Bol bebiş topiği

sağol aysecim dişe alışkınım geçen ay 20 lik diş ameliyatı oldum onun acısına da dayandım buna da dayanmam lazım:):) haftaya jınekologtan randevu alıcam. doktorun yaklaşımı çok önemlı.inşallah benimde senin gibi bir sonrakı ay olur çok sanslısın

cuma gununden beri kasıklarımaaa hafif hafif agrılar gırıyoo gecıyooo sureklı olmayan bı agrıııı gögüslerimmm baya şiş ve ara ara sılzıyooo sankii öle işteeee başkada birşey hissetmiyorum bıde hafta sonuu sbebi nedir bilmiyorum ama böle sık sıkk daralmalar yaşadımmm

Şansa pek inanmam ben.Allahım güzel yazı yazsın hepimize.Allah'ın sevgili kuluymuşumki 4ay gibi bi süre bekledim kuzumu.Kimse benim kadar bile beklemesin inşallah.Hemen gelsin o minik fasülyeler

İnşallah gelmez adetin kuzum.Kafana takma sen.Stresten de gelmeyebilir adet.8-9 gün geçsin kana git bence.İdrarda çıkmayanlardan olabilirsin sende. Doktorum demişti bazı gebelikler idrarda çıkmayabilir diye.9-10 gün geçsin kan tahlili yaptırın.Bebek yoksa da doktora muayene olun demişti.İnşallah evde test yaptığında çıkar ansızın.O kadar beklemezsin güzel haberi

daha test yapmadım hiçç aksam kadr olmazsam alıcam test aksam yaparım buzmana kadr hiç8 9 gun gecmedıııı kı normalde hıc gecmez zaten gununde olurum hepppp hayırlısıı yaaaaaa artıkkk beleyıp gorcez takmıyorum aslında korkuyorumm ya bısey varsa oyuzden bole oluyosa dıeee hanı kıst falan hatta dunn bennn ne kadr rahtsamm ratıkkk eşim dıokı ne bu rahtlıkk:))

Korkma hiçbişey olmaz inşallah.İnsana bi sakinlik çöküyor zaten :) Bende çok rahattım hatta şimdi fazla rahatım

Korkma hiçbişey olmaz inşallah.İnsana bi sakinlik çöküyor zaten :) Bende çok rahattım hatta şimdi fazla rahatım

Evet Ayşem kesinlikle ben yumurtlamadan sonra bile acaip rahattım. Hatta çakşır otunu araştırmaya başlamıştım dedim yine kaçırdık herhalde.
Ama Rabbim ol deyince oluyor işte. Biz kendimizi yiyip bitirdiğimizle kalıyoruz.

Slm kiZlar.reglime 4 5 gun var.2 gundur belim kasiklarim agriyor.regl sancisi 4 5 gun onceden baslarmi?

eğer daha önceden böyle olmuyorsa belki de hamişsin. Benim de hafif hafif belim ağrımıştı kasıklarımda ince ince sızılar olmuştu. Hadi hayırlısı inşallah.

canım neden korkuyosun,soğukkanlı ol hemen git dr a,önce kendi dr unu arasaydın neden olabileceğini sonra dr un uygun görürse göğüs hastalıklarına gitseydin canım,şimdi nasılsın?çok geçmiş olsun

AMİNNN canım Rabbim sizlere de tez zamanda nasip etsin inşallah.
Çekelim halayı tabi halaysız olmaz

Halaysız hamiş haberi mi olur yaaa.
Oh maşallahhhh

İnşallah canım benim..
Bebişinin pıt pıtlarını duymuşsun... Maşallah.. Rabbim nazarlardan korusun...

meraba kızlarrrrrrrrr bu sabah kan verdim yarın alcam sonucu ben ne olur ne olmaz diye akşama doğru başka bir markanın testini daha yaptım o da pozitif çıktı inşallah kanda da çıkar dua edin

kızlar aklıma geldi sorayım hemenn bu sabah ve öğlen böyle sarımsı mı desem kavun içi gibi mi desem bi akıntım vardı ne olabilirrrrrr:44::44::44:

Cnm simdi iyiyim. Gecen ayda boyle olmustu. Gidecm doktora. Ovu. Testi yptm koyu cikmadi. 15.gun. ya kacirdik misafirler varken yada daha var yumurtlamaya. Belkide yumurtlamiyorum. Zaten bi konuda moralim bozuk. Bi garibim bu aralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…