Bol bebiş topiği

Bu arada ayşecim buldum "12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.) "
insan isteyince bulamayacağı şey yokmuş vallaha
Çok saol ilgilendiğin için ve umarım keyfinde bi an öncee yarine gelir :))

yxliz arkadaşım bebeğini kaybetmen içimi parçaladı büyük geçmiş olsun kardeşim...Allah sabır versin...

Ne güzel bizde öğrenmiş olduk ölçüyü.İnşallah işe yarar sende de...

Kızlar doktorum cumartesi progestan vermişti.Akşam2,sabah1 alıyorum.Ve o günden beri bulantı kusmalarım var.Dün aklıma düştü akşam içmedim.Bu sabah da içmedim çok şükür bulantı olmadı.Hemde bu sabah çok kötüydüm moral olarak ve sıkıntıdayken bulantı artar yazıyor heryerde.Bu konudaki deneyimlerinizi ve görüşlerinizi alabilir miyim?:44:

Kusura bakma canım ya.Eklerken senin üstüne başkasını yazmışım ondan kaybolmuşsun:26: Bulantılar öldürdü beni 4-5 gündür.

Ateşin harika gidiyor canıııııımmmmmmm.... Maşallahhh
Bu ay geliyor bebeğin inşalllaahhhhhh

Son 1 gün hergün takip ediyorum seni. Hadi güzel haberle gel canım benimmmm

Kusura bakma canım ya.Eklerken senin üstüne başkasını yazmışım ondan kaybolmuşsun:26: Bulantılar öldürdü beni 4-5 gündür.

Olsun zararı yok Ayşecim... Hamilelik hormonu katlanarak artıyor...Seni anlıyorum bulantılarla baş etmeye çalışıyorsun, geçmiş olsun canım...

Olsun zararı yok Ayşecim... Hamilelik hormonu katlanarak artıyor...Seni anlıyorum bulantılarla baş etmeye çalışıyorsun, geçmiş olsun canım...

Darısı başına inşallah.Kolayca geçsin hepimizin hamileliği.Progestan hapını içmedim geçti bugün bulantı.İnşallah cumartesi içme o zaman der dr.2-3ay kullan derse ne yaparım bilmiyorum

Darısı başına inşallah.Kolayca geçsin hepimizin hamileliği.Progestan hapını içmedim geçti bugün bulantı.İnşallah cumartesi içme o zaman der dr.2-3ay kullan derse ne yaparım bilmiyorum

Amin demeden geçmeyeyim... İnşallah Ayşecim İnşalllah... Benim bulantım olmamıştı konuya biraz yabancıyım... Olsun ya sık dişini Ayşe...Heyecanla beklediğin dokuz ay sağlıkla kolaylıkla sone erer İnşallah...

Mervanur bizim bir tanıdık vat bu filmi çektikten sonra hamiş kaldı hemde uzun yıllar sonunda :)
İnşaallah sendede öyle olur

Bende en az 10 gün kullandım hamileyken ama progestan uyku ve baş ağrısı dönmesi yapar bulantın bebiştendir canım. bnede bulantı olmuyordu hafif bulanıyor gibi gelip gelip geçiyordu...
Bir yerde duydum bulantının olması gebeliğin sağlıklı olduğunu gösterirmiş:)

kizlar nasilsiniz napıosunz?
Ben su alımını kestim 10 dkadır 5:20 gece yapcm testi bugn cok dikk ettim su alımına,inşallah hayırlısı olur kuzucum
Kızlar sanırım hasta olcam hafiften bi oksuruk var napsam sizce?

Mervanur bizim bir tanıdık vat bu filmi çektikten sonra hamiş kaldı hemde uzun yıllar sonunda :)
İnşaallah sendede öyle olur

inşallah öyle olur canım..bu ay klomen yok iğne yok..ilişki için ev ödevi yok..kafam çok rahat..çok ta takmıyorum..bebişim gelirse mutlu oluruz yoksa da sabırla bekleriz..

Test zamanlarımız aynı canım bende 5:20 de test yapacağım bugün 19.gün 17 ve 18de pozitif çıktı bugün silik çıksın istiyorum 6 gündür çalışma yapıyoruz ben yoruldum yaaaaaaaaaa
O yüzden artık tutunma dönemine girsin istiyorum bebişimiz
İnşaallah bugün dünki gibi net olmaz ve çatlama bitmiş olur
Cevocum ıhlamur iç ince giyinme,ilişkiden sonra yatarken bile sakın çıplak yatma bilmeden soğuk alabilirsin..
Bİrde senin akıntın yumurtlama varmış gibimi yani uzayan akıntı. Benim 17.gün pozitif çıktığında yumurtlama akıntımda gelmişti.
Hadi hayırlısı canım inşaaallah bu ay emeklerimiz boşa gitmez...

Ya bizde 4 gundur calışıyoruz,yataktan kalkmadım ama nerde usutum bilmyrm pekiyi deglm oksuruyorum izin istycem eve gtcem...
Canım bakalım bugn nasıl cıkcak testim akşam mutlaka yuklerim bgn 16 gun bugun yarın yumurtlamam gerek...
Akıntım pek yok bende genelde batmalar oluyo surekli ama pek akıntı olmuyor,inşallah bu ay tutar bebklerimizde bi daha ki aya bunları dusunmek zorunda kalmayız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…