- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.701
hamileymişsin arkadaşım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin belirtilerin varmıydı varsa nelerdi yazarsan çok mutlu olurum..
benide eklerseniz sevinirim 31 ocaktı batım ama gelmedi inşaaaaaaaaaaaaaaaaaaallaaaaaaaaaaaah hayırlısı ile hepimiz hamişizdir.
canim test yapmdm calisma sbh oldu esim kum dokuyo ben gripm
hastnye gdym dedim patrona m atm sen gelme zaten dedi
istn atildm yani
grmem male d ed morlm bozk
kızlar aklıma geldi sorayım hemenn bu sabah ve öğlen böyle sarımsı mı desem kavun içi gibi mi desem bi akıntım vardı ne olabilirrrrrr:44::44::44:
canim test yapmdm calisma sbh oldu esim kum dokuyo ben gripm
hastnye gdym dedim patrona msj atm sen gelme zaten dedi
istn atildm yani
nete grmem pk malesf dua edin bna morlm bozk
Cnm kan gelmeyince sorun yok diyorlar ama bilmiyorum.
baktım canım gebelikte olan bi şeymiş tabi gebeysem yarın kan testinin sonucunu alcam ama bu arada belim kopuyo sa a ağrıyo
canım test yapsana
1 senedir her ay test yapmaktan gına geldi arkadaşım bugün 5 gün oldu gecikti acayip bel ve kasık ağrım var ve adetime 1 hafta kala 3 gün pembe akıntım oldu.tansiyonum oynuyor heveslenmek istemiyorum 3 gün daha bekleyebilirsem beklicem test yaparsam direk yazarım arkadaşım hayırlısıyla inşallah hamileyimdir,hamileyizdir
Bu defa inşaallah bebişin seninledirrrr
Yap şu testi ya merak ettim,anlattıklaın gebelik belirtileri
baktım canım gebelikte olan bi şeymiş tabi gebeysem yarın kan testinin sonucunu alcam ama bu arada belim kop san acaip ağrıyo
kuzilar patronn aradi yarn gtp konuscaz ben msjini sonrdan aldim fln dedi bklim indsllh duzelir sagolun kizlr
Bence bi test al yap bekleme :)ayy allahım inşallah hayırlısı ile inşallah hepimize sağlıkla bebişlerimize kavuştursun.kasıklarımı oyuyorlar o derece ağrıyo bi kaç gün daha sıkayım dişimi bende çok merak ediyorum ama hayal kırıklığı malum..
kuzilar patronn aradi yarn gtp konuscaz ben msjini sonrdan aldim fln dedi bklim indsllh duzelir sagolun kizlr
Gitmekte fayda var bi baksın neden böyle ılmuş.kızlar adetten sadece 2 gün önce yumurtlamıştımya ben , 15 gün sonra yani az önce geldi kırmızılar .. Adetimde 14 gün geçmiş oldu böylece .. Şimdi ben gelecek ayda mı geç yumurtlıcam neden böyle oldu ki .. Doktora mı gitsem kızlar ???????????
İyi aksamlar arkadaslar herkes iyidir insallah.bati bekleyen arkadaslar insallah hamis olursunuz,bu ay olamayanlar bir dahaki aya nasip olur insallah.hamis arkadaslarim da rahat bir hamilelik gecirip kucaklarina alirlar insallah.
Gelelim kendime tatil durumundan cok yogunum iki gun benim oglanlar annanede kaldilar oh kafa dinledim biraz esimle basbasa biraz gezdik,sinemaya gittik, yemek yedik iyi gelmedi desem yalan olur.ama cokta ozledim bugun geldiler velhasil.kavustuk ogluslarimla.ilk kez hamileligimle alakali bir ruya gordum ruyamda dogum yapiyorum aliyorum kucagima erkek olsun diyorum sag salim dogduya birkac gun sonra bir daha ameliyata giriyorum bir oglan daha doguruyorum meger ikizmis oyle bir sasiyorum ki anlatamam emziriyorum sag gogsumden sut geliyor,soldan gelmiyor ikisini de ayni gogusten emziriyorum hayirlar olsun insallah.her hamileligimde ruyamda kiz dogurdugumu gordum ve sonucta 2 sag,iki de cennette 4 oglum oldu. Bakalim yarin dr kontrolum var fena halde migdem yaniyor onu da soyleyim dr a dua edin banaoptum hepinizi ( ne kadar uzun yazmisim yaaa:))))))
Rüyan hayırlara çıksın gündüz niyetine olsun inşallah canım...
Oğlunun durumu nasıl toparlandı mı? Tekrardan gelmiş geçmişler olsun... Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah...
Önce sağlıklı sonra da gönlündeki bebeği nasip etsin rabbim...
Hayırlı haberlerle dönersin inşallah yarın doktordan...
kızlar adetten sadece 2 gün önce yumurtlamıştımya ben , 15 gün sonra yani az önce geldi kırmızılar .. Adetimde 14 gün geçmiş oldu böylece .. Şimdi ben gelecek ayda mı geç yumurtlıcam neden böyle oldu ki .. Doktora mı gitsem kızlar ???????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?