- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.281
Bugünki ovulasyon testim 19.gün ve 17.18. günden dahaa silik yani yumurta çatlamış oluyor demi?
Bugünde ilişki olması şartmı yoksa kaleye gol gittimi zamanında ?
Devam devam bence. Yeni çatlıyor demek ki.
Kız doktorlar ince yapılı değiller.Kötü bişey olsa hönk diye söyler.Sadece iyi konuşup ümitlendirmek istemiyorlar.Benimki de konuşmadı benle.Haftaya konuşacağız herşeyi dedi kibarca sepetledi beni.2-3 soru sorabildim alelacele.Biri ilişki olduO da koca baskısıyla Ağır kaldırmak,hoplamak,zıplamak yok dedi.Herşeyden yiyoruz ama az yiyoruz dedi.Bol su dedi.Bu kadar.Dış gebelik değil,kesede de oluşum var ama çok küçük göremezsin sen dedi.Göremedim gerçekten de Yani boş gebelik de değil dedi.E bunlardan biri olaydı sana söylerdi.Çünkü dış gebelik annenin hayatını tehlikeye atan bi durum.Doktorların en korktuğu şeylerdenmiş.Boş değilmiş.Sıkıntı yok.Bekleyeceksin annecik
Selam kizlar. Fazla giremiyorum. Ama sizi junutmadim. Bugun ve yarin icin izin aldim evdyim. Grip gecti ama hala oksuruk var gece uyuyamiyorum. Esim de hasta. Koro seklinde oksuruyoruz
.Sabah testimi tekrarladim daha koyu cizgi belirdi. Isyerindeki ebe arKadaslara da gosterdim. HERHALDE GALIBA SANIRSAM HAMILEYIM.
Onumuzdeki hafta hastaneye gidecegim. Tam birhafta gecmis olacak bat.
Hepinize cok tesekkur ediyorum. Cok seyler ogrendim bu topikte. Dualarimdainiz. Kesinlikle bu topik ugurlu. Optum sizi.
canim tb insa,ah bizede ugur getrir gecm olsun bu arada
Tsk ederim kuzum. Allahim sana da nasip etsin insallah.
Nasılsın Cevom? Nasilgidiyor testler? Getirecek tabiki canimcim Allahim isteyen herkese nasip etsin. Dua ediyorum senin icin de.
masllah masllah tebrikler canım yeni yıl bereketiyle geldi
kiveli gun 14gun testm koyu oldu dun siliklesti uEki Görüntüle 621508 bugn dhada silrtm catladi bence? yorumlarmsnz? en sag dakiler bugn dununku trk olan
Tsk ederim kuzum. Allahim sana da nasip etsin insallah.
Nasılsın Cevom? Nasilgidiyor testler? Getirecek tabiki canimcim Allahim isteyen herkese nasip etsin. Dua ediyorum senin icin de.
geçmiş olsun canım hayırlısı olsunkızlar en son pazartesi yaptırdığım kan testim 45 çıkmıştı bugün doktora gitcektim,dün gece kanamam başladı malesef tununamadı ....bu 2. kimyasal gebeliğim oluyor çok korkuyodum yine oldu...doktorda bisürü test istedi benden...hayırlısı diyorum ,hayırlı evlatlar diliyorum isteyen herkes için...
arkadaşlar nasılsınız sizlere bişi sorcam 4 haftalıkk hamişim arada bir ve bazen eğilip kalkarken karnımın alt kısmında batma oluyor normaldir demi....
geçmiş olsun canım hayırlısı olsun
çok eğilip kalkma bol bol dinlen lütfen işler bırak kalsın tebrik ederim canım ne kdar erken öğrenmişsin hayırlı olsun
va,a testlerm paylastm yorumlrmsn? eveli gun 14gun yani koyu dun silk bugn dahada silk bugn 16gun oksuruym deli gbi bi bali icecm simdi
jkizlar yorum? merak ediyorum9???????
Bugün pek tadım yok benim..O yüzden muhabbetlerinize giremeyebilirim.Kendinize iyi bakın..
Bana bebek varmı diye soru soranlara deli oluyorum arkadaş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ne bileyim belkide bende sorun vardır
Ama bu kadarda olmaz ki ya 2 yıl oldu evleneli hep soruyorlar
Benimde telefonda sesim yüzyüze soruncada yüzüm düşüyor anında
Allahım diyorum artık soranara eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet hamileyim demek istiyorum hayırlısıylaaaaaaaaaaaaaa :116:
Kız nerelerdesin yine kum fırtınası falanmı var? nette sorun var heralde yoksa illa uğrardın.
Bugünki ovulasyon testim 19.gün ve 17.18. günden dahaa silik yani yumurta çatlamış oluyor demi?
Bugünde ilişki olması şartmı yoksa kaleye gol gittimi zamanında ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?