- 22 Mayıs 2012
- 1.171
- 4
- 88
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.761
Canım benim ya..Önce geçmiş olsun eşine de sana da.Siz iyi olun gerisi önemli değil.Zaten seni çok geriyordu patronun.Sinir oluyordun.Böylesi daha hayırlıdır senin için.Aramış yarın gel diye.İnşallah en hayırlısı olur hakkında.Sıkıntıya girmezsiniz daha fazla.Bebeğinde gelir bu ay göbek büyütürsün bi taraftan da.Dualarım seninle canım.
HoşgeldinBatın geçmiş olduğu için ekleyemedim.Doğum tarihinizle beraber en aşağıya eklerim seni inşallah.
:107: Yardım etmiş kadar oldun canım benim.Çok teşekkürler güzel dileklerin için.Rabbim en kısa zamanda sana da göstersin bu durumları.Evimiz kiralık bizim.O yüzden fazla kalıcı dekor yapmak istemiyorum.Evden çıkınca çok acı oluyor 6ay önce boyandı zaten evimiz.Eşyalarla süslemeyi düşünüyorum.Bi de perdeleri pembe oğlan olursa onu da değiştireceğim.Bebek oda takımları çok pahalı.Şu genç odasına çevrilenlerine bakıyorum 2500-3000 civarı.Park yatağı da sevmiyorum.Bebekli arkadaşlarımdan ve netten fikirlere bakıyorum.İki aile de karar verin biz alacağız diyor.O yüzden onlara da fazla yıkılmak istemedim.Belki sadece bi yatak alırım.Büyüyenlerinden.Dolabım var odada.Müsait de.Bir iki tadilattan sonra işimi görür.Gönül ister eksiksiz bi odası olsun kuzumun ama maddi olarak bizi çok sıkıntıya sokar.Bende en geç Temmuz gibi işi bırakırım sonrası Allah kerim.7aylık olana kadar bişey almak istemiyorum.Ama herşeye karar veririm sanırım.Yada alınanlar annemlerde kalır.Eşyaya bağlanmak istemiyorum Allah korusun kötü bişey olursa aklından çıkmaz insanın.Daha çok erken zaten.Odası şark odası olarak döşeliydi onu kaldırdık sadece.Halısı ve benim oyuncaklarım kaldı sadece.İnsan heyecanlanıyor boş odayı görünce.Sağlıkla kucağımıza da aldırsın inşallah.
Git tabi canım.Yumurtaların kiste dönüşüyorsa sıkıntı olur senin için.İçin rahat eder hem bi kontrolden geçmiş olursun.
Dualarımız seninle Feyzacım.İnşallah evinizin prensesi gelir bu sefer.Sende kızını süslersin cicili bicili
Rüyanı da Allah hayırlara çıkarsın.Sağlıkla al kucağına yeni kuzunu da inşallah
Hadi bugün de yenile testi.Yada hemen kana git.
Canım benim ya..Önce geçmiş olsun eşine de sana da.Siz iyi olun gerisi önemli değil.Zaten seni çok geriyordu patronun.Sinir oluyordun.Böylesi daha hayırlıdır senin için.Aramış yarın gel diye.İnşallah en hayırlısı olur hakkında.Sıkıntıya girmezsiniz daha fazla.Bebeğinde gelir bu ay göbek büyütürsün bi taraftan da.Dualarım seninle canım.
HoşgeldinBatın geçmiş olduğu için ekleyemedim.Doğum tarihinizle beraber en aşağıya eklerim seni inşallah.
