- 30 Eylül 2012
- 1.182
- 90
- 158
- 39
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.561
amin canım inşallah,sen yeterki içini ferah tut.emin ol kafanın boşalması senin elinde,bazen düşünüyorum gerçekten kendimizi hırpalıyoruz,acı çektiriyoruz,ya olucak inşallah ya,takvim yapıcamız günler,alışveriş yapıcamız günler,ninni söylicemiz günler hepsi olucak inan bana.
sen yeterki güçlü ol!!!!
Kızlar ben yine uyuyamadım. Sol gögsümün altı ağrıyor. Çok korkuyorum.
kızlar bugün test yaptım işte fotoğraf Eki Görüntüle 623227 ama kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum acaba hamilemiyim yaaaaaaa elim ayağım titriyor
Maşaallah bal gibi hamilesin canımkızlar bugün test yaptım işte fotoğraf Eki Görüntüle 623227 ama kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum acaba hamilemiyim yaaaaaaa elim ayağım titriyor
Allahım şifalar versin canım.Neden acaba stresli bir günmü geçirdin?Kızlar ben yine uyuyamadım. Sol gögsümün altı ağrıyor. Çok korkuyorum.
İggggg Evet canım bende fark ettim ama ne yapacan tatlımKizlar farkeden var mi meninin kokusu bi acayip oluyor herkeste mi bole benim burun epey hassas da ondan diorum bazen midem bulanio ilginc bir aroma bilen var mi??????
Evet Leylacım hak veriyorum,Zaten Bakara suresinde Amenerrasulunun son ayetinde diyor Biz kulumuza kaldıramayacağı yük yüklemeyiz,Dediğin gibi bizim acizliğimizden bilgisizliğimizden oluyor bütün olanlar.amin canım,Allah kaldıramıcamız yük vermesin,elimden geldiğince kuranın meaili okumaya çalışırım,geçenlerde şunu öğrendim.
biz o kadar aciz insanlarız ki,bi olay karşısında ben bu yükü kaldıramam dermişiz ki nitekimde öyle zaten,halbuki o bizim acizliğimizmiş yoksa o an elhamdürillah deyip yoluna devam edebiliyoruz,sende bir an düşün ve hak vericene eminim .....
slm kizlar batima 11gun var ve ben dun aksama dogru gebelik testi yaptim ilk bi kac saniyede tek cizgi cikinca hemen cope attim sonra aradan 45dk kadar gecmisti ki aklima dustu bi bakim dedim ve inanamadim silik bi ikinci cizgi tabi bende bi heyecan bekledigim icin testin yanlis olabilecegini dusundum ama ondan once yaptigim testlere da bakiyordum 1-2 hatta 3saat gecince ama silik bile olsa yoktu ama dun ki farkliydi bi umut bu sabah ilk idrarimla denemek istedim tabi bi yandan da bi korku ya cikmazsa diye yaptimmmm ve ilk 5dk da silik ikinci cizgi :) yarin kan testi yaptircam insallah onda da cikar :)
Canım adetine 11 gün kalamı çıktı şok oldum
aynen canim bende sok oldum ama cikti hemde iki kez artik ne kadarlik oldu da testte cikti bilmiyorum yarin kesin bir sekilde ogrenicez :)
Kaç günde bir regl oluyorsun canım,şok bir durum yani bende kandime acabamı ? bile dedim yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Hani bi kaç gün önce döllense belki diyecem amma.Allah hayırlı uğurl u etsin tatlım...
Bende bi heyecan yaptım kendim için,reglime 6 gün var İnşaallah bende gebiş olurum
hamilesin cnm. Ben bir haftadır hala inanamıyorum. Ayşe de öyle. İnanmak sanırım zaman alacak. Hele bir göbüşler büyüsün ozaman inanacağız sanırım
Maşaallah bal gibi hamilesin canım
İnşaallah bizde arkandan geliriz
Tatlım Seninkierken döllenme anladığım kadarıyla hadi bakalım kan sonucunuda görelim içimiz rahatlasınnninsallah canimmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin sanirim benimki yumurtlamayla ilgili cunku ben adetten 5gun sonra yumurtlamaya basladim ve ilk iliskiden sonra bende degisik seyler olmaya basladi goguslerim hassaslasti kasik batmalarim oluyodu ve son bi kacgundur psikolojik olarak cok hassaslasmistim adetime 15gun kala bi test yaptim negatif cikti ve dun ve bu sabah yenileyince silik bir sekilde gordum bakalim kanda da gorunur insallah :)
Evet canım ben demiştim sana uğurlu çünkü herkesin ağzı dualaıhiç belirti yoktu hala şoktayım bir saate kan testim çıkıcak inşallah hamileyimdir inşallahda değerlerim artar şimdiden korkuyorum :)
karapisso uğurlu geldi sizin topik bol bebişli olucak inşallahgerçi hala korkuyorum değilimdir diyorum ama kısmet Allah ol deyince oluyormuş
Bende yumurtlama bitti 2 gün oldu.hiç belirti yoktu hala şoktayım bir saate kan testim çıkıcak inşallah hamileyimdir inşallahda değerlerim artar şimdiden korkuyorum :)
karapisso uğurlu geldi sizin topik bol bebişli olucak inşallahgerçi hala korkuyorum değilimdir diyorum ama kısmet Allah ol deyince oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?