Bol bebiş topiği

canlarım benim sadece cumartesi günü şeffaf ve uzayan akıntım oldu bizde çalışmalara başladık..1 gün haricindede şeffaf akıntı olmadı yada ben farketmedim..birde ateşimde fazla yükselme yok yükselmesi için erken mi bi yardım edin bakalım

Yumurtlama dönemine girince ateş düşüyor aniden yükseliyormuş.Sonra yüksek gitmesi gerekiyor.Ama ani bi düşüş olur tekrar yükselirse yerleşme olabilir diyorlar.Bu konuda daha deneyimli arkadaşlar var ateş ölçme topiğinde.Sana yardımcı olacaklardır.Tablonla sorarsan.Net konuşamıyorum ben pek:26:

Merhaba aRkadaslar nasıldınız herrkes iyi insallah

Hoşgeldin Feyza.Bulantılar başladı bende Sabah 11e kadar ne yapacağımı şaşırdım.Bir de 1 saat kadar baş dönmesi yaşadımki nasıl bir dönmeydi anlatamam:18: Kusmadan atlatıyorum şimdilik.Sen nasılsın.Kurtardınmı bu halleri

meraba cnm oncelıkle rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın bulantın tam olarak ne zaman basladı yanı kac hafta kac gunlukken ?

Tünaydın hanımlarrrr :)
nasıl geçiyor gününüz....
hamişler nasıl bakalım bugün :)
yeni hamişler varmı?

Özayder ve elmadas sonuçlarını aldılar
Cadiozy silik çizgi gördü ama çok kötü grip olduğundan hastaneye gidemedi kana.İnşallah bugün giderde kesinleşir bebeğinin gelişi.
Batı geçenler bekliyor o yüzden listeden silmedim.Sırayla hepsini hamiş yapacağım inşallah.
Ben bulantılarla tanışmaya çalışıyorum.İnşallah fazla yüzgöz olmadan çeker gider kendileri
Cumartesi kalpLERimizi dinleyeceğiz inşallahh Kese tek ama bu hafta çift olması için dualar ediyorum yatıp kalkıp.Sağolsun arkadaşlarım da bana amin diyorlar.Bu hafta sakin bi hafta iş konusunda.O yüzden vakit geçirecek iş arıyorum kendime
Akşam kurdela nakışına merak sardım.1-2 gün içinde malzemelerini alırım başlarım ufaktan ufaktan Örgüden sıkılmışım yıllardır
Sen nasılsın

meraba cnm oncelıkle rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın bulantın tam olarak ne zaman basladı yanı kac hafta kac gunlukken ?

MerhabaTeşekkür ederim hepimize amin inşallah
Bulantılar 6+1de akşam dolmuşun deli gibi sürülmesiyle baş gösterdi.1 durak önce inip yürüdüm evime.Ama 6+3te yani dün ve bugün sakin olduğum halde 8-11 arası belirgin yaşıyorum.Daha kusmadım ama yolda falan çıkarabilecek durumda oluyorum bazen.Allah'tan park-bahçe geçiyorum da banklarda dinlenebiliyorum Tuzlu ve ekşi işe yarıyor bir süre.Sende de olursa aklında olsun.Yanımda dilimlenmiş limon tuz ekip yiyorum sürekli sabahları.İnşallah böyle hafif şekilde gider.

Hosbulduk canım benim Allah'a şükür benimkime bulantilarim olmadı hiçbir hamileliğimde ,ama ac kaldım mı iste o zaman bir ogurtu anlatamam mesela bu sabah yasadım cok fena oluyor.Allah yardımcın olsun senin de sonunu düşünüp mutlu olmaya çalışacağız sonuçta bu bebisimizin doğacağı günleri beklediğimiz onun varlığının habercileri bu bulantılar umarım en yakın zamanda gider ben de bu pzts Dr a gideceğim artık cinsiyette belli olur heralde

