- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.781
İnşallah canım inan her aklıma geldiğinde bebeğim dua ediyorum size.Rabbim bekleyen isteyen herkeze nasip etsin bu güzel heyecanı
Hadi hayırlısı olsun inşallah tertemiz çıkar herşey
günaydın tatlım hoşgeldinn
nasıl geçiyor hamişlik günlerin :)
keyfiniz yerinizdedir inşallahh
İnşallah kızlar temiz çıkar. annem guatr hastası gerçi tahlil yaptırdım daha önce bir şey çıkmadı. söyledim doktora da nolur nolmaz. O da zaten hepsine bakacağız dedi. Hayırlısı inşallah.
Yalnız kızlar ben çok uyukluyorum ya gözlerim kapanıyor. Bebişten herhalde. Akşam 10 a kadar zor durdum valla gözlerime çöp takacam
Hoşbuldumm canım
Bulantılarımın haricinde güzel geçiyor ama artık ona da alıştım gibi:) Afedersin klozetle baya bi samimiyiz 1 aydır :)
Günaydın adaşım. Nabersin? Sen bu uykuyu nasıl yendin ben de başladım uyuklamaya. Masabaşında uyucam şimdi valla
Ben iki test birden yaptım. Birisi erken gebelik testi diğeri normal. Normal olanda geç belirdi çizgi hatta varla yok arasıydı. Çizgi bile denilemezdi.Gölge gibi birşeydi. Dün test yaptım tekrar o koyudu ikisi aynı koyuluktaydı yani. Bir hafta geçtikten sonra net çıkıyor. Bence hamilesin canım. Hadi hayırlısı olsun. Kan vermek zor gelmiyorsa kana git. Bana zor geldiği için bugün verdim kanı. Bir hafta geçmiş oldu.
Ayy sende uyku başladi bile ne guzel işte :)
kiz bulnatı olmuyor demi sende?
Canım sen çalışıyorsun tabi. İlk önce tüm çalışan hamile arkadaşlarıma Allah kolaylıklar versin gerçekten zor olmalı. Ben çalışmadığım için ne zaman uykum gelse vurdum kafayı yattım. Şimdilerde sanki biraz biraz geçmeye başladı gibi ama hiç belli olmuyor bi bakmışsın yine gelmiş. İlk zamanlar kendimi çok fazla hasta hissederken artık alışıyorum galiba eskisi kadar yorgun değilim. Senin gebeliğin benden daha yeni olduğu için sende alışacaksın inşallah bulantıların fazla olmaz o biraz zorladı beni ama çok şükür hastanelik falan olmadım. Kokulara karşı çok hassasım en ufak birşeyde çıkarıyorum. Geçen görümcem bebeğinin altını temizlerken ben görmüş bulundum oracıkta geliverdi zor yetiştim lavaboya :):)
Biraz sabahları oluyor cnm. Başım dönüyor aniden kalkınca midem bulanıyor. Kuru ekmek atıyorum sabah ağzıma. Yavaş hareket etmeye çalışıyorum. Çantamda limonum çubuk krakerim kuru yemişlerim mevcut. Ayşenin dediği gibi ara ara atıyorum ağzıma. Aç kalmamaya çalışıyorum. Daha kokuları yeni almaya başladığım için onlardan yana sıkıntı başlamadı.Malum gripten yeni kurtuldum. İnşallah da olmaz.
valla canımm inşşşş senın dedgın gıbıdrrrrr bende hamıleymısım gıbı hıssedıyorummmaslında zor degıl aksamm iş çıkısı verbılırım kan eşim götürü hastaneye ama hanı çizgiyi net gordukten sonbramı gotsem dıomm oyuzden karrsızımm hayırlısıı artık
sağol canım benim.iyi maşallah oğlum biraz unutkanlı ve sağ ayağın güçsüzlük haricinde bir sıkıntısı kalmadı.fizik tedavisi ve psikolog tedavisi devam ediyor.olsun sağ ya şükürler olsun.Mevlam kimseye ve bizede bir daha böyle bir acıyı yaşatmasın inşallah.iyimisin sen nasılsın yanlış hatırlamıyorsam geçen ay sıkıntılı bir durum geçirmiştin moralin düzelmiştir inşallah.
süpersin fıstığımmm
haydi inşallahhh
olcak kız bu sefer :)
bende aldım çörek otu ve tarçın :) lakin cancağzım evdeki bal bitmiş :)
birde bal lazım değilmi
brde bendeki çöreotu toz değil olmazmı ki bu böyle yesem??? ne dersin ?
Herkese merhaba kızlarrrrr Günaydın:119::119::119::119::119::119::119:
Nasılsınız bakemmm Beni özlediniz miiii
Ben çok özledim sizi yaaa...
Yeni hamişleri tebrik ediyorum Maşallah olsun onlara
Haydi harika bir gün bizi bekliyorrr
Hopppaaaaa
sen bilirsin cnm karar senin. Ben kendimi deldirmeyi sevmediğim içinKorkuyorum iğneden valla Bir de sağlık personeliyim düşün. Felsefem yaparım ama yaptırmammmmmmmmm
Hayırlısı olsun canım. Beklerim diyorsan bir iki gün sonra testi tekrarla. Çizgi koyulaşacaktır eminim.
Günaydın cnm. Ben uyukluyorum valla. Sen nasılsın?Ne güzel enerjiksin. Ben de öyleydim eskiden. O günlerime ne zaman döneceğim ohooooo daha çok var
inşş cnaım 9 yadırrrrrrr bu anı beklıyodum ve bu ayyy hıcc umudum yoktu hatta cum agunu doktora gıttım ve nede olsa adet olucam dıe bı poset ilac aldımmm antibiyotık flan ama ıyıkıde içmemişim tam hasta oluyımda ondan sonra içiyim diye bekledimmminşşş bosuna beklmemişimdirrr
inşş cnaım 9 yadırrrrrrr bu anı beklıyodum ve bu ayyy hıcc umudum yoktu hatta cum agunu doktora gıttım ve nede olsa adet olucam dıe bı poset ilac aldımmm antibiyotık flan ama ıyıkıde içmemişim tam hasta oluyımda ondan sonra içiyim diye bekledimmminşşş bosuna beklmemişimdirrr
Bebiştendir o uyku bebişten...
Ben harikayim..
Tatilim devam ediyor ama evde:))
Koçişi işe yolladım ev işlerini ayarladım koştum geldim:))
Ne demiler hareket berket hareket bereket
Sağol canım benim.. Unuttum bile ben o durumu.. Artık espri malzemesi oldu benim için :))
Sağol canım benimmm..
Olacak bu ay inşallah.. Bu ay ikimizin ayı olacak.
Bak 2 aydır batlar yumoşlar hep aynı tarih bizim.
Bomba gibi hazırlancaz.. Umudumuzu kaybetmeden..
Bu arada bizde siirtten gerçek bal getirtmiştik ama kovan..
Onunla denesem mi tarçın çörek otunu:) Sakız gibi çiğnerim heralde:))
Sen çörek otunu yerken dişlerinle iyice kır canım birşey olmaz:)
Herkese merhaba kızlarrrrr Günaydın:119::119::119::119::119::119::119:
Nasılsınız bakemmm Beni özlediniz miiii
Ben çok özledim sizi yaaa...
Yeni hamişleri tebrik ediyorum Maşallah olsun onlara
Haydi harika bir gün bizi bekliyorrr
Hopppaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?