Bol bebiş topiği

günaydın kzılarrrrrrrrrrrrrrrrr ben dun aksam ev gıder gıtmez test yaptım once bısey yoktuuu yemek yemeye oturduk yani hemn hemn yarım saat sonraaaa bı baktımm bellı belırsızz bı çizgi varrr :)))) eşime dedim sende bakk yanlışmı goruyorum dıeee oda dedı evet ama cok zor gorunen bısey var dedııı neysee bıraktık annemlere gıttık geldıkkk bı baktımmm çizgi gayet belli olur bı sekıldeee yıne sılık ama bellı oluyooo resmını cektım ama atamıyorum su annn pc yee ara kablomu bulmadımmm ama ugrasıcammm resmı sıze atmmak içinnnnn he bu arda kahverengı lekeleerım yok denecek kadrr azaldı artıkkkkkkk

kizlar geldim işteyim mesajını sona aldm falan diye kıvırıyor patron bakalım hayırlısı nolck,gayet mesefeliyim bundan sonra merhba merhba bitti
en ufak bir şeyine yardm etmıycem milete acıdının mı acınacak halle dusuosun bunu anladim,benim grip iyi fena değil dun sbh calışma oldu bugn ovu testi yaparm gene koyarm buraya
Eşiminde fena değilde bide laf dinlese gomlekle gitti demitte diyo ki biraz serinmi kizlar napcam ben bu adamla....

hadi hayırlısı umarım hamilesinidr güzel haberlerle geel

Gunaydın canım tşkur ederim msjın için,duzeldi gbi patronla bakalım nolcak...

evet canım yaa aslında bende yorulmuşum yıllarca çalışmaktan
şimdi kendimi ev hanımı olarak görmüyorum aslında
tam gün eşim ben :)
yani eşime deliler gibi aşık olduğumdan
tam gün eş görevini üstlendim
herşey yolunda şimdilik tek sıkıntımız bebişsizlik
inşallahh rabbimde en kısa süre nasip ederde tam gün eşlikle birlikte tam gün annelik görevinide üstlenirim :)
sen dr. gidecektin canım naptın karar verdinmi
bu arada korunuyormuydunuz canım ?

gunaydın kızlar,ben geldim...
ozledim sizi gelin buraya opıyım bi
Sizden uzak kalcm diye cok uzuldm dun ya ama yeniden burdayım ee nasılsın neler oldu ben yoken?
Hamişler var sanırım tb ederim canlar
Karapisso bata 2gun mu kaldı senin?
Cadiozy kana gidicektin sanırım?

Canım aynen benim eşimde öyle. Hiç dinlemez beni. Sonra hasta olunca da ben çekiyorum bir naz bir naz. Dedim hasta olursan iğne yapacam sana en büyük boyundan hatta böyle dart atar gibi atacam karşıdan. Ona göre dikkat et
Çocuk gibiler canım ya bu erkekler.
Bence de mesafeyi koru fazla samimiyet tez ayrılık getirir derler ya. Boşver.

canım hadi hayırlısı inşallah gelmiştir meleğin
hemen git bir hastaneye kan ver canım daha net olur...
hadi güzel haberler getir bize
umut olsun bizlerede

elalemin işinde çalışmak zordur. herşeylerine katlanmak zorundaymışsın gibi davranıyorlar. sonçta işini yapıyosun. tabiki sosyal hayatın da olacak işin çıkacak izin alacaksın 7/24 çalışalım isterler. sen mesafeni koru işini yap olsun bitsin. patronlar hep aynıdır. moralin bozma arkadaşım

Günaydın kızlarrr.
Evet canım birazdan çıkacağım Aile hekimime gideceğim. Yarın da sonuçları alırım herhalde.Özledik senii biz deee

çekirdek ailenizle inş. mutluluğunuz daim olsun. evet haftaya gidicem doktora. hem dün bahsetmiştim çenemde bikaç tüy cıktı onları sorarım diye regl zamanımda gtmem gerekiyormuş. bakalım normal kontrol için bir gideyim bi sonrakı ay eğer regl olursam hormonlarıma da baktırıcam (umarım olmam) bu ay korunmasız 2.denememiz olacak.

Günaydın kızlarrr.
Evet canım birazdan çıkacağım Aile hekimime gideceğim. Yarın da sonuçları alırım herhalde.Özledik senii biz deee

hoşgeldin tatlım
hadi cabucak git gel
güzel haberler getirin şenlensin topiğimiz morale ihtiyacımız var doping oluyor
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım

kizlr hadtym esimde bobrkten hasta patron beni isten ayi çok kotu
kizlr hastabneye gtm dye atti beni isten kadin ya nete grmyrm artk pek
Canım benim ya..Önce geçmiş olsun eşine de sana da.Siz iyi olun gerisi önemli değil.Zaten seni çok geriyordu patronun.Sinir oluyordun.Böylesi daha hayırlıdır senin için.Aramış yarın gel diye.İnşallah en hayırlısı olur hakkında.Sıkıntıya girmezsiniz daha fazla.Bebeğinde gelir bu ay göbek büyütürsün bi taraftan da.Dualarım seninle canım.
benide eklerseniz sevinirim 31 ocaktı batım ama gelmedi inşaaaaaaaaaaaaaaaaaaallaaaaaaaaaaaah hayırlısı ile hepimiz hamişizdir.
Hoşgeldin Batın geçmiş olduğu için ekleyemedim.Doğum tarihinizle beraber en aşağıya eklerim seni inşallah.

