Bol bebiş topiği

günaydın tatlım hoşgeldinn
nasıl geçiyor hamişlik günlerin :)
keyfiniz yerinizdedir inşallahh

Hoşbuldumm canım
Bulantılarımın haricinde güzel geçiyor ama artık ona da alıştım gibi:) Afedersin klozetle baya bi samimiyiz 1 aydır :)

Ayy sende uyku başladi bile ne guzel işte :)
kiz bulnatı olmuyor demi sende?

Hoşbuldumm canım
Bulantılarımın haricinde güzel geçiyor ama artık ona da alıştım gibi:) Afedersin klozetle baya bi samimiyiz 1 aydır :)

sen ve bebişin sağlıklı olunda gerisi önemli değill tatlım nasıl olsa geçiçi
hem böyle bulantının olması gebeliğinin iyi ve saglıklı gittiğinin göstergesiymiş
keyfini çıkarrrrr boşverr herşeyiiii :)

Günaydın adaşım. Nabersin? Sen bu uykuyu nasıl yendin ben de başladım uyuklamaya. Masabaşında uyucam şimdi valla

Canım sen çalışıyorsun tabi. İlk önce tüm çalışan hamile arkadaşlarıma Allah kolaylıklar versin gerçekten zor olmalı. Ben çalışmadığım için ne zaman uykum gelse vurdum kafayı yattım. Şimdilerde sanki biraz biraz geçmeye başladı gibi ama hiç belli olmuyor bi bakmışsın yine gelmiş. İlk zamanlar kendimi çok fazla hasta hissederken artık alışıyorum galiba eskisi kadar yorgun değilim. Senin gebeliğin benden daha yeni olduğu için sende alışacaksın inşallah bulantıların fazla olmaz o biraz zorladı beni ama çok şükür hastanelik falan olmadım. Kokulara karşı çok hassasım en ufak birşeyde çıkarıyorum. Geçen görümcem bebeğinin altını temizlerken ben görmüş bulundum oracıkta geliverdi zor yetiştim lavaboya :):)

valla canımm inşşşş senın dedgın gıbıdrrrrr bende hamıleymısım gıbı hıssedıyorummm aslında zor degıl aksamm iş çıkısı verbılırım kan eşim götürü hastaneye ama hanı çizgiyi net gordukten sonbramı gotsem dıomm oyuzden karrsızımm hayırlısıı artık

Ayy sende uyku başladi bile ne guzel işte :)
kiz bulnatı olmuyor demi sende?

Biraz sabahları oluyor cnm. Başım dönüyor aniden kalkınca midem bulanıyor. Kuru ekmek atıyorum sabah ağzıma. Yavaş hareket etmeye çalışıyorum. Çantamda limonum çubuk krakerim kuru yemişlerim mevcut. Ayşenin dediği gibi ara ara atıyorum ağzıma. Aç kalmamaya çalışıyorum. Daha kokuları yeni almaya başladığım için onlardan yana sıkıntı başlamadı.Malum gripten yeni kurtuldum. İnşallah da olmaz.

Valla cnm burnum hala hafif tıkanık olduğu için kokuları fazla duymuyorum. Ben normalde de kokuları sevmezdim hemen hapşuruyordum zaten. Bakalım ne olacak. İnşallah olmaz. Benim de oluyor o yorgunluk. Sanki sırtımda taş taşımışım gibi oluyor. Ama neyapalım Allah sağlık versin. Dayanmaya çalışacağız.

kisa surede atlatırsın umarım kuzucum,dikk et kendine inşallah kısa surer bu bulantılar,gerci bebeğin iyi oldugnu gosterirmiş bulantı falan,bizm kuzenin eşide hamişmiş o hep ikiz hamiş kalıo ilk bebkleri dustu,ikinciyede hamiş kaldı onunda teki oldu oburu yaşadı,şimdide ikiz olurmu falan dıolar... kesşke bendede olsa bu ikz hamişlik tabi once hamile kalmayı becerebilirsem

sen bilirsin cnm karar senin. Ben kendimi deldirmeyi sevmediğim için Korkuyorum iğneden valla Bir de sağlık personeliyim düşün. Felsefem yaparım ama yaptırmammmmmmmmm
Hayırlısı olsun canım. Beklerim diyorsan bir iki gün sonra testi tekrarla. Çizgi koyulaşacaktır eminim.