:107: Yardım etmiş kadar oldun canım benim.Çok teşekkürler güzel dileklerin için.Rabbim en kısa zamanda sana da göstersin bu durumları.Evimiz kiralık bizim.O yüzden fazla kalıcı dekor yapmak istemiyorum.Evden çıkınca çok acı oluyor 6ay önce boyandı zaten evimiz.Eşyalarla süslemeyi düşünüyorum.Bi de perdeleri pembe oğlan olursa onu da değiştireceğim.Bebek oda takımları çok pahalı.Şu genç odasına çevrilenlerine bakıyorum 2500-3000 civarı.Park yatağı da sevmiyorum.Bebekli arkadaşlarımdan ve netten fikirlere bakıyorum.İki aile de karar verin biz alacağız diyor.O yüzden onlara da fazla yıkılmak istemedim.Belki sadece bi yatak alırım.Büyüyenlerinden.Dolabım var odada.Müsait de.Bir iki tadilattan sonra işimi görür.Gönül ister eksiksiz bi odası olsun kuzumun ama maddi olarak bizi çok sıkıntıya sokar.Bende en geç Temmuz gibi işi bırakırım sonrası Allah kerim.7aylık olana kadar bişey almak istemiyorum.Ama herşeye karar veririm sanırım.Yada alınanlar annemlerde kalır.Eşyaya bağlanmak istemiyorum Allah korusun kötü bişey olursa aklından çıkmaz insanın.Daha çok erken zaten.Odası şark odası olarak döşeliydi onu kaldırdık sadece.Halısı ve benim oyuncaklarım kaldı sadece.İnsan heyecanlanıyor boş odayı görünce.Sağlıkla kucağımıza da aldırsın inşallah.
Git tabi canım.Yumurtaların kiste dönüşüyorsa sıkıntı olur senin için.İçin rahat eder hem bi kontrolden geçmiş olursun.
Dualarımız seninle Feyzacım.İnşallah evinizin prensesi gelir bu sefer.Sende kızını süslersin cicili bicili
Rüyanı da Allah hayırlara çıkarsın.Sağlıkla al kucağına yeni kuzunu da inşallah
Hadi bugün de yenile testi.Yada hemen kana git.
tatlım o tüyler hormonlarla ilgilidir herhade bir arkadaşımda da çıkıyordu sonucu lazerde buldu btti gitti
istersen hamiş kalmadan hallettir gitsin canım
hem daha çok başındaymışsınız canım benim
inşallah çok bekletmez bebiğiniz tez zamanda gelir canım
bu arada bende izmirliyim yakın sayılırız bakıkesir ikiadım[/Q
bakalım daha yeniyiz ama insan hemen bu fikre alışıyor . hemen olsun istyor çok farklı duygularmış dünya algımız değişti bebk düşündükten sonra varsa yoksa bebiş. önceden napıyormusuz Allah hepimize nasip etsin. şu tüyler de çoğalmaz umarım lazere de gerek kalmaz. bu arada çok yakınmısız komşu il izmir. güzel izmir.
ayy canımm inşallahh gerek kalmaz elleme sen sakın çoğalmasın tatlım...
evet yaa komşuyuzzz :)
yakınız kız aslında :)
izmir çok güzeldirrrr canım izmirim :)
valla bebek konusunda aynıyız canım yaa
eskiden hiç fark etmezmişiz meğersem şimdi algıda seçicilik oldu :) heryerde bebek görüyoruz herkes bir hamiledir gidiyor :)
canımız çekiyor valaa
hadii inşallahh bu ay gelir bebişlerimiz hayırlısıylaa
Bende öyle düşünüyorum aslında.Hem sallanıyor,hem sabit,çekmeceli,alt değiştirme yeri var.Benim odalarım çok geniş tüm takımı alacak kadar yer var.Ama tüm takımlar çok pahalı.Kendi evimiz oluncaya kadar burdan çıkmayı düşünmüyoruz.Ev sahibimizde tanıdık.O yüzden gömme dolaplarından istifade ederim şimdilik.Zaten boş biri.İçinde 4 çekmecesi var.Büyük yüklük şeklinde.İçine raf yapar kağıtla kaplarsak tertemiz olur inşallah.Dışını da süslerim.Bi yatak yeter sanırım.Bir de koltuk istiyorum.Park yataklar çok çirkin görünüyor gözüme benim.Sürekli seyahatte değilizki biz işime yarasın.Hem her yerde uyumaya alışsın istiyorum beni sıkıntıya sokmasın tatilde falan.Hevesim olan şey çok pahalı aslında.Bambu beşikler varya şu süslü püslü olanlardan.400-500tl den düşüğü yok.3-4 ay kullanacağı bişeye de o kadar para vermek istemiyorum ben.Yazık.Ama gözüm de onlarda.Hani biri hediye etse ne kadar makbule geçer anlatamamcanımmm güzel duaların için çok sağol canımm
