Bol bebiş topiği

iyi olmana sevindim canım,seni inan anlayabiliyorum o ruh hali bende de var,her an kötü bişey olucakmış gibi,çok huzursuzum(

bol bol estagfirullah çek canım,dua edicem sana.benimde adetim bitti ama göğüs uçlarım çok acıyo ve kasıklarım bir tuhaf belki üstüne gördüm deyip test yaptım ama malesef(

annem burda buğün geldi,sabah hastaneye götürücem ama hala uykum yok belki inanmıcaksın ama eşim hala çalışıyo((saat 02:10 üst kattakilerden takır tukur ses geliyo:)) benden de ancak pc nin tuş sesi gidiyodur:))))

canım dediğini yapacam. Benim eşimde gececi şuan. Gece vardiyasında sabah 8 de gelecek. Allahtan yanı başımda lojmandayım arada sırada yanıma gelio. İşte ne yapalım.

ohhhh maşallah kuzuma yakışır,bide meyve tabağı hazırlasaydın yanına boş durma bitaraftan ye bişeyler,malumun ben şimdi sorsam kızlar ne yapıyosunuz diye hepiniz uyuyosunuzdur,yada maç yapıyosunuzdur:)))

kuzum yaaa biraz önce üst kattan ses duydum,yataklarını yağlamaları lazım,en ufak bi olayda duyuyorum ne yaptıklarını :))) Allahtan salondayım şimdi :)))

Son düzenleme:

hahahaha

en gıcık oldugum şey ya o ses gelmesi. OYnasmalar filan ıyyyyyyyyyy

Allah yardım etsin canım,işi gerçekten zor olmalı dikkat etmesi gereken bi meslek,bide lojman demişin ya çalıştığı yerin lojmanımı var,süpermiş vallahi.

canım senin derken benim mesleğimi soruyosan inşaat müh.yim,eşim birkaç tane işyeri ile meşgul,işletme mezunu,ikimizde yüksek lisans yapıyoruz

saol canım. İşi tehlikeli değil. Masa başında. Zor değil Allahtan. Evet lojmanımız var. Çok seviyorum burayı. Güvenliğimiz var 7 /24. kapımı bile açık bıraktıgım günlerim oluo. Çok şükür rahatız.

Allah bol kazanc versin canım sizlerede.

hakkaten kuzum iğrenç yaaa,bide sesleri duyunca yuh diyosun,işin en komik yanına ertesi gün o komşunu görünce gözünün önünde canlandırıyosun vayyy çılgın kadın demek o sesler senden geliyoooo :)))))))))))

aynen ya. Herkes için ihtiyaç elbette. AMa başklarının duymasına gerek yok. Biraz anlasalar demi?

Allah herkese hayırlı bol kazanç versin canım,helalinden..

işin zorluğu her an yoktur ama bi arızada felan dikkat etmesi lazım,hepside Allaha emantler ya,inan yatamıyorum şimdi yatak bana batıyo((

diğer konuya gelince haklısın ama artık o anda alt ve üst komşuları 2.planda :))) bi önemimiz yok yani :))

bu arada filmle aran nasıl geçen hafta cem yılmazın gösterisi izledik,adam sinemaya vermiş,süperdi ya,2 saat 15 dak.sürdü biz aralıksız 2 saat güldük mükemmeldi

Son düzenleme:

Amin canım.

Bizde tam sinemaya gitmeyi planlıyoduk. perşembe günü.

Cem yılmaz mı celal ile ceren mi diye düşünüyorduk.

Bunu duydgum iyi oldu. büyük ihtimal ona gidebiliriz.Gülmeye ihtiyacım var.

görümcem celalle cerene gitmeyi çok istiyodu yanımızda da eşimin yeğeni vardı,hepimizde celala bilet aldık sonra yeğeni almadılar 13+ diye biz eşimle sevindik çünkü cem yılmaza gitmeyi istiyoduk,yeğenide aldık cem yılmaza gittik,sinemdan çıktık bizim gözümüzden yaş akıyodu görümcemle eşi iğrenç deyip çıktılar keşke bizde cem yılmaza gitseydik dediler.

eşimle kırgın girdik sinemaya cem y.dan sonra barıştık eğer gidersen ne demek istediğimi anlarsın!!!!!

canım bana müsade eşim gelmek üzere meyve felan soyim,g.üzere kuzum i.geceler

Son düzenleme:

tatlım günaydın
bende clomid kullanıyorum klomenin yurtdışı versiyonu :)
şimdilik bende gebelik olmadı
3 kez kullanıyorum bu ay
sen doktor kontrolündemi içiyorsun canım ? kaçıncı denemen klomenle ?

