Bol bebiş topiği

aminnnn tüm kalbimle bebek isteyen tüm bayanlara inşallah gözümüzdeki yaşlar diner göbişler bebek dolar

hsg filmi çektirdinmi peki cnm bendede sorun çıkmadı kan testlerde ama film çekinince rahmin üstü eğri çıktı amliyat dediler neden se anlamadım gerçide

Yok canım rahim filmi çektirmedim.Aslında haklısın çektirsem iyi olucak galiba.Artık gün saymaktan sonra kırmızıları görmekten o kadar yoruldum ki.Her ay adetim geldiğinde ağlamaktan,üzülmekten çok yoruldum.Nasıl bir ameliyat olman gerekiyormuş??[/QUOTE]

hoşgeldiniz kızlar...

ağlamak yooooook, gül mek var

ha ben becerebiliyor muyum ??? pek değil...

ama stres bebeklerimizin en büyük düşmanıı

Canım eşimde bende doktora gittik.Bütün testler yapıldı.Hiçbir sorun yok denildi,bekliyoruz.Rabbim isteyen herkesi en yakın zamanda bebişlerine kavuştursun inşallah.
İnşallah.Destekleyici kürler yaptın mı?Bak bu topikte herkez bişeyler dener.Sıkılan hiçbişey yapmadan bekler.Sende dene bişeyler istersen

çakşır otunu nasıl yapıcam ne işe yarıyor

hoşgeldiniz kızlar...

ağlamak yooooook, gül mek var

ha ben becerebiliyor muyum ??? pek değil...

ama stres bebeklerimizin en büyük düşmanıı[/QUOTE]
Sıpalar şimdiden rahatına düşkün.Stresli anne istemiyorlar baksana.Ne zaman amaaan boşver dedin o ay hamilesin.Garip ama gerçek olan bu...
İnşallah.Destekleyici kürler yaptın mı?Bak bu topikte herkez bişeyler dener.Sıkılan hiçbişey yapmadan bekler.Sende dene bişeyler istersen

çakşır otunu nasıl yapıcam ne işe yarıyor

Aktardan çakşır kökü tozu al.Yumuşak bişey olduğundan evde kendin de ezebilirmişsin.50gr alsan yeter.2 yemek kaşığı toz 2 yemek kaşığı bala karıştır.Sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı,akşamları yatmadan 1 tatlı kaşığı eşine yedir.Bu ot sperm güçlendirici ve hızlandırıcı etkiye sahipmiş.Ayrıca bu otun yetiştiği bölgelerde hayvanlar hep çift doğururmuş.Yani çok kuvvetli bişey.Eşime yaptım ben o ayda oldu bebeğimiz.Sende yap ne çıkarki?Ha unutmadan otu en az 21 gün yiyecek eşin.Yani yumurtlama günlerin yaklaşmadan başlasın yemeye.

ben günlerdir ateş ölçmüyorum, ovi testlerim var ama bu ay kullanır mıyım bilmiyorum... bu ay akışına bırakıcam kızlar...

ha canım sıkkın olmasaydı bu ay reglin 3. günü gidecektim doktora... onu da kaçırdım...

ya nasip....

kızlar destekleyici kürler söyleyin bana yapıcam incir kürü yaptım birşey olmadı başka ne yapabilirim yapan deneyen hamile kalan

İltihabın varsa soğan kürü yapmalısın mutlaka.Önce iltihap temizlenmeli
Çakşır otu eşin için olan bi kür.Soğanı sen yaparken eşine de çakşır yedirebilirsin.Spoşlar güçlensin diye.
BTÇ kürü var bi de.Yumurta geliştirici kür.Kürleri tek tek yap.İKi kürü birden kendine yada eşine uygulama.Sen bi kür o bi kür inşallah gelir bebişin.
Ben BTÇ ve Çakşır yaptım.Ovulasyon testleriylede yumurtlama takibi yaptım oldu çok şükür.
Sizinkilerde olur inşallah..

Ucunu bırakanlarında bebişleri geliyor biliyorsun değili?Takip yok.Kür yok.Kafana ne zaman eserse o zaman olsun.İnşallah gelir seninki de BOŞVERME KÜRÜ ile

bende bua y hsg çektirdim ve tüplerim açıkmış..drumda hsg dahi başlıbaşına bir tedavidir dedi..bende acaba tüplerde yapıuşıklık yada tıkanıklık olup açılanlar içinmi geçerli diye düşünüyorum ?çünkü benim tüplerin maşallahı var..umarım hsg şifa olurda rabbim nasip eder..

ben dr gittiğimde yumurta rezervin düşük dedi dr. sağda 1 solda 4 tane vae dedi acaba btç ürümü yapsamki . iltihabım varmı bilmiyorum valla onu nerden anlayabilirm

ben dr gittiğimde yumurta rezervin düşük dedi dr. sağda 1 solda 4 tane vae dedi acaba btç ürümü yapsamki . iltihabım varmı bilmiyorum valla onu nerden anlayabilirm

İdrar yaparken yanman varmı?İltihabın en büyük belirtisi buymuş.O zaman sen btç kürünü yapmalısın.Yumurtaların çoğalsın,büyüsün,çatlasın diye.

