Bol bebiş topiği

yanımda testım yok ancak aksam yenılebılırımmm bende karrsız kaldımmm kan içinn gitsemmi azcık dha beklesemmı bılmedimm

Saol canim benim ben iyim,eşimde fena değil işte haftaya yeniden kontrole gidice taş dokuyormuş sanırım
geldim bakalım işe nolcak,inşallah bebeğimde gelir bu ay da mutlu olurum...

Bende öyle düşünüyorum aslında.Hem sallanıyor,hem sabit,çekmeceli,alt değiştirme yeri var.Benim odalarım çok geniş tüm takımı alacak kadar yer var.Ama tüm takımlar çok pahalı.Kendi evimiz oluncaya kadar burdan çıkmayı düşünmüyoruz.Ev sahibimizde tanıdık.O yüzden gömme dolaplarından istifade ederim şimdilik.Zaten boş biri.İçinde 4 çekmecesi var.Büyük yüklük şeklinde.İçine raf yapar kağıtla kaplarsak tertemiz olur inşallah.Dışını da süslerim.Bi yatak yeter sanırım.Bir de koltuk istiyorum.Park yataklar çok çirkin görünüyor gözüme benim.Sürekli seyahatte değilizki biz işime yarasın.Hem her yerde uyumaya alışsın istiyorum beni sıkıntıya sokmasın tatilde falan.Hevesim olan şey çok pahalı aslında.Bambu beşikler varya şu süslü püslü olanlardan.400-500tl den düşüğü yok.3-4 ay kullanacağı bişeye de o kadar para vermek istemiyorum ben.Yazık.Ama gözüm de onlarda.Hani biri hediye etse ne kadar makbule geçer anlatamam Tabi bunu kimseye söyleyemem yoksa alırlar Çok harika görünüyor o beşikler.
Bebek eşyalarına kabaca karar verdim sayılır aslında.Puseti sabit olmayan bebek arabası istiyorum.Puseti ayrıca almamak için.Eğer bebek arabasında rahat edersem mama sandalyesi de düşünmüyorum.Ne kadar az masraf o kadar iyi.Herşey de hevesim var ama mantıklı düşünmek de gerekiyor.

yanımda testım yok ancak aksam yenılebılırımmm bende karrsız kaldımmm kan içinn gitsemmi azcık dha beklesemmı bılmedimm
Bence direk kana git bugün.Uğraşma idrarla falan.Az da olsa çıkar nasılsa.Çizgiyi gördükten sonra

çok güzel mutluluklar bunlar tadını çıkartın bizde yaşarız umarım en kısa zamnda

ayyy tatlım biliyorum yaaa valla benimde gözüm onlarda :) olursa eğer bizim bebişimiz ben düşünüyorum açıkçası çünkü ikinci üçüncüde istiyoruz eğer rabbim verirse o zaman onlar içinde kullanırım diyorum...
ama senin düşüncen çok mantıklı canım çok haklısın ev kira olunca eşyalar yıpranıyor taşınırken hiç gerek yok çok şey almaya bencede çünkü insan alırken birkez alınıyır diye en iyisini almak istiyor sonra maaf oluyor bizim öyle oldu eşyalarımız valaa biz ilk evlendiğimizde k.yakada ev tutmuştuk sonra eşim orayı pek sevmedi alışamadı kendisi göztepeli olunca biz bir yıl sonra k.yalıya taşındık ama koltuğumuzun al tarafından derisini tırttılar tamda görünen yerinden çok içim gitti öyle duruyor şimdi zaten bizde boşu boşuna kiraz ödüyoruz evde sadece eşylar oturuyo bu yaz gidince boşaltcaz tekrar evimizi bir yer bakıyoruz depo gibi oraya koyucaz ev alana kadar maaf oldu güzelim eşyalarımız
onun için en iyisini yaparsın canım al bir tane en işlevli olanlarından mis gibi bi sürüde dolabın varmış
rabbim en kısa sürede bir evde nasip etsin şöyle içinize sinen o zaman yavaş yavaş dilediğin gibi döşersin tatlım...
rabbim gönlünüze göre versin canım

çok güzel mutluluklar bunlar tadını çıkartın bizde yaşarız umarım en kısa zamnda
Aminnnn..Bizler sizler için şimdiden bilgi topluyoruz en iyisi olsun diye Eşya heyecanı bitecek sonra doğum korkusu saracak hepimizi sırayla
Önce doğuranlar eşyalar hakkında bilgi verecek şu gereksiz bu çok lazım diyerek Uzuun zamanlar beklemesin kimse inşallahh

