- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.501
Ben bilincindeyim sankiO göbek çıkmadan kilolar alınmadan biraz zor bizim o havaya girmemiz Böyle olacağız ondan sonra hamileyim ben diyeceğiz kesin
Dün çay bahçesinde çok açık çay istedim normal bi çay getirmiş.Bunun yarısını dök üstüne su doldur dedi o zaman su gibi olur dedi.Sen öyle getir öyle içmek zorundayım ben dedim.Çocuk diğer garson abisine su gibi bişey istiyor diyo giderkenEşşek dedim içimden,hamileyim görünmesede
Aferin sanaBen de doğuma yakın öyle yaparım herhalde. Kendim yavaş yavaş yapmaya çalışırım ama doğuma yakın illa bir dip temizlik şart. hayırlısı olsun ya allah büyük hele bir gelsin o günler.
Ben bilincindeyim sankiO göbek çıkmadan kilolar alınmadan biraz zor bizim o havaya girmemiz Böyle olacağız ondan sonra hamileyim ben diyeceğiz kesin
Dün çay bahçesinde çok açık çay istedim normal bi çay getirmiş.Bunun yarısını dök üstüne su doldur dedi o zaman su gibi olur dedi.Sen öyle getir öyle içmek zorundayım ben dedim.Çocuk diğer garson abisine su gibi bişey istiyor diyo giderkenEşşek dedim içimden,hamileyim görünmesede
hehehe babasına ve bana çekerse epey küser ya. Biz eşimle küstük mü bir hafta konuşmayızHele babamız arnavut.Tam inat. Allahım nolursun ona çekmesin bu huyu.
Tekme atmaya başlayınca hatırlatır artık
Ben bunu bi baharda yapacağım bi de ağustosta ALlah izin verirse.Bebek 6 aylık olmadan temizlik yapamam.Sonra da nisan-mayısa kadar normal temizlik yaparım artık.Evim cadde üstünde benim çok aşırı trafik var önümde.O yüzden is hat safhaya ulaşıyor.Hatta temizlik malzemelerimi değiştirmeyi düşünüyorum.Amway yada ersağ ile.ersağı hiç denemedim ama öven çok.Sen kullandınmı hiç?
Hehe guzel bi anı işte hatırladınca gul bence,siz karnınıza yastk koyup gezin kızlar hamile moduna girersiniz
Eyvah eyvah senincocugu kusturmem lazim benimkinle kavga ederse seninki barışmaz
Yok cnm Anwayi iyi diyorlar. İşyerinde duydum. Memnunlar. Diğerini duymadım. Ben de kocişten yardım alacağım. Başka çare yok.
Bir de çamaşır suyu iyi değil diyorlar. Astım yapıyormuş. Ben çok kullanıyorum. Domestosun kini tavsiye ettiler. O kadar yoğun kokmuyormuş.
AMWAYi annem de kullandı yıllarca.Muhteşem bütün ürünleri.Ersağ yeniymiş.Tozu biriktirmiyormuş onu duydum bende.
Ben hep domestos kullanırım sıçramıyor diye.Çok dökersen kokusu onun da ağır ama çok dökmene gerek yok yoğun olduğundan.Ben mecbur kalmadıkça almıyorum onları elime.Ozon,kireç çözücüler falan.Eşim temizliyor onlarla ben hafif olanları yapıyorum.Sağolsun elim ayağım oldu şimdiden.Allah ondan bin kere razı olsun.Kayınvalidem pırlanta gibi bi evlat yetiştirmiş.Hala da tembihler kıza iş yaptırma sakın diye.1 haftadır yemeği de o yapıyor bulaşık mak.falan da o yerleştiriyor.Kokudan giremiyorum ben mutfağa.
hakket denemek lazım. Moda gireriz belki
babaya çekmez inşallah. Yoksa yandık. Bir de ben çok sinirliyim eyvah ki ne eyvah. Gözüm döner sinirlenince. Ama insan anne olunca değişir herhalde. Sabretmeyi öğreniyorsun.
Benim kardeşim öyle fenaydı ki. kedilerin üstüne binerdi at gibi. Kuyruklarını çekerdi. Ayy çok fena oluyorlar. Yandık valla. Kolay olmayacak büyütmek
Evet kuzucum haklısın bu sıpalar zor buyur inşallah bende bebeğim adına konuşablirm tez vakit te off içim sıkıldı ya
Sıkılmak yok aaaaaaDerin derin nefes alıyoruz. Güzel şeyler düşünüyoruz. Bak stres yaparsan yumoş kapatır kendini.
Sen çiş tutuyon mu bakiim?Su da içmiyorsun demi? Bu akşam nasıl çıkacak bakalım test. Bence daha da artacak koyuluğu.
kizlar siz şanslısınz iş yemk konusunda
benim eşimin elinden gelmz yapmaya kaktımıda daha cok batırır yapamaz edemez
Sozde dun dinlencektim eve gtm ymk ne vr dedi sinir oldm mutfka gtp soguktutda bulasık ymk elerim ayaklarım ısınmadı bılıomusunz..
Bugunde takatım yok ama mecburm napıyım :2:
Sterss yapmıyrum kuzum sadece daraldım biraz,patron salağı geldide bi şey soruyo bna inglizce bilmiyor soruyom geri kontrol ediyo sozluktn neten msn bile kulanamıyo mail atamıyo ya ya sabır..........
Tutuyrm canım su icmedim,bakalım nolcak hayırlısı
Oyy kıyamam ya annem de öyle. Bizim Manisadaki evde sobalı. Mutfakta dona dona yemek hazırlıyor. Kıyamam ya üzüldüm valla. Keşke yakın olsaydık. Geitirirdim bitabak yemek.
Benim kociş de pek becerikli sayılmaz ama sabırla öğretiyorum. Her seferinde tekrar tekrar en baştan. Yoksa demesem yapmıyor, dikkat etmiyor. Söylemeden anlamıyorlar.
Valla kuzum evın bi koşesi mutfk biriside salon salon oda banyo wc isiniyr ama mutfak en arkada bide koridor var yani oraya sıcak gtrmıyr hiç,saglık olsun saol canım benim napalım ugrasıyrm mecburen.
Ahh ah gerckten zor bu erkeklere bi şey ogretmek laftanda anlamıyolar,napalım kaderimizde bu varmış.
Boşver canım baksın kendi kendini yorsun. Sen kendine bak boşver. İnsanlar çeşit çeşit. Sen başka şeyler düşün. Gelecek bebişini düşün.Bak yarısı geldi sayılır yumoş büyüyor. Bir de çatlayıp spoşla tanışırsa tamamdır
bu ay gercekten gelsin istyrm bebeğm,ayy ayy yoruyo bu insanlar beni
Akşam olsada eve gtsem bi,bugn ne yicez biz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?