Hadi inşallah güzel haberlerle gel Feyzaa....Şöyle apak suratlı bi fıstığın olsun fındıklarının arasına Abileri bu güzel fıstığa gözkulak olsunlar ömürboyu.
Sen şanslıymışsın bende de hafif var ama inşallah kötüleşmez.Çünkü çalışıyorum ve işten izin-rapor falan alamam.Çok yoğun bi dönem bu 4 ay bizim için.Burası çok zora düşer ben de gidersem.Allahım dağına göre kışını versin inşallah.Baş dönmesi de yaşadım ben bugün.Normaldekilere hiç benzemiyor bu Sürekli okuyorum ilerlemesin bu sıkıntılar diye.
Hatta bu konuda dua araştıracağım.Çalışırken hamilelik çok zor

ayyy ne güzel haberler varmış :) süper valla
hamiş arkadaşları canı gönülden kutlarımmm rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallahhh
darısı benim ve burda bekleyen tüm arkadaşlar başına inşallahhhhh :)

kıyamam sana yaaa okudum limon yiyormuşsun çok iyi geldiğini bende duymuştum canım birde zeytinin üzerine zeytinyağı ve bolca limon sıkıp yiyenler var ekmek banıyorlar hem mideyi bastırıyormuş hemde tok tutuyormuş zaten az ve sık yemen gerekiyor sanırım istersen bir dene canım... zaten çok sürmüyor sanırım bulantılar dimi... gerçi işte olunca çok sıkıntı yapıyordur kıyamamm sana yaa
gerçi doğum izinleri 6 aya çıkartılmış ücretli hadi doğumdan sonra rahatsın şekercim rabbim o güzel günleride gösterecek inşallahhh senin bebişler ikizde gelir inşallahh sağlıklaa çifte mutluluk olur inşallahhhh...
bu arada ben pek anlamıyorum canım ya örgü işlerinden biraz beceriksizim annem çok iyi yapar ama ben pek çekmemişim anneme
yapanları görünce imreniyorum valla
senin yaptığın ne şimdi nasıl bişi olcak... bebek içinmi başladın canım ...

anladim cnm tuz limon ise yariyor ewt oglumda cok yemistimm cunku ama simdiki hamileliyim biraz daha farkli mide bulantim war ama sabahlari degil bu saatlerde oluyor genelde cok hafiff canimda bise yemek istemiyorr hemen gecsin bu gunler yaa

Sagol canim dualarin icin Mevlam sana da bicir bicir iki oglus versin insallah.sikintisiz bir hamilelik gecirmeni temenniediyorum canim dualarimdasin opuyorum cok seni

kizlar napiyorusnuz?

selam tatlım
ben bugün bir miskinim sorma gitsin yataktan bir türlü kalkamadım ayılamadım bitürlü
öyle oturuyorum şimdi bir yeşilçay yaptım yağlarımı yaksın diye :)))) onu içiyorum
sporda yapmıyorum bekleşteyken bişi olmasın diye öyle medet yeşil çay
sende ne var yok canım?
işlerin yoğunmu?

Hiç denedinmi peki örgüyü?İnsanın isteyince yapamayacağı şey yok çünkü.Ya annen öğretsin yada bi kitap al anlatımı olan ordan başla derim ufaktan.Evde olsam çok zevkli bişey.Akşam yorgunluktan uyuyakalmadığımda sürekli örerim ben Bebek için bişey yapmıyorum daha çok erken.İçim gidiyor oda süslerine falan ama yapmayacağım 4-5 ay olsun en az.Zaten kış bebeği olacaklar.2 annemde harıl gürül başladı çalışmaya Bende bekarken çok örmüştüm bebek elbisesi patik falan.Çeyizde var.Onlar da gelecek.Ben kendime düşünüyorum örgüyü.Ama kurdela nakışı çok daha güzel duruyor.Nette arat bak o kadar şık bişeyki.Oda takımları,kıyafet yakaları-cepleri,bebek giysileri süslemede,bohça gibi örtüler yani her yerde kullanılabiliyor.Seccade bile yapılıyor.Ufak bi mendilden başlayım da becerebilirsem büyüklerine geçerim inşallah.

Sagol canim dualarin icin Mevlam sana da bicir bicir iki oglus versin insallah.sikintisiz bir hamilelik gecirmeni temenniediyorum canim dualarimdasin opuyorum cok seni

banada versin banada versin bende istiyorummmmmmm :)
seninde bulantıların hemencecik geçiversin inşallahh canımmm
rabbim mis kokulu bebişlerinizi kucağınızı almayı nasip etsin inşallaahhhh sağlıklaa...

Çok teşekkürler Feyzacım..Sende benim canım.2 oğlan fikri değişir gibi oldu bizde 1kız 1erkek,2erkek 1kız falan diye değişiyor içimizden geçen.Bi doğuraydım onuz istemeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…