Bol bebiş topiği

kızlar selam..

ya bu gebelik takvimini yaptım ama tahmini doğumum ekimin biri olarak çıktı hesaplamada tahminimce beş haftalık gebe olmam gerekiyo ama bu 10 haftalık gösteriyo anlayan biri beni bilgilendirebilir mi ?
:26:

canım son adet tarihini girmedin mi. Yani son adetinin ilk gününü gireceksin gün ay yıl olarak.

canım son adet tarihini girmedin mi. Yani son adetinin ilk gününü gireceksin gün ay yıl olarak.

öyle yaptım canım son adetimi girerek doğum tarihi hesapladım

son adet tarihim 25 aralık 2012

tahmini doğum bir ekim 2013 çıkıyo bunu ekledim ve on haftalık çıktı anlamadım yaa

canım hormon testi adetin 2.yada 3. günü yapılıyor diye hatırlıyorum..sen kahverengiyi ilk gün olarak baz alıp 3. gün gidebilirsin diye düşünüyorum..bu drumu dr sorup bizleride aydınlatmış olursun :) bakalım drlar aynı cevabımı verecek

anladm canım dun ateşim 36,3 du bugun 36,7 olmuş yukseldi...

günaydın benım moralim bozuk regl oldum hemde beklediğimden 3 gün önce şaşırttı beni bu kadar erken olmazdım. BATı nasıl hesaplayayım ben şimdi ?

canım sanada günaydın batı once gelenler hep onundeki aylarda hamiş oldu uzulme,belki erken yumurtladsın ondan erken oldu

sanırı erken yumurtladım geçen ayki reglimden 10! gün sonra yumurtlama belirtileriini gördüm. ama emin olamadım daha yeni yeni anlamaya çalışıyorum üreme fizyolojisini 29 günde falan olurum diyordum bu ay regl. ama 26 gün sonra oldum. kafam karışık ovu testi yapmalıyım.

Valla hiç bilemem ki ben öyle ölçü.Netten bi araştır 1 yemek kaşığı kaç gr oluyor.Silme mi olacak tepeleme mi dolduracaksın bilemedim:44:
Bebişi kaybettik, tutunamadı yawrucak.
Geçmiş olsun canımm.Vardır bi hikmeti bununda.Üzülme demek işe yarayacakmı bilmiyorum ama en azından kendini yıpratma olurmu?Bir dahaki seni çok bekletmez inşallah.Sağsalim alırsın kucağına...
Pozitif çokan test ovulasyon testim hakkını vererek değerlendiriyoruzzzzzz
İnşaallah bebişimin pozitifinide göreceğiz bu ayyyyyyyyyyyy hayırlısıyla...
Hadi inşallah güzel olur bu ay
inşallah öyledir canım ,yarın doktor randevum var bakalım ne diycek çok merak ediyorum,bugün yine krem rengi gibi biraz daha kahveye çalan bi akıntım var hayırlısı bakalım canımm...
Hadi inşallah hayırlısın olur.Güzel haberlerle gel
İnşallah canımm...
merhaba kızlar ben yeni üye oldum yardımınıza ihtiyacım var
Merhaba.Sorunu gördüm.Söyledikleri tutuyor genelde ama sürpriz de olabiliyor bazen.
kizlar dun testm koyuydu bugn daha silik yumurtldm mi?Eki Görüntüle 620645
Benim testlerimde aynen böyle olmuştu.Çok netleşmeden silikleşti.Eğer su yüzünden dün silikleşmediyse testin yumurtan çatlamış demektir..Bugünü ve 1-2 daha değerlendir mutlaka.Çatlayınca silikleşir.Bugün suya daha ok dikkat et bakalım silikmi çıkacak..

Gebelik takvimine sadece sat gir.Tahmini doğum tarihini girme.Son adetinin ilk gününü baz alıyor doktorlarda.Ama bebeğin gelişimi erken yada geç olabilyor geç döllenmeden ötürü.
günaydın benım moralim bozuk regl oldum hemde beklediğimden 3 gün önce şaşırttı beni bu kadar erken olmazdım. BATı nasıl hesaplayayım ben şimdi ?

Erken gelmesi güzel bişey.Benimde son 2 ayım erken gelmişti.Birinde 6 gün birinde 3 gün.İnşallah senin de sondur bu ay.Normal siklusundan hesapla sen adetini.Bozma düzeni.

Yeni bir gün yeni ev işleri. Bir gün de yapmasak olmazmı ki:)

bu ilk denememızdi etraftan duyduğum kadarıyla 3-5 ay olmamasının normal olduğunu biliyordum ama insan ümitleniyor. hemen olacak sanıyor hakkımızda hayırlısı çalışmalara devam

anım bilği verdiğin için tşkurler bi tek sen olumlu cevap verdin saol,umarım yumurtluyorumdur
3gundur her akşam değerlendirdik aksatmıyoruz eşim cakşırıdaa iciyor inşallah bu ay tutar,
bu akşam dua edincem kızlar sizede...
Bugun dikk edicem 1 den beri tutcam akşem 5e kdr bakalım nolcak

Bende cevabı merakla bekliyor olacağım :)) her giden sorsun çoğunluk doktor ne derse bizde onu kabul ederik artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…