Bol bebiş topiği

Bilirim Aysemben seni. yazdigim ilk ve tek topik senin actigin. Cok sicak bir ortam tabi ki halay basi sensin
Ayy kocaman gobus dimi ben unutuyorum hamile oldugumu. hala inanamiyorum.
Göbeğim büyüyünceye kadar bende pek alışamayacağım sanırım varlığına:26:
okuyunca ağlayasım geldi duygusala bağladım canı gönülden inşallah diyorum
İnşallah canım.Mutluluk gözyaşlarımız olsun inşallah hep...
Yumurtlamadan sonraki 14.gün canım.O da zaten adet gününe denk geliyor İnşallah hepiniz görürsünüz koyu koyu çizgiler
Ayy ne güzel denk gelmiş kıızz..1 gün daha bekler inşallah da tam olur üçü bi arada gibiBu arada takvimin çok yakışmış.Güle güle kullan
Hiç karışmasın kafan.Ben 6+1de duyamadım kalbini.Geç döllenmeden bebek yavaş büyüyor takvime göre bazen.7+1de duyacağım bende kalp atışını inşallah.Doktorlar adetin üstünden 10-15 gün geçmeden kesin konuşmuyorlar maalesef.Hatta boş kese düşüncesiyle kalp atışını dikkate alıyorlar bile denebilir.Benimki de çok tatlı bi dr ama kalpten sonra ayrıntılarıyla konuşacağız hamileliği dedi. Başladı bizim beklemeler yani

Cadiozy Maşaallah çok güzel sağlıkla huzurla doğurursun inşaallah.. çevremde çok öyle annenin yada babanın doğum gününde doğum yapan falan ...
Bende eğer hamileysem eşimin doğum gününde vereceğim müjdeyi...
Ne güzel olur yaaaaaaaaa inşaallah :116:

Bana bebek varmı diye soru soranlara deli oluyorum arkadaş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ne bileyim belkide bende sorun vardır
Ama bu kadarda olmaz ki ya 2 yıl oldu evleneli hep soruyorlar
Benimde telefonda sesim yüzyüze soruncada yüzüm düşüyor anında
Allahım diyorum artık soranara eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet hamileyim demek istiyorum hayırlısıylaaaaaaaaaaaaaa :116:

Sizin de 10.10.10 demek Arkandan geliyoruz Ayşemmm.

Amin canım inşallah. Ne güzel eşinin doğum gününde en güzel hediye olur inşallah size. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah hepimize.
Olacak inşallah herkesi ekleyeceğiz listeye. Hamile olmayan kalmayacak. Bizim topik sayesinde nüfus patlaması yaşanacak Hatta ikizler üçüzler de gelir mi ooohhhhh

Olmaz olur mu canım kendi annem bile sorup duruyordu. Ama boşver elalemin ağzı torba değil ki büzesin. Herkes boş boş konuşur. Hiç takma kafana. Hayırlısı deyip kapatıyordum ben. İnsanlar karışmadan duramaz ki şekerim. Millet meraklı. Seni çok iyi anlıyorum.

Cadiozy..

İnşaallah canım Amin Amin Amin...
Rabbim duaaalarımıza icabet etsiiiiiiin...

Son düzenleme:
Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Herkez en kısa zamanda haliyle listenin en alt kısmına geçsin inşallaaahhh

[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]
Hamiş Adayı

[/TD]
[TD]
Batasıca BAT
[/TD]
[TD]
Veeee sonundaaaaa
[/TD]
[TD]
Ateşli hatunların adresleri
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]suri50[/TD]
[TD]18 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD]My Ovulation Chart[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efsun_30[/TD]
[TD]22 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]buttercupnr[/TD]
[TD]22 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatma_ahmet[/TD]
[TD]24 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deepp[/TD]
[TD]25 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebson[/TD]
[TD]25 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aeroplain[/TD]
[TD]25 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadiozy[/TD]
[TD]26 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bedesten[/TD]
[TD]29 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ozayder[/TD]
[TD]30 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anqelik[/TD]
[TD]1 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Phia[/TD]
[TD]1 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hack[/TD]
[TD]1 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeymeska[/TD]
[TD]1 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]Layle[/TD]
[TD]2 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]jhilmil[/TD]
[TD]3 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]agresifmelek[/TD]
[TD]3 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eglenceli[/TD]
[TD]4 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KEVOK[/TD]
[TD]4 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavera19[/TD]
[TD]5 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ssirin[/TD]
[TD]5 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]izell[/TD]
[TD]9 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karapisso[/TD]
[TD]9 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tatliebbi[/TD]
[TD]9 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]abraxasguzel[/TD]
[TD]10 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudünyasi[/TD]
[TD]12 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysumm[/TD]
[TD]12 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cikolta[/TD]
[TD]12 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duru_46[/TD]
[TD]13 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MEVANURRRR[/TD]
[TD]13 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]epack_[/TD]
[TD]13 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayberk_ece[/TD]
[TD]14 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cevodileksu[/TD]
[TD]18 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mira1986[/TD]
[TD]18 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evris[/TD]
[TD]18 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ozlem_ahmet[/TD]
[TD]21 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla4627[/TD]
[TD]22 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]taydin[/TD]
[TD]22 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]roter[/TD]
[TD]23 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nefes008[/TD]
[TD]30 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Anniş Adayı

