- 15 Ocak 2013
- 913
- 101
- 53
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #3.921
sabah sabah kimse yok ya...
kızlar acil bişi sorcam az önce lavaboya gittim bişi geldi gibi oldu ama akıntım az kahverengi gibi gelmiş ,çok korkuyorumkızlar yine kimyasal gebelik yaşamaktan..yarın adet günüm korkutuyo beni bu durum.adetten önce öğrenen arkadaşlar adet gününde neler yaşadınız ağrı,sancı,akıntı vee rengi neydi kızlar?
Kizlar bahsettigim gibi kac gundur kasik agrim epey fazla. Bugun de seffafakinti gordum oysa seffaf akinti yumurtlama zamani oluyor peki bu kasik agrisi nedir ozaman yani seffaf akinti pek belli degildi kasik agrisi varken hala da cizgim koyu deil anlamadimmmm yardimmmmmmmm
Selam kızlar
adı gibi bol bebişli bir topik olur ve
banada uğurlu gelir inşallah.
bu topiğe ilk defa yazıyorum.
ben 32 yaşındayım 7 yıllık evliyim
5 yaşında bir oğlum var.
şimdi ikinci bebiş için çalışmalara başladık.
3 aydır korunmadan deniyoruz olmadı. bu ay 4. denememiz olucak.
inşallah allah fazla aratmadan nasip eder herkese
Kizlarrrrr testimi yorumlar misniz anlamadim kasik agrilarim azaldi, akinti var arada bugun 16.gun 31 gunde adet olsam da testi mi beceremedim ors 2-3 gune olur diye yorum almistim amaHTML:
YardimmmmEki Görüntüle 619089
testim bu kizlarrr
Belki geç yumurtluyorsundur.İnşallah koyulaşır çizgin de için rahat eder.Sıvıya çok dikkat et.
Geçirdiğim iki haftalık yoğun mide bulantılarından sonra bu hafta çok azalmış bir şekilde rahatım. Umarım böyle devam eder darısı diğer arkadaşlarımın başına
Geçmiş olsun canım.İnşallah bi daha olmaz.Benimkiler de yeni yeni başlıyor.2 gündür dolmuşa falan binemiyorum çok sallıyor.Sabah da 10 dklık yolu 35 dkda geldim.Soğuk havada banklarda falan oturdum baş dönmesindenGeçirdiğim iki haftalık yoğun mide bulantılarından sonra bu hafta çok azalmış bir şekilde rahatım. Umarım böyle devam eder darısı diğer arkadaşlarımın başına
ben bu isi anlamadim 1hafta yumurtlama agrisi ve suan yok hala silik:)
Yumurtlama yaklaşıyor inşallah tutar bu ay.
Ben bulantılarla uğraşıyorum.Kusmamak için bi amuda kalkmadığım kaldı.Limon yedim.Çubuk kraker yedim.Şimdide simit yiyorum.Ramak kaldı kusmama toplamaya çalışıyorum.İşyerinde çok zor oluyor
Ayy inşallahhh canım. Rabbim bizlerede nasip etsin. Benim gibi isteyen herkese dua et canım. sizlere ihtiyacımız var. bizi bizden iyi kimse anlayamaz.
Geçmiş olsun canım.İnşallah bi daha olmaz.Benimkiler de yeni yeni başlıyor.2 gündür dolmuşa falan binemiyorum çok sallıyor.Sabah da 10 dklık yolu 35 dkda geldim.Soğuk havada banklarda falan oturdum baş dönmesindenSonra 2 saat bulantı çektim.Sonrada 1 saat arka odada sol tarafıma uzanarak geçirdim baş dönmesinden yürüyemeyince.Üstüste geliyor yani
Bende de öyle olmuştu.Sıkma canını.Hem benim net dediğim çizgi kzıların net çizgilerinden daha silikti.
Geçmiş olsun canım.İnşallah bi daha olmaz.Benimkiler de yeni yeni başlıyor.2 gündür dolmuşa falan binemiyorum çok sallıyor.Sabah da 10 dklık yolu 35 dkda geldim.Soğuk havada banklarda falan oturdum baş dönmesindenSonra 2 saat bulantı çektim.Sonrada 1 saat arka odada sol tarafıma uzanarak geçirdim baş dönmesinden yürüyemeyince.Üstüste geliyor yani
Canım açık hava iyi gelir ama üşütme kendini.Ben akşamları bile balkona çıkıp açık havada oturdum bulantım geçsin diye. Sonra da çok şiddetli grip oldum soğuk almışım bulantımı geçiricem diye:) Yemekle beraber fazla su içme mide bulantısı yapabiliyo çünkü. İnşallah fazla zorlamaz seni. Ben 15 gün su içsem çıkardım2 kilo vermişim hemde. Bu hafta toparlamaya çalışıyorum bulantım yokken.
Bundan az daha koyuydu benimki.Başkalarının testleriyle karşılaştırma.Eskileri yanyana koyunca koyulaştığını görürsün.Sonra silikleşecek yeniden.Sıkıntı etme.Mutlaka görürsün en koyu halini.benim testi gordun mu canim? bundan da mi silik peki yumurtlama gunu koyulasti ama demi??
Eki Görüntüle 619290
Canım açık hava iyi gelir ama üşütme kendini.Ben akşamları bile balkona çıkıp açık havada oturdum bulantım geçsin diye. Sonra da çok şiddetli grip oldum soğuk almışım bulantımı geçiricem diye:) Yemekle beraber fazla su içme mide bulantısı yapabiliyo çünkü. İnşallah fazla zorlamaz seni. Ben 15 gün su içsem çıkardım2 kilo vermişim hemde. Bu hafta toparlamaya çalışıyorum bulantım yokken.
Kat kat giyiniyorum artık üşütmemek için.Sıcağı da çok sevmem ama yapacak bişey yok.Annemde beyaz leblebi ile yağsız mısır kavurması geçirirdi benimkini dedi.Onu alacağım bugün.Limon iyi geliyor ama sürekli de yiyememkiİş arkadaşım gülüyor ben limon yerken.Erkek tabi ne anlayacak halimizden.
Suyu çok içince benimki de artıyor.1lt falan içebiliyorum artık.Telafi ederim ilerde suyu.Kusmayım yeterki.Salavat çekiyorum sürekli iyi gelirmiş.Sende çek yürürken falan.1-2 gün içinde de hatim için başlayacağım kurana.Hergün 1 sayfa bile okusam yeter.Kuran sesi gitsin kuzularımın kulağına.(inşallah çoğuldurlar)
Geçen bi hikaye okudum nette.5.haftada tek kese görünmüş.6.haftada 2.kese ve 3 kalp atışı duymuşlar.7.haftada 1 kese daha görünmüş.Doğal yollarla 4 kızı olmuş kadının.Çok rahatmış hamileliği ama doğumdan sonra çok uykusuz kalmış.ve karnı çok acımış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?