Bol bebiş topiği

İnşaallah canım herşey yolundadır,ben 2010 mayıs ayında bebiş düşünmeye başadım ve o zamandan beri 2 kez falan adetim geçikti,testte çıkmadı.
Birinde doktora gittim artık 15 güne yakındı geçikme.
Kist olmuş dedi yumurtan çatlamamış. ilaç vermedi birkaç gün daha bekle dedi derken nerdeyse diğer adetime yakındı ki adetim geldi.
amin canım inş eşimin hissi gerçekleşir

Amin tatlıjm Mevlam bekletmesin bizleri :)

Canım sen evde bir test yap bence.
Bu doktorların pat diye olmaz etmez laflarına gıcık oluyurm İnşaallah hamişsindirde gidip bunu söyleyen doktora iletirsin..
Eğer döllenmişse silikte olsa çıkar inşaaallah hadi bakalım bize güzel haberler veeer

Anlıyorum seni.Hayalkırıklıkları insanı daha korkak hale getiriyor.O zaman bekle derim.Belirtilere bakarak haraket etme ama.Bende hiç olmadı mesela.
Güzel dileklerin içinde amiiinn diyorum.Herkez yaşasın bu güzel duyguyu

İnsanları memnun etmek çok zordur.Bunu sakın unutma.Seni robot sanıp duygularını hiçe saymalarına izin verme.Çalışsa da çalışmasa da kimse kimseye baskı yapmamalı.Ama işte insanoğlu çiğ süt emmiş.Bir kere hayır dersin onca iyiliği siler atar bi anda.Bebekli bi kadına yardım etmek istiyorsan git görümcene de.Ama herkez başının çaresine baksın diyorsan da umursama.Sonuçta kimse sana güvenerek doğurmadı veya misafir ağırlamıyor.Dünyada kime ne kadar iyilik yaptıysam o kadar kötülük gördüm ben.Anladımki insanları fazla dikkate almamak gerekiyormuş.Takma kafana kimseyi.Senin stresini kim biliyor da anlasın sanki.

Kızlar günaydın Rabbim hepimize güzel haberler versin bu kedicik gibi bebişimizi koynumuza alıp uyuyacağımız günler 9 ay sonra gelsiiiiiiiin :116:

Eklentiler

• $66128_472744876121211_1865701096_n.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 29

Bak seni şuan benden iyi kimse anlayamaz. Ben de aynı senin gibiyim. Hayır diyemiyorum. Sonra da kendimi yiyorum. Ama yanlış yapıyoruz. Yeri geldiğinde hayır diyebilmeliyiz. Ben şimdilik direk söyleyemiyorum eşimi araya sokuyorum onun üzerine atıyorum. İşimiz varr dışarı çıkacaktık filan. Çok fazla içli dışlı olmamaya çalışıyorum yoksa ardı arkası kesilmez.

Valla bazı erkek tarafları şanslı oluyor senin kayınvalide görümce gibi...
Bence bugün gitme neye gideceksin yarın öğlene doğru git,Allah rızası için niyet et kafanı yorma sonuçta hak hukuk meselesi değil..
Benimde eltim çalışan bayan kaynananma gelince bir tabak bile kaldırmaz kocası yapar o hanım hep el üstündedir..
Ama ben yaparım kimsenin yaptığı boşa gitmiyor cnım. Allahu teala görüyor..
ama içinden geldiği gibi yaşamazsan hissettiğini yapmazsanda bu seni yıpratır tatlııım :)))
Birde bebiş istediğini biliyor illada öyle yerlere gel diye ısrar etmeside saçma. dıdının dıdısının nesi olmuş
Sen niye gidecen illa

İşte budur. Karapisso noktayı koydu.

evet doğru diyorsun ama kişisine göre değişir bu meseleler.
Bende içli dışlıyım giderim davet ederim ama benim annem sağolsun hiç iş güç için çağırmaz beni.
Allah razı olsun..
Şu bi gerçekki insanlarla içli dışlı olmak seviyeyi indirgiyor
ayşe demişya kime yardım ettiysem hep kötü oldum diye. Bende aynısıyım artık varya bıktım hep karşılıksız iğlik yapmaktan iyiki sonunda Allahın rızasını kazanmak var yoksa hiç uğrarşam düşman bellerim görüşmem yani...

