Bol bebiş topiği

Canım anladm tşkurlerde bu bi gun 50 kez yasan besmele mi yoksa ayetel kursi için mi?

Bende işteyim sinirlerim bozuldu patron deli ediyo beni
Saol canım allah kabul etsin?
yap kabalım burdada yaplaş
Evet kesinlikle fark var farkediliyor kusum çayını yapıyoruz biz ancak onu buldum
Yok benimkine keçi boynuzu yapmadım
çaksir yeter diye...bi şey olmasın adama dimi

adetin kaç gün sürdü ve adet döngün kaç günde oluyor. bunlar önemlı herkeste 14 günde olacak diye bir şey yok uzayan akıntı da geldiyse büyük ihtimal yumurtlama bugun yarın olur. benim fikrim bu arkadaşım :)formdan edindiğim bilgiler ışığında yazıyorum bunları:) benimde geçen ay 10. gun falan oldu o akıntı adetim de erkenden geldi zaten.

Yumurtlama adet dönemi içinde bile olabiliyormuş nadirende olsa.Benimde 10.gün yumurtlamam olmuştu geçen aylarda.Yeni aya hayırlı bi şekilde başlayın inşallah.Testle takip etmeyeceksen günaşırı ilişkiyi aksatma derim ben.Kaçırmamak adına

sağol karapisso. şuan ben regl olduğum için sakınca varmıdır acaba okumamda dua içten gelen birşey bende hepimiz için katılmak istıyorum sureyi okuyabilirm
En iyisi adetin bittiği gibi başlaman canım...
Allah kabul etsin...

Olabilir,ama ilişkiden sonra olabiliyor öyle akıntı...

Canım anladm tşkurlerde bu bi gun 50 kez yasan besmele mi yoksa ayetel kursi için mi?
1.gün 50 yazan Ayetel kürsi için canım...

İnşaallah vesilemiz olur canım...
bakalım çok umutluyuz bu aydan Rabbim bu güzel cuma gününün hürmetine bizlerin gönlünü şenlendirsin

Hamiş arkadaşlar nasıllar inşallah iyilerdir. Ben bu sabah itibariyle bulantılı bir gün geçiriyorum. Atlattım mı acaba derken yine başladı :)

inşallah bu ay bebklerimiz gelir kuzum,bogazm cok acıyo yaa :2::2:
kat kat giyindim resmen ama hala bi isinamadım...
baş cok agrıyor,mızmızlancak yer aryrm resmen...

özelden mesaj atamadım tatlım kusura bakma on dakkada bi mesaj atabiliyorsunnnn o yüzden dayanamadım burdan yazmak istedim...
Kız sen olumlu düşünmeye devam et yanlış hatırlamıyorsam Ayşeninde ateşi bu civarlardaydı şimdi gebiş maşaallah.
Hiç belli olmaz bakarsın adetin gelmez.
İnşaallah bu ay hepimizin ayı olur benim senin hepimizin bebişleri gelirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ver allahım ver bebişlerimizi bizleri bekletmedden ver
İnanıyorum gelecekler pozitif düşün bebiş

A.s canimm hayirli cumalar
Rabbim dualarinizi simdiden kabul etsin canimmmm

Cevocum gunaydin tatlim canim bogazin icin balli karabiber tavsiye edebilirim
Benimde gribim agir gecer ve direk faranjite cevirir haftalarca oksurugum gecmez ama tadi cirkinde olsa ballin icinde karabiberi koyu yiyince mis gibi uyurum com rahatlatiyor canim bir dene istersen...
Acil sifalar canim

Allah şifalar versin canım Sıcak bişeyler iç Aman dikkat et yumurtlama döneminde hasta olman iyi olmaz

Canım tşkur ederim,evt onua denıyım olmazsa
ayy evde olup dınlenmek var ama iş hayatı malesef dun 2 saat erken gtm diye surat astı paton...

Canimmm iyi dileklerinnnn icin cok tesekkur ederim tatlim ama ben biliyorum gecen ayda boyle olmustu
Takdiri ilahi yapicak birsey yok rabbim ne zaman ol derse o zaman olucak simi cok uzuluyoruz belki ama eminim bir nedeni var com daha hayirli bir zamani var...
İnsallah tez zamanda hepimizin yuzu gulecek canimmmm....
Rabbim dualarimizi kabul etsin insallahhhh...
Bugun moralim bozuk
Elde birsey gelmez ama elimde degil uzuluyorummm((

bekliyorum su içmeden ovu testi yapçam bakalım nasıl çıkıcak yazarım size bide ilişkiden sonra oluyosa o akıntı heycanlanmaya gerek yoktur bence ama adet olcakmışım gibi karnım agrıdı o çok tuhafıma gitti

evet elde ddeğil biliyorum canım ama Sen yinede güzel şeylere odaklan Allah dostlarının beldesindesiziniz İnşaallah sonunuz hayırlı olur...

Canım tşkur ederim,evt onua denıyım olmazsa
ayy evde olup dınlenmek var ama iş hayatı malesef dun 2 saat erken gtm diye surat astı paton...

kizlat ateşim 36,7 gidiyor bundan sonra hiç düşmese hamiş olurum inşallah.

Bosver canimm yaaa gormemezlikten gelll bosver insanligi unutuyorlar para hirsindan neolmus birazcik erken gittiysen hastaliktanda anlamiyorlar allah islah etsin boylelerini takma canim...
İnsallahhh atesin hic dusmez canimmm
Hayirlisiyla gelir bebegin...
Bizim icinde dualar et olurmu...
Allah kabul etsin canimmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…