Bol bebiş topiği

Arkadaşlar merhaba
Çarşamba günü doktor randevum var kalp atışını inşallahhh duyarımda içim bir rahatlar..
İnşaallah canım için hep ferah olsun Mevlam bizleride ferahlatsııın

Canım kaç yıllık evlisin bazen eşler birbirlerini tanıyana kadar uzun zaman geçmesi gerekir,Sen eşine kendini iyi anlat derdini anlat.
Annesine cevap vermemende iyi gün gelince suçsuz olmaz veya saygıda kusur etmemen senin menfaatine olur.
Erkekler böyle ailelerine düşkünler.
Sende elinden geldiğince eşine kendine doğru ifade et. Belki ozaman asla senin karsşında olmaz..
Umarım herşey daha güzel olur dua ileee

İnşaallah bende görürüm,evet adete bir hafta kala döllenmiş olacak eğer benimleyse bebişim
Bundan öncekilerde 2 gün 3 gün kala bile ikinci çizgi çıkmıştı
amin sağlıklı akılla bebişleriiz olsunnn yiyen uyuyan kusmayan akılllı bebişler :116:

haklısın canım hayır diyememk çok kötü bir huy(
ben eşimi her zaman araya koyamıyorum benim ki biraz dengesiz bazen benim yanımda bazen karşımda( ben daha çözemedim adamı...
Allahım aranıza bol muhabbet ve anlayış versin canım...

En güzeli bence de. Ben de herkes yerinde sağolsun diyorum. Mecbur iyi davranmaya çalışıyorum. Allahtan korkuyorum yoksa sabretmem ama bir de öbür taraf var. HEsabını nasıl vereceğiz. Sabretmek lazım. Bana taş atana ben ekmek atıyorum Allah büyük diyorum. Genel felsefem bu

ay ne duysam yazıyorum hep faydalı olsun die hiççççç cvp yazan merak eden yok sırf tükürük yüzünden hamile kalamayan bi dünya insan varmış inanamadım o bahsettigin en iyisiymiş aslında ilk ay yada ikinci ay çok insan hamile kalmış

Estağfirullah seyide_cim onasıl laf öyle.
Ben senin paylaşımlarını yada yorumlrını görmedim bile neden takmayalım burdaki herkes aynıdır muhabbet ettikçe birbirimizi tanıyoruz..
Evet bende onu biliyorum zaten hiç kullanmadıkta.
Sen kaç zaman oldu bebiş düşüneli ?
İnşaallah hayırlısı olsun hepimiz adına

aysedurmaz, cadiozy ve karapisso sevgili arkadaşlar Rabbim sizden razı olsun içimi rahatlattınız... insanlara kırılınca uzun bir zaman yüzlerini görmek istemiyorum... ama gel gör ki yarın da gitmezsem sorun çıkaracaklar yine , taa tanımadığım insana gitmedim diye trip yapan amca çocukları gelince gitmedim diye ne yapar bilmem...Rabbime havale ediyorum...

ailenin stresi, alttan muayene stresi, histeroskopi öncesi-anı-sonrası stresi:))))) Rabbim büyüktür...
Hamile olanlara sağlıklı hayırlı kolay rüya gibi bir hamilelik ve doğum, ardında salih sağlıklı evlatlar dilerim. Hamile olmayanların ve benim ise darısı başımıza inşaallah:)))

Bu arada listeniz varsa eğer ekli değilsem beni de eklerseniz sevinirim...
sat 5 ocak
bat 5 şubat
ilk çocuk
yaş 26
:)))

Onun içerisinden enjektör çıkıyor. Vajina içine vermek lazımmış. Ben öyle kullanmadım. Sadece dış kısma çok az sürdüm ama fazla kullanmamaya özen gösterdim. Sadece kuruluk dönemlerimde. Sonuçta o da yapay.

ekim 2 den beri ugraşiorum evlendigim ilk ay hamile kaldım bi ogluşum var 20 aylık çok geçmeden 2 cide olsun istiyorum ama olmuyo

Senden de razı olsun ne demek. Burada hep birlikte dertleşiyoruz. Boşver insanları onlar sana tavır yapsın sen hiç bir şey olmamış gibi davran. Herkes kendi yaptığından sorumlu. Allah büyük. Yüzlerine gül geç. Ama yeri geldiğinde de hayır de. Korkma kapı kapanınca sen ve eşin kalırsınız. Onlar dış kapının dış mandalı.

