Bol bebiş topiği

gunaydın kizlar nasilsiniz?
Ayşem senden kalpleri bekliyrummm bugun.... hayırlı haberlerle gel inşallah

Gunaydin cnm. Cok sukur atlattım hastaligi. Sen nasil oldun? Testlerine baktim bebis gelecek bu ay. Koyulasmaya baslamis. Bence eger testin yetiyorsa adetine bir hafta kalincaya kadar devam. Ayy hadi inşallah bu ay hamile kalacaksin.

[QUOrapisso;28617066]Leyla Cani ya n güzel hissediyorsun seeeeeeeeeeennn
Canım inşaallah inşaallah içine doğan doğrudur hayırlısıyla :116:
içine nasıl doğdu canım ya ovulasyon testim 3 gün pozitif çıktı diye mi? :))[/QUOTE]

Hadi insallah sekercim. Senden de mujdeli haberleri alacagiz. Ben de inaniyorum.

Gunaydin cnm. Cok sukur atlattım hastaligi. Sen nasil oldun? Testlerine baktim bebis gelecek bu ay. Koyulasmaya baslamis. Bence eger testin yetiyorsa adetine bir hafta kalincaya kadar devam. Ayy hadi inşallah bu ay hamile kalacaksin.

Valla hastalığım eh işte ayni bogazimi sardim ilik seyler tuketrym bakalım nolcak,yarın tatil nasilsa dinlenirim..
Bebeğim inşallah gelir bugn sabahta degerlendirdik,
kizz ne guzel yazmışın oyle,ayyy karnım kocaman olsun hehe zaten gobek var davul gbi olurrumm ama olsun bebeğim için
Sen kana daha ghtmedin demi?Testini tekrar ladın mı peki?

Olsun kocaman gobus yakisicak eminim. Esim bana sehpa olarak kullanirsin diyor ben de tekme atarsa tepsi kafamiza gecer diyorum :-D. Testi tekrarladim daha koyuydu. Yarin bir daha yapacagim. Onumuzdeki hafta kana gidecegim.
Bana oyle geliyor ki bu ay sende hamile kalacaksin. Caksiri da yediriyorsun enisteye. Ikiz olmasin :-D

valla bitanesi inşallah bu ay hamile kalırım,gercektn yus yuvarlak olucaz
Ay ne guzel yap kiz bebğine verirsin ilerde bak bu testim diye ben hediye etmeyi dusunuyrm bebğime hamile kalırsammm bugununde vermeyii
Valla yiyor bakalım hata calşır zorladı sanci kasıkları agrıdı ama genede içiyor,bizde ikizler var hata onun kardeşleri ikiz o yuzden olurmuş belkide ikiz ihtimali kadından mı erkek ten mi oluyor acaba?

http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-446360.html
Cnm bak burada birseyler yazmislar. Galiba anneye bagli. Ama Rabbim bilir en dogrusunu. Hic belli olmaz. Ayy dusunsene ne kadar zor olur. Ikisi birden aglar ikisi birden acikir. Annelik sabir isi. Ikiz anneligi iki kat sabirdir eminim.

Valla kuzum cok zor olmalı mutlaka,aslında birazda korkutucu ilk cocukta ikiz duşunsene
Tşk ederim bilgi içinde,bakıcam hemen..
Siz kiz mi erkek mi dusunuyorsunz?

Valla kuzu cok zor olmalı mutlaka,asında birazda korkutucu ilk cocukta ikiz duşunsene
Tşk ederim bilgi içinde,bakıcam hemen..
Siz kiz mi erkek mi dusunuyorsunz?

Cinsiyeti hic önemli degil. Sagllik ve hayirli evlat olsun diyorum cnm. Ilk oldugu icin hic fark etmez.
Gerci ilk ikiz olsa tamam bir kerede büyür. Bir daha ugrasmazsin :-D
Peki sizikiz istiyor musunuz?

Günaydın en uykucunuz benim galiba:)
Sabah eşimi işe gönderdikten sonra bir yatıyorum ancak bu saate kalkabiliyorum tekrar. Bugün şöyle bir çıkıp açık hava alayım gebelikte beslenme falan bi kaç kitap alma niyetim var bakalım.

Cinsiyeti hic önemli degil. Sagllik ve hayirli evlat olsun diyorum cnm. Ilk oldugu icin hic fark etmez.
Gerci ilk ikiz olsa tamam bir kerede büyür. Bir daha ugrasmazsin :-D
Peki sizikiz istiyor musunuz?

Valla ben korkuyrm da eşim olsun diyor biz 3 cocuk istyruz ben 2 kardeştim arada yaş farkı olduğu için yanlızdm ben o yuzden bi tek bide ikiz olsun istyrm tabi hayırlısı olsun yeter ki saglıklı olsunda kiz erkek tek ikiz hiç farketmez... Ama ben bi oğlan istyrm eşimde kiz
Bakalım kim haklı cıkcak bence ilk cocugm erkek olcak diyrm sen ne hissedyosun sen hamilesin sonucta

Dün sabah başlayıp gece yatana kadar süren bulantımdan sonra bugün daha iyiyim. Senden ne haber canım?

selam arkadaşlar nasılsınız.... dün son kan tahlilimi yaptırdım artık haftaya doktora gitçem yüce rabbimin izniyle kesesi için salı günü kan tahlilim106,67 idi dün yani cuma 459,68 olmuş:))

Oh oh bolbol depola. Dogduktan sonra uyutmayacaklar . Ben erkenden yatıyorum. Sabah 9 da kalkiyorum. Sabah bulantim yok ama. Sanki tansiyonum dusuyor. Kalp atislarimi duyuyorum. Insallah bulanti olmaz

Canım tebrik ederim... Maşallah... Heyacanını paylaşıyorum... Sağlıkla bebeğine kavuşman dileğiyle..
Allahım bize de ver Yarabbim... Kıskanıyor insan...

Benimle kardesim arasinda tam 15 yas var. Iki kardesiz ama o benim cocugum gibiydi . Valla canimcim hic bir sey hissetmiyorum daha hamile olduguma bile inanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…