- 22 Mayıs 2012
- 1.171
- 4
- 88
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.741
günaydın kzılarrrrrrrrrrrrrrrrrben dun aksam ev gıder gıtmez test yaptım once bısey yoktuuu yemek yemeye oturduk yani hemn hemn yarım saat sonraaaa bı baktımm bellı belırsızz bı çizgi varrr :)))) eşime dedim sende bakk yanlışmı goruyorum dıeee oda dedı evet ama cok zor gorunen bısey var dedııı neysee bıraktık annemlere gıttık geldıkkk bı baktımmm çizgi gayet belli olur bı sekıldeee yıne sılık ama bellı oluyooo resmını cektım ama atamıyorum su annn pc yee ara kablomu bulmadımmm ama ugrasıcammm resmı sıze atmmak içinnnnn he bu arda kahverengı lekeleerım yok denecek kadrr azaldı artıkkkkkkk
günaydınn hanımlaarrrrr :)
bu sabahhh ilk kez ben geldim sanırımmm :)
umarım herşey yolundadır...
ben toparlanıp geldim...
inşallahhh bu ay hayırlısıyla gelir meleklerimizzz
hepinizi özledim hanımlarrrr
haydii çabuk gelinn :)
ewet yurtdışında zor olur canım . evinin hanımı olmuşsun ne güzel bebişini de büyütrsün gönül rahatlığıyla inşallah.. arada bende özeniyorum . evde olsam diye. ama evde olunca da vakıt geçmiyor. iş bitmiyor. canım sıkılıyor. sistemim alt üst oluyor. alışkanlık işte. bu arada ben balıkesirdeyim
kizlar geldim işteyim mesajını sona aldm falan diye kıvırıyor patron bakalım hayırlısı nolck,gayet mesefeliyim bundan sonra merhba merhba bitti
en ufak bir şeyine yardm etmıycem milete acıdının mı acınacak halle dusuosun bunu anladim,benim grip iyi fena değil dun sbh calışma oldu bugn ovu testi yaparm gene koyarm buraya
Eşiminde fena değilde bide laf dinlese gomlekle gitti demitte diyo ki biraz serinmi kizlar napcam ben bu adamla....
günaydın kzılarrrrrrrrrrrrrrrrrben dun aksam ev gıder gıtmez test yaptım once bısey yoktuuu yemek yemeye oturduk yani hemn hemn yarım saat sonraaaa bı baktımm bellı belırsızz bı çizgi varrr :)))) eşime dedim sende bakk yanlışmı goruyorum dıeee oda dedı evet ama cok zor gorunen bısey var dedııı neysee bıraktık annemlere gıttık geldıkkk bı baktımmm çizgi gayet belli olur bı sekıldeee yıne sılık ama bellı oluyooo resmını cektım ama atamıyorum su annn pc yee ara kablomu bulmadımmm ama ugrasıcammm resmı sıze atmmak içinnnnn he bu arda kahverengı lekeleerım yok denecek kadrr azaldı artıkkkkkkk
kizlar geldim işteyim mesajını sona aldm falan diye kıvırıyor patron bakalım hayırlısı nolck,gayet mesefeliyim bundan sonra merhba merhba bitti
en ufak bir şeyine yardm etmıycem milete acıdının mı acınacak halle dusuosun bunu anladim,benim grip iyi fena değil dun sbh calışma oldu bugn ovu testi yaparm gene koyarm buraya
Eşiminde fena değilde bide laf dinlese gomlekle gitti demitte diyo ki biraz serinmi kizlar napcam ben bu adamla....
gunaydın kızlar,ben geldim...
ozledim sizigelin buraya opıyım bi
Sizden uzak kalcm diye cok uzuldm dun ya ama yeniden burdayım ee nasılsın neler oldu ben yoken?
Hamişler var sanırım tb ederim canlar
Karapisso bata 2gun mu kaldı senin?
Cadiozy kana gidicektin sanırım?
Gunaydın canım tşkur ederim msjın için,duzeldi gbi patronla bakalım nolcak...
evet canım yaa aslında bende yorulmuşum yıllarca çalışmaktan
şimdi kendimi ev hanımı olarak görmüyorum aslında
tam gün eşim ben :)
yani eşime deliler gibi aşık olduğumdan
tam gün eş görevini üstlendim
herşey yolunda şimdilik tek sıkıntımız bebişsizlik
inşallahh rabbimde en kısa süre nasip ederde tam gün eşlikle birlikte tam gün annelik görevinide üstlenirim :)
sen dr. gidecektin canım naptın karar verdinmi
bu arada korunuyormuydunuz canım ?
Günaydın kızlarrr.
Evet canım birazdan çıkacağım Aile hekimime gideceğim. Yarın da sonuçları alırım herhalde.Özledik senii biz deee
Canım benim ya..Önce geçmiş olsun eşine de sana da.Siz iyi olun gerisi önemli değil.Zaten seni çok geriyordu patronun.Sinir oluyordun.Böylesi daha hayırlıdır senin için.Aramış yarın gel diye.İnşallah en hayırlısı olur hakkında.Sıkıntıya girmezsiniz daha fazla.Bebeğinde gelir bu ay göbek büyütürsün bi taraftan da.Dualarım seninle canım.kizlr hadtym esimde bobrkten hasta patron beni isten ayi çok kotu
kizlr hastabneye gtm dye atti beni isten kadin ya nete grmyrm artk pek
Hoşgeldinbenide eklerseniz sevinirim 31 ocaktı batım ama gelmedi inşaaaaaaaaaaaaaaaaaaallaaaaaaaaaaaah hayırlısı ile hepimiz hamişizdir.