bu arada kötü hiçbirşey düşünme tamammı herşey çok güzel olucakkk hayırlısıyla sağlıkla gelecek yavrun
benim abimin kızı oldu yeni sayılır 1 yaşına yeni girdi ikinciside yolda ( çok hızlılar bu arada :) ) neysee onların evide küçük onun için kullanışlı ve fazla masraflı olmayan ama rahat edebileceği ne olabilir diye çok araştırmışlardı
dediğin gibi sonradan kayrola olan ve 15 yaşına kadar kullanabileceği bebek kayrolası aldılar canım 1.500 tl ya ve çok kaliteli birşey bol keçmeceli büyük ve bayaada konforlu kız olduğu içinde pembe cibindirik taktırmışlar üzerine pek süslü olmuştu
dolap bile almamışlardı çünkü evde koycak yer yok diye
kendi dolaplarından bir yer açmışlardı elbiselerini koyuyorlar bizim zillinin :) bir görsen yersin yaa mini mini :) böyle dantelli külotlu çoraplarıda var pek şirin duruyo :)
özledim vala :)
neyse kısacası onlarda işini görebilir demek istedim canım bir bak istersen
Bence direk kana git bugün.Uğraşma idrarla falan.Az da olsa çıkar nasılsa.Çizgiyi gördükten sonrayanımda testım yok ancak aksam yenılebılırımmm bende karrsız kaldımmm kan içinn gitsemmi azcık dha beklesemmı bılmedimm
ayy canımm inşallahh gerek kalmaz elleme sen sakın çoğalmasın tatlım...
evet yaa komşuyuzzz :)
yakınız kız aslında :)
izmir çok güzeldirrrr canım izmirim :)
valla bebek konusunda aynıyız canım yaa
eskiden hiç fark etmezmişiz meğersem şimdi algıda seçicilik oldu :) heryerde bebek görüyoruz herkes bir hamiledir gidiyor :)
canımız çekiyor valaa
hadii inşallahh bu ay gelir bebişlerimiz hayırlısıylaa
şimdi ben burda yazışıyorum birşeyler öğreniyorum eşime anlatıyorum bi topiğimiz var kızların çogu hamiş diye birgün banada sıra gelecek ben de adımı yazdırıcam diye o da nasıl gülen gözlerle dinliyor beni mutluluk bu işte gerçekleştiği andakı mutluluğu düşünemiyorum bile.
artık işime başlayayım bir buçuk saat olmuş bile mesai başlayalı farketmeden akmış zaman. herkese kolaylıklar dilerim tanıştığıma sevindim ssirincim
Bende öyle düşünüyorum aslında.Hem sallanıyor,hem sabit,çekmeceli,alt değiştirme yeri var.Benim odalarım çok geniş tüm takımı alacak kadar yer var.Ama tüm takımlar çok pahalı.Kendi evimiz oluncaya kadar burdan çıkmayı düşünmüyoruz.Ev sahibimizde tanıdık.O yüzden gömme dolaplarından istifade ederim şimdilik.Zaten boş biri.İçinde 4 çekmecesi var.Büyük yüklük şeklinde.İçine raf yapar kağıtla kaplarsak tertemiz olur inşallah.Dışını da süslerim.Bi yatak yeter sanırım.Bir de koltuk istiyorum.Park yataklar çok çirkin görünüyor gözüme benim.Sürekli seyahatte değilizki biz işime yarasın.Hem her yerde uyumaya alışsın istiyorum beni sıkıntıya sokmasın tatilde falan.Hevesim olan şey çok pahalı aslında.Bambu beşikler varya şu süslü püslü olanlardan.400-500tl den düşüğü yok.3-4 ay kullanacağı bişeye de o kadar para vermek istemiyorum ben.Yazık.Ama gözüm de onlarda.Hani biri hediye etse ne kadar makbule geçer anlatamamTabi bunu kimseye söyleyemem yoksa alırlar Çok harika görünüyor o beşikler.
