- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.621
İnşaallah canım herşey yolundadır,ben 2010 mayıs ayında bebiş düşünmeye başadım ve o zamandan beri 2 kez falan adetim geçikti,testte çıkmadı.inşallah eşinin içine doğan gerçek olur bu ay .. Bende doktora gidicem da misafirlerim var onları bekliyorum zaten onlar gidene kadar benim biçtiğim sürede geçmiş olucak .. İnşallah kötü bişey yoktur .. Hakkımızda hayırlısı
Amin tatlıjm Mevlam bekletmesin bizleri :)aaamiiiiiiiiiiiiiinnn inşallah tez zamanda sağlıklı sıhhatli RABBİM nasip etsin bütün isteyen ve bekleyenlere...
evet galiba kimisinde klomen işe yarıyor kimisinde yaramıyor inşalah o arkadaşta sevinir hamiş kalır...
Canım sen evde bir test yap bence.arkadaşlar benim hikayem biraz karışık bir yıla yakın deniyoruz henüz gelmedi meleğimiz...regl düzenim 30-31 gündür... son reglim 37.günün sonunda oldu... hamileyim sandım ama maalesefregl sonu doktora gittim rahim ortasıda 18mm lik miyom var hamile kalamazsın diğer regl bitince histeroskopi ve laproskopi ardından hemen aşılama tüp bebek ne gerekiyorsa dedi...
sonra başka doktor buldum... o miyom yok polip var hamileliğe tamamen engel değil ama zorlaştırabilir yumurtaların çok iyi bir tanesi 18-20mm olmuş bu hafta düzenli beraberlik öneriyorum... gebelik oluşmazsa reglin 2. günü gel polibe tekrar bakalım regl bittiği gün histeroskopiyle alalım dedi..
şu an reglimin 31. günündeyim... muhtemel yumurtamın çatladığı gün 22 Ocak...biz 21 ocak akşamı ve 23 ocak akşamı deneme yapmıştık...tabi 14Ocak-4Şubat arası gün aşırı deneme yaptık...
soracağım şu ki testin için beklemeli miyim? polip yüzünden reglim gecikmiş olabilir , ya da döllenmenin 22 Ocakta olduğunu baz alırsak henüz döllenmenin 14. günü ve idrara geçmemiş olabilir değil mi?
bir de histeroskopiden çok tırsıyorum, anestezi yapmayacakmış((
Anlıyorum seni.Hayalkırıklıkları insanı daha korkak hale getiriyor.O zaman bekle derim.Belirtilere bakarak haraket etme ama.Bende hiç olmadı mesela.Arkadaşım siz de yeni hamilelerdenmişsiniz tebrik ederim Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasib etsin inşaallah...darısı başımıza:))))
yorumlarınız için teşekkür ederim... test yapmaya çok korkuyorum geçen ay 7 günlük gecikme ve 7 tane testin ardından((((
Haklısın teşekkür ederim, son günlerde beni kimsenin anlamadığını düşününüyorum...geçenler de kayınvalidem aradı görümcemin eltisinin erkek kardeşinin çocuğu olmuş ona hayırlı olsuna gideceklermiş sen de gel diye... gelemem annecim şu sıralar canım evden çıkmak istemiyor dedim... iyi dedi 15 tatili evde oturarak geçir o zaman dedi trip attı... ben de evet çalıştığım için 15 tatilde evimde dinlenmek istiyorum dedim... sürekli onlarla geziyim tozuyum, görümceme misafir gelince ona gidip sabahtan geceye kadar yardım edeyim istiyor... 2,5 yıllık evliliğimde il defa hayır gelemem dedim, çok gücüne gitti, trip atıp teli kapattı... çok moralim bozuldu... yarın da kv min akrabaları görümceme gelecek... stres yaptım görümcemi arayıp bugün yardıma gitsem mi, yoksa yarın sabahtan mı gitsem, offf(( (onun da 9 aylık bebebği var)
Eki Görüntüle 623966
Günaydın herkesekızlar bu sabah yaptığım test kahvaltıdan sonra kan testi yaptırcm dua edin lütfen
Haklısın teşekkür ederim, son günlerde beni kimsenin anlamadığını düşününüyorum...geçenler de kayınvalidem aradı görümcemin eltisinin erkek kardeşinin çocuğu olmuş ona hayırlı olsuna gideceklermiş sen de gel diye... gelemem annecim şu sıralar canım evden çıkmak istemiyor dedim... iyi dedi 15 tatili evde oturarak geçir o zaman dedi trip attı... ben de evet çalıştığım için 15 tatilde evimde dinlenmek istiyorum dedim... sürekli onlarla geziyim tozuyum, görümceme misafir gelince ona gidip sabahtan geceye kadar yardım edeyim istiyor... 2,5 yıllık evliliğimde il defa hayır gelemem dedim, çok gücüne gitti, trip atıp teli kapattı... çok moralim bozuldu... yarın da kv min akrabaları görümceme gelecek... stres yaptım görümcemi arayıp bugün yardıma gitsem mi, yoksa yarın sabahtan mı gitsem, offf(( (onun da 9 aylık bebebği var)
Valla bazı erkek tarafları şanslı oluyor senin kayınvalide görümce gibi...
Bence bugün gitme neye gideceksin yarın öğlene doğru git,Allah rızası için niyet et kafanı yorma sonuçta hak hukuk meselesi değil..
Benimde eltim çalışan bayan kaynananma gelince bir tabak bile kaldırmaz kocası yapar o hanım hep el üstündedir..
