Bol bebiş topiği

hamileymişsin arkadaşım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin belirtilerin varmıydı varsa nelerdi yazarsan çok mutlu olurum..

canım testlere göre hamileyim ama kan sonucunu yarın alıcam belirtilerim çooookkkk erken başlayan göğüs hassasiyetim bel ve kasık ağrım mide yanması ve baş ağrısı genel olarak belirtilerim böyle

canim test yapmdm calisma sbh oldu esim kum dokuyo ben gripm
hastnye gdym dedim patrona m atm sen gelme zaten dedi
istn atildm yani
grmem male d ed morlm bozk

Oy canimsin kiyamam. Sikma canini. Allah buyuk. Her iste bir hayir vardir elbet. Insanlarin isine geldimi iyisin isine gelmeyince kotusun. Allaha havale et. Dualarimdasin.

baktım canım gebelikte olan bi şeymiş tabi gebeysem yarın kan testinin sonucunu alcam ama bu arada belim kopuyo sa a ağrıyo

Benim de agriyor zaman zaman belim. Bolbol dinlenmeye callis. Ben de yarin insallah kan vericem bir is cikmazsa. Bir hafta gecti adetim. Bel agrisi kasiklarda batma ve agri rahimin genislemesinden oluyor sanirim.

Aysecimmm amin canimm insallahhhh
Hayirlisiyla saglikla gelsinn yeterkiii uzuldum bu ay byaa simdi biraz daha iyiyim yarin gelirim topige :)
Bu arada cok cok iyi yapmissin tatlim yavastan yavastan kendini yormadan yaparsin odasina kagit kaplarsiniz eglenceli olanlarindan tabii cinsiyetini beklenistersen onun icin :) keske yakin olsakta bende birseyler alsam bebisine odasininyaparken yardimmedebilsem nasil keyifli olur simdi
Saglikla huzurla mutlulukla gelsin guzeller guzeli annesine

canım test yapsana

1 senedir her ay test yapmaktan gına geldi arkadaşım bugün 5 gün oldu gecikti acayip bel ve kasık ağrım var ve adetime 1 hafta kala 3 gün pembe akıntım oldu.tansiyonum oynuyor heveslenmek istemiyorum 3 gün daha bekleyebilirsem beklicem test yaparsam direk yazarım arkadaşım hayırlısıyla inşallah hamileyimdir,hamileyizdir

Bu defa inşaallah bebişin seninledirrrr
Yap şu testi ya merak ettim,anlattıklaın gebelik belirtileri

Bu defa inşaallah bebişin seninledirrrr
Yap şu testi ya merak ettim,anlattıklaın gebelik belirtileri

ayy allahım inşallah hayırlısı ile inşallah hepimize sağlıkla bebişlerimize kavuştursun.kasıklarımı oyuyorlar o derece ağrıyo bi kaç gün daha sıkayım dişimi bende çok merak ediyorum ama hayal kırıklığı malum..

baktım canım gebelikte olan bi şeymiş tabi gebeysem yarın kan testinin sonucunu alcam ama bu arada belim kop san acaip ağrıyo

kuzilar patronn aradi yarn gtp konuscaz ben msjini sonrdan aldim fln dedi bklim indsllh duzelir sagolun kizlr

Hadi inşallah duzelir cnm. Cabucak da iyilesirsin ve bebisine kavusursun bu ay. Bugun gelmeyince merak ettik seni. Iyi bak kendine.

Kızlar ne haber neler yapıorsunuz akşam vakti bakalım Ben uzandığım yerden tv izliyorum bir elimde kitap diğer tarafımda pc:)

kızlar adetten sadece 2 gün önce yumurtlamıştımya ben , 15 gün sonra yani az önce geldi kırmızılar .. Adetimde 14 gün geçmiş oldu böylece .. Şimdi ben gelecek ayda mı geç yumurtlıcam neden böyle oldu ki .. Doktora mı gitsem kızlar ???????????

Bence bi test al yap bekleme :)

kuzilar patronn aradi yarn gtp konuscaz ben msjini sonrdan aldim fln dedi bklim indsllh duzelir sagolun kizlr

Hadi bakalım inşaallh herşey düzelir.yanlış anlamış demekki?

Gitmekte fayda var bi baksın neden böyle ılmuş.
Hrm seninde için rahat eder.

Son düzenleme:
İyi aksamlar arkadaslar herkes iyidir insallah.bati bekleyen arkadaslar insallah hamis olursunuz,bu ay olamayanlar bir dahaki aya nasip olur insallah.hamis arkadaslarim da rahat bir hamilelik gecirip kucaklarina alirlar insallah.
Gelelim kendime tatil durumundan cok yogunum iki gun benim oglanlar annanede kaldilar oh kafa dinledim biraz esimle basbasa biraz gezdik,sinemaya gittik, yemek yedik iyi gelmedi desem yalan olur.ama cokta ozledim bugun geldiler velhasil.kavustuk ogluslarimla.ilk kez hamileligimle alakali bir ruya gordum ruyamda dogum yapiyorum aliyorum kucagima erkek olsun diyorum sag salim dogduya birkac gun sonra bir daha ameliyata giriyorum bir oglan daha doguruyorum meger ikizmis oyle bir sasiyorum ki anlatamam emziriyorum sag gogsumden sut geliyor,soldan gelmiyor ikisini de ayni gogusten emziriyorum hayirlar olsun insallah.her hamileligimde ruyamda kiz dogurdugumu gordum ve sonucta 2 sag,iki de cennette 4 oglum oldu. Bakalim yarin dr kontrolum var fena halde migdem yaniyor onu da soyleyim dr a dua edin banaoptum hepinizi ( ne kadar uzun yazmisim yaaa:))))))

Rüyan hayırlara çıksın gündüz niyetine olsun inşallah canım...
Oğlunun durumu nasıl toparlandı mı? Tekrardan gelmiş geçmişler olsun... Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah...
Önce sağlıklı sonra da gönlündeki bebeği nasip etsin rabbim...
Hayırlı haberlerle dönersin inşallah yarın doktordan...

sağol canım benim.iyi maşallah oğlum biraz unutkanlı ve sağ ayağın güçsüzlük haricinde bir sıkıntısı kalmadı.fizik tedavisi ve psikolog tedavisi devam ediyor.olsun sağ ya şükürler olsun.Mevlam kimseye ve bizede bir daha böyle bir acıyı yaşatmasın inşallah.iyimisin sen nasılsın yanlış hatırlamıyorsam geçen ay sıkıntılı bir durum geçirmiştin moralin düzelmiştir inşallah.

Canım kesinlikle doktora gitmelisin.

İhmal etme. Geçen ayda gecikti.

Allah korusun kist filan varsa önlemini biran önce al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…