- 18 Aralık 2011
- 659
- 21
- 68
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.601
İnşaallah geç döllenmedir canım
Ama silikte olsa ikinci çizginin görünmesi gerekirdi bence.
İstersen doktora gir en azından dıştan ultrasonla baksa görür birşeyler...
İnşaallah canım gelir bu ay:)
Bizimde çalışmalar the and
Eşim bugün diyorki; İçime doğuyor hamilesin :)
Sırf keçibuynuzu suyunu içmemek için diyorsun dedim.
Hayır kaç gündür hissediyorum diyor..
Hadi hayırlısı sat 9 şubat hayırlı müjdeler alırız inşaallah
Amin tatlıebbi darısı senin benim başımıza :116:
Ben iyiyim Elhamdülilllah iyiyim ddemem gerekki iyi olayım. bugün eşimle resmen birbirimize girdik bağırmaktan ses tellerim yırtıldı(((
bu adama bebiş yapmak için kendimi pareliyorum yaaaaa af allahım afffff
Bebiş gelse daha iyi olacak eminim
Bize dua edin gelsin bu ay bebişim :)))
Geçmiş olsun dikkat et kendine , üşütünce böyle kemikleri batar gibi oluyo insanın öoyle oldun heralde .. İncicim beraber gidiyoduk güya ben daha hasta olmadım :) İnşallah bu ayki çalışmaların bebiş haberiyle son bulur canım benim .. Bende dün test yaptım 11 gün geçmişti yine negatifbi ihtimal diyorumki hani bizim bat 22 siydi yaa benim ovulasyon testi en koyu 20 sinde adete 2 gün kala çıkmıştı .. Tuttuysa zaten hasta olmıcam :) tutmadıysa da gecikmesi normal di mi .. Yani endişelenmesem mi doktora gidene kadar .. 3-4 gün sonra gidicem doktora ..
inşallah eşinin içine doğan gerçek olur bu ay .. Bende doktora gidicem da misafirlerim var onları bekliyorum zaten onlar gidene kadar benim biçtiğim sürede geçmiş olucak .. İnşallah kötü bişey yoktur .. Hakkımızda hayırlısı
Tskler cnm. Insallah sen de bu ay bebisine kavusursun. Inan ben de yeniyim topikte. Klomen kullanan duymadim.
Güzelim canını sıkma inşaallah bu ay gelir meleğin.
Herşeyde vardır bir hayır güzel şeyler düşün anne olacağın günler için üzelme kendini yıpratma ve devam et...
Umarım Rabbim sevindirir sizi en yakın zamanda...
Dua edeceğim sana Rabbim şifasını ve bebişinizi versin size...
Bence değerlendir Sende benim gibi geç yumurtluyorsun bu ay,benimde geç olmuştu ama ben 28 günde bi regl oluyorum...
Canım bildiğm kadarı ile kullanan yok,bi arkadaşımızın tanıdığı kullanmış hamile kalmış.
Geçmişi kurcalarsan rastlarsın.
Benim arkadaşım kullanıyordu 3 ay klomen progesten kullandı,çatlatma iğnesi oldu 3 kez,bir kez aşılama oldu ama bebişi tedavi ile gelmedi.
enson tekrar aşılama için doktora gittiği gün gebiş olduğunu öğrendi
Allahım hepimize nasip etsin...
Kızlar merhaba.
Dün gece acayip rahatsızdım. Çok şükür bugün iyiyim.
Benimde misafirlerim bugün gitti.
Adetimin 14.cü günü ama çizgimde tam koyulaşma olmadı. Sanırım yarına koyu çizgiyi görürüm.
Kasıklarım hafiften ağırmaya başladı. yumoslar hazırlanıyor herhalde içimde.
Yarın sabah bebiş için çalışacaz.
İnşallah bu ay tutar bebişimiz.
Allah kucağına da aldırsın inşallahSelam herkese ..Öncelikle Rbbim isteyen herkese hayırlı evlat/lar nasip etsin inş...Ben de duygulaarımı paylaşayım dedim ..İkinci bebeişime gebeyim inş...BetAHcg bakıldı kanda ..Ptesi tkrr gidicem ...Bu da apayrı bi duygu ...:))
Çok şükür sunbalım.Progestanı almıyorum perşembeden beri normale döndüm.Doktorumda kasık ağrın olunca iç diyince rahatladım.Hatta cumartesi akşamı kasık ağrım yüzünden bi tane aldım.Sabah etkilemedi.Allahım çekenlere ecir sabır versin çok zormuş.4-5 gün çektim ama 40 gün gibi geldihayırlı olsun allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
naber canım nasılsın ne var ne yok bebişin nasıl
İnşallah 3.son olur canım benim.Yıllarca bekleyenler var ama beklemek süresi ne olursa olsun yoruyor insanı.Mrb kizlar,ben dün itibariyle regl oldumyeni BAT 1 mart ve 3.deneme olacak,umarim son deneme olur :) sabirla,duayla,ümitle bekliycez artik,elden baska bisey gelmiyor sonucta :) herkese iyi aksamlarrrr
Çok sağol canım benim.İnşallah geçicidir.Dün odasını falan boşaltmaya başladım ufaktan.Daha çok erken demeyin nolur.Biliyorum erken olduğunu ama hamilelik havasına girmem lazım diye.Oda boşalınca heveslendim biCanımmm bugün gelemdim
ama aklım hep sendeydiii
canımmm hayırlısı olsunnn
üzülme sakınn herşeyde vardır bir hayır
hem düşünsene bir melek var içinde ve sağlıkla pıt pıt atıyo kalbi bir can var içinde senin bir parçan
canımmmm çok güzellll yaaaaa
rabbim bizede nasip eder inşallahhh
senin adına çok sevindim canımm
şuan şaşkınsın onun içindir bu tepkisizliğin
hamileliğin verdiği bir ruh halidir muhtemelen
sen çok çok çok iyi ve bilinçli bir anneciksin
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmm...