2 oğlundan sonra tüplerini ameliyatla bağlatan bir kadının hikayesi bu.Üstelik eşi de doktor.Kadın 10-12 sene önce olmuş bu ameliyatı.Ve adeti gelmemiş bi ay..Korkmuş erken menopozmu diye.Doktora gidiyorlar ve dr beta tahlili istiyor.Gülüyorlar imkansız diye.Ama kadın hamile çıkıyor.Hemde ikiz...Yani sen rahmini de aldırsan Allahım ol dedikten sonra olmayacak hiçbir mucize yok...

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.. Ben de 34 yaşındayım oğlum 8 yaşında... Temmuzdan beri uğraşıyorum bebiş için...Yoruldum... Regl yeni bitti sil baştan...Herhangi bir sorun da yok... Doktor önemsemedi yaşımı, korunmadığım yedi ayı... Hemen olmaz dedi hiç üzerinde durmadı bunların...:121:
Ayrıca içimi daraltıyor şu çevre baskısı...Keşke ama keşke duyurmasaydım bebek düşünüyoruz demeseydim diye kendime kızıyorum eşinle aranda kalsa olmazmıydı yani... Bal gibi de olurdu...Geriye dönülmüyor işte...
İlk çocuk korunmadığım ikinci ay olmuştu hem de tek bir günle...
Allahım sen yol göster, en tez zamanda bizlere bebişlerin en hayırlısını en sağlıklısını nasip et Yarabbim...

eğriliği düzeltceklermiş bebek tutunsun diye tutunmazmış sanırım öyle dediler banada bende heray kırmızılar geliyor üzülüyorum her ay ha şimdi hamileyim ha şimdi derken geliyorlar kırmızılarım sinirim bozuluyor çektir baktır kanalların açıkmı kapalımı belli oluyor ben dr gittiğimde hemen hsg filmi çekindinmi dediler[/QUOTE]

Çektiricem canım dediğin gibi en azından kafamda soru işareti kalmaz.Bence her daim pozitif düşünelim en yakın zamanda gelsin bebişler

Kızlar merhaba.

Bendede idrarı yaptıktan sonra yanma oluyodu. Değişik birşey 20-30 dakika sonra geçiyordu. Küçükkende idrar yollarımı üşütmüştüm. İğneler filan vurulmuştum geçmişti.

Sonra geçen sene mayıs ta doktora gittim. Anlattım bana su ile karıştırıp içeceğim bir toz karışımı verdi. Onu içtikten sonra çok şükür hiçbir problemim kalmadı.

çözümü çok basit.

Kızlar zencefil alsam balla karıştırıp yesem bir zararı olur mu? Bilgisi olan var mı? Biraz araştırdım ama zararlı diye bir şey okumadım.

yanma yok bende hiç...tamam cnm btç kürünüde yaz bana ben bu ay ikisini yapayım onu nezaman başlıcam yapmaya hepsini yaz sen bana en iyisi :)

BTÇ KÜRÜ (YUMOŞ DESTEKLEYİCİ)
30 gr.öğütülmüş çörekotu (aktarda öğütüyorlar)
10 çay kaşığı tarçın
10 yemek kaşığı bal
Bu karışımı sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yiyorsun.
Adetinin 2.günü sabah başlıyorsun.Ve tam 10 gün sürüyor.
Ölçülerde yada günlerde değişiklik yapma kist yapabiliyormuş fazlası.Ben 2 ay yaptım olmadı çok şükür.

ÇAKŞIR TOZU KÜRÜ (SPOŞ GÜÇLENDİRİCİ)
2 yemek kaşığı çakşır tozu
2 yemek kaşığı bal
Bunu da eşin yiyor.Aynı BTÇ KÜRÜ gibi.Ama eşin bunu senin adetin başlamadan yemeye başlasın.Çünkü en az 21 gün yenmesi gerekiyormuş.Ve senin yumurtlama dönemine denk gelmesi için adetinden önce başlaması lazım.Bittikçe tekrar karıştırabilirsin bunu.Fazlasının sana zararı var çünkü adamlar düz duvara tırmanacak hale geliyorlar

Eğer ovulasyon testiyle de yumurtlamanı tespit edersen ilişkiler daha sağlam olur.Ama oluruna bırakırsan da olabilir.Öyle hamile kalan arkadaşlarımızda oldu.
2 kürü aynı anda yapma.Yani hem soğanı hem btçyi yapma kendine.Bir sana kür,bir eşine kür.Saraçoğlu da iki kürü yapmayın diyor çünkü.Keçiboynuzu ve incir kürü de varmış ama ben ölçülerini bilmiyorum onların.Biz keçiboynuzu ve inciri çok tükettik ama eşimle.

Çektiricem canım dediğin gibi en azından kafamda soru işareti kalmaz.Bence her daim pozitif düşünelim en yakın zamanda gelsin bebişler [/QUOTE]

bencede çektir cnm hemen kafan rahat olsun en azından rahim filminde herşey çıkıyormuş ben 2 yıldır benek düşünüyordum herkes bana film çektir dedi ben kulak arkası yaptım bir hışımla gittim çektirdim bir baktım yumurtala rezervim az çıktı eğrilik çıktı rahim önemli çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…