- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.521
He valla kızıyorum bazen sinir oluyorum ama kıyamıyorum da çok seviyorum. Ama onlar lazım bize. Damızlık
Hehe duyarsa küser valla hiç konuşmaz.
Oyy kıyamam ya annem de öyle. Bizim Manisadaki evde sobalı. Mutfakta dona dona yemek hazırlıyor. Kıyamam ya üzüldüm valla. Keşke yakın olsaydık. Geitirirdim bitabak yemek.
Benim kociş de pek becerikli sayılmaz ama sabırla öğretiyorum. Her seferinde tekrar tekrar en baştan. Yoksa demesem yapmıyor, dikkat etmiyor. Söylemeden anlamıyorlar.
selam canım tanışmıyoruz tabiikii ama 5 haftalık hamile olduğunu görünce yazmadan edemedm bende 30 ocakta bi kaç gün önce 6 haftalık bebeğimi kaybettim düşük oldu...çokkkkk dikkat et kendineee stresten yorgunlukta uzak dur...ayaklarını sakın üşütme ve sakın uzanma bişeylere bu dönemini güzel geçir....Rabbim sağ sağlimm hayırlı olarak evladını kucağına almayı nasip etsin...
Aminnn ecrin. Teşekkür ederim. Geçmiş olsun canım Hayırlısı olsun. Rabbim sana sağlıklı ve hayırlı evlat nasip eder inşallah. Veren de alan da o. Biz ne desek boş. Tabi ki elimizden geleni yapmalıyız. Ama tabi bir yere kadar. İnşallah biraz toparlandıktan sonra gelir bebişin. en azından hamile kalabiliyorsun. Hayırlısı böyleymiş demek ki.
Allah razı olsun canımmm zten tek tesellim Rabbimin takdiri...O böyle nasip etti hakkımda hayırlısı buymuş diyorummm....Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Aminnnnn cnm. Eskiden insanlar hiç dikkat etmezlermiş. mESELA Benim annem hamileyken sobayı ben değiştiriyordum diyor soba kovasını kaldırıyormuş. Cahillik ama Rabbim korumuş işte. Tarlada çalışan insanlar nerden bilsinler kendilerini korumayı.Garibanlık perişanlık. Ama bizler geldik dünyaya. Rabbim ne yazdıysa o olur. Sen istediğin kadar dikkat et o düşecekse zaten düşer. Tabi ben yine de dikkat etmeye çalışıyorum ama gerisi Allaha kalmış.
canım gözün aydın bebeğinin kalp atışını görmüşsün..hamilelikten dolayı bayağı hassaslaşmışsın..heyecanlanmamanın sebebi ise bence beklediğin sonuçla karşılaşmaman yani sesi duymayı beklerken sessiz oluşu seni şşaırttı yani tam anlamıyla hissedemedin..ilk kalp atışını eşinle beraber duymuş olursun artıksıkma canını..
bu arada ben bu ay inanılmaz rahatım nedendir bilmem..doktora gitmedim..kafam rahat galiba :) kız kardeşim adanadan yanıma geldi bugün çok mutluyum..annem sağolsun içli köfteler mantılar turşular tatlılar ne varsa göndermiş..annelik böyle birşey demek ki..ana rahminden başlayan merhamet hayatın her safhasında oluyor işte..yarın da çok kalabalık misafirim var..eşimin amca tarafının hepsi yani akraba toplantısı..umarım güzel ağırlarım :)
canım gözün aydın bebeğinin kalp atışını görmüşsün..hamilelikten dolayı bayağı hassaslaşmışsın..heyecanlanmamanın sebebi ise bence beklediğin sonuçla karşılaşmaman yani sesi duymayı beklerken sessiz oluşu seni şşaırttı yani tam anlamıyla hissedemedin..ilk kalp atışını eşinle beraber duymuş olursun artıksıkma canını..
bu arada ben bu ay inanılmaz rahatım nedendir bilmem..doktora gitmedim..kafam rahat galiba :) kız kardeşim adanadan yanıma geldi bugün çok mutluyum..annem sağolsun içli köfteler mantılar turşular tatlılar ne varsa göndermiş..annelik böyle birşey demek ki..ana rahminden başlayan merhamet hayatın her safhasında oluyor işte..yarın da çok kalabalık misafirim var..eşimin amca tarafının hepsi yani akraba toplantısı..umarım güzel ağırlarım :)
MRb kizlar.benim reglime 7 gun var.goguslerim yumurtlama gununden beri cok hassas agrili ve sis.once ucu sonra geneli gun gun artti.2 gundurde kasikts batmalar oldu.yani yururken az once sag tarafim 2 3 saniye batti.ve gecti. Dunde sol tarafim oldu.ama saniyelik oluyor.sizlerde nasil oluyordu.diger hamileligimde nasildi unuttum. 6 yil oldu.
