Bol bebiş topiği

çok saol cnm reglim gelsin başlıcam hemen bekliyorum bugun gelsin diye gelemedi hala bekliyorum nasılsa gelcek alıştım artık

Yeni arkadaşlar katılmış aramıza gördüğüm kadarıyla. Eskilerimiz hamiş kaldıkça yenilerimiz eklensin tabi. Hamişler listemiz bat lar listemizden uzun olsun inşallahhh :)

Çektiricem canım dediğin gibi en azından kafamda soru işareti kalmaz.Bence her daim pozitif düşünelim en yakın zamanda gelsin bebişler

bencede çektir cnm hemen kafan rahat olsun en azından rahim filminde herşey çıkıyormuş ben 2 yıldır benek düşünüyordum herkes bana film çektir dedi ben kulak arkası yaptım bir hışımla gittim çektirdim bir baktım yumurtala rezervim az çıktı eğrilik çıktı rahim önemli çünkü[/QUOTE]

Canım hiç kafana takma herşeyi çözümü var Allahın izniyle.Kızların dediği gibi kürlerimizi yapalım.Gerekiyorsa ameliyatını da ol.Bende bir rahim filmi çektiriyim.Biz elimizden gelen herşeyi yapalım gerisi rabbime kalmış.

çok saol cnm reglim gelsin başlıcam hemen bekliyorum bugun gelsin diye gelemedi hala bekliyorum nasılsa gelcek alıştım artık
İnşallah gelmez de kakalak gibi kalakalırsın
Yeni arkadaşlar katılmış aramıza gördüğüm kadarıyla. Eskilerimiz hamiş kaldıkça yenilerimiz eklensin tabi. Hamişler listemiz bat lar listemizden uzun olsun inşallahhh :)

İnşallahhh kk'da nam yapalım uğurlu topik diye. Sıpacıklar oynasın zıplasın topiğimizde

Arkadaşlar herkese merhaba bişey sormak istiyorum benim bu ayda tutmadı malesef dün kahverengi leke geldi bugün öğleden sonrada kırmızılar ama benim kafamı karıştıran şu benim adetimin 2. Günü nezaman oluyor. Kahve lekeyi mi yoksa kırmızıyı mı baz almalıyım???

Bende kahverengiler hiç gelmez.Ben kırmızıyı baz alırım.Akşam bile gelse ertesi gün 2dir bence.Eski yumurtaların ilk gün dökülmesi bekleniyor sanırım btç küründe.Hani rahimdeki boş yumurtalar gidiyor yenilerinin üretimi için destek veriliyor mantığı:44: Çok mu salladım bilimsel bi durumu bilmiyorum ama aklıma gelen en mantıklı şey bu oldu.:26:

:)) yok yok en sallamış halin bile benim karışık kafamdan daha mantıklı şekyler söylüyor hormon testleri için yarın mı gitsem acaba bazılarına görede kahverengi geldiği gün ilk günmüş çünkü.. Bu arada Ayşecim sana birşey daha sorsam o 30 gram çörekotu kaşık hesabıyla napar acaba bi fikrin var mı?

Kızlar ben hergün ilişkiden kaçınılması gerektiğini duymuştum ama başka doktorlarda hergün olursa tutunma olasılığının yüksek olduğunu yazmışlardı kafama takıldı araştırdım bu yazıyı buldum,aradığım soruların cevabı burda:))
İnşaallah bebişimiz gelir bu ay :))
Doc. Dr. Ramazan Mercan - DOURGANLIK ARTIRILABLR M?

Pozitif çokan test ovulasyon testim hakkını vererek değerlendiriyoruzzzzzz
İnşaallah bebişimin pozitifinide göreceğiz bu ayyyyyyyyyyyy hayırlısıyla...

inşallah öyledir canım ,yarın doktor randevum var bakalım ne diycek çok merak ediyorum,bugün yine krem rengi gibi biraz daha kahveye çalan bi akıntım var hayırlısı bakalım canımm...

Selam hanimlaar
Kac gundur ovulasyon testini yapiyodum (sivi alimina dikkat edemiyor unutuyordum) sonuc olarak da T kisminda hicbisey gozukmuyor hatta olursa da silikmi silik pembis bi cizgi varla yok arasi beliriyordu,ama bugun yaptim aninda T cizgisi belirdi ve 5 dakika sonrasinda da T cizgisi baya belirgin C cizgisi ise daha silikti..bu arada testi yapmadan sabah calisma yapmistik,insallah devam ederizve bu ay tutar..bu arada ben tami tamina 18. gunumde yumurtladim,baya gec yumurtluyormusum..
Bu ay insallah gelir bebisim,bebislerimiz,amin.

canım senin yaşadığını bende yaşadım drum leke geldiği günü 1.gün saymıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…