Bol bebiş topiği

evet sorumu soruyorum 15+2 de doktoro gittim doktor erkek dedi ve eşimle bende pipisini gördük değişme olurmu

mevanur teşşekkür ederim canım sitenin tam olarak nasıl kullanılacağını da bilmiyorum kusura bakmayın artık

estag.canım ne kusuru..cinsiyetini görmüşseniz değişme olacağını zannetmiyorum..çünkü teknoloji gelişti..ama yanılma payı varmıdır orasıda taktiri ilahi artık..

Bende17.ve 18.gün pozitif çıktı...
Sıvı alımına dikkat etmen lazım untmamaya gayret et canım...

Bende17.ve 18.gün pozitif çıktı...
Sıvı alımına dikkat etmen lazım untmamaya gayret et canım...

Normalde su icmek aklima bile gelmez ama test yapicam ya iste aksilik test aklima geliyor ve su icmis oluyorum,wc ye gidiyorum sonra 2-3 saat bekliyorum sonra testi yapiyorum.kacgundur yapiyodum belli belirsiz cikiyodu hatta hic gorunmuyodu bende acba test bozukmu dedim inernetten baska marka siparis edeyim diyodum,bugun yaptim aninda kipkirmizi belirdi,bakalim yarin tekrar yapicam..

Ah canım ya ben de bu soruyu hep sordum...Ben de senin gibi çelişki içindeyim... Amerika kırmızı diyor, burdaki doktorların çoğu kahverengiyle başladığını söylüyor...Mesela benim 2 veya 3 gün önceden kahverengiyle başlar zamanla kırmızılaşır...Bu ay doktor adetin 3. günü çağırmıştı adet pat diye geldi de(kahverengi yoktu) doktora karşı emindim...Ama bu konuda net bilgim yok iki farklı görüş var...
Bu durumda da sapmalar oluyor kaçıncı gündesin haberin yok... Belki de aylarca çalışmalar hep hiçe gitti öyle de denedim böyle de...
Bilimsel bir veri varsa eğer, benim de haberim olsun, üniversite mezunu olmak yetmiyor her an birşey öğreniyorum ben...

kizlar dun testm koyuydu bugn daha silik yumurtldm mi?Eki Görüntüle 620645

Adetten sonra kaçıncı günde yaptın bu testleri? 5. ve 6.cı gün mü? 5.ci günde tam koyu çıkmamış. 6 da öyle. tam koyulaşması lazım. Bence biraz daha var yumurtlamana diye düşünüyorum. tabi istisnalar olabilir.

tatlim bu 13-14 gunum adtm 32 gunde oluyr o yuzdon daha var ama dun koyu bugn acik oldu icin uzuldm

canım senin yaşadığını bende yaşadım drum leke geldiği günü 1.gün saymıştı..

Çok saolun cevaplarınız için arkadaşlar.. Mevanurcum doktorun böyle söylediğine göre kahverengiyi ilk gün sayayım bari ikinci günümüz hayırlı olsun vatana millete öyleyse evriscim benimde genelde 2 gün önceden gelmeye başladı kahverengiler hiç olmazdı önceden halbuki.. Bende doktora gideceğim hangi gün gitsem diye kafayı patlatıyorum sabahtan beri. Kahverengiyi saymadım, mevanurun mesajından önce cuma günü üçün randevu aldım ama o hesaba göre 4. Gün oluyor cuma günü. inşallah geçmiş olmaz. Doktora soracağım bu konuyu en azından sizide bilgilendiririm gene. Ne demişler bilmemek değil öğrenmemek ayıp öğrenelim bakalım bizde :128:

ne yapıyosun canım,nasılsın görüşmeyeli,benim herif hala gelmedi,hala işte ( saat dokuzbuçuk biz daha yemek yemedik.

daha önce ovülasyon testi kullandınmı,netten sipariş verdim ayın birinde gelicek ve o gün başlamayı düşünüyorum 10 tane test var ayın biri adetimin 9.günü oluyo ne dersin o gün başlasam nasıl olur bide hiç kullanmadığım için bilmiyorum su alımı nasıl olmalı?

tatlim bu 13-14 gunum adtm 32 gunde oluyr o yuzdon daha var ama dun koyu bugn acik oldu icin uzuldm

Canım üzülme. 32 günde bir olduguna göre yumurtlama 2-3 gün var. sen devam et muhtemelen 16-17 -18 .cü günlerde pozitifi göreceksin.

canım iyiyim. Atv de Alemin kralına bakıyorum, arada buraya bakıyorum.

Evet canım 3 ay kullandım. Bu ay da 4.cü ayım kullanıyorum. Kaç günde bir oluyorsun tatlım?

28.günde bir oluyorsan 14

29 ..................15 ( ben bu ay 15.ci gün adet oldum. Ve 29 günde bir siklus.)

30...................16

31...................17

32...................18.ci
gün muhtemelen pozitifi göreceksindir. Şubatın 1 i 9.cü gününse bekle yapma hemen. 12.ci gün yap hergün. 6-7 gün içinde de pozitifi görürsün diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Evet canım idrarını tutmayla sonuç çok alakalı. 4 saat tutman gerkiyor benim net çıktı hep Elhamdülillah saatine kadar tutuyorum :)
İnşaallah hepimizin bu ay son ayı olur
Bol Bebiş topiğinde Bebiş patlaması olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…