Bol bebiş topiği

Valla bulaşık bile duruyo o derece yani,dun bi iş yapmadım bugunde yapmıycam gercktn kotu hisedyrm kendimi ama az kaldı bi bucuk saat sonra evime gtcem...

Saat 4 oldu mu gerisi geciyor. Az kaldi. Cogu gitti azi kaldi. Sen bizim evi gorcektin cop ev gibiydi. Bugun biraz toparladim. Allahtan kayinvalidem var. Yoksam acliktan olurduk valla. Ikimiz birden hastta olunca hersey kaldi. Inan bitlenecektim.

kızlar bogazim cok kotu oldu 1000 ya evvelimi bitirdi besleme cekiyorum...
dua edin bana kızlar bi an once iyi oluyum....
Maşaallah san kız ne hızlısın
İnşaallah besmele çok tesirli dediler bana bunu söyleyen,boşanma evrasinde bir çifte okunmuş çok şükür yuvaları kurtulmuş vs nicelerini anlattılar.
İnşaallah bizede tesiri çabucak olur inanarak yapılınca elinden hiçbirşey kaçmaz insanın...
Dualarımdasın cevodileksuuuuuuuuuuu :116:

Ben lapaquik diye bir marka aldım ayşenin dediği gitti gidiyordan. 20 ovulasyon 6 gebelik testi 19tl idi.
Çok memnunum
İnşaallah bu ilk ve son olur hepimiz içinnn :116:

Saat 4 oldu mu gerisi geciyor. Az kaldi. Cogu gitti azi kaldi. Sen bizim evi gorcektin cop ev gibiydi. Bugun biraz toparladim. Allahtan kayinvalidem var. Yoksam acliktan olurduk valla. Ikimiz birden hastta olunca hersey kaldi. Inan bitlenecektim.
Yardımcın varmış maşaallah :))

evt kuzum bide çişimi tutuyorum oksuruken kasıklarım agrıyor resmen...
Bizim evde oyle olcak gbi gerktn halim yok bide ev sobalı mutfk en kosede ısınmıyr ısıtıcı fln derken orası soguk ondan elemıyrm..
bende kaynana yok kırmızı kart yedi bi senedir goruşmuyrm allaha sukurler olsun...
ayy hapsurmayada başladım...

Kızlar elhamdülillah ovulasyon testim adete 8 gün kala silik çıktı
Çalışmalar bitmiştir
İnşaallah bizimkiler sağlıkla anlaşır ve bebişimin pozitif testini paylaşmak nasip olur :116:
sanki var gibi hissediyorum ama hissetmek istediğim içindir kessssssssin

Rabbim bu güzel ayın Habibinin doğduğu mübarek ayın ve içinde olduğumuz mübarek Cuma gününün hürmetine Evlat isteyenlere hayırlı müjdeler ver...
Hamile arkadaşlarımıza sağlıklı evlatlar verr...
Bizleri sevindir Rabbim Bizleri yolundan ayırma dergahından uzaklaştırma...
Aminnn :116:

Canım silik dediğn testini paylaşırmısn ben ne zaman bırakıyım testleri yapmayı ki?

Iyi yasa cnm.kiyamam kuzum ya. Bu seneki grip cok fena. Inşallah cabuk atlatirsin.

Bitirme çalışmaları Silikleşme bugün olduysa çatlamışsındır.Bugün de çalışın.Ama döllenme geç olduğu için geç çıkacak senin bebiş.Mecburen bekleyeceksin 14 gün

Amiiiiinnnnnn.Ne güzel dua etmişsin...İnşallah gelir bu ay hepinizin bebişi

hmmm anladım canım yarın kullanmaya başlıyayım tabi gelirse,netten sipariş vermiştim buğün gelmesi lazım,daha gelmedi birazdan ararım kargoyu,umarım işe yarar canım

hadi hayirlisi kuzum....unutma her ay bir kere yumurtlarsin (cok nadir ikinci kez yumurtlanir ama ilkinden en fazla 24 saat sonra olur, cift yumurta ikizi dedikleri sey olabilir)...bir de bu yumurtlama muhabbetinden esine cok belli etme...kendilerini horoz gibi hissedebiliyorlar:)))...iki koyu cizgiyi gorunce cok vakit kaybetme....12 saat sonra da yumurtlayabilirsin cunku ve onemli olan yumurtlamadan once fallobian tuplere sperm girisi olmasi...spermler ortalama 3 gun yasar (cok saglikli spermler 7 gune kadar yasar ama bu da nadirdir)...yumurta da 1 gun yasar ama yumurtladiktan sonra ki iliski sansi cok azaltir..