Kız bana özel dua et İnşaallah hayırlısıyla senin ardından ekleneyim listeyeeeeeeeeeeeee
benimde gebelik takvimimi başlasın
Gün sayıyorum 9 şubat,5gün var. bugün 1 hafta oldu yumurta çatlayalı beklemek zor yaa keşeke eşim ovulasyon testini alırken erken gebelik testi olan paketi alsaydı
Yok dedi illa bu paketi aldı

Arkadaşlar merhaba
Çarşamba günü doktor randevum var kalp atışını inşallahhh duyarımda içim bir rahatlar..

beni takan yok ama ben gene paylaşim ögrendiklerimi sizinle ilişki sırasında kullanılan jeller varmış spermleri yumurtaya saglıklı ve çabuk gitmesini saglayan tükürük vs. şeylerle kayganlaştırmak çok yanlışmış kremler ve özellikle tükürük spermleri öldürüyomuş

canım çokk sağolasın sayenizde biraz rahatladım, kesinlikle öyle inan dada bir kere anne demedim her daim anneciğim derim, ha o da hep annem der ama ben hiç laflarının üzerine laf söylemedim, her şeyine tamam anneciğim derim, görümcem sağolsun daha mantıklıdır... zaten sorun da şu gidelim dediği kişileri ben hiç görmedim hayatımda:)) sanki kızkardeşine gidecek önemli br şey oldu da ben gitmiyorum diye trip atıyo... 4 gün geçti olayın üzerinden konuşmuyorum... eşim de biraz dengesiz, beni çok sever korumaya çalışır ama hala çocuk gibi, geçenlerde görümceme eşimin amcası gelecekmiş görümcem siz de yemeğe gelin dedi abine sorayım bakarız dedim... bütün dolapları indirdim temizlik yapıyordum, evde kullanmadığım mobilyaları ihtiyacı olan birine verdik onlar gelecekler ertesi güne , o mobilyalı odada ağır eşyalar var , eşime dedim ki tamam akşama görümceme gidelim ama gelince o eşyları kaldırmamız lazım... eşim tuttu sen gitmemek içn bahane arıyosun, ben de sinirlendim iyi kendin git dedim... hemen kardeşini arayıp gamze gelmek istemiyor demiş... gel de sinir olma... hepsi bir dert bunların...

bi kızıyorum bu adama bir de seviyorum..ama bazı davranışlarıyla bilmeden ailesiyle aramızı bozmaya çalışıyor... küçük de değil ki 32 yaşında(

off çok konuştummm kafanızı şişirdim.. ne olur kusura bakmayın kimseye güvenip de anlatamıyorum hep içime atıyorum(

Dualarım seninle canım. Bilirim o bekleyişi. Bol bol dua et. Ben öyle yaparak rahatlıyordum. Yoksa stres yapıyordum.
Erken gebelik testi internetten almıştım ben. Bir gün geçince o silik çizgi çıkarmıştı. Diğeri öyle varla yok arasıydı pek belli değildi. Ben de adetime bir hafta kala yumurtlamıştım benim de geç oldu. Hadi cnm inşallah hayırlısı ile sen de göreceksin çift çizgiyi. Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin hepimize.

haklısın canım hayır diyememk çok kötü bir huy(
ben eşimi her zaman araya koyamıyorum benim ki biraz dengesiz bazen benim yanımda bazen karşımda( ben daha çözemedim adamı...

Kesinlikle canım haklısın. İnsanlar öyle farklı ki kimileri çıkarcı.İşine geldi mi iyisin değilse kötüsün.
Sen şanslısın bak ne iyi bir annen var.

Evet Maşaallah Maşaallah Maşaallah merhametlidir laftan anlar.Kıyamaz gelinlerinden birşey istemez 5 gelini var yani
Annem yok diye bana özel davranır Elhamdülillah buda Allahımın bana verdiği bir lutuf..
Dedimya 5 gelin diye işte eltiler birbirini çekemyince kaynanaya gerek kalmıyor

Ama kızı Aboooooooooooooooooooovvvvvvvvvvv Şeytan elini çekmiştirr ondan..
Ama onunda eşi ve ailesi bizimkinden katkat iyi. şimdi 10 günlük bir oğlu oldu kaynanası eltisi işini gücünü yapıyor.
Bizimkilerinde çooook fena tarafları var ama eşimin hatrı için katlnanıyorum...
Allah hepimizi iyi etsin. bende işime geldiği gibi davranıyorum..

Canım benim bu erkekler hep aynı. İşine geleni anlıyorlar. Benim eşim de aynı. Sen bun udemek istedin yok onu kastettin filan çok kavgalar ettik zamanında. Neyse artık herhalde beni biraz daha tanıdı. 3 yıldan sonra

seyidecim aşk olsun ben herkese cevap ayazmaya çalışıyorum lütfen küsmek yok. Evet cnm kayganlaştırıcıları ben de duydum daha önce kullandık sonra bıraktım bende öğrenince. Preesed var sadece sprem dostu. Onu zaman zaman kullanıyoruz gerçi şu ara kardeş ülkeyiz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…