Eki Görüntüle 623966

Günaydın herkese kızlar bu sabah yaptığım test kahvaltıdan sonra kan testi yaptırcm dua edin lütfen

tatlımm valla hamişsin sen hayırlısı olsun canımm

Arkadaşlar merhaba
Çarşamba günü doktor randevum var kalp atışını inşallahhh duyarımda içim bir rahatlar..

canımm benimm hayırlısıyla duyacaksın tabikideee güzel şeyler düşün ki hep güzellikler bulsun seni
bebeğine mutluluk hormonu salgıla sürekli hissetsin annesinin onun varlığından mutlu olduğunu
güzel haberlerle gel canım

süpersin fıstığımmm
haydi inşallahhh
olcak kız bu sefer :)
bende aldım çörek otu ve tarçın :) lakin cancağzım evdeki bal bitmiş :)
birde bal lazım değilmi
brde bendeki çöreotu toz değil olmazmı ki bu böyle yesem??? ne dersin ?

tatlım bende yasmin ile korunuyordum bebeğe karar verince hemen gittim bir hastaneye atatürk eğitim ve araştırma hastanesine
çok memnun kaldım canım
a dan z ye herşeye bakıyorlar ultrasaon alattan muayeane ve kan tahlili 7 tüp vermiştim ben
herşeye baktılar canım canım hiç yanmadı herşey temiz çıkmıştı
içim rahatlamıştı...
nacizane tavsiyem önce iyi bir hastaneye gidip orda tüm tahlillerini muayeni ol derim canım sonuçta doktoru seçme hakın var en iyisini seç bir prof
iyice araştırsın...
sağlıcakla kal canımm

Nerelerdesiniz hatunlar.
cevo bugün ovulasyon testin nasıl çıktı merak ediyorum

geldimm tatlımm
kaçgündür moralim bozuk
yattım hep
şimdi daha iyiyim bende çörek otu ve tarçın aldım :)
lakin bal bitmiş
brde bal lazım

kizlr hadtym esimde bobrkten hasta patron beni isten ayi çok kotu
kizlr hastabneye gtm dye atti beni isten kadin ya nete grmyrm artk pek

kuzilar patronn aradi yarn gtp konuscaz ben msjini sonrdan aldim fln dedi bklim indsllh duzelir sagolun kizlr

hayırlısı olsun canımm
inşallah düzelir herşey yoluna girer
çok sıkma canını
sen suçlu değilsin hatalıda değilsin
bence tavrını koy ve hakkını iste
patron diye öyle davranmaya hakkı yokki
üzülme sakın...
hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım

canım çok güzllll rüya görmüşşsün
rabbim hyırlara çıkarsın canım
rabbim gönlündekini versin inşallahhhh
bu arada kabeye geldiğinde haber et bende gelirim kabede tanışırız
allaha emanet olcanım

günaydınn hanımlaarrrrr :)
bu sabahhh ilk kez ben geldim sanırımmm :)
umarım herşey yolundadır...
ben toparlanıp geldim...
inşallahhh bu ay hayırlısıyla gelir meleklerimizzz
hepinizi özledim hanımlarrrr
haydii çabuk gelinn :)

günaydın Ssrin hoşgeldin benden de erkenciler varmış umarım iyisindr. herkese günaydın çok güzel bir gün olsun hepimiz için

tatlım günaydın hoşgeldin
bizim burda saatler 1 saat ileri canım ben erken kalkmış oluyorum eşim işe gitmeden kahvaltı ediyoruz saat 7 de yada 7:20 gibi evden çıkıyor
sizin orda 6:20 oluyo :)
onun için ben bayaaa erken gelmiş oluyorumm :)
yoktum bir kaçgündür
moralim bozuktu o şekilde gelip karamsar karamsar kimseyi sıkmak istemedim
sonuçta herkes burda moral ve destek arıyor
inşallahhh hepimizin duları birleşir ve tez zamanda bebişlerimiz gelir canım...
sende ne var ne yok canım...

aa evet sen türkiyede değildin. inşallah bir sorun yoktur . moralin bozuk olmasın güçlü moral motivasyonla hamile kalalım hepimiz. geç olsun güç olmasın hem kendimiz sağlıklı olalım hem bebişlerimiz sağlıkla gelsin. pozitif olmaya devam. ben de devlet memuruyum sabah 8de iş başı ondan bu kadar erken pc başındayım.yoksa şimdi uyumak vardı :)

ayy canım olsun yaaa
bak ben çalışmıyorum ama bende uyanığım :)
sabah uyanınca yatasım gelmiyor
gerçi 3 yıl bayaa uyudum
artık doydum sanırım
bende evlendikden sonra bıraktım çalışmayı
eşim istemdi çalışmamı
zaten işi hep yurtdışı olduğu için zor olurdu
onun için istemedi...
en azından tatilin ve masin belli tatlım
hangi şehirdesin canım ?

ewet yurtdışında zor olur canım . evinin hanımı olmuşsun ne güzel bebişini de büyütrsün gönül rahatlığıyla inşallah.. arada bende özeniyorum . evde olsam diye. ama evde olunca da vakıt geçmiyor. iş bitmiyor. canım sıkılıyor. sistemim alt üst oluyor. alışkanlık işte. bu arada ben balıkesirdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…