Bol bebiş topiği

Oh oh ne güzel. Hep öğretmen olmak istemiştim ama olmadı kısmet. Tatilin tadını çıkar bol bol oh benim yerime de yat uzan tv izle.

Sağol caanım benim. Sen ne iş yapıyon?

Canım bildiğim kadarıyla adetin 2. günü başlanıyo 10. ya da 12. gününe kadar.. Sen başla geç kalma.. Arada da bir kaç tane kuru incirde götür.. Oda iyi geliyo yumoşlara... Ama kocişi boş bırakma ona yedir birşeyler...

Bende özledim kız...
Gezdim accık... Ama alışverişe yapmadım bu sefer..
Ailemle vakit geçirmeye çalıştım...
Abim grafiker ve fotoğrafçı.. Evinin bi odasını fotoğraf stüdyosu yapmış...
Bütün aile toplandık.. Eşimde geldi... Damatlar gelinler torunlar falan...
Fotoğraflar çektirdik.. Süper oldu.. Benim annem babam ayrı uzun zaman sonra tekrardan bir evde buluşup vakit geçirdik...
Haftaya pazartesi de iş başı... Civcivlerimi de özledimmmmm

ohh çok güzell olmuş canımm tam aile saadeti olmuş
çok sevindim
abin menderestemi fotoğraçı canım
kesin tanıyoruzdur :)

kızzz kocaşime yedircek birşey yok
ne yedirsem onada aynısından versem olmazmı
çakşır keçiboynıuzu yokki buralarda
deve sütü var bi :))))
ben içtim pek sevmedim :)
pek şifalıymış ama tadı bir garip pişirilmeden içiliyo
sanırım ondan sevmedim
biz gerçi pastrolize olanını aldık ama millet hemen sıcağı sıcağına sağolmış olanı içiyor nasıl içiyorlar bilmiyorum valla
şifaymış ama tadı çok garip...
neyse kaçişede ballı ne versem alternatif?

ohh çok güzell olmuş canımm tam aile saadeti olmuş
çok sevindim
abin menderestemi fotoğraçı canım
kesin tanıyoruzdur :)

Yok canım balçovada...
Grafiker aslında..İnternet sitesi falan yapıyo fotoğrafları onun için çekiyor... Ama arada düğün bebek fotoğrafları işi geliyor onları çekiyor... Benim nişan ve düğün resimlerimi dış mekanda çekim yapmıştı.. Düğün hediyesi:))

Sağlık personeliyim cnm sağlık memuru. Ne iş olsa yaparım

Sperm sayısını, kalitesini ve cinsel gücü arttıran yiyecekler;

ÇİLEK: İçeriğineki E vitamini sayesinde sperm miktarında artış sağlayabilir.Ayrıca cinsel organlara giden kan dolaşımını hızlandırması da seks dürtüsünün artmasına neden oluyor.Olumlu etkileri günde 2 kase çilek tüketilmesi halinde 1 hafta içerinde görülebilir.

AVOKADO: İçeriğindeki temel yağ asitleri ve antioksidanlarıyla seks hormonlarının üretimini hızlandırır.Haftada 3 kez tüketilmesi durumunda etkileri 2 hafta içerisinde görülmeye başlar.Sperm sayı ve hareketliliği üzerinde oldukça önemli olumlu etkileri vardır.

ZENCEFİL: İçeriğindeki etken maddeler sayesinde vücudun ısısını artırarak kadın ve erkekte uyarıcı etki eder.Erkeklerde ereksiyon süresinin uzamasını sağlar.Haftada 4 kez bir tutam zencefil kullananlar etkileirni 1 saat içerisinde görmeye başlayabilirler.

DOMATES: Tam bir A Vitamini deposudur.A vitamini seks hormonlarının üretimini hızlandırır.2 hafta boyunca günde 1 domates tüketmeniz durumunda etkilerini görmeye başlayacaksınız.

MUZ, İNCİR: Tıpkı çikolata yendiğinde olduğu gibi beyindeki mutluluk hormonu serotonin seviyesini yükseltir.

HAVUÇ: İçeriğindeki şeker kana çok çabuk karışarak enerji seviyesini hızlı biçimde artırır.Cinsel performansın artırılması için ideal bir besindir.

Sperm Sayısını Ve Kalitesini Artıran Şifalı Kür (Prof.Dr. İbrahim Saraçoğlu)

Prof. Dr. İbrahim Saracoğlu erkeklerde sperm saysını arttıran ve sperm kalitesini de yükselten şifalı bitkisel keçiboynuzu ve incir kürünü açıkladı.Bu kürlerde yer alan besin ve bitkileri sperm arttırıcı bitkiler bölümümüzde zaten yazmıştık.Şimdi de bu bitki ve besinleri kullanarak hazırlayabileceğimiz kürleri hocamızdan okuyalım.Erkeklerde sperm sayısını, kadınlarda ise doğurganlığı artıracak bitkisel Kürler İbrahim Saraçoğlunun çalışması sonucu ortaya çıkmış. Bu sayede çacuk sahibi olamayan kişilerin, çocuk sahibi olma umudu da artmış oldu.

KEÇİBOYNUZU KÜRÜ : 6-7 adet keçiboynuzunu yarım lt suda 6 dakika kaynatın. Sabah akşam aç karnına suyunu için. Bu kür aynı zamanda akciğer ödemi, akciğer kanseri, allerjik astım gibi hastalıklarada çok faydalıdır.

İNCİR KÜRÜ : 8-9 adet kuru inciri iyice yıkayın. Yarım litre suda kaynatttıktan sonra sabah akşam, aç karnına suyunu için. İncir kürü kadınlarda da doğurganlığı artırdığından her iki eşin birlikte kullanması daha yararlı olur sanırım.

