Bol bebiş topiği

canım 25 ile 29 gün arası oluyorum,anlıcan her ay bir önceki adetten 2-3-4 gün önce oluyorum,bu bilğiye çok ihtiyacım var ne zaman başlamamı tavsiye edersin,bu şartlarda?

Kizlar hem cokhastayim hem de konulari takip edemedim insallah her sey yolundadir. Yumurtlama gunu gelenlere pozitif olanlara kolay gelsin, bebegini kaybedenler icin de cok uzuldum ama moral bozmadan yola devam.
Benim durum da pek iyi degil hastayim epey. Test bile yapamadim. En son prs gece yaptim crs dan silik cikti acaba benim yumurta catlamadi mi? yoksa test yapmadigim pers gunu yani dun mu catladi. Peki pozitif cikinca kac gun pozitif cikiyor yoksa 1gunde siliklesiyor mu? Anlamadim duzenli adet olurum acaba kasik agrilarimin anlami kist mi?

Canım kişiye göre değişiyor pozitif çıkması benim 17.18.19.günlerde pozitif çıktı.
Ayşenin pozitif dediği silik çıkmış hep hiç netleşmemiş Maşaallah hamile :)
Allahım hepimize hayırlısıyla ol desin:)
Ne güzel çalışmanıda yapmışsın tutacağı varsa inşaallah kaçmaz
Bende bugün testi yapacağım inşaallah silik çıkarda rahat ederim :)
Adama keçi boynuzu kürü yapmanı tavsiye derim yada çakşır hergün olduğu için güçten düşmüyorlar,aksi olsa hayatta hergün yapılamaz

Selamun Aleyküm
Bugün 70 bin besmelemin duasını yapacağız Cuma vakti ezan okunurken inşaallah...
Hepinize dualar edeceğim,Cuma günü dualar jet hızıyla dua kapısından içeri girer inşaallah hayırlısıyla hepimizin dilekleri gerçekleşir Canlarımmmm :116:
Sizlerde bizlere dua edin..

günaydın bugun moralim daha iyi. eşim akşam bol bol güldürdü beni sağolsun.30unda regl olduğumu yazmıştım hemde 26 günde geldi yani beklediğimden 3 gün önce. reglim çok yoğun ve herzamankınden farklı. ağrım hiç olmazdı yumurtlaıkların olduğu yerler sankı yerınden cıkacak gibi ağrıyor. sanırım vücüt yeni bir durumla karşılaştığı için böyle bir de kan ile beraber sankı et parçaları geliyor daha önce de bir kaç kez karşılaştım ama böyle büyük ve fazla değildi endişe verici sizde de oldumu böyle

Aleyküm selam Allah Dualarımızı kabul etsin.

canim allah kabul etsin,canım o 70bin mesleme dediğin nasıl yapıcaz?Bende yapmak isterim

Canım benim geçmiş olsun.Nedenini araştırsınlarki önlem alınabilsin inşallah.Dualarım seninle canım.İnşallah çok beklemezsin bebeğini...
kizlr eveli gun 14gun testm koyu oldu dun siliklesti uEki Görüntüle 621508 bugn dhada silik yumurtm catladi bence? yorumlarmsnz? en sag dakiler bugn dununku trk olan
Çatladı çatladı..Sende ben gibi silik gördün net çizgiyi.İnşallah tutmuştur bebeğin.Ayaklarını sıcak tutmayı unutma.3-4 gün daha çalışmaya devam.Sakın bırakma geç döllenme olabilir.14.günden sonra 14.gün test yap silik de olsa çıkar geç döllenme değilse.Yada adetin 3-4 gün geçmesini bekle.Test negatif olunca üzülme diye.İnşallah çıkar hemencecik bebeğin
Progestan çok salladı beni 4-5 gün.2 gündür içmiyorum daha sağlamım.Bulantı falan var ama aşırı değil sabredilebilecek düzeyde.İnşallah artmaz.Böyle biter bu hafta bi daha da olmaz.

Kız bi test yapsana.Kahverengi leke yerleşmedir belki.Devamı gelmemiş baksana.Stres de yapmamışsın.Belirtisiz olacak seninki de belliki ben gibi
Anam ayağımı sürüdüm ama belirtisiz hamilelik konusunda da tutmuş Topiğin adını "BELİRTİSİZ HAMİŞLİK TOPİĞİ"mi yapsak napsak
Canım kendi testimi ekliyorum.
Kızlar sizde bakın yorum bekliyorum
Kuşum 17sinden sonra yumurtlamışsın bal gibi.7-8 gün silikleşse bile devam çalışmaya.Hadi inşallah tutacak bu ay bebiş
Aleykümselam canım.Allahım dualarını kabul etsin inşallahh Bende cuma yasin'i mi okurum selalar okununca.Hepinize dua ediyorum her cuma.Rabbim ellerimizi boşa çıkarmasın....

