- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.641
İnşaallah canım için hep ferah olsun Mevlam bizleride ferahlatsııınArkadaşlar merhaba
Çarşamba günü doktor randevum var kalp atışını inşallahhh duyarımda içim bir rahatlar..
Canım kaç yıllık evlisin bazen eşler birbirlerini tanıyana kadar uzun zaman geçmesi gerekir,Sen eşine kendini iyi anlat derdini anlat.canım çokk sağolasın sayenizde biraz rahatladım, kesinlikle öyle inan dada bir kere anne demedim her daim anneciğim derim, ha o da hep annem der ama ben hiç laflarının üzerine laf söylemedim, her şeyine tamam anneciğim derim, görümcem sağolsun daha mantıklıdır... zaten sorun da şu gidelim dediği kişileri ben hiç görmedim hayatımda:)) sanki kızkardeşine gidecek önemli br şey oldu da ben gitmiyorum diye trip atıyo... 4 gün geçti olayın üzerinden konuşmuyorum... eşim de biraz dengesiz, beni çok sever korumaya çalışır ama hala çocuk gibi, geçenlerde görümceme eşimin amcası gelecekmiş görümcem siz de yemeğe gelin dedi abine sorayım bakarız dedim... bütün dolapları indirdim temizlik yapıyordum, evde kullanmadığım mobilyaları ihtiyacı olan birine verdik onlar gelecekler ertesi güne , o mobilyalı odada ağır eşyalar var , eşime dedim ki tamam akşama görümceme gidelim ama gelince o eşyları kaldırmamız lazım... eşim tuttu sen gitmemek içn bahane arıyosun, ben de sinirlendim iyi kendin git dedim... hemen kardeşini arayıp gamze gelmek istemiyor demiş... gel de sinir olma... hepsi bir dert bunların...
bi kızıyorum bu adama bir de seviyorum..ama bazı davranışlarıyla bilmeden ailesiyle aramızı bozmaya çalışıyor... küçük de değil ki 32 yaşında(
off çok konuştummm kafanızı şişirdim.. ne olur kusura bakmayın kimseye güvenip de anlatamıyorum hep içime atıyorum(
İnşaallah bende görürüm,evet adete bir hafta kala döllenmiş olacak eğer benimleyse bebişimDualarım seninle canım. Bilirim o bekleyişi. Bol bol dua et. Ben öyle yaparak rahatlıyordum. Yoksa stres yapıyordum.
Erken gebelik testi internetten almıştım ben. Bir gün geçince o silik çizgi çıkarmıştı. Diğeri öyle varla yok arasıydı pek belli değildi. Ben de adetime bir hafta kala yumurtlamıştım benim de geç oldu. Hadi cnm inşallah hayırlısı ile sen de göreceksin çift çizgiyi. Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin hepimize.
Allahım aranıza bol muhabbet ve anlayış versin canım...haklısın canım hayır diyememk çok kötü bir huy(
ben eşimi her zaman araya koyamıyorum benim ki biraz dengesiz bazen benim yanımda bazen karşımda( ben daha çözemedim adamı...
Evet Maşaallah Maşaallah Maşaallah merhametlidir laftan anlar.Kıyamaz gelinlerinden birşey istemez 5 gelini var yani
Annem yok diye bana özel davranır Elhamdülillah buda Allahımın bana verdiği bir lutuf..
Dedimya 5 gelin diye işte eltiler birbirini çekemyince kaynanaya gerek kalmıyor
Ama kızı Aboooooooooooooooooooovvvvvvvvvvv Şeytan elini çekmiştirr ondan..
Ama onunda eşi ve ailesi bizimkinden katkat iyi. şimdi 10 günlük bir oğlu oldu kaynanası eltisi işini gücünü yapıyor.
Bizimkilerinde çooook fena tarafları var ama eşimin hatrı için katlnanıyorum...