Son düzenleme:

Yumurta çatladıktan sonraki ilişkide y kromozomlu spermler daha hızlı olduklarından erkek bebek olasılığı çok yüksektir.X ler ise yden daha uzun yaşar ama yavaş ilerler.Bunu bilimsel olarak doktorlar yazmışlar.Yani yumurtanın çatlama gününde olan ilişki şansı azaltmaz aksine erkek bebek için yükseltir.Bende bunu uyguladım geçen ay..Çizgi belirginleşinceye kadar ilişki yoktu.Belirginleştiği gün ve silikleştiği 4-5 gün ilişki oldu ve tuttu bebeğim.Erkek olmasını diliyoruz biz Rabbim'den.Zaten yumurta takibinde bazı doktorlar erkek isteyenlere bunu tavsiye ediyorlarmış.

Aaaaaaa Senin ikizlerinmi var Allah bağışlasınnn
Bende çok istiyorum ikiz olmasını.Hapı ilacı yöntemi varmı diye bile sordum doktoruma salakça:26:
Allahım inşallah bana da verir senin gibi.Ve tabi bütün isteyenlere versin evlatlar

Hadi hayırlısı inşallah bu ay gelir bebişin. Ayşenin yumurtlamadan sonraki 12. gün çıkmıştı sanırım. Ben tam bilemiyorum testleri devam ettirememiştim. İkinci koyu çizgiyi gördükten sonra hep işlerim çıktı. Bir yerlere gittik. Ama benim de ikinci koyu çizgiden sonraki 12. günde silik çizgi çıktı. testlerden biri erken gebelik testiydi. O daha belirgin çıktı. hadi hayırlısı ile inşallah 12 gün sonra senden de müjdeli haberi alırız.

eger oyle olsaydi tum asilama yaptiranlarin erkek bebegi olurdu :)))

catlama gununde sansi azaltir...kaldi ki zaten ne zaman catlayacagini bilemezsin....pozitif ovulasyon testinden 12 saat sonra da 48 sonra da catlayabilir...yumurta catlayip da bir sure gectikten sonra dollenme kapasitesi azalir...ki zaten ki zaten spermler uterusa gecer gecmez dolleyemezler, bir sure ikinci bir olgunluk safhasi yasarlar...yumurta takibi ve catlatma ignesi de bu yuzden yapilir...

bahsettigin kiz-erkek muhabbeti kanitlanmis birsey degil...topigi arastirisan tam tersi sonuclar oldugunu da gorebilirsin...ama zaten dogmamis bebege kiz erkek ayirimi yapmak benim inanisima gore buyuk gunah...

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Yorguuuun bitkiiiinn evime gitmek istiyoruuummm.Sıkıldıımmm
Barış abi dinliyorum o biraz mutlu ediyor bugün beni...
Sen napıyorsun canım?

İyilik vallaha. Çalışıyorum, mesainin bitmesini bekliyorum ve acaip acıktım :)) Sana progestan ile ilgili özelden msj atmıştım, umarım faydalı olur.

İyilik vallaha. Çalışıyorum, mesainin bitmesini bekliyorum ve acaip acıktım :)) Sana progestan ile ilgili özelden msj atmıştım, umarım faydalı olur.

10dk arayla atabiliyorsun ya mesaj.Seni o yüzden cevaplayamadım:26: Çok teşekkür ederim faydalı olur tabi olmazmı?Teşekkür ederim
Yarın doktorumu bi soru manyağı yapayım da kurtulayım şu yükten Kahve lekenin geldiği günmü kanın geldiği günmü diye de soracağım.Fikrimiz olsun dedik ya geçen gün
Hamilelik çalışan için çok zor yaa...Sürekli oturuyorum (arada kalkıp geziyorum tabi) yani koşturmuyorum ama inan insan ayaklarını uzatmak istiyor bi saatten sonra.Allahım hepimize kolay gebelikler versin.

İnşaallah annesini bitanesi 11.gün idrarda kendini gösterir pozitif bir sonuç vermek istiyorum sizlere :)

İnşaAllah Canııım inşaallah görürüm bebişimin ikinci çizgisini..
Ovulasyon testini yaparken yalvrdım Rabbime dedimki;Allahım lütfen gebelik testimdede ikinci çizgiyi yarat bizlere :116:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…