- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.541
inşallah canım bu ay işi oluruna bıraktık..önümüzdeki ay yine klomen ve iğne ye devam edeceğiz..sonrada kendime tatil veriyorum..doktora gitmekten usandım..sorunumuz yok çok şükür..o zaman ovu. alıp evde kendim yaparım..kafamda daha rahat olur :)
bu ayı çok ii değerlendir canım ne olur nolmaz tedbiri elden bırakmamak lazım
Selam herkese ..Öncelikle Rbbim isteyen herkese hayırlı evlat/lar nasip etsin inş...Ben de duygulaarımı paylaşayım dedim ..İkinci bebeişime gebeyim inş...BetAHcg bakıldı kanda ..Ptesi tkrr gidicem ...Bu da apayrı bi duygu ...:))
canım ovü.testine ne gerek var içime doğması yeter:)))
ya oluruna bırak,ben dolarım çok kötü ağlarım sonrada rahatlarım,boşver derim,kendime acı çektiriyorum başka bişey değil derim.o yüzden aklından çıkarmaya bak,zorla kendini..
Mrb kizlar,ben dün itibariyle regl oldumyeni BAT 1 mart ve 3.deneme olacak,umarim son deneme olur :) sabirla,duayla,ümitle bekliycez artik,elden baska bisey gelmiyor sonucta :) herkese iyi aksamlarrrr
canımmm nerdesin,ne alemdesin?
Canım misafirlerim var. yogunum. bugünde bi mangal keyfi yaptık. Havada çok güzeldi.
Ben ovu. testi yapamadım. Adetimin 13.cü günü.
Nasipse yarın yapacam. Geçen ay 15.inde çift çizgi görmüştüm. Misafirlerim yarın gidecek büyük ihtimal.
Ondan sonra full çalışma.
İyi oldu kocişiminde spoşları güçlendi.
Hadi inşaallah inci...
Bu ay üst üste gelsin bebişlerimiz..
Sıradayız bakalım ne olacak...
Bizim 3 gün pozitifti full çalışmalarmız bitti bekliyorum valla çok yorucuydu
Rabbim emeklerimizi zayi etmesinnn..
Bu ay güzelliklerle dolu bir ay olsun Muhammedi güzellikler O'nun ayı bu ay...
O'nun hürmetine dolsun göbişlerimiz :))
Mrb kizlar,ben dün itibariyle regl oldumyeni BAT 1 mart ve 3.deneme olacak,umarim son deneme olur :) sabirla,duayla,ümitle bekliycez artik,elden baska bisey gelmiyor sonucta :) herkese iyi aksamlarrrr
Selam herkese ..Öncelikle Rbbim isteyen herkese hayırlı evlat/lar nasip etsin inş...Ben de duygulaarımı paylaşayım dedim ..İkinci bebeişime gebeyim inş...BetAHcg bakıldı kanda ..Ptesi tkrr gidicem ...Bu da apayrı bi duygu ...:))
kizlar sol ve sağ tarafımda batma var,sağ tarafımda olmazdi hiç ama bu sefer oldu inşallah yumoşlardır...
Canım öncekilere göre baya pembe çatlıyor galiba :))
Bundan önce hiç erkenden adet sancın oluyormuyda Ssirinim.canımmm
nasıl dinlemem seni
deme öyle üzülürüm kız
valla içim acıyor ya
çok istiyorum gelsin ama bu seferde olmadı sanıyorum içime doğuyor yok gibi
birde sancım çok var
adet belirtisi erken başladı sadece
onun için belki başka bir sancıdır diyorum
ayşede tecrübeli onunda ateşi düşükmüş iğneside kararmamış ama meleği gelmiş
anlatınca içim bi hoş oluyo
ama çok umudum yok
son 3 gün artık
tam gününde gelecek herhalde benim bu gelemeyesice
Hadi kolay gelsin sanım başarılarBenim de benim de cevodileksuuuuuu....Yumoşlarrr...24 saatçik ömürleri var bekletmeyelim onları...Start veriyorum Allahın izniyle...:92::92::92:
İnşallah canım. Hayırlı bir vakitte gelsin. Kız erkek hiç farketmez. Rabbime güveniyorum ve ona sıgınıyorum.
Dualarım hep bu şekilde. Sağlıklı ve hayırlı bir evlat diliyorum.
Geçen aydan çok umutluydum ama olmadı. Testlerim çok güzel çıkmıştı ama çift çizgiyi gördüğüm gün denememiştik. Belki orda hata yaptık. Bilemiyorum ki.
Neyse geçti gitti. Bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?