Bol bebiş topiği

Canım tebrik ederim... Maşallah... Heyacanını paylaşıyorum... Sağlıkla bebeğine kavuşman dileğiyle..
Allahım bize de ver Yarabbim... Kıskanıyor insan...

Tsk ederim canim benim.Aminnn. Hepinize dua ediyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kesinlikle stres yapmayin. Bbelirti aramayin. Iste o zaman gelecek bebisleriniz.

Tebrik etmediğim bir tek kişi bile kalsın istemiyorum...Bu büyük mutluluk herkes ayrı ayrı değerli... Paylaşıyorum mutluluğunuzu...İ:13::13::13: İnşallah pıt diye geçsin dokuz ay, tanışın o şirin meleklerinizle...

Inşallah pit diye gecer pit diye cikarlar:-D siz de pit diye hamis kalin hep beraber pit diye doguralim

Pıtpıtlarımızı gördüm ekrandan.Sesi dışarıya vermiyormuş makinası o yüzden duyamadım Olsun görmek bile yetti rahatlamama.Hepinize dualarınız için teşekkür ederim ama bir tane bebeğim var.Rabbim'in her verdiğine boynumuz kıldan ince..Böylesini uygun görmüş demekki. Üzülmedim değil ama kahrolmadım.Ol deseydi oluverirdi bi tane daha.Soyunurken bile dua okuyordum ama olmadı.Kısmet değilmiş bana.İsteyenler yaşasın inşallah o güzel duyguyu.
Doktorumla konuştuklarımı aktarayım sizlerde bilgi sahibi olun.1.Ağır kaldırmak yok 2.Hazır yiyecekler yok(çorba-dondurulmuş vs) 3.2kat yemek yemek yok dedi.Başka da şartım yok dedi.Tavuklarda hormon olayı fazladır ne kadar az yersen o kadar iyi dedi.Normal bi insan gibi yiyorsun ekmek hiç yemesen de olur dedi.Kepekli ve tam buğday olabilir dedi.Kansızlık,kabızlık yaparmış dedim yok öyle bişey dedi.Nar sordum yasak değil dedi.Maydonoz,bitki çayları falan abartıya kaçmamak şartıyla serbest dedi.Herşeyden ye az az ye dedi.
Bu arada progestonu kullanmasan da olur dedi.Kasık ağrım olursa içeçekmişim.Bulantıların çok değilse böyle gider dedi.Stresli ve pimpirikli insanlarda daha çok olur bulantı dedi.Ne kadar sakin olursan hamilelik de,doğum da,bebeğin karakteri de o kadar sakin olur dedi.Kendine bi iyilik yapacaksan rahat olacaksın dedi.Bulanırsan kusarsın,başın dönerse oturursun,aç kalırsan bulanırsın vs vs dedi.Bunlara dikkat et kendini germe aman bulanmayım aman kusmayım diye dedi.Gerildikçe olur dedi.Kusan hamişlere küpe olsun bu sözler
Size bişey itiraf edeyim Benim heyecanım falan olmadı bugün.Gittim gördüm geldim.Üstelik tek başımaydım.Eşimin işi vardı gelemedi.Kimseyi arayıp anlatmak bile gelmedi içimden.Hormonlara bağlıdır değilmi bu?Nolur öyle olduğunu söyleyin:26:Umursamaz,çocuğuna heyecanlanmayan bi anne değilimdir değilmi ben?

ayşecim canım benim bak ne guzel bebeğini gormuşsun,saglık saatlı
olsun bak sonucta bi bebeğin var inşallah bi dahakine ikiz olur bunu takma kafana
uzulme,bilgiler içinde deşekur ederiz..
Canım daha hamile oldugna yeni alişiyorsundur ondan boyle heycan yapmamışındır,kuzum sen cok iyi bi annesin...
Eşini ara onla konuş bi iyi gelir mutlaka.

Bu arada adetin ilk gününü kahve lekenin geldiği gün olarak sayarmış doktorlar.Bunu da sizler için sordum.

Ayşem hadi gözünaydın. Minik bir can var içinde. Bence kendine hiç stres yapma. Hormonlardan oluyordur. Sen çok iyi bir annesin. Hep beraber büyütcez bebişleri. Rabbim hayırlısını versin. İkiz olmasa da belki iki taneye bedel bir oğlan gelir. Ultrasonu karından yaptı değil mi? benim bulantım yok ama tansiyonum düşüyor sanki. Baş dönmesi kalp çarpıntısı oluyor.

Karnımdan yapıyor.Alttan ultrasonu sevmiyorum demişti zaten.Çok hızlı hareket edersen oluyor genelde onlar.Bir de sürekli bişeyler atıştır.Mesela 1-2 badem ye yarım saat sonra bi bardak su.Yarım saat arayla 1-2 badem daha.1-2 çubuk kraker,1 elma(meyva yani ama 1 tane) 1 saate varmıyor benim atıştırmalar çok az ama sık sık yiyorum.Mesela bi elmayı yarım saatte falan yiyorum.Bekleye bekleye yani.Miden aç kaldığında bulantı başlıyor.Bunlara dikkat et ve kendini kasma.Doktorumun söylediklerini hiç unutmayacağım.Bazıları ayağa kalkamıyormuş kusmaktan o kadar kötü olursan gelirsin zaten dedi.Ne kadar sakin olursan o kadar rahat geçer dedi.İnşallah olmaz kimsede öyle ağır vakalar..

Sağol canım.İnşallah öyledir.Kimseyle konuşasım yok.Bu kadar ayrıntılı bi size yazdım.

tamam canım. Ben de öyle yapayım. Fazla yiyemiyorum zaten. Tatlişkom hiç moralini bozma bak. Bebişi de üzme annesi. Senden bir parça olacak o. Hem sana hem eşine benzeyecek. geceleri uyumayacak karnı acıkacak ağlayacak altını ıslattcak ağlayacak. Bazen bunalacaksın. Ben kardeşimden biliyorum çocuk mocuk doğurmam diyordum. Kardeşim doğdugunda 15 yaşındaydım. Annem hep bana baktırıyordu. Bıkmıştım valla. yedirirsin tükürür. İki dakka altını açarsın oraya yapar.Yedirirsin kusar üstüne başına. Kendim yiycem der. Sabır işi kesinlikle. hayırlısı olsun tatlım. Hele kucağımıza alalım asıl heyecan o zaman başlayacak. Bak ben de sakinim. Doktora gitmeye bile acele etmiyorum. Hayırlısı olsun. herşeye hazırım. Sakinlik de fayda var. hem de bebiş de sakin olurmuş bak sen öyle dedin.

Bu arada adetin ilk gününü kahve lekenin geldiği gün olarak sayarmış doktorlar.Bunu da sizler için sordum.

Canım öncelikle hsyırlı olsun sağlıcakla kucağına almkta nasip olur inşallah bebişini. Bence günün şaşkınlığından böyle olmuşsundur yavaş yavaş kendine gelirsin :)) diğer konuya gelince çok saol ilgilenip doktoruna sorduğun için dün bende buraya yazmaya çalıştım ama gönderememişim. Bende dün gitttim doktora oda kahveyi ilk gün al dedi. Mevanur ve evrisle konştuğumuzda da böyle konuşmuştuk. Ozaman karara bağlanmıştır ey ahali, ilk günümüz kahverengi lekenin geldiği gündür

cnm alah razı olsun,rabbim isteyen herkese taz zamanda nasip etsin inşallah,bencede bir an evvel sağlıkla geçsin 9 ay:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…