[/TD]
[TD]
Tahmini Doğum Tarihi

[/TD]
[TD]
Bebeğimizin cinsiyeti

[/TD]
[TD]
Beklediği Ay Sayısı

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hamile[/TD]
[TD]02 Nisan 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tokoyay[/TD]
[TD]3 Haziran 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gvn1907[/TD]
[TD]24 Haziran 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ranana[/TD]
[TD]26 Haziran 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]irmegan[/TD]
[TD]8 Temmuz 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tubiloshh[/TD]
[TD]20 Temmuz 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]peri3866[/TD]
[TD]20 Temmuz 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fmfm[/TD]
[TD]05 Ağustos 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hctp[/TD]
[TD]05 Ağustos 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunbal[/TD]
[TD]24 Ağustos 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tugra034[/TD]
[TD]12 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perakedisi[/TD]
[TD]12 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]waves[/TD]
[TD]16 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aysedurmaz[/TD]
[TD]20 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yxliz[/TD]
[TD]30 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efsun_30[/TD]
[TD]30 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadiozy[/TD]
[TD]09 Ekim 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]

Yeni batlarını söyleyenleri listeye eklemeye devam ediyorum arkadaşlar.Hepinizi en altta görmek dileğiyle....

Hayır bide durumumu bilenler bile soruyor zaten 2 bebişimi kaybettim olsa ben söylememki zaten,riskli gebelik benimki ilk aylarda söyleme diyor doktorum.
Birde kalp kırmaktan korkuyorum millet anlıyor yüzüm düşünce,sonrada kendime kızıyorum niye surat yaptım diye
Biri arad biraz önce bi arkadaş geçende aradığında sordu hep soruyor,yok deyince düşünmüyormusunuz diyor,Bende yok dedim hadi görüşürüz dedim tl kapattım ardından özür mesajı atmış.
Yanlış birşey dediysem özür dilerim diye..
Şİmdi ben bu mübareğe ne diyeyim Cadiozy Sen birr akıl var bacına

Benim öyle sorunlarım olmadı çok şükür.Yaşım ileri ama ilk soruda terslenince herkez haddini bildi.Özel hayatım hakkında konuşmayı sevmem.Bebek düşünmüyoruz olunca haberiniz olur diyip kestirip attık herkeze.Ailelerde bize destek çıktılar laf ettirmediler çok şükür.4aydır istediğimizide kimse bilmiyordu.Ailem bile.Şimdi de yakın çevrem dışında bilen yok.3-4 aylık olsun da hele bi o zaman gizlemeyiz zaten.Hiç kafana takma derim bu tür soruları.Özel hayatın gizliliği diyip gülüver.Alay et karşı tarafla.Basın açıklamasında öğrenirsiniz ayrıntıları falan de.Millet kendi kıçına bakmaz başkasıyla uğraşır. AFEDERSİNİZ ÇOK SİNİRLENİYORUM BU TÜR ÖZEL KONULARDA BASKIYA.KİME NE YA NE ZAMAN NE YAPTIĞIMDAN?TÖBE TÖBEOlmadı gelin izleyin yaşantımızı.Manyaklar
Yok kız bizimki 2011.Ben takvimime aşık olduğum günü yazdım temmuz bizim yıldönümümüz.Ama 5 gün erken doğarsa benim ve annemin doğumgünlerimize denk gelecek
İlk ikiz benden olsun lütfeeeeeeeeennnnn Hatta üçüüüüüüzzzz
Hepimiz ikiz üçüz doğuralım inşallahhhh (isteyenler tabiki) Ve tabi etraf baskısı altında olup uzun zamandır bekleyenler doğursun çift çift de kapansın milletin ağzı.