Bende 11aylık evimi bıraktım tertemizce.Öyle bi bakım yaptırmıştıkki ev sahibi adam bile şaştı nasıl olur bu ev böyle diye.Ama orda kaldı işte üst komşumla kavga edince çıktık Şimdiki evime hiçbişey yapasım yok.Benim değilki niye uğraşayım.Çıkınca kalıyor işte orda bütün emeklerimiz Allah'tan bu evimi ve komşularımı çok seviyorum.Yıllarca otururum inşallah burda.Belki de benim olur bellimi olur Aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş benimki o misal.Ne ev satılık ne paramız var.Ama ne biliyim evi o kadar seviyorumki gülümsemeden edemiyorum bu fikre.Bir de taşınmak işi çok zormuş.Bebekle daha bi zor olur eminim.Kısmetimizde varsa olur ne diyim.Daha bebek için masrafları kısıyoruz ne evi ne arabası
Bi arkadaşım çilekten takım aldı oğluna 2500tl idi 2 yıl önce.Büyüyor yatağı falan.Ama tam takım harika bişey.Belki aileler birleşip öyle bişey alırız bizde.Markasının bi önemi yok benim için.Sağlıklı ve kaliteli olsun yeter.Rabbim en kısa zamanda bütün topiğimize nasip etsin bu muhabbetleri

akşama belkı giderimmmmmmmm offff ne kötüü belirsizlikk yaaaaa

ayy canım yaa evet o komşu olayı çok dert
boşuna dememişler ev alma komşu al diye valla çok doğru...
çok can sıkıcı olmuş canım masraflarda boşa gitmiş ama olsun başınızın gözünüzün sadakası olsun boşver bak rabbim ne güzel bir yer ne güzel bir nasip etmiş
hem neden sizin olmasın rabbim çok büyük canım o dileyince neler olur neler yeterki sen yürekten iste inşallah oda olur canım
bencede markanın önemi yok bende çok takılmam öyle şeylere çok sağlam ve kaliteli olması önemli benim içinde
iniallah içine sinen birşey olur canım
valla dualrında kabul olsun inşallah benimde gelsin meleğim yahu bende hayaller kurayım :)
çok istiyommm :)

Kızlar kanımı verdim geldim. Bütün tetkikler yapılacak. Yarın sonuç alacağım hem konuşacağız. Hayırlısı olsun inşallah.

İnşallah canım inan her aklıma geldiğinde bebeğim dua ediyorum size.Rabbim bekleyen isteyen herkeze nasip etsin bu güzel heyecanı
Kızlar kanımı verdim geldim. Bütün tetkikler yapılacak. Yarın sonuç alacağım hem konuşacağız. Hayırlısı olsun inşallah.

Hadi hayırlısı olsun inşallah tertemiz çıkar herşey

akşama belkı giderimmmmmmmm offff ne kötüü belirsizlikk yaaaaa

Ben iki test birden yaptım. Birisi erken gebelik testi diğeri normal. Normal olanda geç belirdi çizgi hatta varla yok arasıydı. Çizgi bile denilemezdi.Gölge gibi birşeydi. Dün test yaptım tekrar o koyudu ikisi aynı koyuluktaydı yani. Bir hafta geçtikten sonra net çıkıyor. Bence hamilesin canım. Hadi hayırlısı olsun. Kan vermek zor gelmiyorsa kana git. Bana zor geldiği için bugün verdim kanı. Bir hafta geçmiş oldu.

Canim inşallah degerin baya bi yuksek cıkar...

İnşallah canım inan her aklıma geldiğinde bebeğim dua ediyorum size.Rabbim bekleyen isteyen herkeze nasip etsin bu güzel heyecanı

Hadi hayırlısı olsun inşallah tertemiz çıkar herşey

İnşallah kızlar temiz çıkar. annem guatr hastası gerçi tahlil yaptırdım daha önce bir şey çıkmadı. söyledim doktora da nolur nolmaz. O da zaten hepsine bakacağız dedi. Hayırlısı inşallah.
Yalnız kızlar ben çok uyukluyorum ya gözlerim kapanıyor. Bebişten herhalde. Akşam 10 a kadar zor durdum valla gözlerime çöp takacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…