Bol bebiş topiği

Devam devam bence. Yeni çatlıyor demek ki.

17.18. gün T çizgisi C den daha koyuydu bugün ikiside aynı koyulukta yani 3 gündür pozitif
Acaba iki yumurtamı oluştu
Ayyyyyyyyyyyyyy ikiz isterim Allahım isterim..
13.günden beri çalışıyoruz tatlımmm
İnşaallah bugün yarında devammmm

kızlar en son pazartesi yaptırdığım kan testim 45 çıkmıştı bugün doktora gitcektim,dün gece kanamam başladı malesef tununamadı ....bu 2. kimyasal gebeliğim oluyor çok korkuyodum yine oldu...doktorda bisürü test istedi benden...hayırlısı diyorum ,hayırlı evlatlar diliyorum isteyen herkes için...

ayşecim hayırlı olsun tekrardan ,Allah tamamına erdirsin inşallah canım :))

canim tb ederm insa,ah bizede ugur getrir gecms olsun bu arada

KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ (YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ÖZELİME YAZARSANIZ SEVİNİRM )

kiveli gun 14gun testm koyu oldu dun siliklesti uEki Görüntüle 621508 bugn dhada silrtm catladi bence? yorumlarmsnz? en sag dakiler bugn dununku trk olan

Evet cnm. Testin siliklesmeye baslamis. Benim test 18. Gun kkoyulasmisti. Hatta ikincisi daha koyuydu. Bence testlere de calismalara da devam.biz 20. Gun dahil hergun calistik.

arkadaşlar nasılsınız sizlere bişi sorcam 4 haftalıkk hamişim arada bir ve bazen eğilip kalkarken karnımın alt kısmında batma oluyor normaldir demi....

Tsk ederim kuzum. Allahim sana da nasip etsin insallah.
Nasılsın Cevom? Nasilgidiyor testler? Getirecek tabiki canimcim Allahim isteyen herkese nasip etsin. Dua ediyorum senin icin de.

va,a testlerm paylastm yorumlrmsn? eveli gun 14gun yani koyu dun silk bugn dahada silk bugn 16gun oksuruym deli gbi bi bali icecm simdi

geçmiş olsun canım hayırlısı olsun

arkadaşlar nasılsınız sizlere bişi sorcam 4 haftalıkk hamişim arada bir ve bazen eğilip kalkarken karnımın alt kısmında batma oluyor normaldir demi....

çok eğilip kalkma bol bol dinlen lütfen işler bırak kalsın tebrik ederim canım ne kdar erken öğrenmişsin hayırlı olsun

va,a testlerm paylastm yorumlrmsn? eveli gun 14gun yani koyu dun silk bugn dahada silk bugn 16gun oksuruym deli gbi bi bali icecm simdi

Cnm benim pek tecrubem yok bu test konusunda. Benim daha da koyulasmisti. Gerci ayseninde hep silikcikmis. Calismalari aksatma. Bazi kadinlar iki kere yumurtlarmis.
Canim benim cok gecmis olsun. Bogazla basladibenim de sonradan gribe cevirdi. Su an hala oksuruyorum.

Bugün pek tadım yok benim..O yüzden muhabbetlerinize giremeyebilirim.Kendinize iyi bakın..

Aysecim neyin var tatlim kacgundur gelemiyorum yine internet yok gelemiyorum aklim hep sizde valla
Senin bebis seni yoruyordur simdi kiyamam ee tabii birde halsizligi duygusalligida etkiliyor o yuzdendir bu garipli tadini cikar canimcim hadi cumaretsi ikizleride gordunmu keyfimize diyecek yokk burda hepbirlikte hoppplarizzz

Kız nerelerdesin yine kum fırtınası falanmı var? nette sorun var heralde yoksa illa uğrardın.

Bugünki ovulasyon testim 19.gün ve 17.18. günden dahaa silik yani yumurta çatlamış oluyor demi?
Bugünde ilişki olması şartmı yoksa kaleye gol gittimi zamanında ?

Canimmmmmmm gelemiyorum yaaa internetim cok kotu bu aralar kum firtinasi odu bitti ama hala internet duzelmedi sinir oluyorum bende butun gun canim skiliyor sizi ozluyorum valla aklim hep sizde....
Tatlim o kunusanlari hic duyma bana neler diyorlar bir bilsen bide kabede diyorlar ya uzun sure kullanmissin ilac cok yanlis yapmissin yasinda var artik olmaz ( yapsaydiniz once sonra korunsaydin diyor bana
Herkes cok biliyooo tika kulaklarini bosver rabbim ol deyince olcak hayirlisiyla tatlim bu ay hepimizin melekleri gelek hayirlisiyla...
Tatlim ovu. Testini vizgi yok olana kadar yapmak gerekmis net cizgiyi gordukden sonra 4 gun arka arkaya diyorlar ben onu kacirdim sen kacirma tatlim.. Mutlaka degerlendir...
Bu arada benim sol tarafimda bicak gibi agrilar basladi adet olucam sanirim daha 5 gun valla atesimde bu gun 37.1 den 36.9 dustu cok sinir oldum buyuk ihtimal yok bende
Yarin sabah igne testini yapicam eger internetim gitmezse haber ederim tatlim sonucu...
Onun kararmasi demek gebelik var demek oluyordu dimi tatlim...

Kızlar iyi akşamlar
Bugün bende hafiften ara ara yanma ve batma gibi kramp şeklinde anlık sancılar var. Acaba kese büyüdüğü için olabilir mi. Kendi kendime sıkıntı yaptım çok evhamlı oldum galiba son zamanlarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…