- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.261
Göbeğim büyüyünceye kadar bende pek alışamayacağım sanırım varlığına:26:Bilirim Aysemben seni. yazdigim ilk ve tek topik senin actigin. Cok sicak bir ortam tabi ki halay basi sensin
Ayy kocaman gobus dimiben unutuyorum hamile oldugumu. hala inanamiyorum.
İnşallah canım.Mutluluk gözyaşlarımız olsun inşallah hep...okuyunca ağlayasım geldi duygusala bağladım canı gönülden inşallah diyorum
Yumurtlamadan sonraki 14.gün canım.O da zaten adet gününe denk geliyorMaşaallah canımmmm dasıs geri kalnlarımıza :)
Allah sağlıkla doğurmanı nasip etsinnn:116:
Yumurtlamadan sonraki 14.gün demi?
Benim 28.günde eğer 18.gün çatlamışsa 10 gün yapıyor inşaallah seninki gibide olsa silik çizgiyi görürüm ayşecim...
Tutuyorum ben canımmmm Ayyy inşaallah ucunda bebişlerimizi kazanma vardır..
Bu ay neler neler yaptık inşaallah Rabbim merhamet et bizlere
Ver bebişlerimizi hayırlısı ile...
İnşaallah bizde ardından geleceğiz :)))
Ayy ne güzel denk gelmiş kıızz..1 gün daha bekler inşallah da tam olur üçü bi arada gibiBebeğimin tahmini doğum tarihi 09.10.2013. Eşimin doğum tarihi ve evlilik tarihimiz 10.10. Evlilik yıldönümümüzde ve eşimin doğum gününde Rabbim bize en güzel hediyeyi verecek.
Kızlar kesinlikle olmuyor diye üzülmeyin. Rabbim vereceği zamanı biliyor. Hayırlısını isteyin her zaman.
Hiç karışmasın kafan.Ben 6+1de duyamadım kalbini.Geç döllenmeden bebek yavaş büyüyor takvime göre bazen.7+1de duyacağım bende kalp atışını inşallah.Doktorlar adetin üstünden 10-15 gün geçmeden kesin konuşmuyorlar maalesef.Hatta boş kese düşüncesiyle kalp atışını dikkate alıyorlar bile denebilir.Benimki de çok tatlı bi dr ama kalpten sonra ayrıntılarıyla konuşacağız hamileliği dedi.slm kızlar işten güçten giremiyorum kaç gündür
iştende geç geliyorum kaç gündür sonra pat uyku gözümü açamıyorum
eşimle dün ilk doktor ziyaretimize gittik kan testi ve gebelik testi yaptığımı hamile olabileceğimi söyledim son regli tarihimi sordu 13 gün felen geçti dedim
doktorum peki bi şansımızı deneyelim dedi ultrasyona aldı
ve hemen gördü keseyi ama bebişim daha çok küçük olduğunda göremedi çok küçükmüş son adet tarihine göre 6 haftanın içinde gözüküyo olabilir ama o kadar yok dedi 4 haftanın içinde yada 4 haftan bitmiş olabilir dedi
şimdilik hiç bir şey yapmıyoruz 10 bekliyoruz dedi sadece folik aside devam etmemi iyi beslenmemi söyledi kan testi felen hepsini 10 gün sonra yapıcaz dedi
kan testi felen yapması normalmidir
sağlıklı bir hamilelik olduğunu öğrenmemiz için 10 daha bekliyecegiz dedi benmi huylandım normalmidir bek anlayamadım ama hiç birşey yapmaması anormalmi bi durumdur
kafam birazcık karıştı
umarım 10 gün sonra kalp atışalrını duyarız haaa bu arada ilk resmimizide verdi sevimli iyi bir doktor ilgisini sevdim
Bebeğimin tahmini doğum tarihi 09.10.2013. Eşimin doğum tarihi ve evlilik tarihimiz 10.10. Evlilik yıldönümümüzde ve eşimin doğum gününde Rabbim bize en güzel hediyeyi verecek.
Kızlar kesinlikle olmuyor diye üzülmeyin. Rabbim vereceği zamanı biliyor. Hayırlısını isteyin her zaman.
Göbeğim büyüyünceye kadar bende pek alışamayacağım sanırım varlığına:26:
İnşallah canım.Mutluluk gözyaşlarımız olsun inşallah hep...
