- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.161
BTÇ KÜRÜ (YUMOŞ DESTEKLEYİCİ)
30 gr.öğütülmüş çörekotu (aktarda öğütüyorlar)
10 çay kaşığı tarçın
10 yemek kaşığı bal
Bu karışımı sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yiyorsun.
Adetinin 2.günü sabah başlıyorsun.Ve tam 10 gün sürüyor.
Ölçülerde yada günlerde değişiklik yapma kist yapabiliyormuş fazlası.Ben 2 ay yaptım olmadı çok şükür.
ÇAKŞIR TOZU KÜRÜ (SPOŞ GÜÇLENDİRİCİ)
2 yemek kaşığı çakşır tozu
2 yemek kaşığı bal
Bunu da eşin yiyor.Aynı BTÇ KÜRÜ gibi.Ama eşin bunu senin adetin başlamadan yemeye başlasın.Çünkü en az 21 gün yenmesi gerekiyormuş.Ve senin yumurtlama dönemine denk gelmesi için adetinden önce başlaması lazım.Bittikçe tekrar karıştırabilirsin bunu.Fazlasının sana zararı var çünkü adamlar düz duvara tırmanacak hale geliyorlar
Eğer ovulasyon testiyle de yumurtlamanı tespit edersen ilişkiler daha sağlam olur.Ama oluruna bırakırsan da olabilir.Öyle hamile kalan arkadaşlarımızda oldu.
2 kürü aynı anda yapma.Yani hem soğanı hem btçyi yapma kendine.Bir sana kür,bir eşine kür.Saraçoğlu da iki kürü yapmayın diyor çünkü.Keçiboynuzu ve incir kürü de varmış ama ben ölçülerini bilmiyorum onların.Biz keçiboynuzu ve inciri çok tükettik ama eşimle.
Çektiricem canım dediğin gibi en azından kafamda soru işareti kalmaz.Bence her daim pozitif düşünelim en yakın zamanda gelsin bebişler
İnşallah gelmez de kakalak gibi kalakalırsınçok saol cnm reglim gelsin başlıcam hemen bekliyorum bugun gelsin diyegelemedi hala bekliyorum nasılsa gelcek alıştım artık
Yeni arkadaşlar katılmış aramıza gördüğüm kadarıyla. Eskilerimiz hamiş kaldıkça yenilerimiz eklensin tabi. Hamişler listemiz bat lar listemizden uzun olsun inşallahhh :)
Kızlar zencefil alsam balla karıştırıp yesem bir zararı olur mu? Bilgisi olan var mı? Biraz araştırdım ama zararlı diye bir şey okumadım.
Arkadaşlar herkese merhaba bişey sormak istiyorum benim bu ayda tutmadı malesef dün kahverengi leke geldi bugün öğleden sonrada kırmızılar ama benim kafamı karıştıran şu benim adetimin 2. Günü nezaman oluyor. Kahve lekeyi mi yoksa kırmızıyı mı baz almalıyım???
Bende kahverengiler hiç gelmez.Ben kırmızıyı baz alırım.Akşam bile gelse ertesi gün 2dir bence.Eski yumurtaların ilk gün dökülmesi bekleniyor sanırım btç küründe.Hani rahimdeki boş yumurtalar gidiyor yenilerinin üretimi için destek veriliyor mantığı:44: Çok mu salladım bilimsel bi durumu bilmiyorum ama aklıma gelen en mantıklı şey bu oldu.:26:
Bebişi kaybettik, tutunamadı yawrucak.
[QUOTE
Dur kız korkma.Yoktur inşallah bişey.Adete yakın olduğundan yerleşme olabilir.Kimyasal falan diye düşünme.Stres yok
Benim akıntım kremsiydi ama öyle çamaşırı batıracak kadar bile yoktu.Wcde geliyordu.Ağrı da ince inceydi.Gelecek gibi ama çok çok hafif.Doktorda demişti adet günlerinde adet olacakmışsın gibi ağrı sızı olur hafif korkma diye.İnşallah seninki de yerleşiyordur da onu haber veriyordur annesine..
:)) yok yok en sallamış halin bile benim karışık kafamdan daha mantıklı şekyler söylüyorhormon testleri için yarın mı gitsem acaba bazılarına görede kahverengi geldiği gün ilk günmüş çünkü.. Bu arada Ayşecim sana birşey daha sorsam o 30 gram çörekotu kaşık hesabıyla napar acaba bi fikrin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?