Bol bebiş topiği

Ben kaçar arkadaşlar boğulmak üzereyim sıkıntıdan
Herkeze mutlu akşamlar
Yarın kalpLER duymak dileğiyle

İnşaallah canım hayırlı haberlerini duymak istiyorum.
Aynen canım bencede Allahım ol desin yeter.
İnşaallah dediğin gibi döllenmiştir talımmmm :116:
Kendimi kasmamam lazım :))))
Elhamdülillah olacak olacak :)))
Gelecek iklizlerin bizimde bebiş müjdemizzzz:))

Kız benim iğne de kararmamıştı 22 çıktığında.Üstelik ateşimde düşüktü Takılma bunlara

Ayyy aysecimm yaaa valla umut oluyor bu soylediklerin hala gelmedi benim kirmizilar bakalim yarin sabah atesim kac olucak gelicekmi acayip yitirdim umudumu ama sen boyle deyincede vallahi olurmu acaba diyorum yaaaa
Bu arada seninde yarin hayirli haberlerini alicaz insallah hemen haber et olurmu bebislerinden haberdar et bizleri... Hersey gonlunce olsun canimmm iyiki varsinnnn

kızlar bogazim cok kotu oldu 1000 ya evvelimi bitirdi besleme cekiyorum...
dua edin bana kızlar bi an once iyi oluyum....

Tatlimmya kiyamam sana bi is mahvoldun iyice bak dedigimi dene mutlaka sanada iyi gelir insallahhh
Acil sifalar tatlim

Tatlimm supersinnnn yaaa
Hadi insallahhh ilk seferinkinde tuttmustur senin bebis tez zamanda aliriz insallah guzelll haberini
Sen cift cizgiyi uzun gormustun dimi canim 3 gundu galiba istersen 1-2 gun daha devam et canim sonra catlayan olmustur belki kacirma canim

dualarin icinde cok sagol tatlim yaaaa
Vallahi bu dualar olmasa nasil dayancaz
Rabbim kabul etsin canimmm

Bende ayşenin dedikjlerini Sana diyorum ama dinlemiyosun kiiiiiii
Bencede seninki öyle olabailir illa belirti arama
Biz tam 7 gün üst üste çalıştık Bacım. Pilim bitti inan olacağı varsa olur inşaallah :116:
Bana çok moral veriyorsun böyle güzelim dualar ve dilekler yazınca
Güzelim önce senin bebiş haberini alalım inşaallah :)
Ardından geleceğiz merak etme :116:

hayırlısı olsun kuzum,kargo daha gelmedi yarında gelmezsse eczaneden alır başlarım.eşim telefonumda kargo mesajı gördü bende detaylı anlatmadım yumurtluyomuyum yoksa yumurtlamıyorum diye yaptırıcam dedim:))) ayy düşünsene canım bak bu test çift çizgiyi görünce haydi bakalım güreş yapıcaz dediğimi :))))))))))))

kız bu arada sende,ayşede maşallah tıp bitirseniz bu kadar bilğiye sahip olursunuz hayran kaldım doğrusu,

seviyorum sizleri yaaa,canlarım benim,iyiki varsınız

hamişssinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn içime doğuyo hamiş hamiş hamiş hamiş hamişsin işte arkadaşşşşşşşşş

ozayder büyük geçmiş olsun... Başka ne diyebilirim ki... Sabır diliyorum arkadaşım...

kızlarrr nabersinizz
bu aralar gelemiyorum pek sık.
ama hep aklımdasınızz

çok yogun günler geçiriyorum.
ama çok şükür herşey yolunda.bulantılarım her nekadar azalmış da olsa devam etmekte
sabırla geçmesini bekliyorum.

sizler de iyisinizdir inşallah..
dualarım sizinle...

hamişssinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn içime doğuyo hamiş hamiş hamiş hamiş hamişsin işte arkadaşşşşşşşşş

Leyla Canım ya ne güzel hissediyorsun seeeeeeeeeeennn
Canım inşaallah inşaallah içine doğan doğrudur hayırlısıyla :116:
içine nasıl doğdu canım ya ovulasyon testim 3 gün pozitif çıktı diye mi? :))

Aynen canım bende çok faydalandım bilgilerinden..
İnşaallah Güzelce sonuçta alırız

bugn dunku testm daha koyu 17 gunum calisma yk bugn esim hasta yarin birgun veya sabh degerlendrcm sizce ne kdr testlere devm ediymm?? foto da koyorum kizlar

bugn dunku testm daha koyu 17 gunum calisma yk bugn esim hasta yarin birgun veya sabh degerlendrcm sizce ne kdr testlere devm ediymm?? foto da koyorum kizlar
Eki Görüntüle 622575

Canım 8.gün hepsine göre daha net çıkmış bence 20.güne kadar devam et.ben öyle yaptım...
Keşke ara vermeseniz bişiler yap valla ne bileyim adamı canlandır
bence yumurtan halı hazırda bulunmakta

Canım 8.gün hepsine göre daha net çıkmış bence 20.güne kadar devam et.ben öyle yaptım...
Keşke ara vermeseniz bişiler yap valla ne bileyim adamı canlandır
bence yumurtan halı hazırda bulunmakta

valla kuzum adama sarkym sapik sanck beni ehh bulcm bi caresini artik bugn kacmz dun aksam caalistik bugn vya sabh yapcaz bebegmi istyem yaaaa banane....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…