- 30 Eylül 2012
- 1.182
- 90
- 158
- 39
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.321
canım 25 ile 29 gün arası oluyorum,anlıcan her ay bir önceki adetten 2-3-4 gün önce oluyorum,bu bilğiye çok ihtiyacım var ne zaman başlamamı tavsiye edersin,bu şartlarda?
24 ocak canım,sen yaptın mı daha önce?
Kizlar hem cokhastayim hem de konulari takip edemedim insallah her sey yolundadir. Yumurtlama gunu gelenlere pozitif olanlara kolay gelsin, bebegini kaybedenler icin de cok uzuldum ama moral bozmadan yola devam.
Benim durum da pek iyi degil hastayim epey. Test bile yapamadim. En son prs gece yaptim crs dan silik cikti acaba benim yumurta catlamadi mi? yoksa test yapmadigim pers gunu yani dun mu catladi. Peki pozitif cikinca kac gun pozitif cikiyor yoksa 1gunde siliklesiyor mu? Anlamadim duzenli adet olurum acaba kasik agrilarimin anlami kist mi?
Selamun Aleyküm
Bugün 70 bin besmelemin duasını yapacağız Cuma vakti ezan okunurken inşaallah...
Hepinize dualar edeceğim,Cuma günü dualar jet hızıyla dua kapısından içeri girer inşaallah hayırlısıyla hepimizin dilekleri gerçekleşir Canlarımmmm :116:
Sizlerde bizlere dua edin..
Selamun Aleyküm
Bugün 70 bin besmelemin duasını yapacağız Cuma vakti ezan okunurken inşaallah...
Hepinize dualar edeceğim,Cuma günü dualar jet hızıyla dua kapısından içeri girer inşaallah hayırlısıyla hepimizin dilekleri gerçekleşir Canlarımmmm :116:
Canım benim geçmiş olsun.Nedenini araştırsınlarki önlem alınabilsin inşallah.Dualarım seninle canım.İnşallah çok beklemezsin bebeğini...kızlar en son pazartesi yaptırdığım kan testim 45 çıkmıştı bugün doktora gitcektim,dün gece kanamam başladı malesef tununamadı ....bu 2. kimyasal gebeliğim oluyor çok korkuyodum yine oldu...doktorda bisürü test istedi benden...hayırlısı diyorum ,hayırlı evlatlar diliyorum isteyen herkes için...
Çatladı çatladı..Sende ben gibi silik gördün net çizgiyi.İnşallah tutmuştur bebeğin.Ayaklarını sıcak tutmayı unutma.3-4 gün daha çalışmaya devam.Sakın bırakma geç döllenme olabilir.14.günden sonra 14.gün test yap silik de olsa çıkar geç döllenme değilse.Yada adetin 3-4 gün geçmesini bekle.Test negatif olunca üzülme diye.İnşallah çıkar hemencecik bebeğinkizlr eveli gun 14gun testm koyu oldu dun siliklesti uEki Görüntüle 621508 bugn dhada silik yumurtm catladi bence? yorumlarmsnz? en sag dakiler bugn dununku trk olan
Progestan çok salladı beni 4-5 gün.2 gündür içmiyorum daha sağlamım.Bulantı falan var ama aşırı değil sabredilebilecek düzeyde.İnşallah artmaz.Böyle biter bu hafta bi daha da olmaz.Aysecim neyin var tatlimkacgundur gelemiyorum yine internet yok gelemiyorum aklim hep sizde valla
Senin bebis seni yoruyordur simdi kiyamam ee tabii birde halsizligi duygusalligida etkiliyor o yuzdendir bu gariplitadini cikar canimcim hadi cumaretsi ikizleride gordunmu keyfimize diyecek yokk burda hepbirlikte hoppplarizzz
Canimmmmmmm gelemiyorum yaaa internetim cok kotu bu aralar kum firtinasi odu bitti ama hala internet duzelmedisinir oluyorum bende butun gun canim skiliyor sizi ozluyorum valla aklim hep sizde....
Tatlim o kunusanlari hic duyma bana neler diyorlar bir bilsen bide kabede diyorlar yauzun sure kullanmissin ilac cok yanlis yapmissin yasinda var artik olmaz ( yapsaydiniz once sonra korunsaydin diyor bana
Herkes cok biliyooo tika kulaklarini bosver rabbim ol deyince olcak hayirlisiyla tatlim bu ay hepimizin melekleri gelek hayirlisiyla...
Tatlim ovu. Testini vizgi yok olana kadar yapmak gerekmis net cizgiyi gordukden sonra 4 gun arka arkaya diyorlar ben onu kacirdim sen kacirma tatlim.. Mutlaka degerlendir...
Bu arada benim sol tarafimda bicak gibi agrilar basladi adet olucam sanirim daha 5 gunvalla atesimde bu gun 37.1 den 36.9 dustu cok sinir oldum buyuk ihtimal yok bende
Yarin sabah igne testini yapicam eger internetim gitmezse haber ederim tatlim sonucu...
Onun kararmasi demek gebelik var demek oluyordu dimi tatlim...
Kız bi test yapsana.Kahverengi leke yerleşmedir belki.Devamı gelmemiş baksana.Stres de yapmamışsın.Belirtisiz olacak seninki de belliki ben gibikızlaaaaar ben geldim ... Eşimin annesi ve babası bizdeler girip okuyorum arada ama yazamıyorum ..
