- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.341
Yeni dualar ögrendim hayırlşı dilekler için Bence sizlerde mutlaka okuyun okutun
70 bin besmele okuduk
Cuma günü öğlen ezan okununca duasını başlatıyorsunuz gelecek hafta Cuma günü öğlen ezanına kadar bitiriyorsunuz
İnşaallah duasınıda yaparsak bitmiş olacak..
Birde Ayetelkürsi'nin 7 gün üst üste okunması yine dilek için... yatsı namazından sonra okuyorsunuz mümkünse gece okumak daha eftalmiş saat gece 5e kadar vakti var.
1.gün 50 kez
2.gün170 kez
3.gün 220 kez
4.gün 313 kez
5.gün 50 kez
6.gün 170 kez
7.gün313 kez
Kalben teslim olarak yapılmış ve tasdik edilmiştir diyor yapanlar
Özelliklede 70 bin besmeleyi yapmak geldi içimden bir başlayınca Allah yardımcı gönderiyor
Hadi bakalım ballarım deneyelim inşaallah müjdelerimizi verelim
Selamet ve dua ile
Allah şifalar versin Evdeyim canım.
Benimki gidrrken uyandırdı bi daha uyumadım,kahvaltımı yaotım şimdi kışluk namazı kılıp dua edeceğim hepimize :)
Bugün ovulasyon testi yapacağım bakalım nasıl çıkacak ?
artık birgün ara vermeyi istiyorum
13.günden başladık bilemedim silik çizginin netleşeceğini
Sen ne dersin nasıl yapsak ki
Çaşırın etkisi varmı seninkinde
Maşaallah keçiboynuzu benim adamda tavan yaptı
günaydın kızlar bişey sorucam dün sabah itibariyle adetim bitti dün akşam film çektikbu sabah sümüksü beyaz akıntım vardı ve dün ara ara karnım çok agrıdı merak ettigim acaba yumurtluyo olabilirmiyim adetten hemen sonra mümkünmü
günaydın kızlar bişey sorucam dün sabah itibariyle adetim bitti dün akşam film çektikbu sabah sümüksü beyaz akıntım vardı ve dün ara ara karnım çok agrıdı merak ettigim acaba yumurtluyo olabilirmiyim adetten hemen sonra mümkünmü
En iyisi adetin bittiği gibi başlaman canım...sağol karapisso. şuan ben regl olduğum için sakınca varmıdır acaba okumamda dua içten gelen birşey bende hepimiz için katılmak istıyorum sureyi okuyabilirm
Olabilir,ama ilişkiden sonra olabiliyor öyle akıntı...günaydın kızlar bişey sorucam dün sabah itibariyle adetim bitti dün akşam film çektikbu sabah sümüksü beyaz akıntım vardı ve dün ara ara karnım çok agrıdı merak ettigim acaba yumurtluyo olabilirmiyim adetten hemen sonra mümkünmü
1.gün 50 yazan Ayetel kürsi için canım...Canım anladm tşkurlerde bu bi gun 50 kez yasan besmele mi yoksa ayetel kursi için mi?
İnşaallah vesilemiz olur canım...Bende işteyim sinirlerim bozuldu patron deli ediyo beni
Saol canım allah kabul etsin?
yap kabalım burdada yaplaş
Evet kesinlikle fark var farkediliyor kusum çayını yapıyoruz biz ancak onu buldum
Yok benimkine keçi boynuzu yapmadım
çaksir yeter diye...bi şey olmasın adama dimi
En iyisi adetin bittiği gibi başlaman canım...
Allah kabul etsin...
Olabilir,ama ilişkiden sonra olabiliyor öyle akıntı...
1.gün 50 yazan Ayetel kürsi için canım...
İnşaallah vesilemiz olur canım...
bakalım çok umutluyuz bu aydan Rabbim bu güzel cuma gününün hürmetine bizlerin gönlünü şenlendirsin
Selamun Aleyküm
Bugün 70 bin besmelemin duasını yapacağız Cuma vakti ezan okunurken inşaallah...
Hepinize dualar edeceğim,Cuma günü dualar jet hızıyla dua kapısından içeri girer inşaallah hayırlısıyla hepimizin dilekleri gerçekleşir Canlarımmmm :116:
Sizlerde bizlere dua edin..
inşallah bu ay bebklerimiz gelir kuzum,bogazm cok acıyo yaa :2::2:
kat kat giyindim resmen ama hala bi isinamadım...
baş cok agrıyor,mızmızlancak yer aryrm resmen...
inşallah bu ay bebklerimiz gelir kuzum,bogazm cok acıyo yaa :2::2:
kat kat giyindim resmen ama hala bi isinamadım...
baş cok agrıyor,mızmızlancak yer aryrm resmen...
A.s canimm hayirli cumalar
Rabbim dualarinizi simdiden kabul etsin canimmmm
Cevocum gunaydin tatlim canim bogazin icin balli karabiber tavsiye edebilirim
Benimde gribim agir gecer ve direk faranjite cevirir haftalarca oksurugum gecmez ama tadi cirkinde olsa ballin icinde karabiberi koyu yiyince mis gibi uyurum com rahatlatiyor canim bir dene istersen...
Acil sifalar canim
Allah şifalar versin canım Sıcak bişeyler iç Aman dikkat et yumurtlama döneminde hasta olman iyi olmaz
özelden mesaj atamadım tatlım kusura bakma on dakkada bi mesaj atabiliyorsunnnn o yüzden dayanamadım burdan yazmak istedim...
Kız sen olumlu düşünmeye devam et yanlış hatırlamıyorsam Ayşeninde ateşi bu civarlardaydı şimdi gebiş maşaallah.
Hiç belli olmaz bakarsın adetin gelmez.
İnşaallah bu ay hepimizin ayı olur benim senin hepimizin bebişleri gelirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ver allahım ver bebişlerimizi bizleri bekletmedden ver
İnanıyorum gelecekler pozitif düşün bebiş
kizlar ezan okunuyor
70 besmeleye başlama zamanı şimdi demi?
Canimmm iyi dileklerinnnn icin cok tesekkur ederim tatlim ama ben biliyorum gecen ayda boyle olmustu
Takdiri ilahi yapicak birsey yok rabbim ne zaman ol derse o zaman olucak simi cok uzuluyoruz belki ama eminim bir nedeni var com daha hayirli bir zamani var...
İnsallah tez zamanda hepimizin yuzu gulecek canimmmm....
Rabbim dualarimizi kabul etsin insallahhhh...
Bugun moralim bozuk
Elde birsey gelmez ama elimde degil uzuluyorummm((
Canım tşkur ederim,evt onua denıyım olmazsa
ayy evde olup dınlenmek var ama iş hayatı malesef dun 2 saat erken gtm diye surat astı paton...
kizlat ateşim 36,7 gidiyor bundan sonra hiç düşmese hamiş olurum inşallah.
evet elde ddeğil biliyorum canım ama Sen yinede güzel şeylere odaklan Allah dostlarının beldesindesiziniz İnşaallah sonunuz hayırlı olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?