- 30 Eylül 2012
- 1.182
- 90
- 158
- 39
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.721
iyi olmana sevindim canım,seni inan anlayabiliyorum o ruh hali bende de var,her an kötü bişey olucakmış gibi,çok huzursuzum(
bol bol estagfirullah çek canım,dua edicem sana.benimde adetim bitti ama göğüs uçlarım çok acıyo ve kasıklarım bir tuhaf belki üstüne gördüm deyip test yaptım ama malesef(
annem burda buğün geldi,sabah hastaneye götürücem ama hala uykum yok belki inanmıcaksın ama eşim hala çalışıyo((saat 02:10 üst kattakilerden takır tukur ses geliyo:)) benden de ancak pc nin tuş sesi gidiyodur:))))
eşin ne iş yapıyo kuzum?
ohhhh maşallah kuzuma yakışır,bide meyve tabağı hazırlasaydın yanına boş durma bitaraftan ye bişeyler,malumun ben şimdi sorsam kızlar ne yapıyosunuz diye hepiniz uyuyosunuzdur,yada maç yapıyosunuzdur:)))
kuzum yaaa biraz önce üst kattan ses duydum,yataklarını yağlamaları lazım,en ufak bi olayda duduyorum ne yaptıklarını :))) Allahtan salondayım şimdi :)))
Allah yardım etsin canım,işi gerçekten zor olmalı dikkat etmesi gereken bi meslek,bide lojman demişin ya çalıştığı yerin lojmanımı var,süpermiş vallahi.
canım senin derken benim mesleğimi soruyosan inşaat müh.yim,eşim birkaç tane işyeri ile meşgul,işletme mezunu,ikimizde yüksek lisans yapıyoruz
hakkaten kuzum iğrenç yaaa,bide sesleri duyunca yuh diyosun,işin en komik yanına ertesi gün o komşunu görünce gözünün önünde canlandırıyosun vayyy çılgın kadın demek o sesler senden geliyoooo :)))))))))))
Allah herkese hayırlı bol kazanç versin canım,helalinden..
işin zorluğu her an yoktur ama bi arızada felan dikkat etmesi lazım,hepside Allaha emantler ya,inan yatamıyorum şimdi yatak bana batıyo((
diğer konuya gelince haklısın ama artık o anda alt ve üst komşuları 2.plandayız :))) bi önemimiz yok yani :))
bu arada filme aran nasıl geçen hafta cem yılmazın gösterisi izledik,adam sinemaya vermiş,süperdi ya,2 saat 15 dak.sürdü biz aralıksız 2 saat güldük mükemmeldi
hayırlı akşamlar arkadaşlar bende 2 senelik evliyim ve bebeğimiz daha olmadı hamile hiç kalamadım... klomen kullanıyorum ,,aslında klomen ilgili topikteyim burdaki hamile kalan arkadaşları gördükçe umudum tekrardan yeşeriyor... bu topikte klomenle hamile kalan varmı? bütün hamiş olan arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum...
Eki Görüntüle 623966
Günaydın herkesekızlar bu sabah yaptığım test kahvaltıdan sonra kan testi yaptırcm dua edin lütfen
Arkadaşlar merhaba
Çarşamba günü doktor randevum var kalp atışını inşallahhh duyarımda içim bir rahatlar..
Bu sabah itibariyle tam gününde ve saatinde kırmızı kartı yedim. Ama üzülmüyorum. Nasip değilmiş. Ama şubat ayına bomba gibi hazırlanıyorum. Çakşır tozu, bal tarçın çörek kürü, ovulasyon testi sıcak şu torbası hepsi hazır:) Bekle beni şubat ayı GELIYORUM:)
kızlar bir şey sormak istiyorum ben jınekoloğa gitmeden korunmayı bıraktım geçen ay. gidecektım ama ailemiz vardı 3 hafta kadar kalsın sonra kı ay giderim dedim şimdi reglim dün bitti doktora gidicem normal kontrol için. bi sorun olup olmadığını öğrenmek için. daha önce korkumdan hiç gitmedim ama artık gitmeliyim.nasıl davranmalıyım. nasl muayene ediyor
Nerelerdesiniz hatunlar.
cevo bugün ovulasyon testin nasıl çıktı merak ediyorum
kizlr hadtym esimde bobrkten hasta patron beni isten ayi çok kotu
kizlr hastabneye gtm dye atti beni isten kadin ya nete grmyrm artk pek
kuzilar patronn aradi yarn gtp konuscaz ben msjini sonrdan aldim fln dedi bklim indsllh duzelir sagolun kizlr
İyi aksamlar arkadaslar herkes iyidir insallah.bati bekleyen arkadaslar insallah hamis olursunuz,bu ay olamayanlar bir dahaki aya nasip olur insallah.hamis arkadaslarim da rahat bir hamilelik gecirip kucaklarina alirlar insallah.
Gelelim kendime tatil durumundan cok yogunum iki gun benim oglanlar annanede kaldilar oh kafa dinledim biraz esimle basbasa biraz gezdik,sinemaya gittik, yemek yedik iyi gelmedi desem yalan olur.ama cokta ozledim bugun geldiler velhasil.kavustuk ogluslarimla.ilk kez hamileligimle alakali bir ruya gordum ruyamda dogum yapiyorum aliyorum kucagima erkek olsun diyorum sag salim dogduya birkac gun sonra bir daha ameliyata giriyorum bir oglan daha doguruyorum meger ikizmis oyle bir sasiyorum ki anlatamam emziriyorum sag gogsumden sut geliyor,soldan gelmiyor ikisini de ayni gogusten emziriyorum hayirlar olsun insallah.her hamileligimde ruyamda kiz dogurdugumu gordum ve sonucta 2 sag,iki de cennette 4 oglum oldu. Bakalim yarin dr kontrolum var fena halde migdem yaniyor onu da soyleyim dr a dua edin banaoptum hepinizi ( ne kadar uzun yazmisim yaaa:))))))
günaydın Ssrin hoşgeldin benden de erkenciler varmış umarım iyisindr. herkese günaydın çok güzel bir gün olsun hepimiz için
aa evet sen türkiyede değildin. inşallah bir sorun yoktur . moralin bozuk olmasın güçlü moral motivasyonla hamile kalalım hepimiz. geç olsun güç olmasın hem kendimiz sağlıklı olalım hem bebişlerimiz sağlıkla gelsin. pozitif olmaya devam. ben de devlet memuruyum sabah 8de iş başı ondan bu kadar erken pc başındayım.yoksa şimdi uyumak vardı :)
ayy canım olsun yaaa
bak ben çalışmıyorum ama bende uyanığım :)
sabah uyanınca yatasım gelmiyor
gerçi 3 yıl bayaa uyudum
artık doydum sanırım
bende evlendikden sonra bıraktım çalışmayı
eşim istemdi çalışmamı
zaten işi hep yurtdışı olduğu için zor olurdu
onun için istemedi...
en azından tatilin ve masin belli tatlım
hangi şehirdesin canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?