Allah hepimizi iyi etsin. bende işime geldiği gibi davranıyorum..
seyidecim aşk olsun ben herkese cevap ayazmaya çalışıyorum lütfen küsmek yok. Evet cnm kayganlaştırıcıları ben de duydum daha önce kullandık sonra bıraktım bende öğrenince. Preesed var sadece sprem dostu. Onu zaman zaman kullanıyoruz gerçi şu ara kardeş ülkeyiz ama
beni takan yok ama ben gene paylaşim ögrendiklerimi sizinle ilişki sırasında kullanılan jeller varmış spermleri yumurtaya saglıklı ve çabuk gitmesini saglayan tükürük vs. şeylerle kayganlaştırmak çok yanlışmış kremler ve özellikle tükürük spermleri öldürüyomuş
ay ne duysam yazıyorum hep faydalı olsun die hiççççç cvp yazan merak eden yok sırf tükürük yüzünden hamile kalamayan bi dünya insan varmış inanamadım o bahsettigin en iyisiymiş aslında ilk ay yada ikinci ay çok insan hamile kalmış
Estağfirullah seyide_cim onasıl laf öyle.
Ben senin paylaşımlarını yada yorumlrını görmedim bile neden takmayalım burdaki herkes aynıdır muhabbet ettikçe birbirimizi tanıyoruz..
Evet bende onu biliyorum zaten hiç kullanmadıkta.
Sen kaç zaman oldu bebiş düşüneli ?
İnşaallah hayırlısı olsun hepimiz adına
aysedurmaz, cadiozy ve karapisso sevgili arkadaşlar Rabbim sizden razı olsun içimi rahatlattınız... insanlara kırılınca uzun bir zaman yüzlerini görmek istemiyorum... ama gel gör ki yarın da gitmezsem sorun çıkaracaklar yine , taa tanımadığım insana gitmedim diye trip yapan amca çocukları gelince gitmedim diye ne yapar bilmem...Rabbime havale ediyorum...
ailenin stresi, alttan muayene stresi, histeroskopi öncesi-anı-sonrası stresi:))))) Rabbim büyüktür...
Hamile olanlara sağlıklı hayırlı kolay rüya gibi bir hamilelik ve doğum, ardında salih sağlıklı evlatlar dilerim. Hamile olmayanların ve benim ise darısı başımıza inşaallah:)))
Bu arada listeniz varsa eğer ekli değilsem beni de eklerseniz sevinirim...
sat 5 ocak
bat 5 şubat
ilk çocuk
yaş 26
:)))
aynen ama benimki bambaşkadır eminim eşleri yoktur. belki dinsizi imansızı vardır ama onlarda yapsa dersin ki zaten iman yok herşey beklenir demi ?En güzeli bence de. Ben de herkes yerinde sağolsun diyorum. Mecbur iyi davranmaya çalışıyorum. Allahtan korkuyorum yoksa sabretmem ama bir de öbür taraf var. HEsabını nasıl vereceğiz. Sabretmek lazım. Bana taş atana ben ekmek atıyorum Allah büyük diyorum. Genel felsefem bu
Ben hiçbirşey kullanmadım ama gebe kaldım. kucağımıza almak nasip olmadı bu defa inşaallah gebiş olursam tedavimi olacam bebişim gelecek :116:ay ne duysam yazıyorum hep faydalı olsun die hiççççç cvp yazan merak eden yok sırf tükürük yüzünden hamile kalamayan bi dünya insan varmış inanamadım o bahsettigin en iyisiymiş aslında ilk ay yada ikinci ay çok insan hamile kalmış
Onun içerisinden enjektör çıkıyor. Vajina içine vermek lazımmış. Ben öyle kullanmadım. Sadece dış kısma çok az sürdüm ama fazla kullanmamaya özen gösterdim. Sadece kuruluk dönemlerimde. Sonuçta o da yapay.
