- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.301
Kızlar iyi akşamlar
Bugün bende hafiften ara ara yanma ve batma gibi kramp şeklinde anlık sancılar var. Acaba kese büyüdüğü için olabilir mi. Kendi kendime sıkıntı yaptım çok evhamlı oldum galiba son zamanlarda..
Bebişi kaybettik, tutunamadı yawrucak.
Bence rahim genisledigi icin oluyor. Endiselenme cnm. Bisorun yoktur.
Umarım ki öyledir bende öyle düşünmüştüm. Hamilelik takvimi çok yakışmış adaşıma
Ayy adasiz demek?tesekkur ederiz teyzesi:-D. Bebislerimiz de adas olurmus :-D
Olur mu ki acaba:) Bizde isimler belli şimdiden. Eşimin adı Emin. Eğer oğlumuz olursa çok güzel tamamlayacağını düşündüğümüz için Muhammed isminde karar kıldık. Kız olursa doğum eylül ayında olacağı için şevval e rastlıyo şevvali düşündük bakalım hayırlısı son dakikada değişikik olmazsa inşallah.
Bizde zaten yeni düşündük. Herkes sorduğu ikesin. çin kimsenin öneride bulunmasından hoşlanmadığımdan dolayı erkenden belirledim:) Erken müdahale hayat kurtarır hesabı:)
Allahım sana yardım etsin canım..Nedenini bulurlar inşaallah...kızlar en son pazartesi yaptırdığım kan testim 45 çıkmıştı bugün doktora gitcektim,dün gece kanamam başladı malesef tununamadı ....bu 2. kimyasal gebeliğim oluyor çok korkuyodum yine oldu...doktorda bisürü test istedi benden...hayırlısı diyorum ,hayırlı evlatlar diliyorum isteyen herkes için...
Çatlamış gibi canım ne mutlu sana kaçırmadın pozitifli günlerini :)kizlr eveli gun 14gun testm koyu oldu dun siliklesti uEki Görüntüle 621508 bugn dhada silik yumurtm catladi bence? yorumlarmsnz? en sag dakiler bugn dununku trk olan
Benim bugün 19.gün ve 3 gündür pozitif :)Evet cnm. Testin siliklesmeye baslamis. Benim test 18. Gun kkoyulasmisti. Hatta ikincisi daha koyuydu. Bence testlere de calismalara da devam.biz 20. Gun dahil hergun calistik.
evet canım inşaallah hayırlısıyla iğnen pozitif sonuç verir:)Aysecim neyin var tatlimkacgundur gelemiyorum yine internet yok gelemiyorum aklim hep sizde valla
Senin bebis seni yoruyordur simdi kiyamam ee tabii birde halsizligi duygusalligida etkiliyor o yuzdendir bu gariplitadini cikar canimcim hadi cumaretsi ikizleride gordunmu keyfimize diyecek yokk burda hepbirlikte hoppplarizzz
Canimmmmmmm gelemiyorum yaaa internetim cok kotu bu aralar kum firtinasi odu bitti ama hala internet duzelmedisinir oluyorum bende butun gun canim skiliyor sizi ozluyorum valla aklim hep sizde....
Tatlim o kunusanlari hic duyma bana neler diyorlar bir bilsen bide kabede diyorlar yauzun sure kullanmissin ilac cok yanlis yapmissin yasinda var artik olmaz ( yapsaydiniz once sonra korunsaydin diyor bana
Herkes cok biliyooo tika kulaklarini bosver rabbim ol deyince olcak hayirlisiyla tatlim bu ay hepimizin melekleri gelek hayirlisiyla...
Tatlim ovu. Testini vizgi yok olana kadar yapmak gerekmis net cizgiyi gordukden sonra 4 gun arka arkaya diyorlar ben onu kacirdim sen kacirma tatlim.. Mutlaka degerlendir...
Bu arada benim sol tarafimda bicak gibi agrilar basladi adet olucam sanirim daha 5 gunvalla atesimde bu gun 37.1 den 36.9 dustu cok sinir oldum buyuk ihtimal yok bende
Yarin sabah igne testini yapicam eger internetim gitmezse haber ederim tatlim sonucu...
Onun kararmasi demek gebelik var demek oluyordu dimi tatlim...
kızlaaaaar ben geldim ... Eşimin annesi ve babası bizdeler girip okuyorum arada ama yazamıyorum ..
Bebeklerini kaybeden arkadaşlarım var onlara sabır diliyorum çok zor ama hakkımızda hayırlısı neyse o oluyo biz üzülsekte vardır bi hayır .. Rabbim bidaha yaşatmasın hemencecik bu günleri unutturcak bebişleriniz olur inşallah
Bende hala gelen giden yok , belirti de yok .. Bat 22 Ocaktı .. 23 ve 26 sında yaptığım testler negatifti .. Bidaha da yapmadım çıkmıyo diye :) benim bu ay şöyle bişey oldu adetimden 2 gün önce ovulasyon testi yaptım ve bir aydır ulaşamadığım koyulukta T çizgisine hemencecik ulaştım .. Hamileyimde ondan mı böyle oldu dedim ve ertesi gün yine yaptım bayaa silik çıktı bu sefer .. Kopkoyu T çizgisini görünce ne olur ne olmaz diye çalışma yapmıştık ama sonrasın da yapmadık ..
Adet günüm hafif sancılarım vardı, iki gün geçince kahverengi lekelenmem oldu ama günlerdir ağrı sancı yok .. Kasık batması mide bulantısı halsizlik yok .. Duygusallık da yok .. Misafir olduğu için kendimi dinlicek vaktimde yok .. Hamile değilsem niye bu kadar gecikir ki ???????????
Hepimize bol bebişli günler diliyorummmmmmmmmmmm :)
Canım kendi testimi ekliyorum.
Kızlar sizde bakın yorum bekliyorum
Canım kendi testimi ekliyorum.
Kızlar sizde bakın yorum bekliyorum
ne kadar koyu çıkmış , bu ay kaçmıcak Allahın izniyle :) yakın zamanda bebiş haberi alırız ..
20 Ocakta yumurtladıysam ne zaman belli olur ki testlerde ??
ne kadar koyu çıkmış , bu ay kaçmıcak Allahın izniyle :) yakın zamanda bebiş haberi alırız ..
20 Ocakta yumurtladıysam ne zaman belli olur ki testlerde ??
Canım testlerin çok güzel çıkmış. altın günlerini kaçırma.
Bence canım senin direkt olarak kan vermen gerek. Nasıl sabrediyorsun ya
Gidemiyorsanda tekrar bi test yap. Hamilesin bence. 9 gün geçmiş.
Cnm benim pek tecrubem yok bu test konusunda. Benim daha da koyulasmisti. Gerci ayseninde hep silikcikmis. Calismalari aksatma. Bazi kadinlar iki kere yumurtlarmis.
Canim benim cok gecmis olsun. Bogazla basladibenim de sonradan gribe cevirdi. Su an hala oksuruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?