:107: Yardım etmiş kadar oldun canım benim.Çok teşekkürler güzel dileklerin için. Rabbim en kısa zamanda sana da göstersin bu durumları.Evimiz kiralık bizim.O yüzden fazla kalıcı dekor yapmak istemiyorum.Evden çıkınca çok acı oluyor 6ay önce boyandı zaten evimiz.Eşyalarla süslemeyi düşünüyorum.Bi de perdeleri pembe oğlan olursa onu da değiştireceğim.Bebek oda takımları çok pahalı.Şu genç odasına çevrilenlerine bakıyorum 2500-3000 civarı.Park yatağı da sevmiyorum.Bebekli arkadaşlarımdan ve netten fikirlere bakıyorum.İki aile de karar verin biz alacağız diyor.O yüzden onlara da fazla yıkılmak istemedim.Belki sadece bi yatak alırım.Büyüyenlerinden.Dolabım var odada.Müsait de.Bir iki tadilattan sonra işimi görür.Gönül ister eksiksiz bi odası olsun kuzumun ama maddi olarak bizi çok sıkıntıya sokar.Bende en geç Temmuz gibi işi bırakırım sonrası Allah kerim.7aylık olana kadar bişey almak istemiyorum.Ama herşeye karar veririm sanırım.Yada alınanlar annemlerde kalır.Eşyaya bağlanmak istemiyorum Allah korusun kötü bişey olursa aklından çıkmaz insanın.Daha çok erken zaten.Odası şark odası olarak döşeliydi onu kaldırdık sadece.Halısı ve benim oyuncaklarım kaldı sadece.İnsan heyecanlanıyor boş odayı görünce.Sağlıkla kucağımıza da aldırsın inşallah.

Git tabi canım.Yumurtaların kiste dönüşüyorsa sıkıntı olur senin için.İçin rahat eder hem bi kontrolden geçmiş olursun.

Dualarımız seninle Feyzacım.İnşallah evinizin prensesi gelir bu sefer.Sende kızını süslersin cicili bicili
Rüyanı da Allah hayırlara çıkarsın.Sağlıkla al kucağına yeni kuzunu da inşallah

Hadi bugün de yenile testi.Yada hemen kana git.

tatlım o tüyler hormonlarla ilgilidir herhade bir arkadaşımda da çıkıyordu sonucu lazerde buldu btti gitti
istersen hamiş kalmadan hallettir gitsin canım
hem daha çok başındaymışsınız canım benim
inşallah çok bekletmez bebiğiniz tez zamanda gelir canım
bu arada bende izmirliyim yakın sayılırız bakıkesir ikiadım

Kocaman bebkler resmen ya,inanamıyrm onlara birnaz birnaz ama beni korkutu idrarda kan geldi resmen bizim bat gbi aynı şekilde serum taktılar yatırdılar ya bi kotu oldum ki allahım herkezi buyuk derten kurtarsın acı vermesin hastalıktan korusun rabim herkezi...

Ben cok fazla iyi niyetliyim ama bitti bundan sonra en alla gorulmedik mesafe koycam iş haricinde konuşmuycam bile onla,ya ciddi bi durum olmasa ben yerimden kıpırdamam bile ama işte elalem anlamıyor.Saol canım benim..

canımmm güzel duaların için çok sağol canımm
bu arada kötü hiçbirşey düşünme tamammı herşey çok güzel olucakkk hayırlısıyla sağlıkla gelecek yavrun
benim abimin kızı oldu yeni sayılır 1 yaşına yeni girdi ikinciside yolda ( çok hızlılar bu arada :) ) neysee onların evide küçük onun için kullanışlı ve fazla masraflı olmayan ama rahat edebileceği ne olabilir diye çok araştırmışlardı
dediğin gibi sonradan kayrola olan ve 15 yaşına kadar kullanabileceği bebek kayrolası aldılar canım 1.500 tl ya ve çok kaliteli birşey bol keçmeceli büyük ve bayaada konforlu kız olduğu içinde pembe cibindirik taktırmışlar üzerine pek süslü olmuştu
dolap bile almamışlardı çünkü evde koycak yer yok diye
kendi dolaplarından bir yer açmışlardı elbiselerini koyuyorlar bizim zillinin :) bir görsen yersin yaa mini mini :) böyle dantelli külotlu çoraplarıda var pek şirin duruyo :)
özledim vala :)
neyse kısacası onlarda işini görebilir demek istedim canım bir bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…