- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.241
Bende en az 10 gün kullandım hamileyken ama progestan uyku ve baş ağrısı dönmesi yapar bulantın bebiştendir canım. bnede bulantı olmuyordu hafif bulanıyor gibi gelip gelip geçiyordu...
Bir yerde duydum bulantının olması gebeliğin sağlıklı olduğunu gösterirmiş:)
Ya bizde 4 gundur calışıyoruz,yataktan kalkmadım ama nerde usutum bilmyrm pekiyi deglm oksuruyorum izin istycem eve gtcem...
Canım bakalım bugn nasıl cıkcak testim akşam mutlaka yuklerim bgn 16 gun bugun yarın yumurtlamam gerek...
Akıntım pek yok bende genelde batmalar oluyo surekli ama pek akıntı olmuyor,inşallah bu ay tutar bebklerimizde bi daha ki aya bunları dusunmek zorunda kalmayız...
Bulantı ve baş dönmeleri var zaten.Hapla fazlalaştı ama.Hızlı hareket edince,aç kalınca,çok yiyince bulanıyor yine.Kokudan özellikle ağzıma geliyor midem.Ama hap çok çok daha fazlalaştırdı.Bak bugün rahatım.Var ama az hemde çok az.Çıbık yiyorum geçiyor hemen.Yarını da atlatıyım inş.cumartesi drum kullanma o zaman diyiverir.Yada akşamları iç sadece der belki.Akşam içince sabahı etkilemez belki.Doktorum da uyku yapabilir dedi ama bulantı demedi.Neyse 1 gün kaldı doktora.Bi duysaydım kalpleri
Hayırlısıyla tutunsunlar evet Canım inşaallah bu ay bunları düşündüğümüz son ayımız olur..
O zaman çalışmalara devam ben yataktan çıkmıyorum gece 1 gibi ayakları dikiyorum sabah 6 da namaza kalkıyorum.. içim rahat ediyor, hemen kalkınca rahat etmiyorum nedense..
Bugün 7.günümüz inan artık yoruldum ben..
ama es geçmekte istemiyorum :)
İnşaallah bu ay kaçamayacak elimizden inşaallah inşaallah inşaallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Hayırlısıyla tutunsunlar evet Canım inşaallah bu ay bunları düşündüğümüz son ayımız olur..
O zaman çalışmalara devam ben yataktan çıkmıyorum gece 1 gibi ayakları dikiyorum sabah 6 da namaza kalkıyorum.. içim rahat ediyor, hemen kalkınca rahat etmiyorum nedense..
Bugün 7.günümüz inan artık yoruldum ben..
ama es geçmekte istemiyorum :)
İnşaallah bu ay kaçamayacak elimizden inşaallah inşaallah inşaallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
kuzucum inşallah bu ay gelir bebiklerimiz benim çişim geliyor şimdiden ayyy bi saat gelse de yapsak şu testleri...
Ben daha yorulmadım ama adamın ustune cokcem nerdeyse bi gun es gecmemek için.
Ayyy hastayim ya,dokuluyorum... :2::2:
kuzucum inşallah bu ay gelir bebiklerimiz benim çişim geliyor şimdiden ayyy bi saat gelse de yapsak şu testleri...
Ben daha yorulmadım ama adamın ustune cokcem nerdeyse bi gun es gecmemek için.
Ayyy hastayim ya,dokuluyorum... :2::2:
Allahım sen bana yardım et...
Sen dua et bu bulantıların bebiş büyüdükçe geçsin artmasın!
Ablam 6.aya kadar çekti
İnşaallah duyarsın canım sağlıkla huzurla nurla...
Bende diyorumki bi geçseydi bu yumurtlama günleri,hemencecik bebiş müjdesi alamk istiyorum.
ilk defa bu ay üst üste deniyoruz eşime keçibuynuzu içiriyorum Vallaha adamda var büyük gelişme Maşaallah:))
Şimdi 17.18.19 günde çatlamıisa yumurta 28.gün gebelik testinde çıkarmı Sence ?
13.günden beri çalıçma halindeyiz :116:
Bugün 19.gün aşırıya gitmedim değilmi
Dün bir doktorun yazısını paylaştım ondan beri içim çok rahat...
Tutun sakin birakmayin. Sıkın disinizi kizlar. Bebisleri dusunun.
Selam kizlar. Fazla giremiyorum. Ama sizi junutmadim. Bugun ve yarin icin izin aldim evdyim. Grip gecti ama hala oksuruk var gece uyuyamiyorum. Esim de hasta. Koro seklinde oksuruyoruz
.Sabah testimi tekrarladim daha koyu cizgi belirdi. Isyerindeki ebe arKadaslara da gosterdim. HERHALDE GALIBA SANIRSAM HAMILEYIM.
Onumuzdeki hafta hastaneye gidecegim. Tam birhafta gecmis olacak bat.
Hepinize cok tesekkur ediyorum. Cok seyler ogrendim bu topikte. Dualarimdainiz. Kesinlikle bu topik ugurlu. Optum sizi.
Hadi hayırlı olsun yeniden.
Ama vedalaşır gibi yazmışsın kızarım bak.Listeye ekliyorum seni.Doğum takvimini de yap en aşağı ekleyim senide.
Geçmiş olsun ikinizede.