Bebek eşyalarına kabaca karar verdim sayılır aslında.Puseti sabit olmayan bebek arabası istiyorum.Puseti ayrıca almamak için.Eğer bebek arabasında rahat edersem mama sandalyesi de düşünmüyorum.Ne kadar az masraf o kadar iyi.Herşey de hevesim var ama mantıklı düşünmek de gerekiyor.
Bence direk kana git bugün.Uğraşma idrarla falan.Az da olsa çıkar nasılsa.Çizgiyi gördükten sonra
Bende öyle düşünüyorum aslında.Hem sallanıyor,hem sabit,çekmeceli,alt değiştirme yeri var.Benim odalarım çok geniş tüm takımı alacak kadar yer var.Ama tüm takımlar çok pahalı.Kendi evimiz oluncaya kadar burdan çıkmayı düşünmüyoruz.Ev sahibimizde tanıdık.O yüzden gömme dolaplarından istifade ederim şimdilik.Zaten boş biri.İçinde 4 çekmecesi var.Büyük yüklük şeklinde.İçine raf yapar kağıtla kaplarsak tertemiz olur inşallah.Dışını da süslerim.Bi yatak yeter sanırım.Bir de koltuk istiyorum.Park yataklar çok çirkin görünüyor gözüme benim.Sürekli seyahatte değilizki biz işime yarasın.Hem her yerde uyumaya alışsın istiyorum beni sıkıntıya sokmasın tatilde falan.Hevesim olan şey çok pahalı aslında.Bambu beşikler varya şu süslü püslü olanlardan.400-500tl den düşüğü yok.3-4 ay kullanacağı bişeye de o kadar para vermek istemiyorum ben.Yazık.Ama gözüm de onlarda.Hani biri hediye etse ne kadar makbule geçer anlatamamTabi bunu kimseye söyleyemem yoksa alırlar Çok harika görünüyor o beşikler.
Bebek eşyalarına kabaca karar verdim sayılır aslında.Puseti sabit olmayan bebek arabası istiyorum.Puseti ayrıca almamak için.Eğer bebek arabasında rahat edersem mama sandalyesi de düşünmüyorum.Ne kadar az masraf o kadar iyi.Herşey de hevesim var ama mantıklı düşünmek de gerekiyor.
Bence direk kana git bugün.Uğraşma idrarla falan.Az da olsa çıkar nasılsa.Çizgiyi gördükten sonra
şimdi ben burda yazışıyorum birşeyler öğreniyorum eşime anlatıyorum bi topiğimiz var kızların çogu hamiş diye birgün banada sıra gelecek ben de adımı yazdırıcam diye o da nasıl gülen gözlerle dinliyor beni mutluluk bu işte gerçekleştiği andakı mutluluğu düşünemiyorum bile.
artık işime başlayayım bir buçuk saat olmuş bile mesai başlayalı farketmeden akmış zaman. herkese kolaylıklar dilerim tanıştığıma sevindim ssirincim
bende çok memnun oldum tatlım
kolay gelsin sana
gerçekten mutluluk çok yakınızmda sadece gözlerde bile bulabiliyor olmak muhteşem birşey
rabbim aşkınızın meyvesini tez zamanda versin canım
Aminnnn..Bizler sizler için şimdiden bilgi topluyoruz en iyisi olsun diyeçok güzel mutluluklar bunlar tadını çıkartın bizde yaşarız umarım en kısa zamnda
ayyy tatlım biliyorum yaaa valla benimde gözüm onlarda :) olursa eğer bizim bebişimiz ben düşünüyorum açıkçası çünkü ikinci üçüncüde istiyoruz eğer rabbim verirse o zaman onlar içinde kullanırım diyorum...
