Bol bebiş topiği

inşallah eşinin içine doğan gerçek olur bu ay .. Bende doktora gidicem da misafirlerim var onları bekliyorum zaten onlar gidene kadar benim biçtiğim sürede geçmiş olucak .. İnşallah kötü bişey yoktur .. Hakkımızda hayırlısı

Canım merhaba.

Beraberdik. Ben regl oldum bittim. Çalşmalara başlıyorum yarın :)

İnşallah dediğin gibidir

Ancak bu kadar gecikmede testte çıkması gerekirdi diye düşünüyorum. Her ihtimale karşı doktora git biran önce. allah korusun kist filan olmasın.

Kistin en büyük belirtisi adet gecikmesiymiş. Korkutmayayım seni inşallah öyle bişi yoktur.

Hakkımızda hayırlısı artık.

aaamiiiiiiiiiiiiiinnn inşallah tez zamanda sağlıklı sıhhatli RABBİM nasip etsin bütün isteyen ve bekleyenlere...

evet galiba kimisinde klomen işe yarıyor kimisinde yaramıyor inşalah o arkadaşta sevinir hamiş kalır...

hakkında hayırlısı olsun arkadaşımm inşallah tutunur bebeğin bu testler özel ovulasyon testleri değilmi?

topiği ben açıooruuuum günaydıııınn iyi haberlerle dolu mutlu bir hafta diliyorum arkadaşlar :) haydi bre bismillah:118:

Son düzenleme:
arkadaşlar benim hikayem biraz karışık bir yıla yakın deniyoruz henüz gelmedi meleğimiz...regl düzenim 30-31 gündür... son reglim 37.günün sonunda oldu... hamileyim sandım ama maalesef regl sonu doktora gittim rahim ortasıda 18mm lik miyom var hamile kalamazsın diğer regl bitince histeroskopi ve laproskopi ardından hemen aşılama tüp bebek ne gerekiyorsa dedi...

sonra başka doktor buldum... o miyom yok polip var hamileliğe tamamen engel değil ama zorlaştırabilir yumurtaların çok iyi bir tanesi 18-20mm olmuş bu hafta düzenli beraberlik öneriyorum... gebelik oluşmazsa reglin 2. günü gel polibe tekrar bakalım regl bittiği gün histeroskopiyle alalım dedi..

şu an reglimin 31. günündeyim... muhtemel yumurtamın çatladığı gün 22 Ocak...biz 21 ocak akşamı ve 23 ocak akşamı deneme yapmıştık...tabi 14Ocak-4Şubat arası gün aşırı deneme yaptık...

soracağım şu ki testin için beklemeli miyim? polip yüzünden reglim gecikmiş olabilir , ya da döllenmenin 22 Ocakta olduğunu baz alırsak henüz döllenmenin 14. günü ve idrara geçmemiş olabilir değil mi?

bir de histeroskopiden çok tırsıyorum, anestezi yapmayacakmış((

Allah kucağına da aldırsın inşallah
hayırlı olsun allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

naber canım nasılsın ne var ne yok bebişin nasıl
Çok şükür sunbalım.Progestanı almıyorum perşembeden beri normale döndüm.Doktorumda kasık ağrın olunca iç diyince rahatladım.Hatta cumartesi akşamı kasık ağrım yüzünden bi tane aldım.Sabah etkilemedi.Allahım çekenlere ecir sabır versin çok zormuş.4-5 gün çektim ama 40 gün gibi geldi
Sen nasılsın?
Mrb kizlar,ben dün itibariyle regl oldum yeni BAT 1 mart ve 3.deneme olacak,umarim son deneme olur :) sabirla,duayla,ümitle bekliycez artik,elden baska bisey gelmiyor sonucta :) herkese iyi aksamlarrrr
İnşallah 3.son olur canım benim.Yıllarca bekleyenler var ama beklemek süresi ne olursa olsun yoruyor insanı.
Çok sağol canım benim.İnşallah geçicidir.Dün odasını falan boşaltmaya başladım ufaktan.Daha çok erken demeyin nolur.Biliyorum erken olduğunu ama hamilelik havasına girmem lazım diye.Oda boşalınca heveslendim bi Süsleyince eşyalarla falan hayal ettim güzel oldu kafamda.Sağlıkla gelsin odasına inşallah kuzum..
Eminim zamanla daha net olacaktır duygularım.Ne kadar beklesek de hayatımızda büyük bi değişim olmaya başladı.Bisiklet turlarımız bitti,nargile sefalarımız azaldı,akşam-gece gezmelerimiz bitti.Yaz tatili planları bile yapamaz olduk yasak derse diye dr.7.ayda belki sıkıntı olmaz da gideriz 2-3 günlüğüne.Tatil büyük bi ihtiyaç benim için.
Kızlar ben yine uyuyamadım. Sol gögsümün altı ağrıyor. Çok korkuyorum.
Hayırdır canım neden ağrıyor göğsün?
Hadi inşallah yerleşme kanamasıdır.Adet gelmezse bi test yap bugün.Yerleştiyse çıkar inşallah
11 gün kala Maşallah canım benim Hadi güzel haberlerle gel inşallahh
Etmez olurmuyuz tabiki ediyoruz canım benim.İnşallah martta gelecek bebeğin.Sağlıklı bi şekilde.Üzme kendini.Dinlen toparlan yeni aya hazırlanalım beraber
topiği ben açıooruuuum günaydıııınn iyi haberlerle dolu mutlu bir hafta diliyorum arkadaşlar :) haydi bre bismillah:118:
Günaydın cnaımm
14 günü geçmiş yumurtlamadan sonra.İdrar da çıkabilir geç döllenme olmadıysa.Bi test yap istersen.O dediklerine kalmadan bebeğinle gidersin doktoruna belki

Herkeze mutlu bir hafta diliyorum....
Progestan belasından kurtulunca normale döndüm çok şükür
Yalnız sağ kalçama bi ağrı giriyor bıçak saplamış gibi.Üşütmüşümdür değil mi?