* Bu kürleri 20-25 gün uygulamanız gerekecektir.

Sperm Arttırıcı Bitkilerin Kullanımı Ne Kadar Güvenli?

Sperm arttırıcı bitkiler ve kullanımları hakkında söyleyebileceğimiz en temel şey doğal olmaları nedeniyle aşırı dozlarda kullanmamaya dikkat etmek kaydıyla kesinlikle zararsız olduklarıdır.Yine de size tavsiyemiz sperm arttırıcı kür, bitki ya da bitkisel ürün kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışmanızdır.

Sperm Arttırıcı Macun

Son günlerde özellikle tvlerde sıkça yer alan bir kürden de bahsedelim.Sayfamızda yukarıda sperm arttırıcı özelliğine değindiğimiz keçiboynuzu macunumuzun temel malzemesi olacak.

Sperm arttırıcı macun için gerekli malzemeler:

1kilo keçiboynuzu pekmezi

50 gram arı sütü (saf)

50 gram polen

50 gram zencefil

50 gram zerdeçal

Karışımı hazırlayacağımız malzemeleri eksiksiz edindikten sonra sıra geldi tamamen doğal içerikli sperm arttırıcı karışımımızı nasıl hazırlyacağımıza ve nasıl kullanacağımıza.

Öncelikle tüm malzemeleri karıştırın.Sabah ve akşam 1 yemek kaşığı yiyin.Bu karışımı kullanırken daha iyi sonuç alabilmek için aynı zamanda çekirdekli siyah üzüm kompostosu da içebilirsiniz.Aynı şekilde kompostoyu da sabah ve akşam 1 bardak içmelisiniz.Yine kürü destekleyebileceğiniz bir diğer doğal ürün de nohut.Haftada en az bir kere koyun etiyle pişirilmiş nohut yemeği yemeniz de kürün etkisine olumlu yönde katkı yapacaktır.

Tüm bu tüketilmesini önerdiğimiz malzemelerde yoğun miktarda sperm arttırıcı ve sperm hareketliliğini artıran etken maddeler bulunmaktadır.

kıyammam yaa amaaaa annesii değmezmi 8 ay sonra onuu gordugun gecer hepsi sıkıntıların inş

ayy canımm inşşş inşşş....:)))))))))) hamile olayımda halayı ben baslatıcamm:))))

kıyammam yaa amaaaa annesii değmezmi 8 ay sonra onuu gordugun gecer hepsi sıkıntıların inş

İnşallah canım çok Şükür Rabbime hastanelik olanlar da var. Bunlar gebeliğin cilvesi. Olacak o kadar. Rabbim isteyenleri tez zamanda bebişine kavuştursun inşallah. Hep dua ediyorum sizlere. Çok garip bir duygu. İnanamıyorsun. İnşallah sizler de yaşayın bu duyguyu. Sen zaten gördün çizgiyi de ben gibi inanamıyorsun. Ben ilk yaptığımda test bozuk herhalde demiştim.

kullananlara afiyet olsun şifa olsun işe yarasın inşallah ama benım eşim hiç beğenmedi bu keçiboynuzunu yemem de di attı

kullananlara afiyet olsun şifa olsun işe yarasın inşallah ama benım eşim hiç beğenmedi bu keçiboynuzunu yemem de di attı

Benim eşim de öyle zorla bir kaç kere keçi boynuzu pekmezinden içirdim o da zorla düzenli bile içmedi. Canım istemiyor şu an yiyemem o kadar çoktu ki bahanesi. Bu erkekleri anlamak zor valla.

herkese selammm kizlar..
bugun genel kontrole gittim dr hormon testi fln yapmadi vajinal muaynede her sey temi guzl dedi bir de smear testi yapti. Anlmadigim su ki SAT 12 ocak 2 kez yumurtlama agrisi gecirdim ve dr dedi ki solda yumurtaniz olgunlasmis :)
guzel de cipralex bukadar geciktiriyordu ama bu onceki yumurtlama belirtileti ve seffaf akinti noldu anlamadimmmmmm??? tecrubeli arklar fikriniz var m?? yumurta takibi yapanlar bilir??
herkesi optummm

damak zevki meselesi..
Ben ilkokula giderken okulun yanındaki bakkalda keçiboynuzu satılırdı. Okul çıkışı muhakkak alırdık yiye yiye eve gelirdik. Onun için okul çıkışına harçlıklardan para ayırırdık.. Çok severdik.. Halada severim.. Erkek olsam sperm sorunum olmazdı heralde:)))

Bi hafız arkadaşım demişti ki...
Yiyeceklerin görüntülerinin muhakkak bir anlamı vardır..
İncir kadın yumurtasına benzer..
Keçiboynuzu erkeğinkine..
Ceviz beyine benzer ve beyin gelişimi için çok önemlidir.. Ve dahası...

İki kez yumurtluyor olabilir misin acaba?

Kızlar saatler geçmek bilmiyor bugün .yarın kalp atışını duymak için doktor gün vermişti. 9. haftaya geldim artık duyulması lazım diye düşünüyorum. Bugünde evde bir sürü işler var canım hiç yapmak istemedi oturup ağlayasım geldi utanmasam :)

Sakııın ters düşünmek yok. Yarın gideceksin güzel güzel bebişini duyacaksın hem göreceksin. Sen üzülürsen bebiş de üzülür ama.Pozitif ol ki o da iyi olsun

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin cnm inşallah pıt pıtları duyarsın ve bizlerde sağlıkla duyarız inşallah bende daha erken diye gitmedim ama her an dua ediyorum,heran merak ediyorum,inşalah bebişim iyidir diorum ve aynen senin gibi ağlayasım geliyo bazen:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…