Yumurtlamadan sonraki 14.gün canım.O da zaten adet gününe denk geliyorİnşallah hepiniz görürsünüz koyu koyu çizgiler
Ayy ne güzel denk gelmiş kıızz..1 gün daha bekler inşallah da tam olur üçü bi arada gibiBu arada takvimin çok yakışmış.Güle güle kullan
Hiç karışmasın kafan.Ben 6+1de duyamadım kalbini.Geç döllenmeden bebek yavaş büyüyor takvime göre bazen.7+1de duyacağım bende kalp atışını inşallah.Doktorlar adetin üstünden 10-15 gün geçmeden kesin konuşmuyorlar maalesef.Hatta boş kese düşüncesiyle kalp atışını dikkate alıyorlar bile denebilir.Benimki de çok tatlı bi dr ama kalpten sonra ayrıntılarıyla konuşacağız hamileliği dedi.Başladı bizim beklemeler yani
Cadiozy Maşaallah çok güzel sağlıkla huzurla doğurursun inşaallah.. çevremde çok öyle annenin yada babanın doğum gününde doğum yapan falan ...
Bende eğer hamileysem eşimin doğum gününde vereceğim müjdeyi...
Ne güzel olur yaaaaaaaaa inşaallah :116:
Bana bebek varmı diye soru soranlara deli oluyorum arkadaş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ne bileyim belkide bende sorun vardır
Ama bu kadarda olmaz ki ya 2 yıl oldu evleneli hep soruyorlar
Benimde telefonda sesim yüzyüze soruncada yüzüm düşüyor anında
Allahım diyorum artık soranara eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet hamileyim demek istiyorum hayırlısıylaaaaaaaaaaaaaa :116:
Olmaz olur mu canım kendi annem bile sorup duruyordu. Ama boşver elalemin ağzı torba değil ki büzesin. Herkes boş boş konuşur. Hiç takma kafana. Hayırlısı deyip kapatıyordum ben. İnsanlar karışmadan duramaz ki şekerim. Millet meraklı. Seni çok iyi anlıyorum.
Benim öyle sorunlarım olmadı çok şükür.Yaşım ileri ama ilk soruda terslenince herkez haddini bildi.Özel hayatım hakkında konuşmayı sevmem.Bebek düşünmüyoruz olunca haberiniz olur diyip kestirip attık herkeze.Ailelerde bize destek çıktılar laf ettirmediler çok şükür.4aydır istediğimizide kimse bilmiyordu.Ailem bile.Şimdi de yakın çevrem dışında bilen yok.3-4 aylık olsun da hele bi o zaman gizlemeyiz zaten.Hiç kafana takma derim bu tür soruları.Özel hayatın gizliliği diyip gülüver.Alay et karşı tarafla.Basın açıklamasında öğrenirsiniz ayrıntıları falan de.Millet kendi kıçına bakmaz başkasıyla uğraşır.Bana bebek varmı diye soru soranlara deli oluyorum arkadaş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ne bileyim belkide bende sorun vardır
Ama bu kadarda olmaz ki ya 2 yıl oldu evleneli hep soruyorlar
Benimde telefonda sesim yüzyüze soruncada yüzüm düşüyor anında
Allahım diyorum artık soranara eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet hamileyim demek istiyorum hayırlısıylaaaaaaaaaaaaaa :116:
Yok kız bizimki 2011.Ben takvimime aşık olduğum günü yazdımSizin de 10.10.10 demekArkandan geliyoruz Ayşemmm.
Amin canım inşallah. Ne güzel eşinin doğum gününde en güzel hediye olur inşallah size. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah hepimize.
