Bol bebiş topiği

Herkese merhaba kızlarrrr....:76::76::76::76::76:
Nasılsınız bakemmmm:119::119::119::119:
Hayırlı cumalar....

Hamiş arkadaşlar nasıllar inşallah iyilerdir. Ben bu sabah itibariyle bulantılı bir gün geçiriyorum. Atlattım mı acaba derken yine başladı :)
12.haftaya kadar diyorlar Bende de var ama hafif çok şükür.Çok dua ediyorum ilerlemesin diye.
inşallah bu ay bebklerimiz gelir kuzum,bogazm cok acıyo yaa :2::2:
kat kat giyindim resmen ama hala bi isinamadım...
baş cok agrıyor,mızmızlancak yer aryrm resmen...
Geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine.Ihlamur falan iç ısınmak için.
Herkese merhaba kızlarrrr....:76::76::76::76::76:
Nasılsınız bakemmmm:119::119::119::119:
Hayırlı cumalar....

Çok şükür bugünüme..Sen nasılsın canım?

tmm kuzum akşamda dua ettim hepimiziçin btun topikteki kızlara isteiklerini nasip et allahm dedim merak etmeyın her akşam aksatmadan okumaya dua etmeye çalışıyrm allah herkeze gonlune gore versin,niyet ettim haftaya kdr 70bin besmele okuycam inşallah

Bende iyiyim canım çok şükür
Tatilin tadını çıkarmaya çalışıyorum ve kırmızı kartı görmeden umudumu kaybetmemeye çalışıyorummm

Allah razi olsun canimm
Tum dualarin kabul olsun insallahhh...
Allah yardimcin olsun canim baslamak demek bir isi yarilamak demek canim eminim yetistirirsin
Rabbim seninde gonlune gore versin canimmm

Kizlarr sabah ilk idrarla yapmis oldugum igne testinin sonucu maaaleeeesefffff negatifff
Hic birsey olmamis
Zaten sabah atesim baayyaa bi dusuk cikmisti olmadigini anladim buyuk ihtimallede erken gelicek reglim acayip kasiklarim agriyor oldummolacam yani
Ates soyledi olmadigini ama birde testi denek istedim maalesef o da yok diyor
Yani bu ay bende birsey yokk canlarimmm
Umarim diger bekleyen arkadaslarin bu ay melekleri gelir
Onumuzdeki ayda benim ayim olur insallahhh
Rabbim herkesin gonlune gore versinnnnn

Kız benim iğne de kararmamıştı 22 çıktığında.Üstelik ateşimde düşüktü Takılma bunlara

herkase selam

nasılsınız :)

hamişler kendinize dikkat edin

yumurtlayanlar çok çalışın

battakiler umutsuzluğa kapılmayın

3 ay denemelerim başladı daha kaç ay daha devam eder bilmiyorum ama beklemek çok yoruyor beni

yumurtlamam bir dönem içinde iki kez oluyormuş biri adetten hemen sonra diğeri adete yakın
adete yakın olan tutmaz dedi doktor yinede allah bilir

dün görüştüm sen şimdiden teste başla belki arada yakalarız bu sefer dedi

kç kere yumurtlayabilirim o bile emin değil:)

bana eczanelerde satılan bi ovu testi önerirmisiniz bugün alayımda başlıyım artık:)

hmmm anladım canım yarın kullanmaya başlıyayım tabi gelirse,netten sipariş vermiştim buğün gelmesi lazım,daha gelmedi birazdan ararım kargoyu,umarım işe yarar canım

Eczanelerde pahalı oluyormuş netten aldım ben.Labo ile başlıyor ismi.Memnunum ondan.Sıvıya dikkat edersen yakalıyorsun koyu çizgiyi.

Ben daha iyiyim cnm. Biraz öksürük kaldi. O da gecerse tam olacak. Eve gidince bol bol istirahat et. Azicik eniste yapsin isleri. Dinlenmeyince gecmiyor.

Valla bulaşık bile duruyor o derece yani,dun bi iş yapmadım bugunde yapmıycam gercktn kotu hisedyrm kendimi ama az kaldı bi bucuk saat sonra evime gtcem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…