Günaydın herkese. Ayşecim ben bugün testimi tekrar yaptım koyu çizgi çıktı. KOPKOYUUUU HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYİİİİİİİİİİİMMMMM :)
Yarın sağlık ocağına gideceğim kan vermeye. Bugün çok kalabalık olur. Ultrasonda daha gözükmez diyorlar zaten. 7. haftadan sonra gözükür herhalde. Ben kalple beraber hepsi bir kerede çıksın istiyorum. Hastaneyi pek sevmiyorum da
Senin şu ağrına gelince bir arkadaşım da öyle diyordu. Sağ kalçama sol koluma ağrı saplanıyor diyordu. Hamileydi o da. Ben kalsiyum eksikliğinden düşündüm. Kramplar genelde kalsiyum ve sodyum eksikliğinden olur. Sporculara filan turşu suyu öneriyorlar ya. Kas krampları için. Artık bebek senin yediklerini kendine çekmeye başladı. Ben bebekleri biyolojide vardı ya çürükçül yaşama benzetiyorum :) İçerde ohh ye iç yat :)

Son düzenleme:

Ben 7+1de gördüm kalbini.Sende 7.haftanın bitmesini bekle o zaman.Ama önce keseyi görmen daha iyi olur.Boş yada dış gebelik olursa Allah korusun doktorun kontrol altına alır seni.Çok tehlikeliymiş dış gebelik.Sakın korkma böyle olurmu diye.Bende ikisini bir görmek istedim ama keseyi görünce herşey yolunda olunca daha iyi oluyor.Daha mutlu oluyorsun :) Ağrı artarsa doktoru ararım canım.Herşey normal dedi ama test sonuçlarında.Neyse.

çokkkk tebrik ederim Rabbim sağlıklı salih kullarından evlatlar versin inşaallah...
benim de reglimin 31. günü döllenmenin de 14. günü olabilir idrar testi için erken mi? siz kaçıncı gün yaptınız testi?

Arkadaşım siz de yeni hamilelerdenmişsiniz tebrik ederim Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasib etsin inşaallah...darısı başımıza:))))
yorumlarınız için teşekkür ederim... test yapmaya çok korkuyorum geçen ay 7 günlük gecikme ve 7 tane testin ardından((((

Tşk ederim canım Aminn inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin..
Ben ilk testi adetim bir gün geçince yaptım. Bir de bugün yaptım bugün bir hafta geçmiş oldu. Koyuydu bugün. Geçen haftaki silikti. Hadi hayırlısı ile inşallah hamişsindir.

Ne kadar güzell maaşallah tebarekallah, Rabbim rüya gibi bir hamilelik ve kolay sağlıklı bir doğumla sağlıklı hayırlı yavruları kucağınıza almayı nasib etsin inşaallah...

Ben bu ay çok karışık duygular içindeyim bebek olabilir heyecanı, olmazsa polip ameliyatı stresi, ameliyat sonrası ne olacak stresi... Rabbime sığınıyorum ama moralim de çok düzgün değil engel olamıyorum(

Canım benim sakın umutsuzluğa kapılma. Rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz. Sen istediğin kadar üzül ağla stres yap. Değişecek mi hayır. Belki de hamilesindir. Sen böyle üzülüp stres yaparsan bebiş de üzülür. Stres düşüklere bile sebep oluyormuş. Hatta stres yapınca yumoşlar kapanıyormuş döllenme engelleniyormuş.O yüzden sakin olmaya çalış. Her şey Allahtan.

Haklısın teşekkür ederim, son günlerde beni kimsenin anlamadığını düşününüyorum...geçenler de kayınvalidem aradı görümcemin eltisinin erkek kardeşinin çocuğu olmuş ona hayırlı olsuna gideceklermiş sen de gel diye... gelemem annecim şu sıralar canım evden çıkmak istemiyor dedim... iyi dedi 15 tatili evde oturarak geçir o zaman dedi trip attı... ben de evet çalıştığım için 15 tatilde evimde dinlenmek istiyorum dedim... sürekli onlarla geziyim tozuyum, görümceme misafir gelince ona gidip sabahtan geceye kadar yardım edeyim istiyor... 2,5 yıllık evliliğimde il defa hayır gelemem dedim, çok gücüne gitti, trip atıp teli kapattı... çok moralim bozuldu... yarın da kv min akrabaları görümceme gelecek... stres yaptım görümcemi arayıp bugün yardıma gitsem mi, yoksa yarın sabahtan mı gitsem, offf(( (onun da 9 aylık bebebği var)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…