- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.181
merhaba kızlar ben yeni üye oldum yardımınıza ihtiyacım var
evet sorumu soruyorum 15+2 de doktoro gittim doktor erkek dedi ve eşimle bende pipisini gördük değişme olurmu
mevanur teşşekkür ederim canım sitenin tam olarak nasıl kullanılacağını da bilmiyorum kusura bakmayın artık
teşekkür ederim cevabın için ne bileyim doktor yüzde yüz dedi ama acabamı diye düşünmeden edemedim
kizlar yorum yaparmsnz yumurtam catladimi?Eki Görüntüle 620634
Selam hanimlaar
Kac gundur ovulasyon testini yapiyodum (sivi alimina dikkat edemiyor unutuyordum) sonuc olarak da T kisminda hicbisey gozukmuyor hatta olursa da silikmi silik pembis bi cizgi varla yok arasi beliriyordu,ama bugun yaptim aninda T cizgisi belirdi ve 5 dakika sonrasinda da T cizgisi baya belirgin C cizgisi ise daha silikti..bu arada testi yapmadan sabah calisma yapmistik,insallah devam ederizve bu ay tutar..bu arada ben tami tamina 18. gunumde yumurtladim,baya gec yumurtluyormusum..
Bu ay insallah gelir bebisim,bebislerimiz,amin.
kizlar dun testm koyuydu bugn daha silik yumurtldm mi?Eki Görüntüle 620645
Bende17.ve 18.gün pozitif çıktı...
Sıvı alımına dikkat etmen lazım untmamaya gayret et canım...
Arkadaşlar herkese merhaba bişey sormak istiyorum benim bu ayda tutmadı malesef dün kahverengi leke geldi bugün öğleden sonrada kırmızılar ama benim kafamı karıştıran şu benim adetimin 2. Günü nezaman oluyor. Kahve lekeyi mi yoksa kırmızıyı mı baz almalıyım???
kizlar dun testm koyuydu bugn daha silik yumurtldm mi?Eki Görüntüle 620645
Adetten sonra kaçıncı günde yaptın bu testleri? 5. ve 6.cı gün mü? 5.ci günde tam koyu çıkmamış. 6 da öyle. tam koyulaşması lazım. Bence biraz daha var yumurtlamana diye düşünüyorum. tabi istisnalar olabilir.
canım senin yaşadığını bende yaşadım drum leke geldiği günü 1.gün saymıştı..
Ah canım ya ben de bu soruyu hep sordum...Ben de senin gibi çelişki içindeyim... Amerika kırmızı diyor, burdaki doktorların çoğu kahverengiyle başladığını söylüyor...Mesela benim 2 veya 3 gün önceden kahverengiyle başlar zamanla kırmızılaşır...Bu ay doktor adetin 3. günü çağırmıştı adet pat diye geldi de(kahverengi yoktu) doktora karşı emindim...Ama bu konuda net bilgim yok iki farklı görüş var...
Bu durumda da sapmalar oluyor kaçıncı gündesin haberin yok... Belki de aylarca çalışmalar hep hiçe gitti öyle de denedim böyle de...
Bilimsel bir veri varsa eğer, benim de haberim olsun, üniversite mezunu olmak yetmiyor her an birşey öğreniyorum ben...
tatlim bu 13-14 gunum adtm 32 gunde oluyr o yuzdon daha var ama dun koyu bugn acik oldu icin uzuldm
ne yapıyosun canım,nasılsın görüşmeyeli,benim herif hala gelmedi,hala işte( saat dokuzbuçuk biz daha yemek yemedik.
daha önce ovülasyon testi kullandınmı,netten sipariş verdim ayın birinde gelicek ve o gün başlamayı düşünüyorum 10 tane test var ayın biri adetimin 9.günü oluyo ne dersin o gün başlasam nasıl olur bide hiç kullanmadığım için bilmiyorum su alımı nasıl olmalı?
Normalde su icmek aklima bile gelmez ama test yapicam ya iste aksilik test aklima geliyor ve su icmis oluyorum,wc ye gidiyorum sonra 2-3 saat bekliyorum sonra testi yapiyorum.kacgundur yapiyodum belli belirsiz cikiyodu hatta hic gorunmuyodu bende acba test bozukmu dedim inernetten baska marka siparis edeyim diyodum,bugun yaptim aninda kipkirmizi belirdi,bakalim yarin tekrar yapicam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?