- 21 Aralık 2011
- 693
- 14
- 118
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.201
kızlar selam..
ya bu gebelik takvimini yaptım ama tahmini doğumum ekimin biri olarak çıktı hesaplamada tahminimce beş haftalık gebe olmam gerekiyo ama bu 10 haftalık gösteriyo anlayan biri beni bilgilendirebilir mi ?:26:
canım son adet tarihini girmedin mi. Yani son adetinin ilk gününü gireceksin gün ay yıl olarak.
Çok saolun cevaplarınız için arkadaşlar.. Mevanurcum doktorun böyle söylediğine göre kahverengiyi ilk gün sayayım bari ikinci günümüz hayırlı olsun vatana millete öyleyseevriscim benimde genelde 2 gün önceden gelmeye başladı kahverengiler hiç olmazdı önceden halbuki.. Bende doktora gideceğim hangi gün gitsem diye kafayı patlatıyorum sabahtan beri. Kahverengiyi saymadım, mevanurun mesajından önce cuma günü üçün randevu aldım ama o hesaba göre 4. Gün oluyor cuma günü. inşallah geçmiş olmaz. Doktora soracağım bu konuyu en azından sizide bilgilendiririm gene. Ne demişler bilmemek değil öğrenmemek ayıp öğrenelim bakalım bizde :128:
Canım üzülme. 32 günde bir olduguna göre yumurtlama 2-3 gün var. sen devam et muhtemelen 16-17 -18 .cü günlerde pozitifi göreceksin.
canım iyiyim. Atv de Alemin kralına bakıyorum, arada buraya bakıyorum.
Evet canım 3 ay kullandım. Bu ay da 4.cü ayım kullanıyorum. Kaç günde bir oluyorsun tatlım?
28.günde bir oluyorsan 14
29 ..................15 ( ben bu ay 15.ci gün adet oldum. Ve 29 günde bir siklus.)
30...................16
31...................17
32...................18.ci gün muhtemelen pozitifi göreceksindir. Şubatın 1 i 9.cü gününse bekle yapma hemen. 12.ci gün yap hergün. 6-7 gün içinde de pozitifi görürsün diye düşünüyorum.
günaydın benım moralim bozuk regl oldum hemde beklediğimden 3 gün önce şaşırttı beni bu kadar erken olmazdım. BATı nasıl hesaplayayım ben şimdi ?
canım sanada günaydın batı once gelenler hep onundeki aylarda hamiş oldu uzulme,belki erken yumurtladsın ondan erken oldu
Valla hiç bilemem ki ben öyle ölçü.Netten bi araştır 1 yemek kaşığı kaç gr oluyor.Silme mi olacak tepeleme mi dolduracaksın bilemedim:44::)) yok yok en sallamış halin bile benim karışık kafamdan daha mantıklı şekyler söylüyorhormon testleri için yarın mı gitsem acaba bazılarına görede kahverengi geldiği gün ilk günmüş çünkü.. Bu arada Ayşecim sana birşey daha sorsam o 30 gram çörekotu kaşık hesabıyla napar acaba bi fikrin var mı?
Geçmiş olsun canımm.Vardır bi hikmeti bununda.Üzülme demek işe yarayacakmı bilmiyorum ama en azından kendini yıpratma olurmu?Bir dahaki seni çok bekletmez inşallah.Sağsalim alırsın kucağına...Bebişi kaybettik, tutunamadı yawrucak.
Hadi inşallah güzel olur bu ayPozitif çokan test ovulasyon testim hakkını vererek değerlendiriyoruzzzzzz
İnşaallah bebişimin pozitifinide göreceğiz bu ayyyyyyyyyyyy hayırlısıyla...
Hadi inşallah hayırlısın olur.Güzel haberlerle gelinşallah öyledir canım ,yarın doktor randevum var bakalım ne diycek çok merak ediyorum,bugün yine krem rengi gibi biraz daha kahveye çalan bi akıntım var hayırlısı bakalım canımm...
İnşallah canımm...Selam hanimlaar
Kac gundur ovulasyon testini yapiyodum (sivi alimina dikkat edemiyor unutuyordum) sonuc olarak da T kisminda hicbisey gozukmuyor hatta olursa da silikmi silik pembis bi cizgi varla yok arasi beliriyordu,ama bugun yaptim aninda T cizgisi belirdi ve 5 dakika sonrasinda da T cizgisi baya belirgin C cizgisi ise daha silikti..bu arada testi yapmadan sabah calisma yapmistik,insallah devam ederizve bu ay tutar..bu arada ben tami tamina 18. gunumde yumurtladim,baya gec yumurtluyormusum..
Bu ay insallah gelir bebisim,bebislerimiz,amin.
Merhaba.Sorunu gördüm.Söyledikleri tutuyor genelde ama sürpriz de olabiliyor bazen.merhaba kızlar ben yeni üye oldum yardımınıza ihtiyacım var
Benim testlerimde aynen böyle olmuştu.Çok netleşmeden silikleşti.Eğer su yüzünden dün silikleşmediyse testin yumurtan çatlamış demektir..Bugünü ve 1-2 daha değerlendir mutlaka.Çatlayınca silikleşir.Bugün suya daha ok dikkat et bakalım silikmi çıkacak..kizlar dun testm koyuydu bugn daha silik yumurtldm mi?Eki Görüntüle 620645
Gebelik takvimine sadece sat gir.Tahmini doğum tarihini girme.Son adetinin ilk gününü baz alıyor doktorlarda.Ama bebeğin gelişimi erken yada geç olabilyor geç döllenmeden ötürü.kızlar selam..
ya bu gebelik takvimini yaptım ama tahmini doğumum ekimin biri olarak çıktı hesaplamada tahminimce beş haftalık gebe olmam gerekiyo ama bu 10 haftalık gösteriyo anlayan biri beni bilgilendirebilir mi ?:26:
günaydın benım moralim bozuk regl oldum hemde beklediğimden 3 gün önce şaşırttı beni bu kadar erken olmazdım. BATı nasıl hesaplayayım ben şimdi ?
bu arada yeni bebiş haberleri yokmu kendim için üzüldüm ama onlar için sevinelim
Bugün pek tadım yok benim..O yüzden muhabbetlerinize giremeyebilirim.Kendinize iyi bakın..
canım hormon testi adetin 2.yada 3. günü yapılıyor diye hatırlıyorum..sen kahverengiyi ilk gün olarak baz alıp 3. gün gidebilirsin diye düşünüyorum..bu drumu dr sorup bizleride aydınlatmış olursun :) bakalım drlar aynı cevabımı verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?