Süpersin işte bu. Stres yoksa bebiş var.Bu ay kesin gelecek bebişin belki de bebişlerinBu sabah itibariyle tam gününde ve saatinde kırmızı kartı yedim. Ama üzülmüyorum. Nasip değilmiş. Ama şubat ayına bomba gibi hazırlanıyorum. Çakşır tozu, bal tarçın çörek kürü, ovulasyon testi sıcak şu torbası hepsi hazır:) Bekle beni şubat ayı GELIYORUM:)
aynen ama benimki bambaşkadır eminim eşleri yoktur. belki dinsizi imansızı vardır ama onlarda yapsa dersin ki zaten iman yok herşey beklenir demi ?
Ben fenayım varya üstüste kuyruğuma basılınca cevap vermem amma çok pis surat yaparım ölmekten beter bir mesafe kouarım olur biter.
2 buçuk yıl oldu evleneli eltilerle aramı bi güzelleştiremdeim gitti
Ben hiçbirşey kullanmadım ama gebe kaldım. kucağımıza almak nasip olmadı bu defa inşaallah gebiş olursam tedavimi olacam bebişim gelecek :116:
Bende Rabbimin bizi çok sevdiğini düşünüyorum annemi kaybettim ardından bebişlerim.
Elhamdülillah umudumu hiç yitirmedim bu ay gebiş müjdemi vereyim İnşaallahhhh
Hak ettiğimizi düşünüyorum Mevlam sağlıklı bebişler versin hepimizeeeeeeeeeeeee :16
aminnnn...
aynen ama benimki bambaşkadır eminim eşleri yoktur. belki dinsizi imansızı vardır ama onlarda yapsa dersin ki zaten iman yok herşey beklenir demi ?
Ben fenayım varya üstüste kuyruğuma basılınca cevap vermem amma çok pis surat yaparım ölmekten beter bir mesafe kouarım olur biter.
2 buçuk yıl oldu evleneli eltilerle aramı bi güzelleştiremdeim gitti
Ben hiçbirşey kullanmadım ama gebe kaldım. kucağımıza almak nasip olmadı bu defa inşaallah gebiş olursam tedavimi olacam bebişim gelecek :116:
Bende Rabbimin bizi çok sevdiğini düşünüyorum annemi kaybettim ardından bebişlerim.
Elhamdülillah umudumu hiç yitirmedim bu ay gebiş müjdemi vereyim İnşaallahhhh
Hak ettiğimizi düşünüyorum Mevlam sağlıklı bebişler versin hepimizeeeeeeeeeeeee :16
aminnnn...
Haydi bakalım bu topik dualı uğurlu bir topik inşaallah hamilelikle sevinirsin canııım..aysedurmaz, cadiozy ve karapisso sevgili arkadaşlar Rabbim sizden razı olsun içimi rahatlattınız... insanlara kırılınca uzun bir zaman yüzlerini görmek istemiyorum... ama gel gör ki yarın da gitmezsem sorun çıkaracaklar yine , taa tanımadığım insana gitmedim diye trip yapan amca çocukları gelince gitmedim diye ne yapar bilmem...Rabbime havale ediyorum...
ailenin stresi, alttan muayene stresi, histeroskopi öncesi-anı-sonrası stresi:))))) Rabbim büyüktür...
Hamile olanlara sağlıklı hayırlı kolay rüya gibi bir hamilelik ve doğum, ardında salih sağlıklı evlatlar dilerim. Hamile olmayanların ve benim ise darısı başımıza inşaallah:)))
Bu arada listeniz varsa eğer ekli değilsem beni de eklerseniz sevinirim...
sat 5 ocak
bat 5 şubat
ilk çocuk
yaş 26
:)))
Maşaallah kız bi dur olur elbet bir tane olmuşekim 2 den beri ugraşiorum evlendigim ilk ay hamile kaldım bi ogluşum var 20 aylık çok geçmeden 2 cide olsun istiyorum ama olmuyo
Ne güzel demişsin kız kapıyı kapatınca ikiniz kalacaksınız diye :))Senden de razı olsun ne demek. Burada hep birlikte dertleşiyoruz. Boşver insanları onlar sana tavır yapsın sen hiç bir şey olmamış gibi davran. Herkes kendi yaptığından sorumlu. Allah büyük. Yüzlerine gül geç. Ama yeri geldiğinde de hayır de. Korkma kapı kapanınca sen ve eşin kalırsınız. Onlar dış kapının dış mandalı.
