Bol bebiş topiği

negüzerl beraber bqaşladıgımız bu yolda çogumuz şimdi hamile mide bulantıları dr sıkıntıları gibi konuları paylaşıyorlar allah bozmasın biz bekleyenlerde çalışmalara devam ediyoruz akşam kocişim belime bardak vurduk akşamı hemen degerlendirdik allah hayırlısını versin şimdi sıra arada çalışıp beklemekte aslında siz anlatırken ilk yaşadıklarım aklıma gelip korku sarıyo içimi benim gebeligim çokkkk zor geçmişti 4 ay annemin tabiriyle o çocuk kıpırdayana kadar geçmez o bulantılar :))) inş bu sefer hafif geçer AYŞEMMMM bak belirtim yok die sıkıyodun kendini minik melegin orda gittin gördün rabbim 2 taneye beden sevgiş versin sana evladın öle sevdirsinki kendini sana allahım 2 tane bedel yavrum de her sevdikçe bidahakine inş ikiz olur :)) isteyen arkadaşlara tez zamanda versin rabbim ot çöp koca karı ilacı ne bulursak denemeye devam annemin komşulara uyguladıgı ve genelde 5 te 4 sonuç aldıgı bardak tutmayı deniyorum bu ay ben herkeze kolaylıklar versin allahım

Hehe inşallah kuzucum,seninki benimkinden buyuk onu dovmeye kalkar,
evt vet kimi cekiştirsek ki

Tabi canım 20 gün büyük olacak. Senin SAT 20 ocak mıydı? Tamam işte benim de 1 ocak. Benim çocuk ben gibi saf olur dayak yer valla
Ayşenin oğlu olacak senin de kızın olacak gibi geliyor bana ama kendiminkini bilemiyorum
Kız ben dedikoduyu da beceremem. Sen Afyondasın dimi?Benim memleket Manisa. Ege bir başka ya. Oy anacımı nasıl özledim.

benim bat 16ocakta oldu,inşallah bi hamile kalsam keşke bu ay olmazsa cok uzulcem :18:
Evet afyondayım,ege bi başka...
Annenlere soledin mi bebek haberini?

benim bat 16ocakta oldu,inşallah bi hamile kalsam keşke bu ay olmazsa cok uzulcem :18:
Evet afyondayım,ege bi başka...
Annenlere soledin mi bebek haberini?

Yok henüz söylemedim canım. Anneme ve kayınvalideme günüm geçti dedim sadece. Onu da söylemezdim de mecburen söyledim. doktora gittim grip için. İlaç vermedi mi ne verdi filan sorunca mecbur söyledim.
Canikom sakin olmaya çalış olur mu? Hiç bozma moralini.. Çünkü stres yapınca bizim yumoşlar kendini kapatıyormuş. Döllenmeyi engelliyormuş. Bol bol dua et. Sen elinden geleni yaptın. Artık gerisi Allaha kalmış. Rabbim dualarını kabul edecek bu ay yüzün gülecek.

Anladim canım,kan cıkınca guzel haberi verirsin onlara inşallah..
kay aydır istiyordunuz?
Sakinimde bu ay herşeyi bi arada yaptm,dua,kurler,ateş olcumu,ovu testi herşeyi yaptim...O yuzden umutluyum inşallah olur
o kadar mutlu olurum ki aslında 14 şubata test yapcm eyer hamileysem bana cok buyuk bie mutluluk olur diye pilanlıyorum
marta da eşimin doğum gunu inşallah meleğimiz gelir bu ay

MRb kizlar.benim reglime 7 gun var.goguslerim yumurtlama gununden beri cok hassas agrili ve sis.once ucu sonra geneli gun gun artti.2 gundurde kasikts batmalar oldu.yani yururken az once sag tarafim 2 3 saniye batti.ve gecti. Dunde sol tarafim oldu.ama saniyelik oluyor.sizlerde nasil oluyordu.diger hamileligimde nasildi unuttum. 6 yil oldu.

kızlar ben 3 ay önce ilk korunmayı bıraktığımda kimyasal gebelik geçirmiştim beta hcg dah 37 lerdeyken düşmüştü ,bu seferki çok güzel gidiyo çok şükür ama doktorum bana önlem olarak progestan verdi ve bende aşırı uyku,baş dönmesi çok yapıyo sizce gidip doktoruma bunu sölemelimiyim.çünkü üzerinde bu etkiler görüldüğünde dozunu düşürün yazıyo...

Ne güzel bak canım benim olacak aklına olumsuz şeyleri kesinlikle getirme. Eşinin doğum gününde de kalp atışlarını duyarsınız süper olur

kizlar sol ve sağ tarafımda batma var,sağ tarafımda olmazdi hiç ama bu sefer oldu inşallah yumoşlardır...

canikom benim de BTÇ yaparken ağrı yapıyordu yumurtlama esnasında. Muhtemelen yumurtluyorsun. BTÇ yumoşları büyüttüğü için insan hissediyor. Hadi gayret kuzum bu ay gelecek bebiş.

izell benim adetime yakın göğüslerim çok acıdı. Hatta dokunamıyordum. Regl yaklaşırken normalde olmazdı sadece şişerdi. Onun dışında hafif batmalar bende yaşadım. hatta burda kızlara da söyledim ama hep gazdır dedim kendimi fazla kaptırmamak için. hadi hayırlısı inşallah hamilesindir.

Valla cnm hiç bilemiyorum. İsteren internete filan bir bak araştır. forumlarda olabilir bu durumla karşılaşanlar.

AHH AHHH keşke be kuzucum agzından bal damlıyor,bu ay btc kurunun faydasını gordum sanırsam..
Sen neler yaptıydın bu ay ektra olarak hamiş kaldın sırı ne bunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…