- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #3.941
canlarım benim sadece cumartesi günü şeffaf ve uzayan akıntım oldu bizde çalışmalara başladık..1 gün haricindede şeffaf akıntı olmadı yada ben farketmedim..birde ateşimde fazla yükselme yokyükselmesi için erken mi bi yardım edin bakalım
Merhaba aRkadaslar nasıldınız herrkes iyi insallah
Öğle yemeği yedim.Çalışıyorum canım.Sen ne yapıyorsun?
Hoşgeldin Feyza.Bulantılar başladı bendeSabah 11e kadar ne yapacağımı şaşırdım.Bir de 1 saat kadar baş dönmesi yaşadımki nasıl bir dönmeydi anlatamam:18: Kusmadan atlatıyorum şimdilik.Sen nasılsın.Kurtardınmı bu halleri
Tünaydın hanımlarrrr :)
nasıl geçiyor gününüz....
hamişler nasıl bakalım bugün :)
yeni hamişler varmı?
meraba cnm oncelıkle rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsınbulantın tam olarak ne zaman basladı yanı kac hafta kac gunlukken ?
Hoşgeldin Feyza.Bulantılar başladı bendeSabah 11e kadar ne yapacağımı şaşırdım.Bir de 1 saat kadar baş dönmesi yaşadımki nasıl bir dönmeydi anlatamam:18: Kusmadan atlatıyorum şimdilik.Sen nasılsın.Kurtardınmı bu halleri
Hosbulduk canım benim Allah'a şükür benimkime bulantilarim olmadı hiçbir hamileliğimde ,ama ac kaldım mı iste o zaman bir ogurtu anlatamam mesela bu sabah yasadım cok fena oluyor.Allah yardımcın olsun senin de sonunu düşünüp mutlu olmaya çalışacağız sonuçta bu bebisimizin doğacağı günleri beklediğimiz onun varlığının habercileri bu bulantılar umarım en yakın zamanda gider ben de bu pzts Dr a gideceğim artık cinsiyette belli olur heralde
Özayder ve elmadas sonuçlarını aldılar
Cadiozy silik çizgi gördü ama çok kötü grip olduğundan hastaneye gidemedi kana.İnşallah bugün giderde kesinleşir bebeğinin gelişi.
Batı geçenler bekliyor o yüzden listeden silmedim.Sırayla hepsini hamiş yapacağım inşallah.
Ben bulantılarla tanışmaya çalışıyorum.İnşallah fazla yüzgöz olmadan çeker gider kendileri
Cumartesi kalpLERimizi dinleyeceğiz inşallahhKese tek ama bu hafta çift olması için dualar ediyorum yatıp kalkıp.Sağolsun arkadaşlarım da bana amin diyorlar.Bu hafta sakin bi hafta iş konusunda.O yüzden vakit geçirecek iş arıyorum kendime
Akşam kurdela nakışına merak sardım.1-2 gün içinde malzemelerini alırım başlarım ufaktan ufaktanÖrgüden sıkılmışım yıllardır
Sen nasılsın
MerhabaTeşekkür ederim hepimize amin inşallah
Bulantılar 6+1de akşam dolmuşun deli gibi sürülmesiyle baş gösterdi.1 durak önce inip yürüdüm evime.Ama 6+3te yani dün ve bugün sakin olduğum halde 8-11 arası belirgin yaşıyorum.Daha kusmadım ama yolda falan çıkarabilecek durumda oluyorum bazen.Allah'tan park-bahçe geçiyorum da banklarda dinlenebiliyorumTuzlu ve ekşi işe yarıyor bir süre.Sende de olursa aklında olsun.Yanımda dilimlenmiş limon tuz ekip yiyorum sürekli sabahları.İnşallah böyle hafif şekilde gider.
Hadi inşallah güzel haberlerle gel Feyzaa....Şöyle apak suratlı bi fıstığın olsun fındıklarının arasınaAbileri bu güzel fıstığa gözkulak olsunlar ömürboyu.
Sen şanslıymışsın bende de hafif var ama inşallah kötüleşmez.Çünkü çalışıyorum ve işten izin-rapor falan alamam.Çok yoğun bi dönem bu 4 ay bizim için.Burası çok zora düşer ben de gidersem.Allahım dağına göre kışını versin inşallah.Baş dönmesi de yaşadım ben bugün.Normaldekilere hiç benzemiyor buSürekli okuyorum ilerlemesin bu sıkıntılar diye.
Hatta bu konuda dua araştıracağım.Çalışırken hamilelik çok zor
kizlar napiyorusnuz?
ayyy ne güzel haberler varmış :) süper valla
hamiş arkadaşları canı gönülden kutlarımmm rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallahhh
darısı benim ve burda bekleyen tüm arkadaşlar başına inşallahhhhh :)
kıyamam sana yaaaokudum limon yiyormuşsun çok iyi geldiğini bende duymuştum canım birde zeytinin üzerine zeytinyağı ve bolca limon sıkıp yiyenler var ekmek banıyorlar hem mideyi bastırıyormuş hemde tok tutuyormuş zaten az ve sık yemen gerekiyor sanırım istersen bir dene canım... zaten çok sürmüyor sanırım bulantılar dimi... gerçi işte olunca çok sıkıntı yapıyordur kıyamamm sana yaa
gerçi doğum izinleri 6 aya çıkartılmış ücretli hadi doğumdan sonra rahatsın şekercimrabbim o güzel günleride gösterecek inşallahhh senin bebişler ikizde gelir inşallahh sağlıklaa çifte mutluluk olur inşallahhhh...
bu arada ben pek anlamıyorum canım ya örgü işlerindenbiraz beceriksizim annem çok iyi yapar ama ben pek çekmemişim anneme
yapanları görünce imreniyorum valla
senin yaptığın ne şimdi nasıl bişi olcak... bebek içinmi başladın canım ...
Sagol canim dualarin icin Mevlam sana da bicir bicir iki oglus versin insallah.sikintisiz bir hamilelik gecirmeni temenniediyorum canim dualarimdasin opuyorum cok seni
Sagol canim dualarin icin Mevlam sana da bicir bicir iki oglus versin insallah.sikintisiz bir hamilelik gecirmeni temenniediyorum canim dualarimdasin opuyorum cok seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?