- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.401
Ben kaçar arkadaşlar boğulmak üzereyim sıkıntıdan
Herkeze mutlu akşamlar
Yarın kalpLER duymak dileğiyle
Kız benim iğne de kararmamıştı 22 çıktığında.Üstelik ateşimde düşüktüTakılma bunlara
kızlar bogazim cok kotu oldu 1000 ya evvelimi bitirdi besleme cekiyorum...
dua edin bana kızlar bi an once iyi oluyum....
Kızlar elhamdülillah ovulasyon testim adete 8 gün kala silik çıktı
Çalışmalar bitmiştir
İnşaallah bizimkiler sağlıkla anlaşır ve bebişimin pozitif testini paylaşmak nasip olur :116:
sanki var gibi hissediyorum ama hissetmek istediğim içindir kessssssssin
Bende ayşenin dedikjlerini Sana diyorum ama dinlemiyosun kiiiiiiiAyyy aysecimm yaaa valla umut oluyor bu soylediklerinhala gelmedi benim kirmizilar bakalim yarin sabah atesim kac olucak gelicekmi acayip yitirdim umudumu ama sen boyle deyincede vallahi olurmu acaba diyorum yaaaa
Bu arada seninde yarin hayirli haberlerini alicaz insallah hemen haber et olurmu bebislerinden haberdar et bizleri... Hersey gonlunce olsun canimmm iyiki varsinnnn
Tatlimmya kiyamam sana bi is mahvoldun iyicebak dedigimi dene mutlaka sanada iyi gelir insallahhh
Acil sifalar tatlim
Tatlimm supersinnnn yaaa
Hadi insallahhh ilk seferinkinde tuttmustur senin bebis tez zamanda aliriz insallah guzelll haberini
Sen cift cizgiyi uzun gormustun dimi canim 3 gundu galiba istersen 1-2 gun daha devam et canim sonra catlayan olmustur belki kacirma canim
dualarin icinde cok sagol tatlim yaaaa
Vallahi bu dualar olmasa nasil dayancaz
Rabbim kabul etsin canimmm
hamişssinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn içime doğuyo hamiş hamiş hamiş hamiş hamişsin işte arkadaşşşşşşşşş
hayırlısı olsun kuzum,kargo daha gelmedi yarında gelmezsse eczaneden alır başlarım.eşim telefonumda kargo mesajı gördü bende detaylı anlatmadım yumurtluyomuyum yoksa yumurtlamıyorum diye yaptırıcam dedim:))) ayy düşünsene canım bak bu test çift çizgiyi görünce haydi bakalım güreş yapıcaz dediğimi :))))))))))))
kız bu arada sende,ayşede maşallah tıp bitirseniz bu kadar bilğiye sahip olursunuz hayran kaldım doğrusu,
seviyorum sizleri yaaa,canlarım benim,iyiki varsınız
bugn dunku testm daha koyu 17 gunum calisma yk bugn esim hasta yarin birgun veya sabh degerlendrcm sizce ne kdr testlere devm ediymm?? foto da koyorum kizlar
Eki Görüntüle 622575
Canım 8.gün hepsine göre daha net çıkmış bence 20.güne kadar devam et.ben öyle yaptım...
Keşke ara vermeseniz bişiler yap valla ne bileyim adamı canlandır
bence yumurtan halı hazırda bulunmakta
valla kuzum adama sarkym sapik sanck beni ehh bulcm bi caresini artik bugn kacmz dun aksam caalistik bugn vya sabh yapcaz bebegmi istyem yaaaa banane....
İNŞAALLAH CANIM İNŞAALLAHHHH
Gelsin bebişin,bence hoşuna gider sapık sanmaz kız estağfirullah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?