ama senin düşüncen çok mantıklı canım çok haklısın ev kira olunca eşyalar yıpranıyor taşınırken hiç gerek yok çok şey almaya bencede çünkü insan alırken birkez alınıyır diye en iyisini almak istiyor sonra maaf oluyorbizim öyle oldu eşyalarımız valaa biz ilk evlendiğimizde k.yakada ev tutmuştuk sonra eşim orayı pek sevmedi alışamadı kendisi göztepeli olunca biz bir yıl sonra k.yalıya taşındık ama koltuğumuzun al tarafından derisini tırttılar tamda görünen yerinden çok içim gitti öyle duruyor şimdi zaten bizde boşu boşuna kiraz ödüyoruz evde sadece eşylar oturuyo bu yaz gidince boşaltcaz tekrar evimizi bir yer bakıyoruz depo gibi oraya koyucaz ev alana kadar maaf oldu güzelim eşyalarımız
onun için en iyisini yaparsın canım al bir tane en işlevli olanlarından mis gibi bi sürüde dolabın varmış
rabbim en kısa sürede bir evde nasip etsin şöyle içinize sinen o zaman yavaş yavaş dilediğin gibi döşersin tatlım...
rabbim gönlünüze göre versin canım
Aminnnn..Bizler sizler için şimdiden bilgi topluyoruz en iyisi olsun diyeEşya heyecanı bitecek sonra doğum korkusu saracak hepimizi sırayla
Önce doğuranlar eşyalar hakkında bilgi verecek şu gereksiz bu çok lazım diyerekUzuun zamanlar beklemesin kimse inşallahh
Bende 11aylık evimi bıraktım tertemizce.Öyle bi bakım yaptırmıştıkki ev sahibi adam bile şaştı nasıl olur bu ev böyle diye.Ama orda kaldı işte üst komşumla kavga edince çıktıkŞimdiki evime hiçbişey yapasım yok.Benim değilki niye uğraşayım.Çıkınca kalıyor işte orda bütün emeklerimiz Allah'tan bu evimi ve komşularımı çok seviyorum.Yıllarca otururum inşallah burda.Belki de benim olur bellimi olur Aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş benimki o misal.Ne ev satılık ne paramız var.Ama ne biliyim evi o kadar seviyorumki gülümsemeden edemiyorum bu fikre.Bir de taşınmak işi çok zormuş.Bebekle daha bi zor olur eminim.Kısmetimizde varsa olur ne diyim.Daha bebek için masrafları kısıyoruz ne evi ne arabası
Bi arkadaşım çilekten takım aldı oğluna 2500tl idi 2 yıl önce.Büyüyor yatağı falan.Ama tam takım harika bişey.Belki aileler birleşip öyle bişey alırız bizde.Markasının bi önemi yok benim için.Sağlıklı ve kaliteli olsun yeter.Rabbim en kısa zamanda bütün topiğimize nasip etsin bu muhabbetleri
Kızlar kanımı verdim geldim. Bütün tetkikler yapılacak. Yarın sonuç alacağım hem konuşacağız. Hayırlısı olsun inşallah.
İnşallah canım inan her aklıma geldiğinde bebeğim dua ediyorum size.Rabbim bekleyen isteyen herkeze nasip etsin bu güzel heyecanıayy canım yaa evet o komşu olayı çok dert
boşuna dememişler ev alma komşu al diye valla çok doğru...
çok can sıkıcı olmuş canım masraflarda boşa gitmiş ama olsun başınızın gözünüzün sadakası olsun boşver bak rabbim ne güzel bir yer ne güzel bir nasip etmiş
hem neden sizin olmasın rabbim çok büyük canım o dileyince neler olur neler yeterki sen yürekten iste inşallah oda olur canım
bencede markanın önemi yok bende çok takılmam öyle şeylere çok sağlam ve kaliteli olması önemli benim içinde
iniallah içine sinen birşey olur canım
valla dualrında kabul olsun inşallah benimde gelsin meleğim yahu bende hayaller kurayım :)
çok istiyommm :)
Kızlar kanımı verdim geldim. Bütün tetkikler yapılacak. Yarın sonuç alacağım hem konuşacağız. Hayırlısı olsun inşallah.
akşama belkı giderimmmmmmmm offff ne kötüü belirsizlikk yaaaaa
Canim inşallah degerin baya bi yuksek cıkar...
İnşallah canım inan her aklıma geldiğinde bebeğim dua ediyorum size.Rabbim bekleyen isteyen herkeze nasip etsin bu güzel heyecanı
Hadi hayırlısı olsun inşallah tertemiz çıkar herşey
Günaydın inşallah herkes için güzel bir gün olsun..
Günaydın inşallah herkes için güzel bir gün olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?