Aysecimmm amin canimm insallahhhh
Hayirlisiyla saglikla gelsinn yeterkiii uzuldum bu ay byaasimdi biraz daha iyiyim yarin gelirim topige :)
Bu arada cok cok iyi yapmissin tatlim yavastan yavastan kendini yormadan yaparsin odasina kagit kaplarsiniz eglenceli olanlarindan tabii cinsiyetini beklenistersen onun icin :) keske yakin olsakta bende birseyler alsam bebisine odasininyaparken yardimmedebilsem nasil keyifli olur simdi
Saglikla huzurla mutlulukla gelsin guzeller guzeli annesine
Git tabi canım.Yumurtaların kiste dönüşüyorsa sıkıntı olur senin için.İçin rahat eder hem bi kontrolden geçmiş olursun.kızlar adetten sadece 2 gün önce yumurtlamıştımya ben , 15 gün sonra yani az önce geldi kırmızılar .. Adetimde 14 gün geçmiş oldu böylece .. Şimdi ben gelecek ayda mı geç yumurtlıcam neden böyle oldu ki .. Doktora mı gitsem kızlar ???????????
Dualarımız seninle Feyzacım.İnşallah evinizin prensesi gelir bu sefer.Sende kızını süslersin cicili biciliİyi aksamlar arkadaslar herkes iyidir insallah.bati bekleyen arkadaslar insallah hamis olursunuz,bu ay olamayanlar bir dahaki aya nasip olur insallah.hamis arkadaslarim da rahat bir hamilelik gecirip kucaklarina alirlar insallah.
Gelelim kendime tatil durumundan cok yogunum iki gun benim oglanlar annanede kaldilar oh kafa dinledim biraz esimle basbasa biraz gezdik,sinemaya gittik, yemek yedik iyi gelmedi desem yalan olur.ama cokta ozledim bugun geldiler velhasil.kavustuk ogluslarimla.ilk kez hamileligimle alakali bir ruya gordum ruyamda dogum yapiyorum aliyorum kucagima erkek olsun diyorum sag salim dogduya birkac gun sonra bir daha ameliyata giriyorum bir oglan daha doguruyorum meger ikizmis oyle bir sasiyorum ki anlatamam emziriyorum sag gogsumden sut geliyor,soldan gelmiyor ikisini de ayni gogusten emziriyorum hayirlar olsun insallah.her hamileligimde ruyamda kiz dogurdugumu gordum ve sonucta 2 sag,iki de cennette 4 oglum oldu. Bakalim yarin dr kontrolum var fena halde migdem yaniyor onu da soyleyim dr a dua edin banaoptum hepinizi ( ne kadar uzun yazmisim yaaa:))))))
çekirdek ailenizle inş. mutluluğunuz daim olsun. evet haftaya gidicem doktora. hem dün bahsetmiştim çenemde bikaç tüy cıktı onları sorarım diye regl zamanımda gtmem gerekiyormuş. bakalım normal kontrol için bir gideyim bi sonrakı ay eğer regl olursam hormonlarıma da baktırıcam (umarım olmam) bu ay korunmasız 2.denememiz olacak.
Canım aynen benim eşimde öyle. Hiç dinlemez beni. Sonra hasta olunca da ben çekiyorum bir naz bir naz. Dedim hasta olursan iğne yapacam sana en büyük boyundanhatta böyle dart atar gibi atacam karşıdan. Ona göre dikkat et
Çocuk gibiler canım ya bu erkekler.
Bence de mesafeyi koru fazla samimiyet tez ayrılık getirir derler ya. Boşver.
elalemin işinde çalışmak zordur. herşeylerine katlanmak zorundaymışsın gibi davranıyorlar. sonçta işini yapıyosun. tabiki sosyal hayatın da olacak işin çıkacak izin alacaksın 7/24 çalışalım isterler. sen mesafeni koru işini yap olsun bitsin. patronlar hep aynıdır. moralin bozma arkadaşım
Günaydın kızlarrr.
Evet canım birazdan çıkacağım Aile hekimime gideceğim. Yarın da sonuçları alırım herhalde.Özledik senii biz deee
tatlım o tüyler hormonlarla ilgilidir herhade bir arkadaşımda da çıkıyordu sonucu lazerde buldu btti gitti
istersen hamiş kalmadan hallettir gitsin canım
hem daha çok başındaymışsınız canım benim
inşallah çok bekletmez bebiğiniz tez zamanda gelir canım
bu arada bende izmirliyim yakın sayılırız bakıkesir ikiadım[/Q
bakalım daha yeniyiz ama insan hemen bu fikre alışıyor . hemen olsun istyor çok farklı duygularmış dünya algımız değişti bebk düşündükten sonra varsa yoksa bebiş. önceden napıyormusuz Allah hepimize nasip etsin. şu tüyler de çoğalmaz umarım lazere de gerek kalmaz. bu arada çok yakınmısız komşu il izmir. güzel izmir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?