- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.661
Kız senin hamiş halayını çekemedim. Hem tatildeydim hemde telefondan giriyorum. Şimdi yoldayım Adanadan Hataya geçiyorum. Eve geçer geçmez uzun bir halay çekelim:) Tebrikler canım benim.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Seninki geç mi geliyor?Benimki tam gününü takip ediyormuş.Doktorum söyledi.İnşallah sağlıkla duyarsın kalbini kuzunun....Arkadaşlar merhaba
Çarşamba günü doktor randevum var kalp atışını inşallahhh duyarımda içim bir rahatlar..
Bunu ona söyle.Yanlış anlıyorlar senin sözlerini diye.Belki bi faydası olur. Ailesiyle aranın açılmasını istemez sanırım.İçine atma anlat rahatla.Herkezin başından geçiyor bu tür sıkıntılar.Kimi eşinden çeker,kimi ailesinden,kimi sülalesinden,kimi arkadaşlarından..O yüzden bizi sıktığını düşünme.Hepimiz herşeyimizi yazıyoruz burda.Kimin duası kabul olur bilemeyiz.O yüzden Rabbim seni de sıkıntından kurtarsın en kısa zamanda.Bi bebeğin olsun da el üstünde tutulma sırası sana gelsin inşallahcanım çokk sağolasın sayenizde biraz rahatladım, kesinlikle öyle inan dada bir kere anne demedim her daim anneciğim derim, ha o da hep annem der ama ben hiç laflarının üzerine laf söylemedim, her şeyine tamam anneciğim derim, görümcem sağolsun daha mantıklıdır... zaten sorun da şu gidelim dediği kişileri ben hiç görmedim hayatımda:)) sanki kızkardeşine gidecek önemli br şey oldu da ben gitmiyorum diye trip atıyo... 4 gün geçti olayın üzerinden konuşmuyorum... eşim de biraz dengesiz, beni çok sever korumaya çalışır ama hala çocuk gibi, geçenlerde görümceme eşimin amcası gelecekmiş görümcem siz de yemeğe gelin dedi abine sorayım bakarız dedim... bütün dolapları indirdim temizlik yapıyordum, evde kullanmadığım mobilyaları ihtiyacı olan birine verdik onlar gelecekler ertesi güne , o mobilyalı odada ağır eşyalar var , eşime dedim ki tamam akşama görümceme gidelim ama gelince o eşyları kaldırmamız lazım... eşim tuttu sen gitmemek içn bahane arıyosun, ben de sinirlendim iyi kendin git dedim... hemen kardeşini arayıp gamze gelmek istemiyor demiş... gel de sinir olma... hepsi bir dert bunların...
bi kızıyorum bu adama bir de seviyorum..ama bazı davranışlarıyla bilmeden ailesiyle aramızı bozmaya çalışıyor... küçük de değil ki 32 yaşında(
off çok konuştummm kafanızı şişirdim.. ne olur kusura bakmayın kimseye güvenip de anlatamıyorum hep içime atıyorum(
Bu sabah itibariyle tam gününde ve saatinde kırmızı kartı yedim. Ama üzülmüyorum. Nasip değilmiş. Ama şubat ayına bomba gibi hazırlanıyorum. Çakşır tozu, bal tarçın çörek kürü, ovulasyon testi sıcak şu torbası hepsi hazır:) Bekle beni şubat ayı GELIYORUM:)
Seninki geç mi geliyor?Benimki tam gününü takip ediyormuş.Doktorum söyledi.İnşallah sağlıkla duyarsın kalbini kuzunun....
Bunu ona söyle.Yanlış anlıyorlar senin sözlerini diye.Belki bi faydası olur. Ailesiyle aranın açılmasını istemez sanırım.İçine atma anlat rahatla.Herkezin başından geçiyor bu tür sıkıntılar.Kimi eşinden çeker,kimi ailesinden,kimi sülalesinden,kimi arkadaşlarından..O yüzden bizi sıktığını düşünme.Hepimiz herşeyimizi yazıyoruz burda.Kimin duası kabul olur bilemeyiz.O yüzden Rabbim seni de sıkıntından kurtarsın en kısa zamanda.Bi bebeğin olsun da el üstünde tutulma sırası sana gelsin inşallah
İşte sana yakışan bi mesajSon adetin olacak inşallah bu.Benim gibi dolapta kalan orkidlere bakıp bakıp şükredeceksin her gün
kızlar bir şey sormak istiyorum ben jınekoloğa gitmeden korunmayı bıraktım geçen ay. gidecektım ama ailemiz vardı 3 hafta kadar kalsın sonra kı ay giderim dedim şimdi reglim dün bitti doktora gidicem normal kontrol için. bi sorun olup olmadığını öğrenmek için. daha önce korkumdan hiç gitmedim ama artık gitmeliyim.nasıl davranmalıyım. nasl muayene ediyor
kızlar bir şey sormak istiyorum ben jınekoloğa gitmeden korunmayı bıraktım geçen ay. gidecektım ama ailemiz vardı 3 hafta kadar kalsın sonra kı ay giderim dedim şimdi reglim dün bitti doktora gidicem normal kontrol için. bi sorun olup olmadığını öğrenmek için. daha önce korkumdan hiç gitmedim ama artık gitmeliyim.nasıl davranmalıyım. nasl muayene ediyor
Ben de hiç gitmedim. Korunmayı bıraktıktan bir yıl olmazsa gebelik o zaman gidersin dediler. Adetlerim düzenlidir benim. O yüzden ebe arkadaşlarım biraz bekle olmazsa gidersin dediler. Ama tabi gidip muayene olmak da fayda var. Ayrıca adetin 3. günü hormon tahlili yapılıyor.