Son düzenleyen: Moderatör:
Progestanı içmedim yine.Cahilce hareket ettiğimi biliyorum ama çalışma hayatımı çok etkiliyor.2günden bişey olmaz diye içmedim bugünde.Yarın sabah doktora gideceğiz kalplerimizi duymak için.Sağlıkla iyi haberlerle gelirim inşallah.Dualarınızda unutmayın beni ve beklediğim ikizlerimi.2gündür tadım yok bi mucizeye ihtiyacım var
Limon yiyorum yine.Bulantılar var.Kusmak istemiyorum tansiyonum düşmesin diye.Rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin.

Birçok bebiş düşünen bayanda oluyor bu erken adet olmalar bebişe hazırlık yapıyor rahim.
Bendede oluyor yani,kanamanın yoğunluğundan öyle oluyorur ayaklarını üşütmemeye çalış. inşaallah regl bitince birdaha bebiş müjdeni alırız:)
Maşaallah eşine ne güzel işte önemli olan çoçuk doğurmak değil bence çoçuğu hak edecek bir eş :116:
Benim eşimde Maşaallah iyidir,Rabbim bebişlerimizide verir hayırlısıyla

Günaydın canlar nasilsiniz????
İyiyiz Elhamdülillah fıstık Sen nasılsın?
Soğuk algınlığın geçtimi ?

Valla kuru oksuruk olduruyo beni,hiç iyi degilm sesim falan gitti
bugun bol bol dua etcem inşallah sen napıosun?

ayşecim inşallah kisa surede gecer bu bulantıların,bugn cuma gunu dua edelim hepimiz
Yarinda kalpleri duy gel,bizi mutlu et...
Bu ara pek iyi haberler alamıyoruz..

Yeni dualar ögrendim hayırlşı dilekler için Bence sizlerde mutlaka okuyun okutun
70 bin besmele okuduk
Cuma günü öğlen ezan okununca duasını başlatıyorsunuz gelecek hafta Cuma günü öğlen ezanına kadar bitiriyorsunuz
İnşaallah duasınıda yaparsak bitmiş olacak..

Birde Ayetelkürsi'nin 7 gün üst üste okunması yine dilek için... yatsı namazından sonra okuyorsunuz mümkünse gece okumak daha eftalmiş saat gece 5e kadar vakti var.
1.gün 50 kez
2.gün170 kez
3.gün 220 kez
4.gün 313 kez
5.gün 50 kez
6.gün 170 kez
7.gün313 kez
Kalben teslim olarak yapılmış ve tasdik edilmiştir diyor yapanlar
Özelliklede 70 bin besmeleyi yapmak geldi içimden bir başlayınca Allah yardımcı gönderiyor
Hadi bakalım ballarım deneyelim inşaallah müjdelerimizi verelim
Selamet ve dua ile

Valla kuru oksuruk olduruyo beni,hiç iyi degilm sesim falan gitti
bugun bol bol dua etcem inşallah sen napıosun?

Allah şifalar versin Evdeyim canım.
Benimki gidrrken uyandırdı bi daha uyumadım,kahvaltımı yaotım şimdi kışluk namazı kılıp dua edeceğim hepimize :)
Bugün ovulasyon testi yapacağım bakalım nasıl çıkacak ?
artık birgün ara vermeyi istiyorum
13.günden başladık bilemedim silik çizginin netleşeceğini
Sen ne dersin nasıl yapsak ki
Çaşırın etkisi varmı seninkinde
Maşaallah keçiboynuzu benim adamda tavan yaptı

sağol karapisso. şuan ben regl olduğum için sakınca varmıdır acaba okumamda dua içten gelen birşey bende hepimiz için katılmak istıyorum sureyi okuyabilirm

günaydın kızlar bişey sorucam dün sabah itibariyle adetim bitti dün akşam film çektik bu sabah sümüksü beyaz akıntım vardı ve dün ara ara karnım çok agrıdı merak ettigim acaba yumurtluyo olabilirmiyim adetten hemen sonra mümkünmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…