Bol bebiş topiği

Bende de baş dönmesi ve bulantı yapmıştı bu hafta boyunca.Doktoruna sormadan kesme yada azaltma yapma bence.Benim düşük tehlikem olmayınca içme dedi drum.Akşamları aldığında da pek etkilemiyormuş diye duydum ben.Çok araştırdım herkez de farklı etkiler yapıyor progestan.

AHH AHHH keşke be kuzucum agzından bal damlıyor,bu ay btc kurunun faydasını gordum sanırsam..
Sen neler yaptıydın bu ay ektra olarak hamiş kaldın sırı ne bunun

ben hiç bir şey yapmadım sadece ayaklarıma sıcak su torbası koydum gece yatarken. Onun dışında bir de adaçayı içtim. Adetimin 10.gününe kadar. Eşim arada keçi boynuzu pekmezi yedi. Onu da düzenli yemedi gerçi. Mızmız benim kociş. Yok cnm istemiyor yok şimdi yiyemem bahanesi çoktu. ben dedim bu ay olmayacak hatta çakşır otu alacaktım. Sen bana link yollamıştın.
Öyle işte hiç ummuyorken geldi senin de öyle olacak. Ha bu arada bol bol dua ettim bu ay sadece. aklıma geldikçe içimden hep dua ettim.

anladim tatlim bende koyum bari hergun sıcak su torbası..
inşallah gelir bu ay bebeğim umutla beklıyrm

anladim tatlim bende koyum bari hergun sıcak su torbası..
inşallah gelir bu ay bebeğim umutla beklıyrm

kesinlikle şart. Bana da Ayşe demişti. Kadınlar ayaklarından üşütürmüş. O yüzden sıcak tut demişti. Hergün yatağa sıcak su torbasıyla giriyordum. Benim ayaklarım heep üşür hiç ısınmaz.

Ayşeeemmm nasılsın? Biraz toparladın mı kendini? Bak burda biz varız yalnız değilsin. Sakın üzme kendini. Sen üzülürsen biz de üzülürüz.

Bende gecen hafta hep koydum,bi kaç gundur unutuyorum yeniden koyarım ayaklarıma,benimkilerde hep soguktur.
Ayşem evt nasil oldun?Aradın mı koçişi???

Banada aile hekimim demişti.Ayaklarını sıcak tutman çok önemli diye.Torbayla buldum bende çözümü :) İnşallah herkeze sebep olur.

Yemeği yiyince uyku bastı.Çalışasım da yok Boş boş bakınıyorum sayfalara.Hormonlar dengesizlikte koloni kurdular üzerimde.Ne hissettiğimi bilemiyorum artık.Hani hadi git evine deseler ne eve gidesim var ne burda kalasım.Ütü var.Perdeler çok kirlenmiş o dikkatimi çekti.Ispanaklı börek istiyor canım yapmak istiyorum 2 gündür yufka alamadım bi.Gezesim var.Örgü yapasım var.Uyuyasım var.Var da var

Kızlarrr prostat oldum galiba. Ya insan bu kadar gider mi? Pc yi tuvalete kurayım bari
Allah iyiliğini versin emi. Wc hijyenine dikkat et aman.O çok önemli mikrop kapmamak için.

Bende gecen hafta hep koydum,bi kaç gundur unutuyorum yeniden koyarım ayaklarıma,benimkilerde hep soguktur.
Ayşem evt nasil oldun?Aradın mı koçişi???

Konuştum konuştum.Çok sevindi.Çok üzgün gelemediği için.Bende heveslendirmemek için ballandırmadım olayı.Beraber duymaya gideriz başka bi hastaneye dedim.Duymayınca tadı çıkmıyormuş dedim.

Oy kıyamam ben sana. Hanimiş yeni anniş oy oy hormonları ona neler yaptırırmış :) Ev işini boşver canım. aman sakın çıkma tepelere filan. Kociş yapsın. ya da boşver amaann nasılsa yine kirlenecek. İlkbaharda yıkarsın. Kışın perde mi yıkanır soğukta :)

Bende oyle yapıyım bari,
Benimde hhiç calişasım yok işte yok zaten,iştahımda kapali bi şey yiyemiyrm..
Ahh ahh herşeyi yapasımız var desene sen

Anneme böyle söylesem terliği fırlatır Kurtmu düşecek evine diye Ama hamilelik yüzünden de bana yaptırmaz gelir kendi yapar
Doğru bak kurumaz perdeler yıkamayım 1-2 ay daha ben.Kadın gelir nasılsa bahara.Ona astırırım herşeyi.Camları kapıları silsin yeter bana.Dolaplarımı ben siler düzenlerim.Girmesin öyle her yere sevmem ben. Çıkmam tepelere merak etme

Aferin sana Ben de doğuma yakın öyle yaparım herhalde. Kendim yavaş yavaş yapmaya çalışırım ama doğuma yakın illa bir dip temizlik şart. hayırlısı olsun ya allah büyük hele bir gelsin o günler.

Öyleyim dimi?Ben daha bunun bilincinde değilim

Ben bilincindeyim sanki O göbek çıkmadan kilolar alınmadan biraz zor bizim o havaya girmemiz Böyle olacağız ondan sonra hamileyim ben diyeceğiz kesin
Dün çay bahçesinde çok açık çay istedim normal bi çay getirmiş.Bunun yarısını dök üstüne su doldur dedi o zaman su gibi olur dedi.Sen öyle getir öyle içmek zorundayım ben dedim.Çocuk diğer garson abisine su gibi bişey istiyor diyo giderken Eşşek dedim içimden,hamileyim görünmesede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…