bana alttan muayene etmedı. normal ultrasonla baktı. adetın uçuncu gunu gıt kan alıp hormonlarına bakıyorlar. bende bı sorun var mı yokmu dıye gıtmıştım
eğlencelı msjına cevap veremıyorum posta kutun dolu dıyor burdan cvp yazayım bu topiğe yazdığına göre özel deil dıye duşunuyorum
canım şimdi herkeste farklı oluyo. bı oncekı ay benımde oyle oldu yerleşme kanaması dıye umıt ettım ama 2 gun sonra adet oldum. bazılarında yerleşme kanamasıda olabılııyo. bende olmadı mesela
sendekı belırtıler bende adet olduğumun göstergesıydı malesef
aslında benimde sorun yok allahıma şükürler olsun ama gidip bi görüneyim diyorum çenemde bikaç tane tüy çıktı evlendikten sonra oldu almadım hiç ama bu aralar çoğalmış 2 taneydi 4-5 tane olmuş siyah kalın tüy acaba diyorum hormmonlarla ilgili bir sorunmu var dert ararsan bulursun kafama taktım. ya da artık kendimi fazla dinler oldum burdan yeni şeyler öğreniyorum kendime bakıyorum. bende böyle mi şöyle mi diye yeni olayım bu burdan bişeyler öğrenmek uygulamak ilgi alanımız bebek olunca kadın hastalıkları ile ilgili şeylerle de çok dikkatimi çeker oldu ne cahilmişim meğer. Allah dermansız dert vermesin
hiç ilaç kullanmıyorum doğum kontrol hapı bile kullanmadım adetlerim düzenlidir en fazla 30 günde oluyorum işte. regl dönemı dışında gitsem test yapmazlar mı ki?İlaç filan kullanıyor musun?Adetlerin düzenli midir?İstersen adetin 3. günü git hormonlarına baktır. Sağlık ocaklarında bile yaptırabilirisn
agresıfmelek bı sonrakı ay adetın uçuncu gunu gıt ıhmal etme. bebek ıstıyorsan zaten folık asıte başlatıyolar
eğlencelı evet kıstde olabılır. ama olmayabılırde
bende de gene kıst çıktı ustelık bebekde var:26:
hiç ilaç kullanmıyorum doğum kontrol hapı bile kullanmadım adetlerim düzenlidir en fazla 30 günde oluyorum işte. regl dönemı dışında gitsem test yapmazlar mı ki?
hiç ilaç kullanmıyorum doğum kontrol hapı bile kullanmadım adetlerim düzenlidir en fazla 30 günde oluyorum işte. regl dönemı dışında gitsem test yapmazlar mı ki?
yaparlar ama bıde adetın ucuncu gunu gene gel derler. çunku en ıyı sonuç ozaman verır boşuna gıtme derim şimdi
Sanmıyorum Birde adetin 21. günü yumurtlama olmuşmu diye bakıyorlar. Ama bence sen bu ay dene çalışmalara devam et. Olmazsa eğer adetin 2. günü gidersin. Tabi istersen yumurtalıklara ve rahime bakmaları için gidebilirsin. Temiz mi diye bakarlar. Ultrason bakıyorlar sanırım.
Bende bayrama denk geldiği için 3.günü gidememiştim.Bittikten sonra gittim.Alttan ultrasonla baktı.Korkma ama göründüğü gibi korkunç bi şey değil o muayene.Doktoruna söylersen ilk olduğunu sana daha yumuşak davranır.Benimki derin nefes al demişti hiçbişey hissetmedim muayenede.Kan tahlili de aldı.Bi sorun çıkmadı.6 ay olmazsa bebeğin adetin 3.günü gel demişti.Sonraki ayda oldu çok şükür.Bazılarına alttan da bakmıyorlarmış.Ama en net orda çıkıyormuş.Sakın stres yapma çok basit bi muayene.Diş kadar bile korkutucu değilkızlar bir şey sormak istiyorum ben jınekoloğa gitmeden korunmayı bıraktım geçen ay. gidecektım ama ailemiz vardı 3 hafta kadar kalsın sonra kı ay giderim dedim şimdi reglim dün bitti doktora gidicem normal kontrol için. bi sorun olup olmadığını öğrenmek için. daha önce korkumdan hiç gitmedim ama artık gitmeliyim.nasıl davranmalıyım. nasl muayene ediyor
benin kahverengi lekeler hale devam etmekte ama cok az yogun değil peçetye geliyo sadace adette olmadım halaaaaa noluyokii yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?