tekrar hayırlısı olsun
Eminim zamanla daha net olacaktır duygularım.Ne kadar beklesek de hayatımızda büyük bi değişim olmaya başladı.Bisiklet turlarımız bitti,nargile sefalarımız azaldı,akşam-gece gezmelerimiz bitti.Yaz tatili planları bile yapamaz olduk yasak derse diye dr.7.ayda belki sıkıntı olmaz da gideriz 2-3 günlüğüne.Tatil büyük bi ihtiyaç benim için.Ayşeciğm muhteşemsin... Benim doktoruma sormayı unutmuş olduğum sorunun cevabını da aldım senden... Adetin ilk günü hangi gün? Lekenin geldiği kahverengiyle başlayan gün.... :128:
Sağlıklı bir anne adayısın bugün senin en mutlu günün...
Duygularını anlayabiliyorum...Bebeğine zamanla bağlanıyorsun bu bağlılık her geçen zaman katlanarak artıyor Ayşeciğim...
Hayırdır canım neden ağrıyor göğsün?Kızlar ben yine uyuyamadım. Sol gögsümün altı ağrıyor. Çok korkuyorum.
slm kızlar benım bat bildiğiniz üzere yarın ama garip bır duurm olustu bende cuma gunuu sbah peçeteye cok koyu kahve bır leke geldı bende adet oluyorum dıe ped kodum ama olmadım adet hala bişey yok ara ara kahverengı ama bya koyu kahveee kan gıbı dgeıl bır ıkı damla gelıyor okadrr ve kasıklarıma ara ara agrılar gırıyor noluyo anlamıorum(((
11 gün kalaslm kizlar batima 11gun var ve ben dun aksama dogru gebelik testi yaptim ilk bi kac saniyede tek cizgi cikinca hemen cope attim sonra aradan 45dk kadar gecmisti ki aklima dustu bi bakim dedim ve inanamadim silik bi ikinci cizgi tabi bende bi heyecan bekledigim icin testin yanlis olabilecegini dusundum ama ondan once yaptigim testlere da bakiyordum 1-2 hatta 3saat gecince ama silik bile olsa yoktu ama dun ki farkliydi bi umut bu sabah ilk idrarimla denemek istedim tabi bi yandan da bi korku ya cikmazsa diye yaptimmmm ve ilk 5dk da silik ikinci cizgi :) yarin kan testi yaptircam insallah onda da cikar :)
Etmez olurmuyuz tabiki ediyoruz canım benim.İnşallah martta gelecek bebeğin.Sağlıklı bi şekilde.Üzme kendini.Dinlen toparlan yeni aya hazırlanalım beraberselam hanımlar
moralim çok bozuk
eskileri okuyamadım neler var neler yok bilemiyorum ağrılı sancılı bir regli geçiriyorum
bugün bütün yattım
umarım herkes iyidir...
yeni hamilelerimiz varsa hepsini canı gönülden kutlarım...
bu arada ayşecim yeni batım 5 mart
yenilersen sevinirim canım...
benim içinde dua edin olurmuu
Günaydın cnaımmtopiği ben açıooruuuum günaydıııınn iyi haberlerle dolu mutlu bir hafta diliyorum arkadaşlar :) haydi bre bismillah:118:
14 günü geçmiş yumurtlamadan sonra.İdrar da çıkabilir geç döllenme olmadıysa.Bi test yap istersen.O dediklerine kalmadan bebeğinle gidersin doktoruna belkiarkadaşlar benim hikayem biraz karışık bir yıla yakın deniyoruz henüz gelmedi meleğimiz...regl düzenim 30-31 gündür... son reglim 37.günün sonunda oldu... hamileyim sandım ama maalesefregl sonu doktora gittim rahim ortasıda 18mm lik miyom var hamile kalamazsın diğer regl bitince histeroskopi ve laproskopi ardından hemen aşılama tüp bebek ne gerekiyorsa dedi...
sonra başka doktor buldum... o miyom yok polip var hamileliğe tamamen engel değil ama zorlaştırabilir yumurtaların çok iyi bir tanesi 18-20mm olmuş bu hafta düzenli beraberlik öneriyorum... gebelik oluşmazsa reglin 2. günü gel polibe tekrar bakalım regl bittiği gün histeroskopiyle alalım dedi..