Aminnnnn cnm. Eskiden insanlar hiç dikkat etmezlermiş. mESELA Benim annem hamileyken sobayı ben değiştiriyordum diyor soba kovasını kaldırıyormuş. Cahillik ama Rabbim korumuş işte. Tarlada çalışan insanlar nerden bilsinler kendilerini korumayı.Garibanlık perişanlık. Ama bizler geldik dünyaya. Rabbim ne yazdıysa o olur. Sen istediğin kadar dikkat et o düşecekse zaten düşer. Tabi ben yine de dikkat etmeye çalışıyorum ama gerisi Allaha kalmış.
Sağol canım.Haklı olabilirsin duyamayınca yarımyamalak oldu sanki.
Rahat olman ne kadar güzel canım benim.İnşallah gelir bu ay kuzun.Misafir ağırlarken dua etmeyi unutma.Kapında 70.000 melek beklermiş evsahibinin dualarını almak için.İnşallah kabul olur dualarımız canım.
Selam herkese ..Öncelikle Rbbim isteyen herkese hayırlı evlat/lar nasip etsin inş...Ben de duygulaarımı paylaşayım dedim ..İkinci bebeişime gebeyim inş...BetAHcg bakıldı kanda ..Ptesi tkrr gidicem ...Bu da apayrı bi duygu ...:))
Selam herkese ..Öncelikle Rbbim isteyen herkese hayırlı evlat/lar nasip etsin inş...Ben de duygulaarımı paylaşayım dedim ..İkinci bebeişime gebeyim inş...BetAHcg bakıldı kanda ..Ptesi tkrr gidicem ...Bu da apayrı bi duygu ...:))
Herkeze iyi akşamlar.
Mükemmelllll bi pazar diliyorum hepinize
merhaba canım evet hsgden sonra hamile kaldım benimde tüplerim acıktı çok şükür hsg hafif yapışıklıkları acarken açık olan tüplrinde azıcık genişlemesine sebep oluyor basınçlı ilaçtan dolayı yumoş daha rahat ilerliyor tabi bu oran %25 civarında çok şükür ben bu dilime girdim çok yorgun oluyorum ve kucağımda pc yi pek alamak istemiyoorum canım sende mi hsgden sonra gebe kaldıncanım seni topiğimizde fazla göremiyorum yada bana denk gelmiyor..yanlış hatırlamıyorsam sende hsg den sonra hamile kalmıştın.tüplerin nasıl çıkmıştı onu merak ediyorum..dr hsg başlı başına tedevi demişti..ama benim tüplerim zaten açık çıktı çok şükür..acaba bu tedavi tüplerinde yapışıklık yada kapalılık olanlar için mi geçerli onu merak ediyorum..
merhaba canım evet hsgden sonra hamile kaldım benimde tüplerim acıktı çok şükür hsg hafif yapışıklıkları acarken açık olan tüplrinde azıcık genişlemesine sebep oluyor basınçlı ilaçtan dolayı yumoş daha rahat ilerliyor tabi bu oran %25 civarında çok şükür ben bu dilime girdim çok yorgun oluyorum ve kucağımda pc yi pek alamak istemiyoorum canım sende mi hsgden sonra gebe kaldın
allah söyletti galiba :) ben gebe değilim canım daha doğrusu bat bekliyorum..bu ay hsg çekildim tüplerim açık çıktı..sonuç ne olacak bilmiyorum ama hakkımızda hayırlısı..
sende kendine dikkat et ayaklarını uzat bol bol dinlen..güneşli havalarda çık temiz hava al yürüyüş yap iyi gelir bunlar..yemene içmene dikkat et..en önemlisi hamileliğin tadını çıkart..buda rabbimin kadınlara nasip ettiği büyük bir nimet..her ne kadar bazılarının zor geçse de
afedersin canım hamile kaldıktn sonra birazda dalgın oldum seni hamiş sanıyorum ben ne güzel açık çıkmış tüplerin inş sende hamiş kalırsın benim gibi bu ay ve mart ayıdadahil hasgnin etksisi devam edecek ovu testiyap günleri hiç kaçırma ayaklarını havaya dik inş güzel haberler gelecek canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?