Bol bebiş topiği

bu gün regl günüm canım ben adete 4 gün kala öğrenmiştim ilk:))

maşaallah o zaman değerlerin ççççooooook çoooook güzel
Benim adet günümde 108.1 çıkmıştı.
Diğerleride heman heman 120 falandı.
İnşaallah sağlıkla büyür kucağına alırsın..

kızlarrr bugün bi arkadaşım oda ikinci uzun süre olmayınca klomen içip hamile kalmış ama klomen içincede ikiz olma ihtimali çokkk yüksek oluyomuş varmı etrafınızda böle ikizleri olan acaba azcık içim gitmedi dersem yalan olur

inşaallah bebişimizin pozitif testini paylaşmakta nasip oluuuuur...

Eklentiler

• $IMG_1434.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 27
güzelll kopkoyu olmuş devamm cnm calışmalara..

Ayyyyyyyyyyy Tuğracım inan çalışmalarla olsa İnşaallah bu ay elimizden kaçamaz :)))
Eşimden Sümbül çiçeği istemiştim ama unutmuştum tamamen bana süpriz yapmış 3 tane almışş
Allaha ne kadar şükretsem azdır ya bu adama ben çok seviyorum ya..
Maşaallah Maşaallah Maşaallah :116:

ben dun olctum 36,5 di bugn de 36,7 idi iyi hatırlatın ben not alıyım unutmadan

oo canım süper yükselmeye başlamış inşallah hiç düşmez ateşlerimiz
benim bugün 24.günüm 37 oldu inşallah benimkide düzşmez

canım benimm allah kabul etsin tüm dualarını kalbim seninle...
rabbim senin gönlüne göre versin ki anneciğinin adını koyasın evladına
herşey gönlünce olsun tatlım...

ayyy canımmm ağzından bal damlıyorrrrr baallllllll
İNŞALLAHHHH CANIMMM ikimizde burdan pozitif testlerimizi yayınlarız :))))

inşaallah bebişimizin pozitif testini paylaşmakta nasip oluuuuur...

olcak inşallah rabbim çok büyük duyacak sesimizi en hayırlısını verecek inşallahhh

kızlar acil bişi sorcam az önce lavaboya gittim bişi geldi gibi oldu ama akıntım az kahverengi gibi gelmiş ,çok korkuyorumkızlar yine kimyasal gebelik yaşamaktan..yarın adet günüm korkutuyo beni bu durum.adetten önce öğrenen arkadaşlar adet gününde neler yaşadınız ağrı,sancı,akıntı vee rengi neydi kızlar?

Canım bilemiyorum ki bunu yaşayıp üst görüp gebe olanlar var ama,İstersen bir idrar testi yap bak pozitifmi diye
İnşaallah üst görmedir inşaallah hayırlısı olsun

Kizlar bahsettigim gibi kac gundur kasik agrim epey fazla. Bugun de seffafakinti gordum oysa seffaf akinti yumurtlama zamani oluyor peki bu kasik agrisi nedir ozaman yani seffaf akinti pek belli degildi kasik agrisi varken hala da cizgim koyu deil anlamadimmmm yardimmmmmmmmm

Kizlar bahsettigim gibi kac gundur kasik agrim epey fazla. Bugun de seffafakinti gordum oysa seffaf akinti yumurtlama zamani oluyor peki bu kasik agrisi nedir ozaman yani seffaf akinti pek belli degildi kasik agrisi varken hala da cizgim koyu deil anlamadimmmm yardimmmmmmmm

Test yaptın mı ?

2. ve 4. gün yaptığım testler negatif o yüzden yapmıyorum artık .. Ne adet belirtisi ne de hamilelik belirtisi var beklicem artık olursa da olmazsa da doktora gidicem .. Sen napıyosun misafir gelicekmiş çalışmalar neden aksasın çok daha keyifli olur :)

HTML:
Kizlarrrrr testimi yorumlar misniz anlamadim kasik agrilarim azaldi, akinti var arada bugun 16.gun 31 gunde adet olsam da testi mi beceremedim ors 2-3 gune olur diye yorum almistim ama
Yardimmmm

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…