Olacak inşallah herkesi ekleyeceğiz listeye. Hamile olmayan kalmayacak. Bizim topik sayesinde nüfus patlaması yaşanacakHatta ikizler üçüzler de gelir mi ooohhhhh
doğru diyosun eğer keseyi görmeseydi isterdi değilmi tahlil felenCanım keseyi gördükten sonra zaten yapacağın birşey yok 10 gün sonra inşaallah bebişinin kalp atışlarınıda duydunuzmu tamamdır:)
Eğer keseyi görmeseydi kan tahlili verirdi bence :)
Doktorunu sevmen çok önemli :)))
Ne güzelllllllllll :116:
Hiç karışmasın kafan.Ben 6+1de duyamadım kalbini.Geç döllenmeden bebek yavaş büyüyor takvime göre bazen.7+1de duyacağım bende kalp atışını inşallah.Doktorlar adetin üstünden 10-15 gün geçmeden kesin konuşmuyorlar maalesef.Hatta boş kese düşüncesiyle kalp atışını dikkate alıyorlar bile denebilir.Benimki de çok tatlı bi dr ama kalpten sonra ayrıntılarıyla konuşacağız hamileliği dedi.Başladı bizim beklemeler yani
İnşaallah ilk ikizler senden sonrası benden olsun tatlııııııım :))Benim öyle sorunlarım olmadı çok şükür.Yaşım ileri ama ilk soruda terslenince herkez haddini bildi.Özel hayatım hakkında konuşmayı sevmem.Bebek düşünmüyoruz olunca haberiniz olur diyip kestirip attık herkeze.Ailelerde bize destek çıktılar laf ettirmediler çok şükür.4aydır istediğimizide kimse bilmiyordu.Ailem bile.Şimdi de yakın çevrem dışında bilen yok.3-4 aylık olsun da hele bi o zaman gizlemeyiz zaten.Hiç kafana takma derim bu tür soruları.Özel hayatın gizliliği diyip gülüver.Alay et karşı tarafla.Basın açıklamasında öğrenirsiniz ayrıntıları falan de.Millet kendi kıçına bakmaz başkasıyla uğraşır.AFEDERSİNİZ ÇOK SİNİRLENİYORUM BU TÜR ÖZEL KONULARDA BASKIYA.KİME NE YA NE ZAMAN NE YAPTIĞIMDAN?TÖBE TÖBE Olmadı gelin izleyin yaşantımızı.Manyaklar
Allahtam ailelerimiz bize destek onlardan laf duymadık hiç...
Millet böyle işte
Yok kız bizimki 2011.Ben takvimime aşık olduğum günü yazdımtemmuz bizim yıldönümümüz.Ama 5 gün erken doğarsa benim ve annemin doğumgünlerimize denk gelecek
İlk ikiz benden olsun lütfeeeeeeeeennnnnHatta üçüüüüüüzzzz
Hepimiz ikiz üçüz doğuralım inşallahhhh(isteyenler tabiki) Ve tabi etraf baskısı altında olup uzun zamandır bekleyenler doğursun çift çift de kapansın milletin ağzı.
Hayır bide durumumu bilenler bile soruyor zaten 2 bebişimi kaybettim olsa ben söylememki zaten,riskli gebelik benimki ilk aylarda söyleme diyor doktorum.
Birde kalp kırmaktan korkuyorum millet anlıyor yüzüm düşünce,sonrada kendime kızıyorum niye surat yaptım diye
Biri arad biraz önce bi arkadaş geçende aradığında sordu hep soruyor,yok deyince düşünmüyormusunuz diyor,Bende yok dedim hadi görüşürüz dedim tl kapattım ardından özür mesajı atmış.
Yanlış birşey dediysem özür dilerim diye..
Şİmdi ben bu mübareğe ne diyeyim Cadiozy Sen birr akıl var bacına
Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedimHepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Herkez en kısa zamandahaliyle listenin en alt kısmına geçsin inşallaaahhh
[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]
Hamiş Adayı
[/TD]
[TD]
Batasıca BAT[/TD]
[TD]
Veeee sonundaaaaa [/TD]
[TD]
Ateşli hatunların adresleri [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]suri50[/TD]
[TD]18 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD]My Ovulation Chart[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efsun_30[/TD]
[TD]22 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]buttercupnr[/TD]
[TD]22 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatma_ahmet[/TD]
[TD]24 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deepp[/TD]
[TD]25 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebson[/TD]
[TD]25 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aeroplain[/TD]
[TD]25 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadiozy[/TD]
[TD]26 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bedesten[/TD]
[TD]29 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ozayder[/TD]
[TD]30 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anqelik[/TD]
[TD]1 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Phia[/TD]
[TD]1 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hack[/TD]
[TD]1 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeymeska[/TD]
[TD]1 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Layle[/TD]
[TD]2 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]jhilmil[/TD]
[TD]3 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]agresifmelek[/TD]
[TD]3 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eglenceli[/TD]
[TD]4 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KEVOK[/TD]
[TD]4 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavera19[/TD]
[TD]5 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ssirin[/TD]
[TD]5 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]izell[/TD]
[TD]9 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karapisso[/TD]
[TD]9 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tatliebbi[/TD]
[TD]9 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]abraxasguzel[/TD]
[TD]10 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudünyasi[/TD]
