Bol bebiş topiği

Günaydın kızlar Bol bebişli bir gün olur inşallah Büyük bir keyifle takibimdesiniz :) :90:

Son düzenleme:

Bazı kadınlar hamilelikleri boyunca adet zamanlarında lekelenmeler yaşayabiliyor. Benim lekelenmem olmadı ama her ay adet zamanım gelince kasık ağrım oluyor. Bugün bir kan tahlili daha ver ve değerine bak. Eğer düşme yoksa bebişin yerleşiyordur ondandır lekelenmen. Doktoruna da yine bildir ama durumu. Bana önlem olarak progestan kullandırdı hergün 1 tane 100 mg lık doktorum ilk 12 hafta.

kizlar yok mu cvp? ve testime yorummmm

Selam kızlar
adı gibi bol bebişli bir topik olur ve
banada uğurlu gelir inşallah.
bu topiğe ilk defa yazıyorum.
ben 32 yaşındayım 7 yıllık evliyim
5 yaşında bir oğlum var.
şimdi ikinci bebiş için çalışmalara başladık.
3 aydır korunmadan deniyoruz olmadı. bu ay 4. denememiz olucak.
inşallah allah fazla aratmadan nasip eder herkese

Hoşgeldin canım.İnşallah fazla beklemezsin..

Geçirdiğim iki haftalık yoğun mide bulantılarından sonra bu hafta çok azalmış bir şekilde rahatım. Umarım böyle devam eder darısı diğer arkadaşlarımın başına

Geçirdiğim iki haftalık yoğun mide bulantılarından sonra bu hafta çok azalmış bir şekilde rahatım. Umarım böyle devam eder darısı diğer arkadaşlarımın başına

Ayy inşallahhh canım. Rabbim bizlerede nasip etsin. Benim gibi isteyen herkese dua et canım. sizlere ihtiyacımız var. bizi bizden iyi kimse anlayamaz.

Geçmiş olsun canım.İnşallah bi daha olmaz.Benimkiler de yeni yeni başlıyor.2 gündür dolmuşa falan binemiyorum çok sallıyor.Sabah da 10 dklık yolu 35 dkda geldim.Soğuk havada banklarda falan oturdum baş dönmesinden Sonra 2 saat bulantı çektim.Sonrada 1 saat arka odada sol tarafıma uzanarak geçirdim baş dönmesinden yürüyemeyince.Üstüste geliyor yani
ben bu isi anlamadim 1hafta yumurtlama agrisi ve suan yok hala silik:)

Bende de öyle olmuştu.Sıkma canını.Hem benim net dediğim çizgi kzıların net çizgilerinden daha silikti.

İnşallah bu ay umutluyum,inşallah koyulaşır daha da fazla
Ay canım başlamış senin bulantılar az ye cok yememeye çalış,kuzum benim inşallah cabuk gecer bulantılara yeşil zeytin de iyi geliyor diodun hamileler bide siyah incirde yarıyormuş bide onları dene kuzucum.Allah kolaylık versin kuzucum benim

Ayy inşallahhh canım. Rabbim bizlerede nasip etsin. Benim gibi isteyen herkese dua et canım. sizlere ihtiyacımız var. bizi bizden iyi kimse anlayamaz.

Canım inşallahh Rabbim çok bekletmeden en hayırlı yoldan senin gibi tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin tatlı bebişlerinizi

benim testi gordun mu canim? bundan da mi silik peki yumurtlama gunu koyulasti ama demi??

Eki Görüntüle 619290

benim testi gordun mu canim? bundan da mi silik peki yumurtlama gunu koyulasti ama demi??

Eki Görüntüle 619290
Bundan az daha koyuydu benimki.Başkalarının testleriyle karşılaştırma.Eskileri yanyana koyunca koyulaştığını görürsün.Sonra silikleşecek yeniden.Sıkıntı etme.Mutlaka görürsün en koyu halini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…