Huhuhu huhuhuhu huhuhuhuuuuuu Gel Kevokcum gelll İnşaaallah bebişini alıp çıkarsın Şubat ayından :116:Bu sabah itibariyle tam gününde ve saatinde kırmızı kartı yedim. Ama üzülmüyorum. Nasip değilmiş. Ama şubat ayına bomba gibi hazırlanıyorum. Çakşır tozu, bal tarçın çörek kürü, ovulasyon testi sıcak şu torbası hepsi hazır:) Bekle beni şubat ayı GELIYORUM:)
Süpersin işte bu. Stres yoksa bebiş var.Bu ay kesin gelecek bebişin belki de bebişlerin
Haydi bakalım bu topik dualı uğurlu bir topik inşaallah hamilelikle sevinirsin canııım..
Bu topik banada iyi geldi valla..
İnşaallah benimde 9 şubat birlikte gebiş müjdesi verelim Bacım
Maşaallah kız bi dur olur elbet bir tane olmuşikincide olur
Bende senin gibi düşünüyorum ama nasip kısmet.
Diyorum bidanem olsun sütten kesmeden 2.yi düşünelim olana kadar ancak :)))
Ne güzel demişsin kız kapıyı kapatınca ikiniz kalacaksınız diye :))
Sana katılıyorum allahım hepimize huzur versin...
Huhuhu huhuhuhu huhuhuhuuuuuu Gel Kevokcum gelll İnşaaallah bebişini alıp çıkarsın Şubat ayından :116:
Haydi bakalım bu topik dualı uğurlu bir topik inşaallah hamilelikle sevinirsin canııım..
Bu topik banada iyi geldi valla..
İnşaallah benimde 9 şubat birlikte gebiş müjdesi verelim Bacım
inşaallahhhhhh canımmmmm aminnnn...ben de meryem süresine başlamıştım 29 tane okudum... yasinle birlikte okuyorum... inşaallah bundan böyle dualarıma sizleri de katacağım... ben şimdi çıkayım da bir kuaförüme gideyim, adetim gelirse 2. gün alttan 5. gün de histeroskopiye gidecem, tüycükler mide bulandırmasın:)))
Ilk önce Rabbimin izniyle inşallah nasipse olacak. Beni burdan az çok tanıyanlar bilir hep pozitif düşünen biriyimdir. Şer'rin içindeki hayır'ı görmeye çalışırım. Daha bebek için deneyeli 4 ay olmuş. Yolun başındayım daha. Rabbim önce yıllardır bebek hasretinde olanların yüzünü güldürsün sonra benimkini de inşallah..
Evet canım benim pozitif düşüncen herşey pozitif olsun. Biz ilk 15 gün korunduk. Aslında 4-5 ay korunmayı düşünüyorduk ama çevremizde uzun süredir bebeği olmayan kişileri görünce vazgeçtik. Mesela benim annemin 5 yıl olmamış çocuğu.. Herşey nasip kısmet iste. Rabbim hayırlısını versin..Hemide yeni evlisin Maşaallah
Bacım bende ilk bir yldan sonra düşündüm. ilk başlarda çok farklıydı anlatamam sana :)
Allahım hep güzellikler versin bizlere..
Yolcunun duası geri çevrilmez canım dualarla dön evine :)
hep olumlu düşünmek lazım elden başka ne geliyorki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?