şu an reglimin 31. günündeyim... muhtemel yumurtamın çatladığı gün 22 Ocak...biz 21 ocak akşamı ve 23 ocak akşamı deneme yapmıştık...tabi 14Ocak-4Şubat arası gün aşırı deneme yaptık...
soracağım şu ki testin için beklemeli miyim? polip yüzünden reglim gecikmiş olabilir , ya da döllenmenin 22 Ocakta olduğunu baz alırsak henüz döllenmenin 14. günü ve idrara geçmemiş olabilir değil mi?
bir de histeroskopiden çok tırsıyorum, anestezi yapmayacakmış((
Herkeze mutlu bir hafta diliyorum....
Progestan belasından kurtulunca normale döndüm çok şükür
Yalnız sağ kalçama bi ağrı giriyor bıçak saplamış gibi.Üşütmüşümdür değil mi?
Günaydın herkese. Ayşecim ben bugün testimi tekrar yaptım koyu çizgi çıktı. KOPKOYUUUU HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYİİİİİİİİİİİMMMMM :)
Yarın sağlık ocağına gideceğim kan vermeye. Bugün çok kalabalık olur. Ultrasonda daha gözükmez diyorlar zaten. 7. haftadan sonra gözükür herhalde. Ben kalple beraber hepsi bir kerede çıksın istiyorum. Hastaneyi pek sevmiyorum da
Senin şu ağrına gelince bir arkadaşım da öyle diyordu. Sağ kalçama sol koluma ağrı saplanıyor diyordu. Hamileydi o da. Ben kalsiyum eksikliğinden düşündüm. Kramplar genelde kalsiyum ve sodyum eksikliğinden olur. Sporculara filan turşu suyu öneriyorlar ya. Kas krampları için.
Günaydın herkese. Ayşecim ben bugün testimi tekrar yaptım koyu çizgi çıktı. KOPKOYUUUU HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYİİİİİİİİİİİMMMMM :)
Yarın sağlık ocağına gideceğim kan vermeye. Bugün çok kalabalık olur. Ultrasonda daha gözükmez diyorlar zaten. 7. haftadan sonra gözükür herhalde. Ben kalple beraber hepsi bir kerede çıksın istiyorum. Hastaneyi pek sevmiyorum da
Senin şu ağrına gelince bir arkadaşım da öyle diyordu. Sağ kalçama sol koluma ağrı saplanıyor diyordu. Hamileydi o da. Ben kalsiyum eksikliğinden düşündüm. Kramplar genelde kalsiyum ve sodyum eksikliğinden olur. Sporculara filan turşu suyu öneriyorlar ya. Kas krampları için. Artık bebek senin yediklerini kendine çekmeye başladı. Ben bebekleri biyolojide vardı ya çürükçül yaşama benzetiyorum :) İçerde ohh ye iç yat :)
Herkeze mutlu bir hafta diliyorum....
Progestan belasından kurtulunca normale döndüm çok şükür
Yalnız sağ kalçama bi ağrı giriyor bıçak saplamış gibi.Üşütmüşümdür değil mi?
çokkkk tebrik ederim Rabbim sağlıklı salih kullarından evlatlar versin inşaallah...
benim de reglimin 31. günü döllenmenin de 14. günü olabilir idrar testi için erken mi? siz kaçıncı gün yaptınız testi?
Eki Görüntüle 623966
Günaydın herkesekızlar bu sabah yaptığım test kahvaltıdan sonra kan testi yaptırcm dua edin lütfen
Tşk ederim canım Aminn inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin..
Ben ilk testi adetim bir gün geçince yaptım. Bir de bugün yaptım bugün bir hafta geçmiş oldu. Koyuydu bugün. Geçen haftaki silikti. Hadi hayırlısı ile inşallah hamişsindir.
Eki Görüntüle 623966
Günaydın herkesekızlar bu sabah yaptığım test kahvaltıdan sonra kan testi yaptırcm dua edin lütfen
Ne kadar güzell maaşallah tebarekallah, Rabbim rüya gibi bir hamilelik ve kolay sağlıklı bir doğumla sağlıklı hayırlı yavruları kucağınıza almayı nasib etsin inşaallah...
Ben bu ay çok karışık duygular içindeyim bebek olabilir heyecanı, olmazsa polip ameliyatı stresi, ameliyat sonrası ne olacak stresi... Rabbime sığınıyorum ama moralim de çok düzgün değil engel olamıyorum(
Canım benim sakın umutsuzluğa kapılma. Rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz. Sen istediğin kadar üzül ağla stres yap. Değişecek mi hayır. Belki de hamilesindir. Sen böyle üzülüp stres yaparsan bebiş de üzülür. Stres düşüklere bile sebep oluyormuş. Hatta stres yapınca yumoşlar kapanıyormuş döllenme engelleniyormuş.O yüzden sakin olmaya çalış. Her şey Allahtan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?