- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #3.901
Canım bugün adetin geçeli kaçgün oldu?
bu gün regl günüm canım ben adete 4 gün kala öğrenmiştim ilk:))
inşaallah bebişimizin pozitif testini paylaşmakta nasip oluuuuur...
güzelll kopkoyu olmuş devamm cnm calışmalara..
Ayyyyyyyyyy bu test pozitif demi pozitif de nolur nolurgüzelll kopkoyu olmuş devamm cnm calışmalara..
Aleyküm selam canım Maşaaallah nasılsınız bebişin nasılbu topiği yeni farketim ama yazan arkadaşları ekim topiğinden tanıyorum hepinize selam olsun.
ben dun olctum 36,5 di bugn de 36,7 idi iyi hatırlatın ben not alıyım unutmadan
Kız çok yoğun bigün geçiriyorum sohbete gittim 2 gibi 4 te ancak geldim yapmam bgereken görevler bitmeden girmiyorum
Yoksa görevler aksıyor Allah muhafaza
Cannnım Ssirinim inşaallah bu ay birlikte veririz bebiş haberini.
Yani erkek oplsada olur olmasada özellikle erkek sevgisi yok bende O dediğim bebek Maşaallah sevilmeyecek gibi değil yaniii.
Ben kızım olsun istiyorum Rahmetli Annnnnemin adını koyacağım inşaallah adını yaşatacağız
Sende benim dualarımdasın Öpüyorum seniii
Kız bende gebelik yaşadım 7.haftalara kadar öyle kendini dinlemesen hiiiç anlayamazsın belirtileri öyle az uz bişiler oluyor..
Bence sen inşaallah bu ay gebiş olacan :))))))
Kendini dinleme hele bi son günlerin gelsin inşaallahbizi pozitif testinin fotosonu gönderirsssssssiiiiiiiiiiiiiin
kızlar acil bişi sorcam az önce lavaboya gittim bişi geldi gibi oldu ama akıntım az kahverengi gibi gelmiş ,çok korkuyorumkızlar yine kimyasal gebelik yaşamaktan..yarın adet günüm korkutuyo beni bu durum.adetten önce öğrenen arkadaşlar adet gününde neler yaşadınız ağrı,sancı,akıntı vee rengi neydi kızlar?
BBencede Ssirinin dediği gibi yapın
İnşaallah Allah ol desin canım bir kereden gene oluuuuur :)
Canım sen çalışmaları aksatma idrarını 4 saat tutarak yap,inşaallah kopkoyu çizgiyi görürsün.
Benimki bile kopkoyu değil inşaallah bugün görürüm
Benim bugün 16.günüm...
Bencede kasık ağrıların yumurtan olgunlaşıp çatlmaya hazırlandığı için ağrıyor Hadi kolay gelsin..
Canım sen çalışmaları aksatma idrarını 4 saat tutarak yap,inşaallah kopkoyu çizgiyi görürsün.
Benimki bile kopkoyu değil inşaallah bugün görürüm
Benim bugün 16.günüm...
Bencede kasık ağrıların yumurtan olgunlaşıp çatlmaya hazırlandığı için ağrıyor Hadi kolay gelsin..
Test yaptın mı ?
ayşecim bugün baktırdım kana tekrar 25'ten 45'e yükselmiş ama tam 2 gün olmuş olmadı 5 saat eksikk :))normalmi sencede? arkandan geliyorum inşallah :))Hadi inşallah Kadın doğumcuna yada aile hekimliğindeki ebelere sordunmu?İlk yorumu onlar yaptılar bana.Bi uzmandan da bilgi alırsan için daha çok rahatlar.Ama doktorlar 50-60ın altındaki değerlere pek olumlu konuşmuyorlar o yüzden canını sıkma sözlerine olurmu?22 çıktı adete 5 gün var diyince azarlamıştı drum.Sonradan görünce yükselişi haklıymışsın dedi.Gıcık.O yüzden canını sıkma canım.
merhaba arkadaşlar ben reglime 4 gün kala cuma günü beta hcg 15,44 dü 2 gün sonra pazar günü 40,11 oldu bu gün de pazartesi 60,85
cuma15,44
pazar,40,11
pazartesi 60,85 nasıl sizce:))doktor normal diyor sizinde yorumunuzu merak ettim:))Ooooo 2.hamişimizde yolda.Yükselişler güzel olmuş.Doktorunda tasdiklemiş ne güzel.Değerin düşüklüğüne bakıp canını sıkma önemli olan katlaması.Düşük değer demek bebek yeni oluşuyor demek.
Harikasın karapisso.Hemen not alıp başlıyorum inşallahYeni dualar ögrendim hayırlşı dilekler için Bence sizlerde mutlaka okuyun okutun
70 bin besmele okuduk
Cuma günü öğlen ezan okununca duasını başlatıyorsunuz gelecek hafta Cuma günü öğlen ezanına kadar bitiriyorsunuz
İnşaallah duasınıda yaparsak bitmiş olacak..
Birde Ayetelkürsi'nin 7 gün üst üste okunması yine dilek için... yatsı namazından sonra okuyorsunuz mümkünse gece okumak daha eftalmiş saat gece 5e kadar vakti var.
1.gün 50 kez
2.gün170 kez
3.gün 220 kez
4.gün 313 kez
5.gün 50 kez
6.gün 170 kez
7.gün313 kez
Kalben teslim olarak yapılmış ve tasdik edilmiştir diyor yapanlar
Özelliklede 70 bin besmeleyi yapmak geldi içimden bir başlayınca Allah yardımcı gönderiyor
Hadi bakalım ballarım deneyelim inşaallah müjdelerimizi verelim
Selamet ve dua ileAllah razı olsun senden de...
kızlarrr bugün bi arkadaşım oda ikinci uzun süre olmayınca klomen içip hamile kalmış ama klomen içincede ikiz olma ihtimali çokkk yüksek oluyomuş varmı etrafınızda böle ikizleri olan acaba azcık içim gitmedi dersem yalan olurDoktor vermeden ilaç kullanma sakın.Çok tehlikeli.Ben o hatayı 20 yaşında bi yaptım günlerce ceremesini çektim.Cahillikti resmen.Bende ikiz istiyorum hemde deli gibi.Doktorlara da sordum ama vermediler.6ay olmazsa gel dediler.İnşallah kendiliğinden gelir bebişlerimiz de ilaca iğneye gerek kalmaz.
Merhaba esraezgibu topiği yeni farketim ama yazan arkadaşları ekim topiğinden tanıyorum hepinize selam olsun.Hoşgeldin
kızlar acil bişi sorcam az önce lavaboya gittim bişi geldi gibi oldu ama akıntım az kahverengi gibi gelmiş ,çok korkuyorumkızlar yine kimyasal gebelik yaşamaktan..yarın adet günüm korkutuyo beni bu durum.adetten önce öğrenen arkadaşlar adet gününde neler yaşadınız ağrı,sancı,akıntı vee rengi neydi kızlar?
Dur kız korkma.Yoktur inşallah bişey.Adete yakın olduğundan yerleşme olabilir.Kimyasal falan diye düşünme.Stres yok
Benim akıntım kremsiydi ama öyle çamaşırı batıracak kadar bile yoktu.Wcde geliyordu.Ağrı da ince inceydi.Gelecek gibi ama çok çok hafif.Doktorda demişti adet günlerinde adet olacakmışsın gibi ağrı sızı olur hafif korkma diye.İnşallah seninki de yerleşiyordur da onu haber veriyordur annesine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?