doğru diyosun eğer keseyi görmeseydi isterdi değilmi tahlil felen
ya için de bi kuşku olunca ayrıntıları yada bazı şeyleri düşünemiyorsun helede sözkonusu çok istediğin bişey ise kafandan bin bir türlü şeyler geçiyor

evet doktorumu sevdim helede iki test yaptım kan testide yaptırdım cıktı dediğimde
sırıtarak ooo sen hepsini yapmışsın bana hayırlı olsun demek düşer dedi ve heyecanımı görmüş hep böyle hasta görmek istiyormuş

banada şimdilik hiç bir şey yapmıyoruz kalp atışlarını duyduktan sonra herşeyi konuşucaz dedi bi plan program yapıp ona göre davranıcaz dedi
işte takıldığım yer bunun Sağlıklı bir hamilelik olduğunu öğrenmemiz için 10 gün beklicez demesi acaba dedim bişimi gördü ultrasyonda

ya dediğim gibi biraz takıntı yapıyorda olabilirim Sormaya bekle bekle kendi kendimizi dikikliyoruz şu bebekler yaptıktan 1 ay sonra doğsaa 9 ay bekle bekle heyecandan

umarım sonuna kadar iyi anlaşırız doktorlarımızla Saolun kızlar içime su serptinizzz iyiki varsınız

İnşaallah ilk ikizler senden sonrası benden olsun tatlııııııım :))

Cadiozye sormuşsun ama ben duramadım araya giriyorum:26: Başkalarını bu kadar düşünürsen incinen hep sen olursun.Bırak biraz kendini toplasın seni kırmama adına dikkatli konuşsun.Bak sen ne ince düşünüyorsun kırmayım diye.Onlar da biraz kibar olsunlar senin kalbinin karşısında

ama ayşecim beni hala listenin sonuna atmadın yaws alınıyorum bak heeeee

Kız doktorlar ince yapılı değiller.Kötü bişey olsa hönk diye söyler.Sadece iyi konuşup ümitlendirmek istemiyorlar.Benimki de konuşmadı benle.Haftaya konuşacağız herşeyi dedi kibarca sepetledi beni.2-3 soru sorabildim alelacele.Biri ilişki oldu O da koca baskısıyla Ağır kaldırmak,hoplamak,zıplamak yok dedi.Herşeyden yiyoruz ama az yiyoruz dedi.Bol su dedi.Bu kadar.Dış gebelik değil,kesede de oluşum var ama çok küçük göremezsin sen dedi.Göremedim gerçekten de Yani boş gebelik de değil dedi.E bunlardan biri olaydı sana söylerdi.Çünkü dış gebelik annenin hayatını tehlikeye atan bi durum.Doktorların en korktuğu şeylerdenmiş.Boş değilmiş.Sıkıntı yok.Bekleyeceksin annecik

Şekerler ben kaçıyorum
Sizleri üzen olursa ayseye söylerim seni döver diyip dil çıkarın O kadar siyah kuşak sahibiyiz farkı olsun sevdiklerimizin
Hepinize mutlu akşamlar.Kestane alın evlerinize bu akşam

sıkıntılı bir durum yok kese rahimde şurası sizin rahminiz buda kese dedi keseyi görünce banada gösterdi sonra dur ilk resminide vereyim dedi
eşime ultrasyon resmini verdiğimde hemen gördü şumu dedi çok komik ya

doğru söylüyorsun kötü birşey olsa hönk diye söylerdi banada bol su iç dedi ağır kaldıma vs vs aynı şeyleri söyledi

keseler boş olamamlı görceeezzz bizzz o bebişleriiiiiiii

Bugünki ovulasyon testim 19.gün ve 17.18. günden dahaa silik yani yumurta çatlamış oluyor demi?
Bugünde ilişki olması şartmı yoksa kaleye gol gittimi zamanında ?

Valla canımcım ne diyeyim ki. Ben olsam ne derdim: Kısmet bu işler. Düşünüyoruz elbette ama Allahım ne zaman yazdıysa o zaman olur derdim herhalde. Bazen bunalıyorsun dimi? Anlıyorum seni. Direk karşı savaş açmayı denedin mi? Bunu söyleyen bekarsa ee sen evlen önce? Ya da onun çocuğu yoksa ya da ikinciyi düşünmüyor musunuz? Ya da olmadık konuyu değiştirmek. Ben kullanıdığım savunma mekanizmaları İnsanları kırınca ben de üzülüyorum öyle. Sabretmeye çalışıyorum bazen de kırmamak için bahaneyle tuvalete ya da telefona filan çıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…