Bebeklerini kaybeden arkadaşlarım var onlara sabır diliyorum çok zor ama hakkımızda hayırlısı neyse o oluyo biz üzülsekte vardır bi hayır .. Rabbim bidaha yaşatmasın hemencecik bu günleri unutturcak bebişleriniz olur inşallah
Bende hala gelen giden yok , belirti de yok .. Bat 22 Ocaktı .. 23 ve 26 sında yaptığım testler negatifti .. Bidaha da yapmadım çıkmıyo diye :) benim bu ay şöyle bişey oldu adetimden 2 gün önce ovulasyon testi yaptım ve bir aydır ulaşamadığım koyulukta T çizgisine hemencecik ulaştım .. Hamileyimde ondan mı böyle oldu dedim ve ertesi gün yine yaptım bayaa silik çıktı bu sefer .. Kopkoyu T çizgisini görünce ne olur ne olmaz diye çalışma yapmıştık ama sonrasın da yapmadık ..
Adet günüm hafif sancılarım vardı, iki gün geçince kahverengi lekelenmem oldu ama günlerdir ağrı sancı yok .. Kasık batması mide bulantısı halsizlik yok .. Duygusallık da yok .. Misafir olduğu için kendimi dinlicek vaktimde yok .. Hamile değilsem niye bu kadar gecikir ki ???????????
Hepimize bol bebişli günler diliyorummmmmmmmmmmm :)
Kuşum 17sinden sonra yumurtlamışsın bal gibi.7-8 gün silikleşse bile devam çalışmaya.Hadi inşallah tutacak bu ay bebişCanım kendi testimi ekliyorum.
Kızlar sizde bakın yorum bekliyorum
Aleykümselam canım.Allahım dualarını kabul etsin inşallahhSelamun Aleyküm
Birçok bebiş düşünen bayanda oluyor bu erken adet olmalar bebişe hazırlık yapıyor rahim.günaydın bugun moralim daha iyi. eşim akşam bol bol güldürdü beni sağolsun.30unda regl olduğumu yazmıştım hemde 26 günde geldi yani beklediğimden 3 gün önce. reglim çok yoğun ve herzamankınden farklı. ağrım hiç olmazdı yumurtlaıkların olduğu yerler sankı yerınden cıkacak gibi ağrıyor. sanırım vücüt yeni bir durumla karşılaştığı için böyle bir de kan ile beraber sankı et parçaları geliyor daha önce de bir kaç kez karşılaştım ama böyle büyük ve fazla değildi endişe verici sizde de oldumu böyle
İyiyiz Elhamdülillah fıstık Sen nasılsın?Günaydın canlar nasilsiniz????
Birçok bebiş düşünen bayanda oluyor bu erken adet olmalar bebişe hazırlık yapıyor rahim.
Bendede oluyor yani,kanamanın yoğunluğundan öyle oluyorur ayaklarını üşütmemeye çalış. inşaallah regl bitince birdaha bebiş müjdeni alırız:)
Maşaallah eşine ne güzel işte önemli olan çoçuk doğurmak değil bence çoçuğu hak edecek bir eş :116:
Benim eşimde Maşaallah iyidir,Rabbim bebişlerimizide verir hayırlısıyla
İyiyiz Elhamdülillah fıstık Sen nasılsın?
Soğuk algınlığın geçtimi ?
Progestanı içmedim yine.Cahilce hareket ettiğimi biliyorum ama çalışma hayatımı çok etkiliyor.2günden bişey olmaz diye içmedim bugünde.Yarın sabah doktora gideceğiz kalplerimizi duymak için.Sağlıkla iyi haberlerle gelirim inşallah.Dualarınızda unutmayın beni ve beklediğim ikizlerimi.2gündür tadım yok bi mucizeye ihtiyacım var
Limon yiyorum yine.Bulantılar var.Kusmak istemiyorum tansiyonum düşmesin diye.Rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin.
Valla kuru oksuruk olduruyo beni,hiç iyi degilm sesim falan gitti
bugun bol bol dua etcem inşallah sen napıosun?
Yeni dualar ögrendim hayırlşı dilekler için Bence sizlerde mutlaka okuyun okutun
70 bin besmele okuduk
Cuma günü öğlen ezan okununca duasını başlatıyorsunuz gelecek hafta Cuma günü öğlen ezanına kadar bitiriyorsunuz
İnşaallah duasınıda yaparsak bitmiş olacak..
Birde Ayetelkürsi'nin 7 gün üst üste okunması yine dilek için... yatsı namazından sonra okuyorsunuz mümkünse gece okumak daha eftalmiş saat gece 5e kadar vakti var.
1.gün 50 kez
2.gün170 kez
3.gün 220 kez
4.gün 313 kez
5.gün 50 kez
6.gün 170 kez
7.gün313 kez
Kalben teslim olarak yapılmış ve tasdik edilmiştir diyor yapanlar
Özelliklede 70 bin besmeleyi yapmak geldi içimden bir başlayınca Allah yardımcı gönderiyor
Hadi bakalım ballarım deneyelim inşaallah müjdelerimizi verelim
Selamet ve dua ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?