[TD]12 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysumm[/TD]
[TD]12 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cikolta[/TD]
[TD]12 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duru_46[/TD]
[TD]13 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MEVANURRRR[/TD]
[TD]13 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]epack_[/TD]
[TD]13 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayberk_ece[/TD]
[TD]14 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cevodileksu[/TD]
[TD]18 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mira1986[/TD]
[TD]18 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evris[/TD]
[TD]18 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ozlem_ahmet[/TD]
[TD]21 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla4627[/TD]
[TD]22 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]taydin[/TD]
[TD]22 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]roter[/TD]
[TD]23 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nefes008[/TD]
[TD]30 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Anniş Adayı
[/TD]
[TD]
Tahmini Doğum Tarihi
[/TD]
[TD]
Bebeğimizin cinsiyeti
[/TD]
[TD]
Beklediği Ay Sayısı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hamile[/TD]
[TD]02 Nisan 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tokoyay[/TD]
[TD]3 Haziran 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gvn1907[/TD]
[TD]24 Haziran 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ranana[/TD]
[TD]26 Haziran 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]irmegan[/TD]
[TD]8 Temmuz 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tubiloshh[/TD]
[TD]20 Temmuz 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]peri3866[/TD]
[TD]20 Temmuz 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fmfm[/TD]
[TD]05 Ağustos 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hctp[/TD]
[TD]05 Ağustos 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunbal[/TD]
[TD]24 Ağustos 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tugra034[/TD]
[TD]12 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perakedisi[/TD]
[TD]12 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]waves[/TD]
[TD]16 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aysedurmaz[/TD]
[TD]20 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yxliz[/TD]
[TD]30 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efsun_30[/TD]
[TD]30 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadiozy[/TD]
[TD]09 Ekim 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]
Yeni batlarını söyleyenleri listeye eklemeye devam ediyorum arkadaşlar.Hepinizi en altta görmek dileğiyle....
doğru diyosun eğer keseyi görmeseydi isterdi değilmi tahlil felen
ya için de bi kuşku olunca ayrıntıları yada bazı şeyleri düşünemiyorsun helede sözkonusu çok istediğin bişey ise kafandan bin bir türlü şeyler geçiyor
evet doktorumu sevdim helede iki test yaptım kan testide yaptırdım cıktı dediğimde
sırıtarak ooo sen hepsini yapmışsın bana hayırlı olsun demek düşer dedi ve heyecanımı görmüş hep böyle hasta görmek istiyormuş
banada şimdilik hiç bir şey yapmıyoruz kalp atışlarını duyduktan sonra herşeyi konuşucaz dedi bi plan program yapıp ona göre davranıcaz dedi
işte takıldığım yer bunun Sağlıklı bir hamilelik olduğunu öğrenmemiz için 10 gün beklicez demesi acaba dedim bişimi gördü ultrasyonda
ya dediğim gibi biraz takıntı yapıyorda olabilirim Sormaya bekle bekle kendi kendimizi dikikliyoruz şu bebekler yaptıktan 1 ay sonra doğsaa 9 ay bekle bekle heyecandan
umarım sonuna kadar iyi anlaşırız doktorlarımızla Saolun kızlar içime su serptinizzz iyiki varsınız
ama ayşecim beni hala listenin sonuna atmadınyaws alınıyorum bak heeeee
Kız doktorlar ince yapılı değiller.Kötü bişey olsa hönk diye söyler.Sadece iyi konuşup ümitlendirmek istemiyorlar.Benimki de konuşmadı benle.Haftaya konuşacağız herşeyi dedi kibarca sepetledi beni.2-3 soru sorabildim alelacele.Biri ilişki olduO da koca baskısıyla Ağır kaldırmak,hoplamak,zıplamak yok dedi.Herşeyden yiyoruz ama az yiyoruz dedi.Bol su dedi.Bu kadar.Dış gebelik değil,kesede de oluşum var ama çok küçük göremezsin sen dedi.Göremedim gerçekten de Yani boş gebelik de değil dedi.E bunlardan biri olaydı sana söylerdi.Çünkü dış gebelik annenin hayatını tehlikeye atan bi durum.Doktorların en korktuğu şeylerdenmiş.Boş değilmiş.Sıkıntı yok.Bekleyeceksin annecik
Hayır bide durumumu bilenler bile soruyor zaten 2 bebişimi kaybettim olsa ben söylememki zaten,riskli gebelik benimki ilk aylarda söyleme diyor doktorum.
Birde kalp kırmaktan korkuyorum millet anlıyor yüzüm düşünce,sonrada kendime kızıyorum niye surat yaptım diye
Biri arad biraz önce bi arkadaş geçende aradığında sordu hep soruyor,yok deyince düşünmüyormusunuz diyor,Bende yok dedim hadi görüşürüz dedim tl kapattım ardından özür mesajı atmış.
Yanlış birşey dediysem özür dilerim diye..
Şİmdi ben bu mübareğe ne diyeyim Cadiozy Sen birr akıl var bacına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?