Bol bebiş topiği

Maşaallah Maşaallah Maşaallah değerin çokçokçok iyi
Darısı bizlere Canımmmmm :116:
Demekki çatlamış şekerim,Allah ol demiş

Maşaallah Maşaallah Maşaallah değerin çokçokçok iyi
Darısı bizlere Canımmmmm :116:
Demekki çatlamış şekerim,Allah ol demiş

inşallah yükselir tek korkum o şidilik inşallah canım inşallah ben cuma günü meryem suremi bitirdim ve mübarek günde duamı ettim Allahım yüzümü güldürdü lütfen sizde okuyun kızlar meryem suresi kendinizze

Canım Allah kabul etsin.. Okuyorum hemde birçok dua ve ayetler..
Bende bu ay çok dua ettim Mübarek gün ve gecelerinde.. Rabbim kabul etsin güldürsün yüzümüzü.
Benden sana tavsiye kiseye söyleme hem nazar olabilir memde kalbini duyana kadar söylememek en iyisi...
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Selametle kal..

arkadaşlar merhabalar nasılsınız herkeze iyi hafta sonları dilemek için girdim,kocişle dolaşıcaz biraz tabi üçümüz dolaşıcaz desem daha iyi olur,rabbim elinden tutup geziceğimiz günleride nasip etsin hepimize inşallah:)))

İnşaallah canım Bende çıkalım diyorum ama benimkinde tık yok çıkmak istemiyor

Kızlar iyi pazarlar..
Bugün 1 aylık gezmemi yaptım bebişe açık hava aldırıcam derken çok yordum kendimi galiba:) Yeni hamiş haberleri var mı..

Allahım bu topikte olan ve bebiş isteyen bütün kullarına bekletmeden ver bebişlerini...
Allahım bu ay müjdemi ver bana ver bebişimi
Beklediğimiz saydığımız son ayımız olsun..
Artık bebiş için hazırlıklar yapacağımız günler gelsiiiiiiiiiin :116:
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

selam hanımlar
moralim çok bozuk
eskileri okuyamadım neler var neler yok bilemiyorum ağrılı sancılı bir regli geçiriyorum
bugün bütün yattım
umarım herkes iyidir...
yeni hamilelerimiz varsa hepsini canı gönülden kutlarım...
bu arada ayşecim yeni batım 5 mart
yenilersen sevinirim canım...
benim içinde dua edin olurmuu

kizlr bugn 19 gunm testm boyle halen deegerlendlrlim mo?
napiym sizce???Eki Görüntüle 623554

Kuzum testin koyulasiyor bencedevam. Daha catlmamis. Anca bu hafta catlayacak bence. Kacirmamak icin calismalara devam et derim ben. Benim de boyle oldu. Son gun ikinci daha da koyuydu. Ilk cizgi silik kaliyordu. Bir de btc kuru var ya gec yumurtlamaya sebep olyurmus.

Son düzenleme:
hayırlı akşamlar arkadaşlar bende 2 senelik evliyim ve bebeğimiz daha olmadı hamile hiç kalamadım... klomen kullanıyorum ,,aslında klomen ilgili topikteyim burdaki hamile kalan arkadaşları gördükçe umudum tekrardan yeşeriyor... bu topikte klomenle hamile kalan varmı? bütün hamiş olan arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum...

Tskler cnm. Insallah sen de bu ay bebisine kavusursun. Inan ben de yeniyim topikte. Klomen kullanan duymadim.

Güzelim canını sıkma inşaallah bu ay gelir meleğin.
Herşeyde vardır bir hayır güzel şeyler düşün anne olacağın günler için üzelme kendini yıpratma ve devam et...
Umarım Rabbim sevindirir sizi en yakın zamanda...
Dua edeceğim sana Rabbim şifasını ve bebişinizi versin size...

kizlr bugn 19 gunm testm boyle halen deegerlendlrlim mo?
napiym sizce???Eki Görüntüle 623554
Bence değerlendir Sende benim gibi geç yumurtluyorsun bu ay,benimde geç olmuştu ama ben 28 günde bi regl oluyorum...

Canım bildiğm kadarı ile kullanan yok,bi arkadaşımızın tanıdığı kullanmış hamile kalmış.
Geçmişi kurcalarsan rastlarsın.
Benim arkadaşım kullanıyordu 3 ay klomen progesten kullandı,çatlatma iğnesi oldu 3 kez,bir kez aşılama oldu ama bebişi tedavi ile gelmedi.
enson tekrar aşılama için doktora gittiği gün gebiş olduğunu öğrendi
Allahım hepimize nasip etsin...

Son düzenleme:

çok güzel haber tebrikler Allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Aminnnnnnnnnnnnnnn

kızlarım canlarım fıstıklarım hamıs arkadaslarım benım nasılsınız...uzuuuuuuunn bır süre gelemedım kusura bakmayı..mısafırım vardı nasılsınız bakalım... yenı hamıs haberı alan arkadaslarımı tebrik ederım canlar...darısı benımde basıma ınsallah keseyı görenler kalp atısını duyan arkadaslarımada allahım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah öpüyorum hepınızı canlarım

Kızlar merhaba.

Dün gece acayip rahatsızdım. Çok şükür bugün iyiyim.

Benimde misafirlerim bugün gitti.

Adetimin 14.cü günü ama çizgimde tam koyulaşma olmadı. Sanırım yarına koyu çizgiyi görürüm.

Kasıklarım hafiften ağırmaya başladı. yumoslar hazırlanıyor herhalde içimde.

Yarın sabah bebiş için çalışacaz.

İnşallah bu ay tutar bebişimiz.

Geçmiş olsun dikkat et kendine , üşütünce böyle kemikleri batar gibi oluyo insanın öoyle oldun heralde .. İncicim beraber gidiyoduk güya ben daha hasta olmadım :) İnşallah bu ayki çalışmaların bebiş haberiyle son bulur canım benim .. Bende dün test yaptım 11 gün geçmişti yine negatif bi ihtimal diyorumki hani bizim bat 22 siydi yaa benim ovulasyon testi en koyu 20 sinde adete 2 gün kala çıkmıştı .. Tuttuysa zaten hasta olmıcam :) tutmadıysa da gecikmesi normal di mi .. Yani endişelenmesem mi doktora gidene kadar .. 3-4 gün sonra gidicem doktora ..

Son düzenleme:
İnşaallah geç döllenmedir canım
Ama silikte olsa ikinci çizginin görünmesi gerekirdi bence.
İstersen doktora gir en azından dıştan ultrasonla baksa görür birşeyler...

İnşaallah canım gelir bu ay:)
Bizimde çalışmalar the and
Eşim bugün diyorki; İçime doğuyor hamilesin :)
Sırf keçibuynuzu suyunu içmemek için diyorsun dedim.
Hayır kaç gündür hissediyorum diyor..
Hadi hayırlısı sat 9 şubat hayırlı müjdeler alırız inşaallah

Amin tatlıebbi darısı senin benim başımıza :116:
Ben iyiyim Elhamdülilllah iyiyim ddemem gerekki iyi olayım. bugün eşimle resmen birbirimize girdik bağırmaktan ses tellerim yırtıldı (((
bu adama bebiş yapmak için kendimi pareliyorum yaaaaa af allahım afffff
Bebiş gelse daha iyi olacak eminim
Bize dua edin gelsin bu ay bebişim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…