Sağol canım benim.. Unuttum bile ben o durumu.. Artık espri malzemesi oldu benim için :))

Sağol canım benimmm..
Olacak bu ay inşallah.. Bu ay ikimizin ayı olacak.
Bak 2 aydır batlar yumoşlar hep aynı tarih bizim.
Bomba gibi hazırlancaz.. Umudumuzu kaybetmeden..
Bu arada bizde siirtten gerçek bal getirtmiştik ama kovan..
Onunla denesem mi tarçın çörek otunu:) Sakız gibi çiğnerim heralde:))
Sen çörek otunu yerken dişlerinle iyice kır canım birşey olmaz:)

Herkese merhaba kızlarrrrr Günaydın:119::119::119::119::119::119::119:
Nasılsınız bakemmm Beni özlediniz miiii
Ben çok özledim sizi yaaa...
Yeni hamişleri tebrik ediyorum Maşallah olsun onlara
Haydi harika bir gün bizi bekliyorrr
Hopppaaaaa

Günaydın cnm. Ben uyukluyorum valla. Sen nasılsın?Ne güzel enerjiksin. Ben de öyleydim eskiden. O günlerime ne zaman döneceğim ohooooo daha çok var

inşş cnaım 9 yadırrrrrrr bu anı beklıyodum ve bu ayyy hıcc umudum yoktu hatta cum agunu doktora gıttım ve nede olsa adet olucam dıe bı poset ilac aldımmm antibiyotık flan ama ıyıkıde içmemişim tam hasta oluyımda ondan sonra içiyim diye bekledimmm inşşş bosuna beklmemişimdirrr

Son düzenleme:
Günaydın cnm. Ben uyukluyorum valla. Sen nasılsın?Ne güzel enerjiksin. Ben de öyleydim eskiden. O günlerime ne zaman döneceğim ohooooo daha çok var

Bebiştendir o uyku bebişten...
Ben harikayim..
Tatilim devam ediyor ama evde:))
Koçişi işe yolladım ev işlerini ayarladım koştum geldim:))
Ne demiler hareket berket hareket bereket

Canım benim moralini bozma stres yaparsan olmuyor zaten. Sakin olmaya çalış. Bol bol dua et içinden. boşuna beklemedin bu ay bebişin gelecek. Sen de masa başında uyuklayacaksın sabahları bulantıyla uyanacak çay kahve içemememin burukluğunu yaşayacaksın burda herkes türk kahvesi içiyor şu an. Boynum bükük kaldım ben

Canım bence bi kan tahlili yaptır kafandaki belirsizliği bitir.
İçin rahatlasın..
Hamişsen inşallah öylesindir beslenmene daha iyi özen göstermeye başlarsın..
Hadi ben halay başı olarak bekliyorum..
Sen hamişim diye bağıracan bizde halayını çekip tey tey diye bağıracaz

Bebiştendir o uyku bebişten...
Ben harikayim..
Tatilim devam ediyor ama evde:))
Koçişi işe yolladım ev işlerini ayarladım koştum geldim:))
Ne demiler hareket berket hareket bereket

Oh oh ne güzel. Hep öğretmen olmak istemiştim ama olmadı kısmet. Tatilin tadını çıkar bol bol oh benim yerime de yat uzan tv izle.

hoşgeldinnnnnnn :)
canımmm valla seninki tam şifaaaa :)
kız asıl bal işte onlarr olur tabi olmaz hiç
ye gitsin bol bol ye
bu arada bunlar ne zaman yenmeye başlanacak ki?
benim adetimin 4. günü bugün
napsam başlasammı
inşallahhh bu mart ayı bize uğurlu gelir tatlım gelirrr mekelerimizz

süpersinnnn sen yaaaa vallaaa özledimm ben seni çokkkkk
iyiki geldinnn neşe getirdinnnn
tatil nasıl geçti anlat azıcık :)
izmirim nasıl?
annenler falan bayaa hasret gidermişsinizdir :)
ohh bol bol gezdin şimdi dinlenme zamanı okullar ne zaman açılıyor hatfayamı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…