Bol bebiş topiği

Bence rahim genisledigi icin oluyor. Endiselenme cnm. Bisorun yoktur.

Ayy adasiz demek? tesekkur ederiz teyzesi:-D. Bebislerimiz de adas olurmus :-D

Olur mu ki acaba:) Bizde isimler belli şimdiden. Eşimin adı Emin. Eğer oğlumuz olursa çok güzel tamamlayacağını düşündüğümüz için Muhammed isminde karar kıldık. Kız olursa doğum eylül ayında olacağı için şevval e rastlıyo şevvali düşündük bakalım hayırlısı son dakikada değişikik olmazsa inşallah.

Biz daha isim asamasina gelmedik. Henuz daha saskinlik asamasini atlatamadik. Ne guzel isimler. Hayirlisi olsun inşallah.

Bizde zaten yeni düşündük. Herkes sorduğu için kimsenin öneride bulunmasından hoşlanmadığımdan dolayı erkenden belirledim:) Erken müdahale hayat kurtarır hesabı:)

Bizde zaten yeni düşündük. Herkes sorduğu ikesin. çin kimsenin öneride bulunmasından hoşlanmadığımdan dolayı erkenden belirledim:) Erken müdahale hayat kurtarır hesabı:)

Cok iyi yapmissin bence de. Bize de akil veren cok olacaktir kesin. hayirlisi. Adasim ben cikiyorum. Biraz uzanayim artik. Optum. Kendine ve bebise iyi bak.

kızlaaaaar ben geldim ... Eşimin annesi ve babası bizdeler girip okuyorum arada ama yazamıyorum ..

Bebeklerini kaybeden arkadaşlarım var onlara sabır diliyorum çok zor ama hakkımızda hayırlısı neyse o oluyo biz üzülsekte vardır bi hayır .. Rabbim bidaha yaşatmasın hemencecik bu günleri unutturcak bebişleriniz olur inşallah

Bende hala gelen giden yok , belirti de yok .. Bat 22 Ocaktı .. 23 ve 26 sında yaptığım testler negatifti .. Bidaha da yapmadım çıkmıyo diye :) benim bu ay şöyle bişey oldu adetimden 2 gün önce ovulasyon testi yaptım ve bir aydır ulaşamadığım koyulukta T çizgisine hemencecik ulaştım .. Hamileyimde ondan mı böyle oldu dedim ve ertesi gün yine yaptım bayaa silik çıktı bu sefer .. Kopkoyu T çizgisini görünce ne olur ne olmaz diye çalışma yapmıştık ama sonrasın da yapmadık ..

Adet günüm hafif sancılarım vardı, iki gün geçince kahverengi lekelenmem oldu ama günlerdir ağrı sancı yok .. Kasık batması mide bulantısı halsizlik yok .. Duygusallık da yok .. Misafir olduğu için kendimi dinlicek vaktimde yok .. Hamile değilsem niye bu kadar gecikir ki ???????????

Hepimize bol bebişli günler diliyorummmmmmmmmmmm :)

Allahım sana yardım etsin canım..Nedenini bulurlar inşaallah...

kizlr eveli gun 14gun testm koyu oldu dun siliklesti uEki Görüntüle 621508 bugn dhada silik yumurtm catladi bence? yorumlarmsnz? en sag dakiler bugn dununku trk olan
Çatlamış gibi canım ne mutlu sana kaçırmadın pozitifli günlerini :)

Evet cnm. Testin siliklesmeye baslamis. Benim test 18. Gun kkoyulasmisti. Hatta ikincisi daha koyuydu. Bence testlere de calismalara da devam.biz 20. Gun dahil hergun calistik.
Benim bugün 19.gün ve 3 gündür pozitif :)
İnşaallah inşaallah cevo ile birlikte tutuururuz bebişleri

evet canım inşaallah hayırlısıyla iğnen pozitif sonuç verir:)

İnşaallah geç döllenmedir canımmmm :)

Canım kendi testimi ekliyorum.
Kızlar sizde bakın yorum bekliyorum

Eklentiler

• $IMG_1467.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 49
  • $DSC02749.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 41
ne kadar koyu çıkmış , bu ay kaçmıcak Allahın izniyle :) yakın zamanda bebiş haberi alırız ..

20 Ocakta yumurtladıysam ne zaman belli olur ki testlerde ??

Bence canım senin direkt olarak kan vermen gerek. Nasıl sabrediyorsun ya

Gidemiyorsanda tekrar bi test yap. Hamilesin bence. 9 gün geçmiş.

ne kadar koyu çıkmış , bu ay kaçmıcak Allahın izniyle :) yakın zamanda bebiş haberi alırız ..

20 Ocakta yumurtladıysam ne zaman belli olur ki testlerde ??

Yumurtladıktan 14 gün sonra idrarda silik de olsa çıkar diye biliyorum.
İnşaallah dediğin gibidir canım kaçırmadık inşaallah,Rabbim ol desin tatlııım :)
Seninde pozitif haberini alalımmmm

canim dua etim bebegm gelir umarm bu ay benuim en koyu bu oldu
her gun degerlendrym oy kuzm kiymam sana bol bol dinlen bende bali limonlu yapip ictm iym ama okuruk cok kotu

canım geç döllenme gibi duruyo,idrar testinde negatif çıkması çok normal geç döllenmeyse brikaç gün daha bekle kan testi yaptır o zamana kadar olmazsan,büyük bi ihtimalle hamişsin İNŞALLAH..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…