Ama ben yaparım kimsenin yaptığı boşa gitmiyor cnım. Allahu teala görüyor..
ama içinden geldiği gibi yaşamazsan hissettiğini yapmazsanda bu seni yıpratır tatlııım :)))
Birde bebiş istediğini biliyor illada öyle yerlere gel diye ısrar etmeside saçma. dıdının dıdısının nesi olmuş
Sen niye gidecen illa
Bak seni şuan benden iyi kimse anlayamaz. Ben de aynı senin gibiyim. Hayır diyemiyorum. Sonra da kendimi yiyorum. Ama yanlış yapıyoruz. Yeri geldiğinde hayır diyebilmeliyiz. Ben şimdilik direk söyleyemiyorum eşimi araya sokuyorum onun üzerine atıyorum. İşimiz varr dışarı çıkacaktık filan. Çok fazla içli dışlı olmamaya çalışıyorum yoksa ardı arkası kesilmez.
İşte budur. Karapisso noktayı koydu.
Öylemi yaptım ya
Doğru değilmi Cadiozy,Ben olsam gitmem yani
Anlıyorum seni.Hayalkırıklıkları insanı daha korkak hale getiriyor.O zaman bekle derim.Belirtilere bakarak haraket etme ama.Bende hiç olmadı mesela.
Güzel dileklerin içinde amiiinn diyorum.Herkez yaşasın bu güzel duyguyu
İnsanları memnun etmek çok zordur.Bunu sakın unutma.Seni robot sanıp duygularını hiçe saymalarına izin verme.Çalışsa da çalışmasa da kimse kimseye baskı yapmamalı.Ama işte insanoğlu çiğ süt emmiş.Bir kere hayır dersin onca iyiliği siler atar bi anda.Bebekli bi kadına yardım etmek istiyorsan git görümcene de.Ama herkez başının çaresine baksın diyorsan da umursama.Sonuçta kimse sana güvenerek doğurmadı veya misafir ağırlamıyor.Dünyada kime ne kadar iyilik yaptıysam o kadar kötülük gördüm ben.Anladımki insanları fazla dikkate almamak gerekiyormuş.Takma kafana kimseyi.Senin stresini kim biliyor da anlasın sanki.
Kız bana özel dua et İnşaallah hayırlısıyla senin ardından ekleneyim listeyeeeeeeeeeeeee
benimde gebelik takvimimi başlasın
Gün sayıyorum 9 şubat,5gün var. bugün 1 hafta oldu yumurta çatlayalı beklemek zor yaa keşeke eşim ovulasyon testini alırken erken gebelik testi olan paketi alsaydı
Yok dedi illa bu paketi aldı
Bak seni şuan benden iyi kimse anlayamaz. Ben de aynı senin gibiyim. Hayır diyemiyorum. Sonra da kendimi yiyorum. Ama yanlış yapıyoruz. Yeri geldiğinde hayır diyebilmeliyiz. Ben şimdilik direk söyleyemiyorum eşimi araya sokuyorum onun üzerine atıyorum. İşimiz varr dışarı çıkacaktık filan. Çok fazla içli dışlı olmamaya çalışıyorum yoksa ardı arkası kesilmez.
Kesinlikle canım haklısın. İnsanlar öyle farklı ki kimileri çıkarcı.İşine geldi mi iyisin değilse kötüsün.
Sen şanslısın bak ne iyi bir annen var.
Arkadaşlar merhaba
Çarşamba günü doktor randevum var kalp atışını inşallahhh duyarımda içim bir rahatlar..
canım çokk sağolasın sayenizde biraz rahatladım, kesinlikle öyle inan dada bir kere anne demedim her daim anneciğim derim, ha o da hep annem der ama ben hiç laflarının üzerine laf söylemedim, her şeyine tamam anneciğim derim, görümcem sağolsun daha mantıklıdır... zaten sorun da şu gidelim dediği kişileri ben hiç görmedim hayatımda:)) sanki kızkardeşine gidecek önemli br şey oldu da ben gitmiyorum diye trip atıyo... 4 gün geçti olayın üzerinden konuşmuyorum... eşim de biraz dengesiz, beni çok sever korumaya çalışır ama hala çocuk gibi, geçenlerde görümceme eşimin amcası gelecekmiş görümcem siz de yemeğe gelin dedi abine sorayım bakarız dedim... bütün dolapları indirdim temizlik yapıyordum, evde kullanmadığım mobilyaları ihtiyacı olan birine verdik onlar gelecekler ertesi güne , o mobilyalı odada ağır eşyalar var , eşime dedim ki tamam akşama görümceme gidelim ama gelince o eşyları kaldırmamız lazım... eşim tuttu sen gitmemek içn bahane arıyosun, ben de sinirlendim iyi kendin git dedim... hemen kardeşini arayıp gamze gelmek istemiyor demiş... gel de sinir olma... hepsi bir dert bunların...
bi kızıyorum bu adama bir de seviyorum..ama bazı davranışlarıyla bilmeden ailesiyle aramızı bozmaya çalışıyor... küçük de değil ki 32 yaşında(
off çok konuştummm kafanızı şişirdim.. ne olur kusura bakmayın kimseye güvenip de anlatamıyorum hep içime atıyorum(
beni takan yok ama ben gene paylaşim ögrendiklerimi sizinle ilişki sırasında kullanılan jeller varmış spermleri yumurtaya saglıklı ve çabuk gitmesini saglayan tükürük vs. şeylerle kayganlaştırmak çok yanlışmış kremler ve özellikle tükürük spermleri öldürüyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?