Bu sabah itibariyle tam gününde ve saatinde kırmızı kartı yedim. Ama üzülmüyorum. Nasip değilmiş. Ama şubat ayına bomba gibi hazırlanıyorum. Çakşır tozu, bal tarçın çörek kürü, ovulasyon testi sıcak şu torbası hepsi hazır:) Bekle beni şubat ayı GELIYORUM:)

aynen ama benimki bambaşkadır eminim eşleri yoktur. belki dinsizi imansızı vardır ama onlarda yapsa dersin ki zaten iman yok herşey beklenir demi ?
Ben fenayım varya üstüste kuyruğuma basılınca cevap vermem amma çok pis surat yaparım ölmekten beter bir mesafe kouarım olur biter.
2 buçuk yıl oldu evleneli eltilerle aramı bi güzelleştiremdeim gitti

Ben hiçbirşey kullanmadım ama gebe kaldım. kucağımıza almak nasip olmadı bu defa inşaallah gebiş olursam tedavimi olacam bebişim gelecek :116:
Bende Rabbimin bizi çok sevdiğini düşünüyorum annemi kaybettim ardından bebişlerim.
Elhamdülillah umudumu hiç yitirmedim bu ay gebiş müjdemi vereyim İnşaallahhhh
Hak ettiğimizi düşünüyorum Mevlam sağlıklı bebişler versin hepimizeeeeeeeeeeeee :16
aminnnn...

hımm ama içerde oldugunda çok faydası varmış yapay dogru nekadar iyi olursa olsun ama umut işte insan medet umuyo herşeyden

Süpersin işte bu. Stres yoksa bebiş var.Bu ay kesin gelecek bebişin belki de bebişlerin

Boşveer fazla samimi olmak iyi değildir zaten. Sağlık olsuuunnn

rabbim olmayan herkezin yüzünü güldürsün hep diyorum sokakta cocugunu çekiştiren anneler görmekten bıktım artık rabbim merhamet sabır versin herkeze evlatlarımız büyüdüğünde annem melek gibidir demeyi nasip etsin

Haydi bakalım bu topik dualı uğurlu bir topik inşaallah hamilelikle sevinirsin canııım..
Bu topik banada iyi geldi valla..
İnşaallah benimde 9 şubat birlikte gebiş müjdesi verelim Bacım

ekim 2 den beri ugraşiorum evlendigim ilk ay hamile kaldım bi ogluşum var 20 aylık çok geçmeden 2 cide olsun istiyorum ama olmuyo
Maşaallah kız bi dur olur elbet bir tane olmuş ikincide olur
Bende senin gibi düşünüyorum ama nasip kısmet.
Diyorum bidanem olsun sütten kesmeden 2.yi düşünelim olana kadar ancak :)))

Ne güzel demişsin kız kapıyı kapatınca ikiniz kalacaksınız diye :))
Sana katılıyorum allahım hepimize huzur versin...

Huhuhu huhuhuhu huhuhuhuuuuuu Gel Kevokcum gelll İnşaaallah bebişini alıp çıkarsın Şubat ayından :116:

Süpersin işte bu. Stres yoksa bebiş var.Bu ay kesin gelecek bebişin belki de bebişlerin

Ilk önce Rabbimin izniyle inşallah nasipse olacak. Beni burdan az çok tanıyanlar bilir hep pozitif düşünen biriyimdir. Şer'rin içindeki hayır'ı görmeye çalışırım. Daha bebek için deneyeli 4 ay olmuş. Yolun başındayım daha. Rabbim önce yıllardır bebek hasretinde olanların yüzünü güldürsün sonra benimkini de inşallah..

Kız senin hamiş halayını çekemedim. Hem tatildeydim hemde telefondan giriyorum. Şimdi yoldayım Adanadan Hataya geçiyorum. Eve geçer geçmez uzun bir halay çekelim:) Tebrikler canım benim.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Hemide yeni evlisin Maşaallah
Bacım bende ilk bir yldan sonra düşündüm. ilk başlarda çok farklıydı anlatamam sana :)
Allahım hep güzellikler versin bizlere..
Yolcunun duası geri çevrilmez canım dualarla dön evine :)
hep olumlu düşünmek lazım elden başka ne geliyorki:)

Evet canım benim pozitif düşüncen herşey pozitif olsun. Biz ilk 15 gün korunduk. Aslında 4-5 ay korunmayı düşünüyorduk ama çevremizde uzun süredir bebeği olmayan kişileri görünce vazgeçtik. Mesela benim annemin 5 yıl olmamış çocuğu.. Herşey nasip kısmet iste. Rabbim hayırlısını versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…