- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.481
kızlar ben 3 ay önce ilk korunmayı bıraktığımda kimyasal gebelik geçirmiştim beta hcg dah 37 lerdeyken düşmüştü ,bu seferki çok güzel gidiyo çok şükür ama doktorum bana önlem olarak progestan verdi ve bende aşırı uyku,baş dönmesi çok yapıyo sizce gidip doktoruma bunu sölemelimiyim.çünkü üzerinde bu etkiler görüldüğünde dozunu düşürün yazıyo...
AHH AHHH keşke be kuzucum agzından bal damlıyor,bu ay btc kurunun faydasını gordum sanırsam..
Sen neler yaptıydın bu ay ektra olarak hamiş kaldın sırı ne bunun
ben hiç bir şey yapmadım sadece ayaklarıma sıcak su torbası koydum gece yatarken. Onun dışında bir de adaçayı içtim. Adetimin 10.gününe kadar. Eşim arada keçi boynuzu pekmezi yedi. Onu da düzenli yemedi gerçi. Mızmız benim kociş. Yok cnm istemiyor yok şimdi yiyemem bahanesi çoktu. ben dedim bu ay olmayacak hatta çakşır otu alacaktım. Sen bana link yollamıştın.
Öyle işte hiç ummuyorken geldi senin de öyle olacak. Ha bu arada bol bol dua ettim bu ay sadece. aklıma geldikçe içimden hep dua ettim.
anladim tatlim bende koyum bari hergun sıcak su torbası..
inşallah gelir bu ay bebeğim umutla beklıyrm
kesinlikle şart. Bana da Ayşe demişti. Kadınlar ayaklarından üşütürmüş. O yüzden sıcak tut demişti. Hergün yatağa sıcak su torbasıyla giriyordum. Benim ayaklarım heep üşür hiç ısınmaz.
Ayşeeemmm nasılsın? Biraz toparladın mı kendini? Bak burda biz varız yalnız değilsin. Sakın üzme kendini. Sen üzülürsen biz de üzülürüz.
Kızlarrr prostat oldum galiba. Ya insan bu kadar gider mi? Pc yi tuvalete kurayım bari
kesinlikle şart. Bana da Ayşe demişti. Kadınlar ayaklarından üşütürmüş. O yüzden sıcak tut demişti. Hergün yatağa sıcak su torbasıyla giriyordum. Benim ayaklarım heep üşür hiç ısınmaz.
Ayşeeemmm nasılsın? Biraz toparladın mı kendini? Bak burda biz varız yalnız değilsin. Sakın üzme kendini. Sen üzülürsen biz de üzülürüz.
sen oraya kur tatlim,wc ye giderken uşutme kendine dikk et kızarm bak
Kızlarrr prostat oldum galiba. Ya insan bu kadar gider mi? Pc yi tuvalete kurayım bari
Bende gecen hafta hep koydum,bi kaç gundur unutuyorum yeniden koyarım ayaklarıma,benimkilerde hep soguktur.
Ayşem evt nasil oldun?Aradın mı koçişi???
Banada aile hekimim demişti.Ayaklarını sıcak tutman çok önemli diye.Torbayla buldum bende çözümü :) İnşallah herkeze sebep olur.
Yemeği yiyince uyku bastı.Çalışasım da yokBoş boş bakınıyorum sayfalara.Hormonlar dengesizlikte koloni kurdular üzerimde.Ne hissettiğimi bilemiyorum artık.Hani hadi git evine deseler ne eve gidesim var ne burda kalasım.Ütü var.Perdeler çok kirlenmiş o dikkatimi çekti.Ispanaklı börek istiyor canım yapmak istiyorum 2 gündür yufka alamadım bi.Gezesim var.Örgü yapasım var.Uyuyasım var.Var da var
Banada aile hekimim demişti.Ayaklarını sıcak tutman çok önemli diye.Torbayla buldum bende çözümü :) İnşallah herkeze sebep olur.
Yemeği yiyince uyku bastı.Çalışasım da yokBoş boş bakınıyorum sayfalara.Hormonlar dengesizlikte koloni kurdular üzerimde.Ne hissettiğimi bilemiyorum artık.Hani hadi git evine deseler ne eve gidesim var ne burda kalasım.Ütü var.Perdeler çok kirlenmiş o dikkatimi çekti.Ispanaklı börek istiyor canım yapmak istiyorum 2 gündür yufka alamadım bi.Gezesim var.Örgü yapasım var.Uyuyasım var.Var da var
Bende oyle yapıyım bari,
Benimde hhiç calişasım yok işte yok zaten,iştahımda kapali bi şey yiyemiyrm..
Ahh ahh herşeyi yapasımız var desene sen
Piki annecim. Yok tatlım ya bu hastalıktan beri öyle giyiniyorum ki lahana gibiyim. Evin içinde bile üzerimde hırka var. Hastalığı çekmek zor.
Oy kıyamam ben sana. Hanimiş yeni anniş oy oy hormonları ona neler yaptırırmış :) Ev işini boşver canım. aman sakın çıkma tepelere filan. Kociş yapsın. ya da boşver amaann nasılsa yine kirlenecek. İlkbaharda yıkarsın. Kışın perde mi yıkanır soğukta :)
Valla oyle yap,sonucta iki canlısın artık
Öyleyim dimi?Ben daha bunun bilincinde değilim
Anneme böyle söylesem terliği fırlatırKurtmu düşecek evine diye Ama hamilelik yüzünden de bana yaptırmaz gelir kendi yapar
Doğru bak kurumaz perdeler yıkamayım 1-2 ay daha ben.Kadın gelir nasılsa bahara.Ona astırırım herşeyi.Camları kapıları silsin yeter bana.Dolaplarımı ben siler düzenlerim.Girmesin öyle her yere sevmem ben.Çıkmam tepelere merak etme
Öyleyim dimi?Ben daha bunun bilincinde değilim
kiz bebişin var kuscek cocuk annem varlığımı unutuyor diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?