- 12 Temmuz 2006
- 3.036
- 3.085
- 698
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.141
aminnnn tüm kalbimle bebek isteyen tüm bayanlara inşallah gözümüzdeki yaşlar diner göbişler bebek dolar
hsg filmi çektirdinmi peki cnm bendede sorun çıkmadı kan testlerde ama film çekinince rahmin üstü eğri çıktı amliyat dediler neden se anlamadım gerçide
İnşallah.Destekleyici kürler yaptın mı?Bak bu topikte herkez bişeyler dener.Sıkılan hiçbişey yapmadan bekler.Sende dene bişeyler istersenCanım eşimde bende doktora gittik.Bütün testler yapıldı.Hiçbir sorun yok denildi,bekliyoruz.Rabbim isteyen herkesi en yakın zamanda bebişlerine kavuştursun inşallah.
Umutsuzluk varmı bizim topiğimizde hayııııırrrr.Kızarım bak.Elbette gelecek bebeğin.Biraz nazlı seninki belliki.İltihabın varsa yap tabi bekleme.Rahim temizlenince tutunur belki bebiş.Çakşır otunu da yedir eşine.Bak nasıl geliyor o eşek sıpası.
Aminnn...Sağlıkla kucağımıza alacağımız kolay hamilelikler versin Rabbim hepimize
Yok canım rahim filmi çektirmedim.Aslında haklısın çektirsem iyi olucak galiba.Artık gün saymaktan sonra kırmızıları görmekten o kadar yoruldum ki.Her ay adetim geldiğinde ağlamaktan,üzülmekten çok yoruldum.Nasıl bir ameliyat olman gerekiyormuş??
İnşallah.Destekleyici kürler yaptın mı?Bak bu topikte herkez bişeyler dener.Sıkılan hiçbişey yapmadan bekler.Sende dene bişeyler istersen
çakşır otunu nasıl yapıcam ne işe yarıyor
kızlar destekleyici kürler söyleyin bana yapıcam incir kürü yaptım birşey olmadı başka ne yapabilirim yapan deneyen hamile kalan
ben günlerdir ateş ölçmüyorum, ovi testlerim var ama bu ay kullanır mıyım bilmiyorum... bu ay akışına bırakıcam kızlar...
ha canım sıkkın olmasaydı bu ay reglin 3. günü gidecektim doktora... onu da kaçırdım...
ya nasip....
İltihabın varsa soğan kürü yapmalısın mutlaka.Önce iltihap temizlenmeli
Çakşır otu eşin için olan bi kür.Soğanı sen yaparken eşine de çakşır yedirebilirsin.Spoşlar güçlensin diye.
BTÇ kürü var bi de.Yumurta geliştirici kür.Kürleri tek tek yap.İKi kürü birden kendine yada eşine uygulama.Sen bi kür o bi kür inşallah gelir bebişin.
Ben BTÇ ve Çakşır yaptım.Ovulasyon testleriylede yumurtlama takibi yaptım oldu çok şükür.
Sizinkilerde olur inşallah..
ben dr gittiğimde yumurta rezervin düşük dedi dr. sağda 1 solda 4 tane vae dedi acaba btç ürümü yapsamki . iltihabım varmı bilmiyorum valla onu nerden anlayabilirm
İdrar yaparken yanman varmı?İltihabın en büyük belirtisi buymuş.O zaman sen btç kürünü yapmalısın.Yumurtaların çoğalsın,büyüsün,çatlasın diye.
Ucunu bırakanlarında bebişleri geliyor biliyorsun değili?Takip yok.Kür yok.Kafana ne zaman eserse o zaman olsun.İnşallah gelir seninki de BOŞVERME KÜRÜ ile
Yok canım rahim filmi çektirmedim.Aslında haklısın çektirsem iyi olucak galiba.Artık gün saymaktan sonra kırmızıları görmekten o kadar yoruldum ki.Her ay adetim geldiğinde ağlamaktan,üzülmekten çok yoruldum.Nasıl bir ameliyat olman gerekiyormuş??
yanma yok bende hiç...tamam cnm btç kürünüde yaz bana ben bu ay ikisini yapayım onu nezaman başlıcam yapmaya hepsini yaz sen bana en iyisi :)
eğriliği düzeltceklermiş bebek tutunsun diye tutunmazmış sanırım öyle dediler banada bende heray kırmızılar geliyor üzülüyorum her ay ha şimdi hamileyim ha şimdi derken geliyorlar kırmızılarım sinirim bozuluyor çektir baktır kanalların açıkmı kapalımı belli oluyor ben dr gittiğimde hemen hsg filmi çekindinmi dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?