Yok kovsan gitmem. Ben cok sevdim bu ortami. Icimden geldi yazzdim. Hicbirinizi tanimiyorum ama hepinizi seviyorumnoluyor bana ya hamile duygusalligi mi?. Takvimi yapacagim cnm. Telefondan giriyorum su an. Aksama pcyi acar yapmaya calisirim:)
Kovmam :54 hepimiz koca göbekleactigin. rimizle sığışmaya çalışacağız topiğimize inşallah Doğuracağız sırayla.İsimler koyacağız kuzularımıza.Eşyalarımızı paylaşacağız Sırayla herkez hamiş olacak inşalllah
Kovmam kimseyiBurda hepimiz koca göbeklerimizle sığışmaya çalışacağız topiğimize inşallah Doğuracağız sırayla.İsimler koyacağız kuzularımıza.Eşyalarımızı paylaşacağız Sırayla herkez hamiş olacak inşalllah
Maşaallah canımmmm dasıs geri kalnlarımıza :)Selam kizlar. Fazla giremiyorum. Ama sizi junutmadim. Bugun ve yarin icin izin aldim evdyim. Grip gecti ama hala oksuruk var gece uyuyamiyorum. Esim de hasta. Koro seklinde oksuruyoruz
.Sabah testimi tekrarladim daha koyu cizgi belirdi. Isyerindeki ebe arKadaslara da gosterdim. HERHALDE GALIBA SANIRSAM HAMILEYIM.
Onumuzdeki hafta hastaneye gidecegim. Tam birhafta gecmis olacak bat.
Hepinize cok tesekkur ediyorum. Cok seyler ogrendim bu topikte. Dualarimdainiz. Kesinlikle bu topik ugurlu. Optum sizi.
Yumurtlamadan sonraki 14.gün demi?Bizim bi gelin vardı o tam 9ay çektiHamile kaldığında 63tü.Doğurduğunda 58di.Çok berbattı.Hiç sütü de olmadı.Öyle olmasın kimse Allah korusun.
Benimki 12.gün çok çok silikti canım.Çıkmazsa moralini bozma yani.En garantisi 14 günmüş.
Tutuyorum ben canımmmm Ayyy inşaallah ucunda bebişlerimizi kazanma vardır..Tutun sakin birakmayin. Sıkın disinizi kizlar. Bebisleri dusunun.
İnşaallah bizde ardından geleceğiz :)))Kovmam kimseyiBurda hepimiz koca göbeklerimizle sığışmaya çalışacağız topiğimize inşallah Doğuracağız sırayla.İsimler koyacağız kuzularımıza.Eşyalarımızı paylaşacağız Sırayla herkez hamiş olacak inşalllah
Maşaalinsallahlah canımmmm dasıs geri kalnlarımıza :)
Allah sağlıkla doğurmanı nasi etsinnn:116:
Yumurtlamadan sonraki 14.gün demi?
Benim 28.günde eğer 18.gün çatlamışsa 10 gün yapıyor inşaallah seninki gibide olsa silik çizgiyi görürüm ayşecim...
Tutuyorum ben canımmmm Ayyy inşaallah ucunda bebişlerimizi kazanma vardır..
Bu ay neler neler yaptık inşaallah Rabbim merhamet et bizlere
Ver bebişlerimizi hayırlısı ile...
İnşaallah bizde ardından geleceğiz :)))
İnşaallah canım belirti aramamaya gayret ederim,zaten ilk haftalarda minicik olduğu için belirtileride olmuyor.Aminnnn cnm. Rabbim sizlere de nasip etsin insallah. Dualrimdasiniz.
Ben bol bol dua ettim. Hem oyle olunca stres de yapmadim. Belirti filan da yoktu. Hatta fazlasiyla iyiydim. O yuzden belirti aramayin kendinizde.
Canım keseyi gördükten sonra zaten yapacağın birşey yok 10 gün sonra inşaallah bebişinin kalp atışlarınıda duydunuzmu tamamdır:)slm kızlar işten güçten giremiyorum kaç gündür
iştende geç geliyorum kaç gündür sonra pat uyku gözümü açamıyorum
eşimle dün ilk doktor ziyaretimize gittik kan testi ve gebelik testi yaptığımı hamile olabileceğimi söyledim son regli tarihimi sordu 13 gün felen geçti dedim
doktorum peki bi şansımızı deneyelim dedi ultrasyona aldı
ve hemen gördü keseyi ama bebişim daha çok küçük olduğunda göremedi çok küçükmüş son adet tarihine göre 6 haftanın içinde gözüküyo olabilir ama o kadar yok dedi 4 haftanın içinde yada 4 haftan bitmiş olabilir dedi
şimdilik hiç bir şey yapmıyoruz 10 bekliyoruz dedi sadece folik aside devam etmemi iyi beslenmemi söyledi kan testi felen hepsini 10 gün sonra yapıcaz dedi
kan testi felen yapması normalmidir
sağlıklı bir hamilelik olduğunu öğrenmemiz için 10 daha bekliyecegiz dedi benmi huylandım normalmidir bek anlayamadım ama hiç birşey yapmaması anormalmi bi durumdur
kafam birazcık karıştı
umarım 10 gün sonra kalp atışalrını duyarız haaa bu arada ilk resmimizide verdi sevimli iyi bir doktor ilgisini sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?