyorum biliyormusun :) tabiii öncelikle sağlıklı ve hayırlısıylaa rabbim ne verirse en güzelini en hayırlısını verir elbette
hani insanın gönlünde bir aslan yatar ya :) benim eskiden beri hep ilk çocuğum erkek olsun istemişimdir...
inşallah rabbim dualarımızı kabul eder canım
hayırlısıyla bu ay ikimizde gebe kalırız
ve sağlıkla bebişlerimize kavuşırız canımm...
hadeee gelde konuşak
kizlar ilk kez prs test eklemistim cokcok silikti ve yaklasik 5 gundur asiri kasik agrim var yumurtlama diyorum ama cizgi hala net deil.
anlamadim benim crs,prs, cuma, cmts feci agrim oldu kasikta idrara bakiyorum cizgi ilk gun yok gibiydi zaten. pers eh yani cok silik ogun iliski oldu, cmts ve bugun de silik yani kontrol cizgisi gibi hic olmadi. Yani silik cizgi isi ortalama kac gun suruyor anlamadim?
Boyle her daha kac gun belli belirsiz cikcak acaba benim test mi kotu ya da idrar konsantresi mi yetmiyor?
buarada 31 gunde adet oluyorum bu ay adetim az surdu 6 gunden 4 gune dustu ve SAT 12 ocak
bilen varsa yardimci olursa sevinirim.
BBencede Ssirinin dediği gibi yapınselam canım
kız boşver misafiri
beraber yatmıcanız ya
bak sen işine gizli gizli belki daha bi bereketli olur
misafir bereket getirir
kızlar benim bat'a 8 gün kaldı
sol kasığımda batma vardı o bugün gitti
artık hiç belirtim yok...
yani hamiş arkadaşlar
sizin bat öncesi belirtileriniz varsa
paylaşırmısınız?
Ben en koyu günde ve ertesi 5 günde değerlendirme yaptım.Ondan öncesi perhiz gibi oldu.Hem ilişkiye ara vermek iyi geldi.Rutinlikten çıktı.Sonuçta yumurtlamadan bi anlamı yokHadi darısı başınıza inşallah
ayşecim bugün baktırdım kana tekrar 25'ten 45'e yükselmiş ama tam 2 gün olmuş olmadı 5 saat eksikk :))normalmi sencede? arkandan geliyorum inşallah :))
canım ben öncelikle bu ay adetimin 7. günü soğan kürü yapmaya başladım 10 gün falan( bazende unuttum) kullullandım.kuru incir yedim ve ovulasyon testimde 2 çizgi aynı koyuluğa geldiği gün çalışmaya başladık üst üste 3 gün çalışabildik zaten bidahada olmadı.ve o 3 gün üst üste ovu testim hep pozitif çıktı silikleşince devam edemedik yani.
ama soğan kürü iyi geldi diye düşünüyorum çünkü çok yoğun akıntım oldu bu ay hatta ovulasyon günümü test yapmasam akıntıdan hiç anlayamazdım :)
ha bide akşam çalışma yapıp sabaha kadar bekledim Allah affetsin hep kabus gördüm zaten( inşallah güzel haberlerini alırız canımm Allah hayırlı bi evlat nasip etsin sanada inşallahh :))
ayşecim bugün baktırdım kana tekrar 25'ten 45'e yükselmiş ama tam 2 gün olmuş olmadı 5 saat eksikk :))normalmi sencede? arkandan geliyorum inşallah :))
Maşaallah bence çok güzel
Ayşeye sormuşsun amma dayanamadım cevap yazayım dedimmm
inşaallah hep güzel gider ve sorunsuz bir gebelik yaşarsın canım...
Bu şanslı bebişlerin annişleri sabırsız olduğu için bekleyemiyolar napsınlar:)
Maşaallah bence çok güzel
Ayşeye sormuşsun amma dayanamadım cevap yazayım dedimmm
inşaallah hep güzel gider ve sorunsuz bir gebelik yaşarsın canım...
ayy caın benim çok sağo cevap verdiğin için dün ayşe 2. kan sonucunu yaz demişti ondan öyle yazdım ben :))inşallah canım darısı isteyen herkese inşallah hep dua ediyorum...
ayy caın benim çok sağo cevap verdiğin için dün ayşe 2. kan sonucunu yaz demişti ondan öyle yazdım ben :))inşallah canım darısı isteyen herkese inşallah hep dua ediyorum...
bende az çok anlıyorum tahlillerden 3 gebelik yaşadııım.
İnşaallah sağlıkla büyür.
Çok sağol ne güzel bu mübarek ayda bizlere dua etmeyen kalmadı
Sohbetlere gidince namazlardan sonra bende burdaki herkese dualar ediyoruuuuuum
Allahım hayırlısıyla versin bizlere...
Kiss me baby :*
Bu şanslı bebişlerin annişleri sabırsız olduğu için bekleyemiyolar napsınlar:)
ahh varya eşimin dalga konusu oldum bu konuda :)) görmemişin bi çocuğu olmuş diyip gülüyoo :)) ama napalım çok tuhaf bi duygu canım yaa ben henüz idrak edemedim galibaa :)) şimdide kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum inşallahhh :))
merhaba arkadaşlar ben reglime 4 gün kala cuma günü beta hcg 15,44 dü 2 gün sonra pazar günü 40,11 oldu bu gün de pazartesi 60,85
cuma15,44
pazar,40,11
pazartesi 60,85 nasıl sizce:))doktor normal diyor sizinde yorumunuzu merak ettim:))
Canım doktorun ne güzel demiş
Sağlıkla kucağına alırsın inşaallah
Doktor iyi desede insan başkasının ağzından duyunca bi başka güzel oluyuor bence:)
Maşaallah inş böyle güzel devam edr ve kucağına alıt-rsın:)
Darıısıııı bizlereeeeeeeeeeeeeeeeeee
evet canım başkalırının ağzında duyunca çok güzel oluyor:))sağol cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin dün 40,11 di bu gün 60,85 iyimi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?