- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.681
Bende bayrama denk geldiği için 3.günü gidememiştim.Bittikten sonra gittim.Alttan ultrasonla baktı.Korkma ama göründüğü gibi korkunç bi şey değil o muayene.Doktoruna söylersen ilk olduğunu sana daha yumuşak davranır.Benimki derin nefes al demişti hiçbişey hissetmedim muayenede.Kan tahlili de aldı.Bi sorun çıkmadı.6 ay olmazsa bebeğin adetin 3.günü gel demişti.Sonraki ayda oldu çok şükür.Bazılarına alttan da bakmıyorlarmış.Ama en net orda çıkıyormuş.Sakın stres yapma çok basit bi muayene.Diş kadar bile korkutucu değil
:44::44::44::44::44: İnşallah yerleşmedir canımm..Ya adet başlangıcı derler yada yrleşme.İnşallah yerleşmedir seninki.Batmalar varmı kasıklarda?Yada adet belirtilerin hafif hafif mi var?
Bende bayrama denk geldiği için 3.günü gidememiştim.Bittikten sonra gittim.Alttan ultrasonla baktı.Korkma ama göründüğü gibi korkunç bi şey değil o muayene.Doktoruna söylersen ilk olduğunu sana daha yumuşak davranır.Benimki derin nefes al demişti hiçbişey hissetmedim muayenede.Kan tahlili de aldı.Bi sorun çıkmadı.6 ay olmazsa bebeğin adetin 3.günü gel demişti.Sonraki ayda oldu çok şükür.Bazılarına alttan da bakmıyorlarmış.Ama en net orda çıkıyormuş.Sakın stres yapma çok basit bi muayene.Diş kadar bile korkutucu değil
:44::44::44::44::44: İnşallah yerleşmedir canımm..Ya adet başlangıcı derler yada yrleşme.İnşallah yerleşmedir seninki.Batmalar varmı kasıklarda?Yada adet belirtilerin hafif hafif mi var?
Şansa pek inanmam ben.Allahım güzel yazı yazsın hepimize.Allah'ın sevgili kuluymuşumki 4ay gibi bi süre bekledim kuzumu.Kimse benim kadar bile beklemesin inşallah.Hemen gelsin o minik fasülyelersağol aysecim dişe alışkınım geçen ay 20 lik diş ameliyatı oldum onun acısına da dayandım buna da dayanmam lazım:):) haftaya jınekologtan randevu alıcam. doktorun yaklaşımı çok önemlı.inşallah benimde senin gibi bir sonrakı ay olur çok sanslısın
cuma gununden beri kasıklarımaaa hafif hafif agrılar gırıyoo gecıyooo sureklı olmayan bı agrıııı gögüslerimmm baya şiş ve ara ara sılzıyooo sankii öle işteeee başkada birşey hissetmiyorum bıde hafta sonuu sbebi nedir bilmiyorum ama böle sık sıkk daralmalar yaşadımmm
Şansa pek inanmam ben.Allahım güzel yazı yazsın hepimize.Allah'ın sevgili kuluymuşumki 4ay gibi bi süre bekledim kuzumu.Kimse benim kadar bile beklemesin inşallah.Hemen gelsin o minik fasülyeler
İnşallah gelmez adetin kuzum.Kafana takma sen.Stresten de gelmeyebilir adet.8-9 gün geçsin kana git bence.İdrarda çıkmayanlardan olabilirsin sende. Doktorum demişti bazı gebelikler idrarda çıkmayabilir diye.9-10 gün geçsin kan tahlili yaptırın.Bebek yoksa da doktora muayene olun demişti.İnşallah evde test yaptığında çıkar ansızın.O kadar beklemezsin güzel haberi
daha test yapmadım hiçç aksam kadr olmazsam alıcam test aksam yaparım buzmana kadr hiç8 9 gun gecmedıııı kı normalde hıc gecmez zaten gununde olurum hepppp hayırlısıı yaaaaaa artıkkk beleyıp gorcez takmıyorum aslında korkuyorumm ya bısey varsa oyuzden bole oluyosa dıeee hanı kıst falan hatta dunn bennn ne kadr rahtsamm ratıkkk eşim dıokı ne bu rahtlıkk:))
Korkma hiçbişey olmaz inşallah.İnsana bi sakinlik çöküyor zaten :) Bende çok rahattım hatta şimdi fazla rahatım
Slm kiZlar.reglime 4 5 gun var.2 gundur belim kasiklarim agriyor.regl sancisi 4 5 gun onceden baslarmi?
Slm kiZlar.reglime 4 5 gun var.2 gundur belim kasiklarim agriyor.regl sancisi 4 5 gun onceden baslarmi?
AMİNNN canım Rabbim sizlere de tez zamanda nasip etsin inşallah.
Çekelim halayı tabi halaysız olmaz
Seninki geç mi geliyor?Benimki tam gününü takip ediyormuş.Doktorum söyledi.İnşallah sağlıkla duyarsın kalbini kuzunun....
Bunu ona söyle.Yanlış anlıyorlar senin sözlerini diye.Belki bi faydası olur. Ailesiyle aranın açılmasını istemez sanırım.İçine atma anlat rahatla.Herkezin başından geçiyor bu tür sıkıntılar.Kimi eşinden çeker,kimi ailesinden,kimi sülalesinden,kimi arkadaşlarından..O yüzden bizi sıktığını düşünme.Hepimiz herşeyimizi yazıyoruz burda.Kimin duası kabul olur bilemeyiz.O yüzden Rabbim seni de sıkıntından kurtarsın en kısa zamanda.Bi bebeğin olsun da el üstünde tutulma sırası sana gelsin inşallah
İşte sana yakışan bi mesajSon adetin olacak inşallah bu.Benim gibi dolapta kalan orkidlere bakıp bakıp şükredeceksin her gün
Nerelerdesiniz hatunlar.
cevo bugün ovulasyon testin nasıl çıktı merak ediyorum
canım neden korkuyosun,soğukkanlı ol hemen git dr a,önce kendi dr unu arasaydın neden olabileceğini sonra dr un uygun görürse göğüs hastalıklarına gitseydin canım,şimdi nasılsın?çok geçmiş olsun
kızlar aklıma geldi sorayım hemenn bu sabah ve öğlen böyle sarımsı mı desem kavun içi gibi mi desem bi akıntım vardı ne olabilirrrrrr:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?